Denní horoskop na neděli 25.8. 2024: Býky naštvou nevhodné vtípky, Váhy by si měly být více vědomy určitých hranic

Denní horoskop na neděli 25.8. 2024: Býky naštvou nevhodné vtípky, Váhy by si měly být více vědomy určitých hranic
Vliv Měsíce na nás bude zřejmý, nyní se ale na scéně navíc objevuje i Uran, planeta, která dočasně naplňuje naše životy nejasností a špatnými úsudky. Jak hodně se jeho vlivem necháme ovlivnit? Důležité dnes bude zachovat klid, přestože okolnosti nebudou příznivé.

Jakkoli budeme na Uran zpočátku nadávat, uvědomme si, že jde hlavně o planetu starající se o náš růst zejména v kariérní oblasti. Všechny ty nepříjemné změny, které se nám stanou, nám přinesou jiný pohled, který změní náš život k lepšímu. Chce to ale trpělivost. Většinou si samotného zlepšení nevšimneme napoprvé. Postupem času to ale pochopíme. Jak Měsíc s Uranem ovlivní vás? Přečtěte si svůj denní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dnešek se opět bude točit kolem peněz, naneštěstí vaše schopnost rozpoznat, kdy někdo potřebuje peníze a kdy vás někdo pouze využívá, nebude příliš silná. Člen rodiny či blízký přítel si od vás nemusí potřebovat půjčit tak nutně, jak vám prezentuje. Obzvláště jde-li o člověka, který svůj dluh běžně nevrací, buďte opatrní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zapletete se do rozhovorů, kde si z vás lidé budou chtít udělat legraci. Můžete se nechat unést a špatně si vyložit jejich vtípky. Hrozí vám nejen zkažená nálada, ale také výdaje týkající se vaší energie. Pocítíte-li únavu, kofein vše ještě zhorší, proto se snažte více odpočívat a méně se rozčilovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše dosavadní tempo plnění povinností se vám bude zdát trochu pomalé a začnete se přeceňovat. To povede k vaší nervozitě, frustraci a následně psychického vyčerpání. Více odpočinku je mnohdy lepší než neustálá činnost, která vypadá, že nemá konce. Zamyslete se nad tím, kolik jste již toho stihli.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete se domnívat, že ostatní lidé mají mnohem lepší nápady než vy sami. Nastal čas spojit se s lidmi, kteří více ocení váš způsob myšlení. Ten je výjimečný, bohužel tak hodně, že ho většina lidí nechápe. Nevzdávejte se, místo toho vyrazte do společnosti a hledejte podobně přemýšlející jedince.

Váš způsob myšlení je tak výjimečný, že ho většina lidí nechápe
Váš způsob myšlení je tak výjimečný, že ho většina lidí nechápe | Zdroj: bernardbodo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zatoužíte po větší svobodě v rodinném i přátelském kruhu. Máte spoustu plánů do budoucna, se kterými byste chtěli začít již dnes, ale bude se zdát, že nikdo nemá na práci nic jiného než mrhat vaším časem. Zachovejte klid, to, že se s vámi každý chce sejít, je pouhá náhoda.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete mít problém být taktní, když někdo otevře téma, které je vám krajně nepříjemné. Není třeba vyšilovat a říkat věci, kterých budete později litovat. Pokud jste již řekli něco, co ostatní urazilo, necouvejte, neříkejte, že jste to tak nemysleli. Místo toho vysvětlete, proč si něco takového myslíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Milé jednání vás činí neodolatelnými pro ostatní, ale budete mít problém hlídat si určité hranice. Ostatní lidé, zejména opačného pohlaví, potom nebudou vědět, zda flirtujete nebo zda chcete navázat (či uchovat) přátelský vztah. Buďte zcela upřímní v tom, co říkáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy je dobrý nápad říkat všechno, co si myslíte, dnes byste to však udělat měli. Předejdete tím různým nedorozuměním. Své vztahy takto upevníte. Tím, že sdělíte své myšlenky, pomůžete lidem uhodnout, jak by se k vám měli chovat, abyste byli spokojenější. Pasivní agresivita vhodná není.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V životě podniknete určité změny, týkající se převážně vašich vztahů. Některé z nich neklapou tak, jak byste si představovali. Pokud se necítíte dobře ve svém zaměstnání kvůli určitým lidem, budete přemýšlet nad změnou také v této oblasti. Než se tak rozhodnete, ujistěte se, že v současnosti neexistuje jiná cesta.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Flirtovat s někým jen proto, aby si vás všiml někdo jiný, není hezké. Jste neupřímní k sobě i k dané osobě. Pokud se s někým chcete udobřit či si získat jeho pozornost, nečiňte tak prostřednictvím dalších lidí. Stačí se s vaším vyvoleným sejít a zjistit, jak si v jeho mysli skutečně vedete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé, kteří jsou vám nejblíže, budou budit dojem, že se vás snaží vytočit. Dejte si pozor hlavně na sousedy, ale také na rodinu. Spolubydlící, pokud je máte, také budou buď značně neupřímní nebo upřímní až příliš. Přejděte jejich poznámky mlčky, abyste nevyvolali velkou hádku nemající konce.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít nutkání nutit ostatní do rozhovoru o určitých tématech, která je absolutně nezajímají. Je skvělé, že máte zájem o určité události ve vašem životě, ale pamatujte na to, že každého zajímá něco trochu jiného. Potřebujete-li udržet svou mysl aktivní, pusťte si film, nad kterým se můžete zamyslet.

Zdroj článku:
  • Autorský text