Denní horoskop na neděli 27.10.2024: Raci si špatně interpretují čin někoho jiného, Váhy by se měly vyhnout povinnostem

Denní horoskop na neděli 27.10.2024: Raci si špatně interpretují čin někoho jiného, Váhy by se měly vyhnout povinnostem
Slunce, který na nás má vliv po celý tento týden a nedávno vstoupil do vlivu znamení Štír, nám opět pěkně zatopí. Někteří z nás ale jeho vlivu unikají, protože se naučili zacházet s lidmi trochu jinak než obvykle. Náladovost a hněv proto u některých z nás zcela chybí.

Měsíc bude zprvu pod vlivem Lva, poté pod vlivem Panny. Co to pro nás znamená? Obě znamení si cení přátelství, ale těch, která jim mají co dát. Pokud si tedy myslíme, že naši přátelé se nás snaží rozčílit, šance na poklidný společenský život klesá. Mějme ale na paměti, že záleží převážně na tom, jak se k dané situaci postavíme. Přečtěte si svůj dnešní horoskop a zjistěte, jak optimistické vyhlídky máte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Plně oceníte sílu přátelství. Dostane se vám pomoci od někoho, u koho jste ještě včera předpokládali, že se o vás už nezajímá. A zahřeje vás u srdce, s jakou vervou se vrhne do nepříznivé situace jen proto, aby vás ochránil. Toto přátelství, které mělo na kahánku, bude zachráněno.

Býk (20. dubna – 20. května)

V poslední době jste se domnívali, že vaše hodnota spočívá ve vašem majetku, ale to dnes končí. Lidé kolem vás vám projeví podporu, aniž by chtěli něco na oplátku. To vás zahřeje u srdíčka a donutí vás to vyjít ven a oplatit dobrý skutek, který vám byl věnován, pomocí někomu jinému.

Blíženci (21. května – 21. června)

Láska ke všem ostatním lidem vám může zavařit, co se týče rodinných vztahů. Určití členi vaší rodiny nechápou, jak je můžete neupřednostňovat před ostatními. Ale nebojte, brzy vychladnou. Nedopusťte, aby jejich nevrlé připomínky znemožnili splnění slibu, který jste dali někomu jinému.

Rak (22. června – 22. července)

Zapomenete, že všechno zlé je pro něco dobré. Ve skutečnosti se vám nestane nic špatného, pouze si špatně interpretujete chování vám blízké osoby, která vás naštve. Teprve až později během dne zjistíte, že vlastně jednala ve vašem zájmu. Bude dobré najít odvahu omluvit se, pokud bude třeba.

Vaše naštvání na blízkou osobu nebude na místě. Omluvte se bude-li to třeba
Vaše naštvání na blízkou osobu nebude na místě. Omluvte se bude-li to třeba | Zdroj: fizkes / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Všechno, co jste udělali v uplynulých dnech, se vám vrátí. Pokud jste konali dobré skutky, váš den bude výjimečně dobrý. Ale pokud jste se s někým pohádali, buď vás konfrontuje napřímo nebo pošpiní vaše dobré jméno. Naneštěstí dnešek není den, kdy byste se obhájili vhodným argumentem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Projevy lásky a pochopení nyní budou spíše ke vzteku než k užitku. Je potřeba dávat si pozor na lidi, kteří si neváží vašeho dobrého srdce, ale na druhou stranu není třeba zavrhovat všechny své blízké. Vaším těžkým úkolem dnes je najít v tomto ohledu určitou rovnováhu.

Váhy (23. září – 23. října)

Zažijete velkou nespravedlnost, což povede k určitým změnám ve vaší mysli. Je zapotřebí věnovat se spíše zábavě a povinnosti, které nemusíte udělat dnes, výjimečně přesunout na jiný den. Vaše nervozita bude stoupat, jakmile si uvědomíte, že se na své povinnosti nedokážete soustředit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svalování viny na druhé, aniž byste měli dostatečné argumenty, u vás není nic obvyklého. Nicméně dnes se neudržíte ani vy. Budete v ráži, dávný nepřítel vám totiž zkříží cestu. Bude to chtít velkou dávku sebezapření, abyste mu neudělali ostudu – a tím pádem sami sobě také.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechny problémy se vytvoří pouze ve vaší hlavě. Naštěstí si začnete naplno uvědomovat, co může být pravda a co nikoli. Jen na to občas budete potřebovat dobré přátele, kteří vám poradí, zda něco, co se chystáte udělat, je dobrý nápad nebo je to zcela zbytečné řešení problému, který zveličujete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete pěstovat lásku ke všem lidem, budete je milovat bezpodmínečně. Zpočátku vám to ale bude připadat divné, jako byste byli vyměnění. Je to tím, že máte velký smysl pro detail, a tak patříte k těm rychlejším šťastlivcům, kteří již vědí, že vztekem dnes nic nevyřeší.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Starosti z vás konečně opadnou a zatoužíte se pobavit, ať už sami nebo s přáteli. Uvědomíte si, že ne ke všem jste se zachovali nejlépe, a nyní vymyslíte program, abyste se jim tímto způsobem omluvili. A povede se vám to na výbornou.

Ryby (19. února – 20. března)

Emoce  se vám po delší době opět rozvíří. Skoro jste měli pocit, že vás nic nemůže rozhodit, a nyní se začnete litovat, když si vzpomenete na nepříjemnou vzpomínku. Nevěšte ale hlavu, pokud se zaměříte na vhodnou zábavu, nebude existovat nic, co by vás mohlo rozesmutnit.

Zdroj článku:
  • Autorský text