Denní horoskop na pondělí 7.10. 2024: Ryby si všimnou vašich emocí a Kozorozi se pustí do nových projektů

Denní horoskop na pondělí 7.10. 2024: Ryby si všimnou vašich emocí a Kozorozi se pustí do nových projektů
Planety vám dnes umožní vidět věci z jiné perspektivy, což vám pomůže lépe pochopit, co vás skutečně motivuje. Berani tak budou motivováni k větší akci, Býci vystoupí ze své komfortní zóny a Blíženci by se neměli bát konečně promluvit o tom, co je trápí.

Beran (21.3. – 20.4.)

Dnešní den vás bude nestále vybízet k nějaké akci, ale vám se do ní nebude chtít i přes to, že to neustále zkoušíte. Poslouchejte své tělo, možná zjistíte, že pauza, kterou již tak dlouho potřebujete, bude pro vás nejlepší.

Býk (21.4. – 20.5.)

Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, protože dnes na vás čekají nové příležitosti. Zejména nezadaní by měli sebrat veškerou svou odvahu a oslovit toho, kdo se jim již delší dobu líbí.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Dnes budete pravděpodobně cítit potřebu vyjádřit to, co vás již dlouho tíží. Ať už jde o osobní záležitosti nebo pracovní problémy, přinese vám to úlevu. Pokud to v sobě budete nadále dusit, zhorší se to.

Rak (22.6. – 23.7.)

Možná zjistíte, že jste někoho posuzovali příliš přísně. Otevřete se smíření a vzájemnému pochopení a s danou osobou si promluvte. Ulevilo se vám nebo jste jí stále nedokázali odpustit? Poslouchejte svou intuici…

Lev (24.7. – 23.8.)

Balancování mezi prací a osobním životem vás dnes může pořádně potrápit. Klíčem je najít zlatou střední cestu, aniž byste ztratili rovnováhu. Vyhněte se přetěžování a zaměřte se na to, co vám dělá radost.

Najděte svou vnitřní rovnováhu
Najděte svou vnitřní rovnováhu | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Panna (24.8. – 23.9.)

Intenzita dnešního dne vás může zaskočit a vy se budete cítit doslova v jednom kole. I když je toho na vás dnes hodně, vše hravě zvládnete zejména díky svým skvělým organizačním schopnostem.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Místo toho, abyste zářili v centru pozornosti, zkuste povzbudit své okolí a podpořit jejich nápady. V týmu se totiž skrývá síla, kterou možná přehlížíte. V osobním životě zkuste dnes večer své nejbližší něčím překvapit.

Štír (24.10. – 22.11.)

Najděte si čas na odpočinek a na to, co děláte rádi. S partnerem se věnujte společným aktivitám, které vás nabíjejí a zkoušejte nové věci. Co takhle nový sport nebo piknik v přírodě?

Střelec (23.11. – 21.12.)

Nechejte se unést spontánností a vyrazte na místo, kde jste ještě nebyli, ať už fyzicky, nebo myšlenkově, pokud na cestování nezbývá čas. Každá nová zkušenost vám dnes přinese hlubší pochopení sebe sama.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Vyzkoušejte něco nevšedního a pusťte se třeba do projektu, který vám přinese nejen výsledky, ale i radost z tvoření. Překonejte svou zdrženlivost a nechejte se vést intuicí. Vaše originalita bude vítaná víc než kdy jindy.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Dnešní den bude plný vaší kreativity a neotřelých nápadů. Dokážete překvapit nejen sami sebe, ale i své okolí. Nebojte se tedy přinést nové nápady tam, kde se zdá, že je vše zaběhnuté. Pro nezadané se blízká na lepší časy.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Dnes budete velmi citliví na emoce druhých. Dejte si však pozor, abyste se v problémech ostatních neztratili, nejsou to vaše problémy, proto si držte zdravý odstup a nezapomínejte na své vlastní potřeby.

Zdroj článku:
  • Autorský text