Denní horoskop na čtvrtek 24.10.2024: Střelci získají motivaci díky přátelům, Blíženci vymyslí skvělý plán

Denní horoskop na čtvrtek 24.10.2024: Střelci získají motivaci díky přátelům, Blíženci vymyslí skvělý plán
Měsíc se dnes přehoupne z vlivu Raka na vliv Lva, ale Slunce je stále v počátku vlivu Štíra, který zablokuje emoce mnoha z nás a nahradí je přemýšlením nad holými fakty. V práci si díky tomu můžeme zvýšit reputaci, bohužel naše vztahová oblast bude dnes opět kolísat.

Dnes máme nejvyšší šanci potkat někoho, kdo nás pouze využije. Ale žádný strach, tito lidé se dají snadno rozpoznat. Nejsou totiž vůbec trpěliví a budou na nás naléhat. Žijme proto svým vlastním tempem, nenechme se zastrašit a všechno bude dobré. Co čeká vás? Přečtěte si svůj dnešní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše intuice vám pomůže zvládnout tento den a vyřešit mnoho nedorozumění. Již delší dobu potřebujete pravidelnou péči o svou psychickou pohodu a dnes najdete nový koníček, který vám pomůže cítit se dobře. Je však zapotřebí nehledět na názory lidí, kteří o vašem životě nevědí takřka nic.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé, kteří vám ubližují než aby vám pomáhali, se kolem vás budou motat, na to pozor. Bude těžké je odhalit, protože to nebudou dělat úmyslně. To nic nemění na tom, že je lepší se jim vyhýbat. Slova, která budou znít jako dobrá rada, vám přidělají další problémy, které bude obtížné vyřešit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Největší moudrost dnes bude přicházet z vaší vlastní mysli. Potýkáte se s problémem a nebudete znát odpovědi, a tak vás to potáhne k jiným lidem, abyste je požádali o to, co by dělali na vašem místě. Pokud však místo toho strávíte čas o samotě přemýšlením, přijdete na lepší řešení.

Rak (22. června – 22. července)

Jste zvyklí riskovat svou čest i pohodlí, abyste ochránili své nejbližší, dnes se vám to však nemusí vyplatit. Naopak, zaděláte si na problémy tím, že nebudete dost opatrní. Nezáleží na tom, co vaši nejbližší udělali, dnes se o sebe musí poprat sami. Radou ale nic nezkazíte.

Zachraňování vašich blízkých se vám teď nemusí vyplatit, neriskujte svou čest
Zachraňování vašich blízkých se vám teď nemusí vyplatit, neriskujte svou čest | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Dostanete skvělou příležitost dokázat, jak se o své blízké dokážete postarat. Bude vám propůjčen dar všímat si i těch nejmenších detailů a volit vhodná slova, abyste ostatní přesvědčili, že jim pomáháte, aby oni byli spokojení, nikoli proto, že byste něco čekali na oplátku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Práce o samotě, bez přítomnosti kohokoli dalšího, bude nejproduktivnější. Nastavíte si své vlastní tempo, kterého se budete držet, a zároveň strávíte mnoho času přemýšlením o své budoucnosti. To vám umožní rozhodnout se správně, musíte však zvážit všechna pro a proti každé možnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte skvělý nápad, jak vydělat více peněz, ale začnete v lidech, kteří tvrdě pracují na podobném projektu, vidět samé nepřátele. Nebudete si vědomi toho, že v počtu je vaše síla. Zkuste jim však nabídnout spolupráci a sloučení projektů místo toho, abyste jim dělali naschvály.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše mysl bude velmi produktivní a vy dokážete snadno vyřešit problém, který vás trápil již delší dobu. Budete se ale cítit nejisti, pokud budete zjišťovat, na čí straně stojí pravda, abyste se mohli správně rozhodnout. Pamatujte, že žádná otázka není dostatečně trapná, abyste ji nemohli položit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pocit, že se o vás lidé starají, vám umožní více se soustředit na to, co děláte. Od svých přátel můžete očekávat jen samou chválu. Nic ale není zadarmo, a tak můžete záhy zjistit, že i oni potřebují pomoc od vás. Vzhledem k vašemu pozitivnímu postoji to však nebude problém.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete mít pocit, že dosáhnete všeho, co si zamanete. Vaše sebevědomí značně vzroste a umožní vám vyřešit problém, se kterým se potýkáte dlouhodobě, nebo učinit první krok k jeho vyřešení. Můžete se spolehnout na autoritu, ta vám totiž poskytne psychické zázemí, abyste vše zvládli s přehledem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Popadne vás silná lehkovážnost, která může vést k optimističtějšímu přístupu k životu, ale také k hádkám a problémům. Dnes záleží pouze na vás, jakou životní cestou se rozhodnete vydat a jak svůj pocit, že nic není dostatečně špatné, abyste nemohli být šťastní, využijete.

Ryby (19. února – 20. března)

Na ostatních lidech nebudete mít rádi projevy nenávisti, ale sami s tímto pocitem budete mít značný problém. Ne všechno totiž půjde podle plánu a vy můžete mít pocit, že všichni dělají vše pro to, aby vám uškodili. Spojte se s dobrými přáteli, abyste se zaměřili na něco pozitivnějšího.

Zdroj článku:
  • Autorský text