Denní horoskop na čtvrtek 22.8. 2024: Štíři, pozor na úrazy a Raci na žárlivost

Denní horoskop na čtvrtek 22.8. 2024: Štíři, pozor na úrazy a Raci na žárlivost
Dnešní den si pro všechna znamení zvěrokruhu připravil pestrou paletu příležitostí a výzev. Jak se s nimi vypořádáte vy?

Beran (21.3. – 20.4.)

Dnes se zaměřte zejména na lásku a hledejte v ní hlubší spojení. Zkuste svého partnera něčím překvapit, uvidíte, že to okoření váš vztah. Nezadaní by měli být odvážní, zkuste napsat někomu, kdo se vám již delší dobu líbí.

Býk (21.4. – 20.5.)

Nezapomínejte ani na své vlastní potřeby, a pokud to jde, vezměte si dovolenou a udělejte si den jen sami pro sebe. Po čem nejvíce toužíte a co byste dnes chtěli zažít? Dopřejte si to, zasloužíte si to.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Věnujte se dnes úkolům, které již delší dobu odkládáte. Napište si seznam, co je potřeba udělat a postupujte krok po kroku. Tato organizace vám brzy přinese úspěch a vy se tak budete moci plně soustředit na nové projekty.

Rak (22.6. – 23.7.)

Pozor na žárlivost, Raci! Důvěřujte svému partnerovi a zaměřte se na čas, který spolu trávíte. Zkuste do vašeho vztahu zakomponovat trochu více vášně a zkoušejte nové věci. Uvidíte, že to váš vztah oživí.

Raci, dávejte pozor na žárlivost a trochu svému partnerovi důvěřujte
Raci, dávejte pozor na žárlivost a trochu svému partnerovi důvěřujte | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (24.7. – 23.8.)

Ta vaše tvrdohlavost není moc hezkou vlastností, viďte? Zejména dnes se zkuste otevřít novým nápadům, vyslechněte si argumenty od ostatních, nemusí být vždy jen po vašem. Zároveň se ale dnes soustřeďte také na kariérní postup.

Panna (24.8. – 23.9.)

Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Co vám radí? Intuice je vaší silnou stránkou a pomůže vám zejména v osobním životě. Pro nezadané je dnes skvělá příležitost k tomu potkat tu pravou osobu.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Co si takhle dopřát nějakou změnu? Pokud již delší dobu cítíte, že je potřeba něco udělat, udělejte to, a to jak v pracovním, tak osobním životě. Vy tu změnu totiž opravdu potřebujete. Uleví se vám!

Štír (24.10. – 22.11.)

Dávejte si pozor na úrazy, zvlášť pokud se dnes chystáte sportovat. V práci se vám dnes nebude moc dařit, nezoufejte, jedná se jen o přechodné období. Večer si dopřejte chvilku relaxace u dobrého jídla a filmu.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Zkuste najít kompromis mezi prací a osobním životem. Vaše okolí si totiž začíná všímat toho, že se jim tolik nevěnujete. Nezapomínejte na své vlastní potřeby a odpočinek, jinak by se to na vás mohlo podepsat psychickými problémy.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pozor, aby vám do hlavy nestoupla pýcha a namyšlenost. I když se vám poslední dobou daří, nepovyšujte se nad ostatní. Naopak nabídněte jim svou pomoc, někteří ve vaší blízkosti ji opravdu potřebují.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Pozor na komunikaci, aby nedošlo k nějakému nedorozumění. Právě komunikace a nové kontakty budou totiž pro vaši budoucnost velmi důležité. Pokud vás čeká nějaký rozhovor, opravdu dobře se na něj připravte.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Vaše energie je dnes na vrcholu a zejména v pracovním prostředí budete doslova zářit. Pusťte se do nových projektů, dávejte si ale pozor na vaše impulzivní chování, které by mohlo způsobit konflikty v práci.

Zdroj článku:
  • Autorský text