Denní horoskop na pondělí 5.8.: Býci se stanou plánovači, Raci si pročistí hlavu a Ryby pomohou druhým

Denní horoskop na pondělí 5.8.: Býci se stanou plánovači, Raci si pročistí hlavu a Ryby pomohou druhým
Pondělí je pro mnohé vždy symbolem nějakého začátku. Je to den, kdy se vracíme k povinnostem, práci a rutině. Co si pro nás hvězdy na tento den připravily?

Beran (21.3. – 20.4.)

Berani, dnešní den se ponese ve znamení dynamiky a akce. Budete doslova zářit energií a se všemi novými úkoly si hravě poradíte. Své nadšení projevte zejména v práci, kde za něj získáte pozitivní odezvu.

Býk (21.4. – 20.5)

Pro býky je pondělí ideálním dnem, kdy si naplánovat celý týden. Co potřebujete stihnout? Možná cítíte potřebu přehodnotit vaše plány. Buďte k sobě i ke svým blízkým otevření, komunikujte spolu a společně si týden udělejte podle svých představ.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Dejte si dnes pozor na svou roztěkanost, mohli byste přehlédnout důležité detaily. V osobním životě si udělejte čas na své nejbližší, naslouchejte jim a společně si zajděte na dobrou večeři nebo do kina.

Rak (22.6. – 23.7.)

V pracovním prostředí se zaměřte na rovnováhu mezi svými povinnostmi a osobním životem. Buďte otevření novým příležitostem a nebojte se možných překážek. Zvažte dnes i procházku do přírody, pomůže vám pročistit hlavu.

Zaměřte se na rovnováhu mezi svými povinnostmi a osobním životem
Zaměřte se na rovnováhu mezi svými povinnostmi a osobním životem | Zdroj: Photocreo / Depositphotos

Lev (24.7. – 23.8.)

Udělejte si dnes seznam úkolů, které chcete v následujících dnech splnit. Budete mít totiž k tomu i dostatek síly a energie, která vás požene vpřed. Buďte také připraveni na to, že vaše okolí bude spoléhat na vaši pomoc.

Panna (24.8. – 23.9.)

V osobním životě se připravte na pozitivní změny. Pokud cítíte, že je potřeba něco udělat, udělejte to. V práci očekávejte úkoly, který vyžadují vaši preciznost. Nezapomeňte si ale najít čas i na odpočinek a relaxaci.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Váhy, pondělí je skvělým startem k tomu, abyste vyzkoušeli něco nového. Zkuste například nový koníček nebo aktivitu, která vás obohatí. Zapojte také svého partnera nebo přátele a užívejte si společně strávený čas.

Štír (24.10. – 22.11.)

Dnešní den pro vás bude ve znamení hlubokého zamyšlení. Přemýšlejte o svých pocitech a pokud je to třeba, udělejte za svou minulostí tlustou čáru. Zároveň buďte ale opatrní při sdílení svých pocitů, abyste někoho neranili.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Vaše touha po nových zážitcích vás dovede k hledání nových příležitostí. V práci se připravte na neočekávané situace a v osobním životě se snažte trávit čas s lidmi, kteří vás inspirují a mají stejné zájmy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Stojí před vámi nové výzvy a úkoly. Dobře si naplánujte jednotlivé kroky k jejich plnění, jedině tak se vám je podaří dobře zvládnout. Nezadaní Kozorozi by se dnes měli pozorně dívat kolem sebe, možná natrefíte na osobu, která pro vás bude v budoucnu velice blízká.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Vodnáři, vaše kreativita bude dnes na vrcholu, využijte toho ve svůj prospěch zejména v pracovním prostředí a všem ukažte, co ve vás je. Zkuste být dnes také více spontánní a užívejte si okamžiky, které vám přinášejí radost.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Díky vaší empatii dnes pomůžete někomu, kdo to bude opravdu potřebovat. Poslouchejte svou intuici a buďte otevření novým příležitostem, které si pro vás život připravil.

Zdroj článku:
  • Autorský text