Denní horoskop na čtvrtek 14.8. 2024: Raci si vše vezmou příliš osobně, Střelci budou šťastnější o samotě

Denní horoskop na čtvrtek 14.8. 2024: Raci si vše vezmou příliš osobně, Střelci budou šťastnější o samotě
Měsíc se nachází v Kozorohu, který nás povede k myšlence, že buď nestíháme práci nebo že bychom toho mohli stihnout mnohem více. Kreativní nápady, jak v budoucnu přijít k penězům, nám také mohou přijít na mysl. Co dnes čeká vás?

Cest, jak se vliv Kozoroha může odrazit na našem životě, je mnoho. Můžete se začít více věnovat rodině nebo být opatrnější, co komu říkáte. Vliv na nás navíc nemá jen Měsíc. Vliv Marsu, který nás nutí riskovat, se prolne s vlivem Saturnu, který nám podsouvá myšlenku, že toho nemusíme mít příliš. Jak se tyto tři vlivy odrazí na vašem životě? Přečtěte si svůj horoskop na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Bude obtížné si všímat, kdy vás ostatní začínají štvát, a k emocionálnímu výbuchu může dojít prakticky kdykoli. Méně práce a více zábavy vám pomůže cítit se uvolnění a nevinné vtipkování nebrat jako útok proti vaší osobě. Můžete se snadno přepracovat, a když se to stane, vrátit se do stavu klidu bude těžké.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spolupráce nyní nebude ten nejlepší nápad a vy se budete se svými spolupracovníky cítit velmi nešťastní. Vaši blízcí se rovněž nemusí pohodnout, v tom případě se z vás stane diktátor, který všem bude nařizovat, co mají dělat. Vést dialog místo monologu je způsob, jak se domluvit a nerozčílit se.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte nápady na skvělé projekty, avšak ostatní je nemusejí akceptovat. Problém není v lidech, problém je ve vašich plánech. Můžete je dotáhnout do slibného konce, když ostatní lidi do nich více zapojíte a dáte jim příležitost ukázat vám, co v nich je. Najděte jejich talent a využijte ho ke spokojenosti všech.

Rak (22. června – 22. července)

Vyprovokuje vás i ta sebemenší kritika, a to ani nemusí být mířena proti vám. Budete si všechno brát příliš osobně. Než se rozčílíte, je dobré si uvědomit, zda opravdu jsou všichni proti vám nebo zda se vám nesnaží pomoci. Čekáte od lidí upřímnou zpětnou vazbu, tak o ni požádejte napřímo.

Dnes si dávejte pozor na kritiku, jakákoliv vás dokáže hodně vyprovokovat
Dnes si dávejte pozor na kritiku, jakákoliv vás dokáže hodně vyprovokovat | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete-li pozorní, můžete ochránit nevinnou osobu před manipulátorem. Dnes máte velkou sílu uspět, když vaše úmysly nebudou sobecké. Hádky s lidmi, kteří se chovají povrchně, jsou nevyhnutelné, proto se snažte se tomuto typu lidí prozatím vyhýbat, pokud to bude možné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vrhání se po hlavě do neznáma vám může způsobit řadu nepříjemností. Nebude se vám chtít zastavit a vymýšlet nejrůznější strategie, ale přesně toto chování se může stát důvodem vašeho neúspěchu. Pamatujte, že nic neztratíte, pokud si svůj plán několikrát promyslíte. Máte čas.

Váhy (23. září – 23. října)

Nikdo nechce zažít neúspěch, ale občas se i přesto dostaví. Frustrace z toho, že vám něco nevyšlo podle plánu, je nevyhnutelná. Zachovejte klid, jedině tak přijdete rychle na způsob, jak se s tímto nezdarem vypořádat. Pokrok si však nevynucujte, pouze byste se na své cestě za úspěchem vraceli zpět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete spěchat natolik, že si nevšimnete alternativní a lepší cesty. To se týká zejména milostného života. Budete mít nutkání si myslet, že váš partner či někdo vám velmi blízký již nenaplňuje vaše očekávání. Pokud však ještě chvilku vydržíte, brzy vás překvapí příjemným překvapením.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cesta vlka samotáře vám zajistí spokojený život. Putování po životní cestě s jinými lidmi vás bude pouze frustrovat. Nebudete moci překousnout určitý názor, který zastává spousta lidí ve vašem okolí. Pokud se už musíte s někým setkat a strávit s ním nějakou dobu, obrňte se trpělivostí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Do práce se vrhnete po hlavě, ale zapomenete mít plán, který stojí na pevných základech, a tak se může zhroutit ještě dříve, než vůbec začne. Je dobré vrátit se k plánování a být si naprosto jisti tím, co vlastně chcete udělat a čeho tím chcete dosáhnout. Postupujte opatrně, ale jistě.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete myslet až příliš romanticky, což ne každý ocení. Vnucovat se, když o vaši přítomnost někdo nestojí, a utrácet velké peníze jen proto, aby si vás někdo oblíbil, je špatné řešení ignorace někoho jiného. Vy však k tomuto chování budete tíhnout. Tím však pouze přijdete o peníze a nic se nezmění.

Ryby (19. února – 20. března)

Započít hádku bude velmi snadné. Domluva zejména se členy rodiny bude nemožná. Problém však je, že si budete brát všechno příliš k srdci, a pokud vám někdo neřekne, co si o vás vlastně v tuto chvíli myslí, vy si to domyslíte, a pozitivní to rozhodně nebude. Za každou cenu se vyhněte těmto domněnkám.

Zdroj článku:
  • Autorský text