Denní horoskop na sobotu 12.10.2024: Býci by neměli zbytečně utrácet, Kozoroh by dnes neměl investovat

Denní horoskop na sobotu 12.10.2024: Býci by neměli zbytečně utrácet, Kozoroh by dnes neměl investovat
Co pro vás připravily hvězdy ohledně financí, zdraví, zaměstnání nebo lásky? Dnešní horoskopy pro všechna znamení vás mohou připravit i na nečekané situace.

Říká se, že kdo nemá štěstí v lásce, má ho v penězích. Jak ale ukazují hvězdy, nemusí to být vždycky pravda. Tak například Berani zaznamenají štěstí v obou. Oproti tomu Býci mají dnes neštěstí jak v penězích, tak i ve vztazích. U Blíženců toto tvrzení vyšlo: budou mít štěstí v lásce, ale neštěstí po finanční stránce.

Beran (21.3. – 20.4.)

Pokud potřebujete zlepšit náladu, běžte za svým partnerem. Jste naladěni na stejnou vlnu a umíte se vzájemně rozesmát i podpořit. Je pravděpodobné, že dnes objevíte nový zdroj finančních prostředků, což vylepší vaši finanční situaci.

Býk (24.4. – 21.5.)

Abyste dosáhli požadovaných výsledků, budete muset udělat spoustu kompromisů. Nevyčítejte svému partnerovi zbytečnosti, mohli by vzniknout hádky. Vaše finanční situace je napjatá. Neutrácejte zbytečně.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Dnešní den se nezastavíte! Vaše fyzická kondice je dobrá, ale možná zaznamenáte problémy s očima. Dejte si pozor na peníze, protože hrozí jejich ztráta. Pokud chcete podporu od svého partnera, chovejte se k němu přátelsky.

Rak (22.6. – 22.7.)

Raci, vy můžete zaujmout opačné pohlaví svým smyslem pro humor! Zaměřte se na své finance, protože objevíte možnost, jak si přilepšit. Na pracovišti vás ocení vaši nadřízení. Dnešního dne se proto nemusíte vůbec obávat!

Lev (23.7. – 22.8.)

Jestliže máte udělat důležité rozhodnutí, dnes je k tomu ideální den! Obecně se nevyplatí nic odkládat na později, protože hvězdy vám jsou nakloněny. Chcete-li upřímný vztah, musíte udělat první krok. Dostanete přesně to, co dáváte.

Odkládání věcí se obecně nevyplácí
Odkládání věcí se obecně nevyplácí | Zdroj: iuricazac / Depositphotos

Panna (23.8. – 22.9.)

Dejte si pozor na své zuby. Vyplatí se zejména omezit konzumace cukrovinek. V zaměstnání je třeba zorganizovat si práci, abyste vše stíhali. Hrozí vám také, že zapomenete na něco důležitého.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Nebojte se svému partnerovi vyjevit své city. Připravte pro něho překvapení, které ho potěší a utuží váš vztah. V zaměstnání se pravděpodobně dopustíte nějaké chyby. Raději si po sobě vše kontrolujte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Dnes vládnete slovem! Využít toho můžete v milostném životě, kdy získáte náklonnost osoby, která se vám líbí. Nebojte se ale bojovat za příznivější podmínky na pracovišti. Po finanční stránce jste na tom dobře. Vyplatí se koupit věc do domácnosti, o které už dlouho přemýšlíte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Svůj duševní zmatek přenesete i na partnera. Dnes se harmonie ve vztahu nedočkáte. I když jsou vztahy na pracovišti dobré, uvědomujete si, že ne všichni pracují tak, jak by měli. Stojíte před rozhodnutím, zda to řešit nebo nechat to být.

Kozoroh (22.12.2 – 20.1.)

S partnerem můžete mít potíže v komunikaci. Dnes se nevyplácí investovat, protože byste se nakonec potýkali se ztrátou. Pozor si dejte i na své nohy: hrozí zejména bolesti stehen. V zaměstnání se vám také příliš dařit nebude. Může dojít ke zpoždění o odevzdáváním práce.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dnes jste emočně dole. To může znamenat problémy na všech frontách. Pokud s tím chcete bojovat, jednejte upřímně. Je možné, že se dnes zvýší výdaje na vaše zdraví.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Vaše upřímnost je nakažlivá, a tak se svým partnerem společně naplánujete budoucnost, která vyhovuje vám oběma. Zjistíte, že toho máte společného víc, než jste si mysleli. Ve financích vám pomohou dary od rodiny.

Zdroje článku: