Denní horoskop na pátek 25.10.2024: Býci si nebudou vážit toho, co sami mají, Štírům se zasteskne po pochopení

Denní horoskop na pátek 25.10.2024: Býci si nebudou vážit toho, co sami mají, Štírům se zasteskne po pochopení
Ačkoli vliv Slunce začíná být zřejmý, Měsíc bude pod vlivem Lva a umožní nám vymyslet vhodnou zábavu. Podmínkou ale je, že musíme být ochotni se pobavit, neutápět se v obavách a užívat si života naplno. Ale dokážeme to, nebo necháme negativní emoce, aby nás zcela pohltily?

Poslední pracovní den se nese ve znamení vděčnosti. Spoustě z nás to bude stačit, abychom strávili pěkný den. Někteří z nás ale budou hledat zábavu hlavně v práci. A tak se může stát, že se unavíme. Jiní zase budou všechno zveličovat, čímž si zavřou dveře ke spokojenosti a radosti z malých věcí. Dnešek nebude nejlepší, ale i tak ho můžeme prožít v klidu. Co máte předurčeno vy? Přečtěte si svůj denní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přepracování pro vás není běžné, ale nyní s ním budete mít značné problémy. Práce i jiné povinnosti vás budou bavit, ale tak, že zapomenete odpočívat. Ačkoli na začátku dne budete mít skvělou náladu, pokud se vyčerpáte, s postupem času se vaše reakce na různé podněty značně zhorší.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vážit si toho, co máte, pro vás bude problém, neboť zjistíte, že někomu jinému se momentálně daří mnohem více. Zkazíte náladu pouze sami sobě, proto je vhodné oprostit se od jakékoli zášti nehledě na to, jak hodně vás to k ní bude táhnout. Zkuste tomu šťastlivci popřát k úspěchu místo toho, abyste se k němu otočili zády.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebude se vám chtít absolutně nikam jít ani nic dělat a povinnosti se vám nahromadí. Bude vám chybět motivace, přestože za to, co uděláte, vám bude slíben nemalý finanční obnos. Také pozor na přílišné slibování, nemusíte stíhat plnění slibů, přestože si můžete říkat, že se to nedá nestihnout.

Blížencům bude značně chybět motivace
Blížencům bude značně chybět motivace | Zdroj: marketing.lasers@ya.ru / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Budete si více všímat nespravedlnosti kolem sebe. To nebude nutně pozitivní, budete mít tendenci přehánět, kdykoli začnete něco řešit, ať už své problémy nebo potíže někoho jiného. Nemusíte se do všeho angažovat, zejména pokud neznáte celou pravdu, ale něco vás stále bude nutit jednat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je možné, že si na své přátele, ale i na rodinu, neuděláte čas. Bude toho tolik, co budete chtít stihnout, práce a volný čas, během kterého budete chtít naplánovat příští dny. Jakákoli zmínka o tom, zda si někam nezajdete, vás rozčílí. Je dobré hlídat své reakce, později se vám mohou vrátit i s úroky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete se cítit nedoceněni za svou práci bez ohledu na to, kolik pochval obdržíte. Podle vašeho názoru k vám lidé dnes nebudou zcela upřímní a to vás bude štvát. Pokud se ale na svou situaci zaměříte hlouběji, zjistíte, že lidé vás chtějí motivovat k lepšímu výkonu místo toho, aby vás brzdili.

Váhy (23. září – 23. října)

Trávení volného času ve společnosti není nic špatného, má ale jednu nevýhodu – vše, co uděláte, nezůstane v utajení. Budete totiž cítit potřebu nejen být v davu, ale také z něho vyčnívat. Začnete šířit své názory na celou společnost, a to je něco, co většina lidí dnes není připravena slyšet.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V lásce vám bude chybět pochopení nehledě na to, zda strávíte čas s partnerem nebo s člověkem, který je vám blízký. Chce to čas a spoustu vysvětlování, abyste byli plně pochopeni, a to je něco, na co nyní nebudete mít náladu. Trpělivost nebude vaši silnou stránkou, což způsobí vaši nespokojenost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nic pro vás nebude nemožné, dokud nenarazíte na první problém na vaší cestě za úspěchem. V tu chvíli budete mít tendenci se otočit a vydat se jinou životní cestou. Je ale důležité vydržet, nemůžete utíkat věčně. Jakmile se odhodláte postavit se překážkám čelem, zjistíte, že síla na jejich překonání ve vás dřímala po celou dobu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myšlenka, jak vás vnímají ostatní lidé, vás donutí vydat ze sebe to nejlepší. Místo radosti se ale může dostavit smutek, že vás nikdo nebere pro vaši osobnost, ale pro práci, kterou za sebou zanecháte. Hlavu vzhůru, vždy existují lidé, kteří ve vás vidí to dobré i v těch horších chvílích.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete mít pocit, že jste na svých přátelích citově závislí, až tak hodně se budete těšit na setkání s nimi. Přátelé na vás spoléhají, a tak vytvoření dočasného odstupu kvůli vaším obavám není ten nejlepší nápad. Již jste zvyklí na vzájemnou podporu, vy i druhá strana, a tak není důvod před tímto pevným vztahem utíkat.

Ryby (19. února – 20. března)

Něco vám bude říkat, že svět není to nejspravedlivější místo. Nespravedlnost vám bude vadit, ale naneštěstí si nebudete věřit, že problémy ostatních jste schopni správně rozsoudit, a tak neuděláte vůbec nic a všechno necháte na ostatních. Vyslovením svého názoru ale nic nezkazíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text