Denní horoskop na sobotu 14.9.2024: Střelci, někdo z vašich blízkých bude potřebovat pomoc, Býci, snažte se nebýt tolik přísní

Denní horoskop na sobotu 14.9.2024: Střelci, někdo z vašich blízkých bude potřebovat pomoc, Býci, snažte se nebýt tolik přísní
Denní horoskop přináší odpověď na otázku: jaká bude naše budoucnost? Náš denní horoskop vám pomůže plně využít příležitosti, které se nám staví do cesty. Pomůže usnadnit plánování života, učinit rozhodnutí, přijmout výzvy nebo se naopak držet zpátky.

Dnes můžete být překvapeni vlastní reakcí. Vezmete spravedlnost do svých rukou a budete hájit někoho, kdo neměl tolik odvahy. Zároveň se stanete pro druhé inspirací a možná v nich i zasejete semínko sebedůvěry a odhodlání. 

Beran (21. března – 20. dubna)

Dnes mnozí z vás naleznou a přijmou řešení, o kterých jste v nedávné době pochybovali. Správné rozhodnutí vás posílá na další cestě životem a zároveň některé z vás zbaví i strachů, které jste nemohli setřást. 

Býk (21. dubna – 21. května)

Snažte se na sebe nebýt tolik přísní. To platí zejména v činech, které se vám tolik nepovedly. Je potřeba mít stále na paměti, že v době, kdy jste tak jednali, jste jednali v nejlepším zájmu pro všechny zúčastněné.

Blíženci (22. května – 21. června)

V některých situacích je potřeba se více otevřít a vyjádřit svoje pocity nejlépe slovy. Vaši tíživou náladu okolí sice pozoruje, ale tušení, co vás tíží, nemá nikdo z nich. Někdy stačí se svěřit někomu blízkému, uvidíte, že se vám uleví.

Svěřte se někomu blízkému se s vým trápením, uleví se vám
Svěřte se někomu blízkému se svým trápením, uleví se vám | Zdroj: monkeybusiness/ Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Některým problémům je třeba čelit s lidmi, kteří budou stát po vašem boku i v těch nejtěžších situacích. Může se zdát, že tíživou situaci zvládnete sami, ale opak je pravdou. Vždy je lepší mít někoho, o koho se můžete opřít nebo komu můžete důvěřovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hluboko v srdci cítíte, že se vám brzy splní to, o co již nějakou dobu usilujete. Velkou zásluhu na vašich splněných snech má i rodina, tudíž by bylo přinejmenším vhodné jim za jejich podporu nějakým způsobem poděkovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přát si je umění. Takže nebuďte zklamaní z toho, že si stále přejete, ale nic z toho se neplní. Zkuste se se svými přáními svěřit svým blízkým a možná budete velmi příjemně překvapeni, jak se věci dají do pohybu.

Váhy (23. září – 23. října)

Aktualizujte svoje metody a nespoléhejte se příliš na staré způsoby. To platí v tom, jak věci dělat, ale i v tom, jak je řešit. Není pro vás vždy snadné přijmout nové techniky, ale pokud to neuděláte, může se stát, že zůstanete hodně pozadu.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Planety napovídají, že nadešel čas vyměnit se ze svých vlastních omezení. Dnešek je ideální čas na to, udělat něco dobrodružnějšího, netradičního. Možná vás překvapí, jak akční bytostí ve své povaze opravdu jste.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Někdo z vašich blízkých bude potřebovat pomoc, ovšem takovou, se kterou příliš nesouhlasíte. Hvězdy naznačují, že byste se situaci měli přizpůsobit a přes všechny pochybnosti dotyčnému pomoci tak, jak očekává.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Zkuste zcela vypnout a nechat svoji mysl toulat se tak, jak se jí zrovna zlíbí. Relaxace nebo denní snění je činnost, která posílí uspořádat si myšlenky. Možná i pochopíte, které věci jsou pro život prioritou.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Každý se dívá na svět zcela jinou optikou. Budete se tedy muset smířit s tím, že ne vždy budou všichni s vašimi návrhy souhlasit. To vás bude učit přijímat názory ostatních a společně hledat nejlepší řešení.

Ryby (21. února – 20. března)

Důvěru druhého, kterou jste před časem ztratili, si můžete znovu získat. Dnes budete mít možnost udělat něco, co dotyčného velmi mile potěší a získáte jeho uznání. Nemusí se jednat o nic velkolepého, ale mějte na paměti, že činy musí přicházet rovnou od srdce.

Zdroj článku:
  • Autorský text