Denní horoskop na pátek 13.9. 2024: Kozorozi odhalí skryté talenty jiných lidí, Blíženci stráví čas s blízkými osobami

Denní horoskop na pátek 13.9. 2024: Kozorozi odhalí skryté talenty jiných lidí, Blíženci stráví čas s blízkými osobami
Naše nálada nebude vůbec špatná, budeme spíše přátelští. Měsíc se totiž nalézá pod vlivem Kozoroha, avšak již dnes pocítíme částečný vliv Vodnáře, do kterého se Měsíc přesune o víkendu. Ovšem nezapomeneme ani na povinnosti, jak jsme u vlivu Kozoroha již zvyklí.

Srovnat si osobní a pracovní život nebude pro většinu z nás žádný problém. Budeme přesně vědět, čeho chceme dosáhnout. Kombinací pracovního nasazení a dobrého sebevyjádření dosáhneme velkých pokroků. Na co se můžete těšit vy? Přečtěte si svůj páteční horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Trávení času s jinými lidmi přinese do vaší duše tolik vytoužený mír. Setkání se starými přáteli bude velmi přínosné. Když tuto činnost spojíte s kulturním vzděláváním, vytvoříte si dobré vzpomínky, které v budoucnu ve své mysli budete prožívat znovu a znovu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Čeká vás zcela náhodné setkání s člověkem, který vám bude mít do budoucna co nabídnout. Nové přátelství, které má skutečnou hodnotu, je na obzoru. Také se můžete angažovat, pokud někdo z vašich stávajících přátel potřebuje někoho, kdo ho představí někomu jinému, ať už po romantické či přátelské stránce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Skvěle se pobavíte. Doma neposedíte, celé dny budete trávit na veřejnosti. Návštěva restaurace s někým, na kom vám hodně záleží, vám pomůže se sblížit. Pokud hledáte partnera na spolupráci, nyní máte nejvhodnější příležitost představit své plány a domluvit se, jak si rozvrhnete práci.

Rak (22. června – 22. července)

Rodina bude vše, co vás bude zajímat. Uvědomíte si, že v poslední době jste se svými nejbližšími trávili žalostně málo času, a rozhodnete se to změnit. Všechny ty skvělé novinky, které vás potkali, budete sdílet s ostatními. Tím jim vykouzlíte na tváři široké úsměvy a dozvíte se, co je nového u nich.

Poslední dobou trávíte s rodinou málo času, to se rozhodnete změnit
Poslední dobou trávíte s rodinou málo času, to se rozhodnete změnit | Zdroj: alebloshka / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přijdete na to, jak vyřešit záludný problém. Zajdete za člověkem, kterého se to týká, a sdělíte mu, že jeho problém trápí i vás. Zároveň navrhnete řešení. Středem pozornosti všech kolem vás se opět stanete vy. Ba co více, zprávy o tom, jak jste pomohli sobě blízké osobě, vám zaručí velké množství uznání.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše kreativita opět stoupá a umožní vám setkat se s vlivnými lidmi. Pokud máte projekt a potřebujete sponzora, dnes vám jsou hvězdy nakloněny. Kreativitu spojíte s komunikací a přesvědčíte tu správnou osobu o důležitosti naplnění vašeho projektu, pracovního či sloužícího ke zlepšení mezilidských vztahů.

Váhy (23. září – 23. října)

Zasněně se zamyslíte nad romantikou a láskou celkově. Dostanete skvělý nápad, jak naplnit touhy svého srdce. Také vám přijde na mysl, že byste se určitým lidem měli omluvit a začít se chovat lépe – a to jste ani nemuseli nic špatného provést. Než se půjdete omluvit, ujistěte se, že je to skutečně zapotřebí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Určití lidé, kteří smýšlejí podobně jako vy, vás už dlouho neviděli. Vy se s nimi budete chtít setkat. Na vašem programu je zlepšování vztahů, a to i těch, které jsou v dokonalé harmonii. Přátelství pro vás nyní bude svaté a uděláte vše pro to, aby se tito lidé dozvěděli, jak hodně vám na nich záleží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Probudí se u vás touha navštívit někoho, koho máte hodně rádi, a strávit komunikací s touto osobou mnoho času. Uvědomíte si, že ačkoli se znáte hodně dlouho, tak o sobě vlastně nevíte téměř nic. Nyní vám to začne vadit a také přesvědčíte sami sebe, že tento člověk si zaslouží více pozornosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve všech lidech uvidíte jen to nejlepší. Obzvláště si začnete všímat skrytých talentů členů rodiny i přátel. Také budete velmi kreativní. Kombinace toho všeho vám umožní vymyslet velký projekt, u kterého využijete jednotlivé talenty a také společně začnete trávit mnohem více času.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Většinu svých přátel pozvete na velký výlet do vzdálenějších končin. Ačkoli většina z nich nebude mít na tento výlet čas, vám to vadit nebude. Naopak, budete vděční za každého člověka, který si na vás udělá čas. Během výletu se díky vašim komunikačním schopnostem seznámíte s někým zvláštním.

Ryby (19. února – 20. března)

Zamyslíte se nad tím, že byste měli navštívit svou rodinu. Ovšem ne tu, se kterou se můžete vídat každý den. Zatoužíte navštívit své vzdálené příbuzné, o kterých nemáte žádné nejnovější informace. Budete zvědaví, jak se jim daří. Pozornost upřete zejména k těm, které jste viděli naposledy v dětství.

Zdroj článku:
  • Autorský text