Denní horoskop na čtvrtek 17.10.2024: Blížencům se otevírají netušené obzory, Raci by si měli dnes vsadit

Denní horoskop na čtvrtek 17.10.2024: Blížencům se otevírají netušené obzory, Raci by si měli dnes vsadit
Pro každé znamení dnes hvězdy přinesou různé příležitosti. Pro někoho bude lepší zůstat v klidu domova, ostatní čekají úžasné nové vyhlídky. Čtvrtek bude vskutku různorodý.

Dnes slaví narozeniny mimo jiné například Eminem (*1972), Cameron Mackintosh (*1946), nebo Wyclef Jean (*1969). Měsíc se přesouvá z Berana do Býka a ukáže se nám v plné své kráse. Úplněk ovlivní mnohé z nás, ať už to bude pozitivním směrem, nebo tím nešťastně negativním. Blíženci budou pro tento den přímo sršet energií, Lvi by se mohli pustit do tréninku na maraton a Váhy by měly odpočívat, jak jen nejvíce dovedou. Poslední dny měly dost náročné.

Beran (21. března – 19. dubna)

Milí Berani, zaměřte se dnes na svou kreativitu. Poslouchejte i své tělo, jaké k vám vysílá signály. Vyzkoušejte půst a vyvarujte se pro dnešek alkoholu. Prospěje vám to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Milí Býci, co můžete udělat dnes, rozhodně nenechávejte na zítra. Pro dnešek se vyvarujte i unáhleným finančním výdajům. Později by vás to moc mrzelo.

Blíženci (21. května – 20. června)

Milí Blíženci, využijte příznivé a pozitivní energie, která vás právě obklopuje. Nabízí se vám otevření dveří, které jste doposud nepoznali. Čeká vás nová příležitost.

Rak (21. června – 22. července)

Milí Raci, pokud se vám právě nedaří v lásce, nezoufejte. Pro dnešek si pro vás hvězdy připravili štěstí ve hře. Co si takhle vsadit, šance na výhru je velká.

Raci dnes nemají štěstí v lásce, ale ve hře ano. Tak zkuste své štěstí
Raci dnes nemají štěstí v lásce, ale ve hře ano. Tak zkuste své štěstí | Zdroj: lacheev / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Milí Lvi, oplýváte vrozenou vytrvalostí. Co takhle zkusit zařadit do vašeho programu krátké sprinty a jednou si splnit sen o zaběhnutí maratonu? Využijte příležitosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Milé Panny, postavení hvězd je pro vás dnes ideální. Na poli lásky jen záříte, nejvyšší čas promyslet se svým protějškem další fázi vašeho vztahu. V práci se naopak držte zpátky, hrozí spory s kolegy.

Váhy (23. září – 22. října)

Milé Váhy, nelámejte dnes nic přes koleno a zaměřte se jen na to nejdůležitější. Pokud jste v posledních dnech zažívali příliš stresu, dnes „vypněte“. Tělo i duše vám bude vděčná, šetřete se.

Štír (23. října – 22. listopadu)

Milí Štíři, dnešní den nebude tím pravým pro vás. Zkuste se uvolnit a zvládnout vše potřebné. Nenechte si od nikoho nařizovat co máte dělat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Milí Střelci, nabídněte dnes svému partnerovi svou otevřenou náruč, s radostí ji přijme. Pokud jste sami, je velká šance potkat spřízněnou duši. Nebojte se flirtovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Milí Kozorozi, pro dnešek se nesete na vlně úspěchu a lásky. Využijte této prospěšné chvíle a užijte si jedinečný den. Zkuste si vyjednat v zaměstnání třeba jinou pozici. Zvládnete to.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milí Vodnáři, dávejte na sebe dnes pozor a chraňte se před prochladnutím. V lásce vám hvězdy přímo září, dnešek bude plný harmonie a příjemných zážitků. Nechte se hýčkat.

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, i když se vám v poslední době nesmírně daří, rozhodně neusínejte na vavřínech. V práci vám může být svěřen důležitý projekt. Projevte své nejlepší schopnosti a přesvědčte ostatní o svých kvalitách.