Denní horoskop na neděli 6.10.2024: Ryby se mohou pohádat s partnerem, Střelec bude pochválen od nadřízeného

Denní horoskop na neděli 6.10.2024: Ryby se mohou pohádat s partnerem, Střelec bude pochválen od nadřízeného
Na co byste se dnes měli připravit? Nebojíte se zjištění, že pro vás dnešní den bude náročný? Nebo se chcete utvrdit v tom, že dnes je ideální den udělat věc, na kterou se už dlouho chystáte?

Zatímco Býci, Lvi, Střelci a Kozorozi se mohou těšit na příjemné chvíle, které stráví se svými milovanými, jiná znamení zvěrokruhu to štěstí nemají. Týká se to zejména Ryb, Blíženců, Raků a Váh. Stejně tak přelévají hvězdy svou přízeň i v jiných oblastech života. Například ve financích mohou tvořit úspory Kozorozi a Lvi. Šetřit by měli Vodnáři, Panny a Blíženci. A jak je to v dalších oblastech?

Beran (21.3. – 20.4.)

Pokud jste odkládali důležité rozhodnutí, dnes je ideální příležitost to rozseknout! Je pravděpodobné, že získáte peníze z nečekaných zdrojů. V milostném životě to může trochu drhnout, nakonec se ale vaše nejistoty podaří rozptýlit.

Býk (24.4. – 21.5.)

Dnes budete mít skvělou příležitost k budování dobrého vztahu s partnerem. Dnes jste nadmíru okouzlující, čehož můžete využít také v zaměstnání při jednání s klienty, kolegy i nadřízenými.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Jste emočně rozrušení, což se může projevit i v milostném vztahu. Svého partnera nespravedlivě obviňujete. Zachovejte si trpělivost. Jedině tak se můžete vyhnout třenicím. Úkoly, které jste v zaměstnání odložili, vás nyní budou dohánět. Hrozí práce přesčas.

Rak (22.6. – 22.7.)

Nesnažte se za každou cenu ostatním dokazovat, že jste dokonalí. Oceňte i jejich práci, i když byste to sami udělali jinak. Dnešní den bude náročný zejména ve vztazích. Chybí vám taktnost a často se soustředíte zejména na to, co vnímáte rozdílně než jiné osoby. To vyvolává hádky.

Vnímejte více své okolí
Vnímejte více své okolí | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Lev (23.7. – 22.8.)

Nemusíte se bát, dnešní den dostanete příležitost dosáhnout svých cílů nebo se k nim významně přiblížit. Možná objevíte možnost získat peníze navíc. V zaměstnání budete oceněni od svého nadřízeného.

Panna (23.8. – 22.9.)

Rodinné potíže způsobují, že se nedokážete dost dobře soustředit v zaměstnání. Spolu s vysokým pracovním tlakem se vytváří prostor na chyby. Nedokážete se naplno věnovat ani svému milovanému, což způsobí, že se bude cítit nešťastný.

Váhy (23.9. – 23.10.)

Dobře si promyslete to, co uděláte. Vaše mysl je rozháraná a máte potíže rozlišovat mezi správnými a špatnými činy. Svou špatnou náladu si nevylévejte na partnerovi. Pokud se mu naopak svěříte, můžete očekávat pomoc a podporu.

Štír (24.10. – 22.11.)

Dnes vás nečeká nic vzrušujícího. Nemusíte se bát náhlých změn, velkých finančních ztrát nebo potížích ve vztahu k ostatním lidem. Může trochu váznout komunikace, což vám zkazí náladu.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Vaše tvrdá práce se vyplácí. Nejen, že na vás kolegové pohlíží jako na osobu na svém místě, navíc se dočkáte veřejné pochvaly od nadřízeného. S partnerem jste na stejné vlně a shodnete se ve všem. Je dobré plánovat společnou budoucnost.

Kozoroh (22.12.2 – 20.1.)

S partnerem si velmi rozumíte, protože se nebojíte svěřit se mu se vším. Svou analytickou mysl využijte v uspořádání svých finančních záležitostí. Můžete dokonce najít možnost, kde se dá ušetřit!

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Harmonii ve vztahu může narušit to, že si všechno berete až příliš osobně. To, že partner něco kritizuje, nemusí znamenat, že je to vaše chyba. Hrozí problémy s financemi, proto neutrácejte za zbytečnosti.

Ryby (21.2. – 20.3.)

I když toužíte po tom, abyste se přiblížili svým cílům, dnes to vůbec nepůjde podle očekávaní. Budete se setkávat s překážkami, které vás mohou vyčerpávat. Zaměřte se proto na doplnění energie. Odpočívejte ale raději o samotě, protože i s partnerem hrozí hádky.

Zdroje článku: