Denní horoskop na neděli 29.9.2024: Vodnáři budou řešit vztahy, Střelcům by se nemusela vyplatit důvěřivost.

Denní horoskop na neděli 29.9.2024: Vodnáři budou řešit vztahy, Střelcům by se nemusela vyplatit důvěřivost.
Denní horoskop přináší odpověď na otázku: jaká bude naše budoucnost? Náš denní horoskop vám pomůže plně využít příležitosti, které se nám staví do cesty. Pomůže usnadnit plánování života, učinit rozhodnutí, přijmout výzvy nebo se naopak držet zpátky.

Dnešní den by měl patřit relaxaci a odpočinku. Veškeré pracovní záležitosti nechte stranou a věnujte se buď sami sobě nebo rodině. Snažte se využít nabídky, které se k vám během dne dostanou. Ne všechny jsou ale přínosné, vybírejte v klidu a s rozmyslem.

Beran (21. března – 20. dubna)

Finanční situace by se měla v následujících dnech zlepšit. Dnes se proto věnujte rodině, užívejte se volný den a zbytečně se nestresujte pracovními záležitostmi. Pokud si potřebujete vyčistit myšlenky, jděte si zaběhat nebo si zajděte do lesa.

Býk (21. dubna – 21. května)

Štěstí vám bude přát v záležitostech lásky a rodinné náklonnosti. Tento čas můžete využít k urovnání vztahů se svými blízkými nebo příbuznými. Díky správně zvoleným slovům a ideálnímu načasování znovu získáte jejich ztracenou důvěru.

Blíženci (22. května – 21. června)

Pracujte s pozitivním myšlením, jedině tak můžete udělat dobrý dojem na ostatní. Zkuste věnovat i zvýšenou péči o sebe – zajděte si ke kadeřníkovi, na masáž nebo si dopřejte relaxační wellness den.

Blíženci zapracujte na pozitivním přístupu
Blíženci zapracujte na pozitivním přístupu | Zdroj: alphaspirit / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vaše umělecké schopnosti budou posíleny a vy se posunete správným směrem vpřed. Pokud dokážete respektovat názory a pocity svých blízkých, bude nadšeni výsledkem. Bohatství a prosperita porostou a celkově se zlepší vaše životní úroveň.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dnes můžete pocítit touhu být se svými blízkými a rodinou, sdílet s nimi radost a pozitivní emoce. Vytvořte jim nezapomenutelné okamžiky a prožijte s nimi něco, na co budete vzpomínat po zbytek života.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dnes vás může dohonit trauma z minulosti, které máte stále nevyřešené. Možná už je načase podniknout kroky a tuto životní kapitolu jednou pro vždy uzavřít. Posílit by vás měla důvěra v sebe sama a jednat na základě svého nejlepšího svědomí.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš duševní stav nemusí být dnes příliš pozitivní, proto se snažte ovládat své myšlenky. Aktuální čas se sice může dnes jevit jako velmi nepříznivý, ale v brzké době se začne vše příjemně obracet ve váš prospěch.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Dnešek vám přinese úlevu od pracovního shonu života. Po dlouhém pracovním i osobním vytížení máte dnes čas a prostor na odpočinek. Načerpejte energii, kterou budete potřebovat do nadcházejících příležitostech, které na vás již čekají.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Dobře si rozmyslete komu a s čím se svěřujete. Nejen na pracovišti, ale i mezi členy domácnosti panuje napětí, které by mohlo vyústit v nepříjemné záležitosti. Raději se snažte ještě po nějakou dobu držet věci pod pokličkou a s odhalením vyčkejte na lepší okamžik.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Dnešní den je ideální na sebereflexi – zkuste najít svou vnitřní sílu a cestu vpřed. Pokud plánujete výlet s rodinou zkuste ještě přehodnotit jeho cíl. Vezměte v potaz přání a požadavky svých dětí nebo svého protějšku a udělejte jim radost tím, že dnešek bude přesně podle nich. 

Vodnář (21. ledna – 20. února)

V partnerském vztahu buďte obezřetní – přílišná volnost, svoboda a důvěra mohou být na škodu. Pokud cítíte tíseň je potřeba si se svým protějškem popovídat, sdělit si vše, co vám nevyhovuje a domluvit se na tom, jak se váš vztah bude posouvat. Někteří z vás si možná díky vzájemné komunikaci uvědomí, že vztah už není možné nikam posunout a je lepší ho ukončit.

Ryby (21. února – 20. března)

Spory mohou nastat mezi sourozenci – zpravidla se bude jednat o finanční záležitosti. Zkuste to řešit v klidu a domluvit se na nejlepším možném řešení, protože by se mohlo stát, že se rozhádáte natolik, že spolu již do smrti nepromluvíte. Takto již skončil nejeden sourozenecký vztah.

Zdroj článku:
  • Autorský text