Denní horoskop na čtvrtek 12.9. 2024: Štíři budou mít problémy kvůli zatajení důležité informace, Lvy naštvou spolupracovníci

Denní horoskop na čtvrtek 12.9. 2024: Štíři budou mít problémy kvůli zatajení důležité informace, Lvy naštvou spolupracovníci
Jupiter se dnes dostává do kvadratury se Sluncem. Pro mnoho z nás to nevěstí nic dobrého. Tato kvadratura přiživuje naše ego, což znamená, že nejen s námi, ale ani s ostatními nebude kloudná řeč, každý bude mít svou pravdu, která bude nezlomitelná.

Abychom s ostatními vycházeli, bude zapotřebí zatnout zuby a obrnit se trpělivostí. Otevřít se možnosti, že možná nemáme pravdu, bude nemožné. Někteří z nás také budou tíhnout k nadměrnému utrácení. Na toto vše si musíme dát pozor, nemyslet jen na sebe, ale hlavně na ostatní. Co vás dnes čeká? Přečtěte si svůj čtvrteční horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Žádný čin jiného člověka nebude tak strašný, jak se vám bude zdát. Budete mít tendenci přehánět. To se týče i (ne)důvěry ve vaše přátele. Ve všem budete vidět zradu, pokud svému egu dovolíte, aby vám nakukalo nepravdu. Zpomalte, dnes nededukujte nic, co není ověřeno fakty.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile budete v přítomnosti člověka, který se vám líbí, bude zapotřebí se trochu ovládat. Emoce totiž budou přeskakovat z pocitu štěstí do pocitu, že jste přehlíženi. Váš potenciální výstup vám nepomůže získat sympatie tohoto člověka, naopak jakékoli šance na romantiku může uzavřít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zpočátku vám téměř nic nebude připadat pozitivní, časem se to ale spraví. Hlavně názory jiných lidí, které se odlišují od těch vašich, nebudete přijímat nejlépe. S čím více lidmi se nepohodnete, tím menší bude vaše touha s kýmkoli mluvit. O samotě však zjistíte, co vám ve skutečnosti chtěli sdělit.

Rak (22. června – 22. července)

Budete se proklínat za to, že nebudete mít na nikoho náladu. Váš vztek vám bude znemožňovat se uklidnit po většinu dne. Být na sebe naštvaní celý den, že jste určitou situaci nezvládli, nevede k ničemu dobrému. Svou pozornost upřete na něco, co vám dělá radost a co vás dokáže rozveselit.

Dnes na sebe budete hodně naštvaní, ale to nevede k ničemu dobrému
Dnes na sebe budete hodně naštvaní, ale to nevede k ničemu dobrému | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pochopíte, že aby spolupráce dobře fungovala, musíte se se svými kolegy rozumně dohodnout na tom, kdo co bude dělat. Přijdete za nimi s dobrou vírou, že svou práci zefektivníte, ale místo toho uslyšíte jen samé výmluvy. A to je ten bod, kdy se musíte ovládat, abyste nevyprovokovali kolektivní hádku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Touha přispět k úspěchu dílem největším vás požene, abyste ze sebe vydali to nejlepší. Bohužel se bude zdát, že nikdo vaše schopnosti nedokáže ocenit. Navíc jeden určitý člověk zkritizuje váš přístup ke kariéře. Nenechte si zkazit náladu řečmi, že jste to v životě mohli dotáhnout mnohem dál.

Váhy (23. září – 23. října)

Ke svému vzteku zjistíte, že vaše plány nefungují tak, jak jste si představovali. Možná se jich budete chtít zbavit. Uvědomte si, že dnes jednáte impulzivně, a své plány raději uschovejte na později. Dnes nemáte tu moc poznat, co je již předem ztraceno a co si ještě zaslouží šanci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte velkou schopnost udržet tajemství. Některá fakta je však zapotřebí odhalit. Člověk, kterého máte rádi, zjistí, že jste mu zatajili důležitou informaci a jeho život se kvůli tomu zhoršil. Připravte se na neshody, které je nyní lepší nekomentovat, abyste je ještě nezhoršili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé kolem vás začnou přímo nesnášet vaše plány do budoucna. Nejenže je několikrát změníte, ale také se budete věnovat více práci než jim. S určitými lidmi jste domluvení, že spolu někam vyrazíte. Svůj slib byste měli naplnit, aby nedošlo k ošklivé hádce, přestože nebudete myslet na nic jiného než na práci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete tíhnout k velké nespokojenosti ve vašem životě, zejména v oblasti zdraví a kariéry. Vynasnažíte se, abyste mezi těmito dvěma oblastmi našli rovnováhy. Dnes však všechna vaše snaha bude zbytečná a povede ke zklamání. Zaměřte se spíše na své vztahy, zde máte větší šanci uspět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše vztahy se mohou zhoršit na základě toho, co vám řeknou sousedé. Ti však budou mít velký sklon k přehánění. Nevěřte proto všemu, co kdo říká, a než se rozhodnete konfrontovat své nejbližší a z něčeho je obvinit, je dobré si napřed ověřit, co je pravda a co čirý nesmysl.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš život bude v rovnováze, ale vy si budete myslet opak. Váš úsudek může být zkreslen špatným pochopením jednání někoho jiného. Čím více se vaše vztahy budou zlepšovat, tím více si budete myslet, že ostatní štvete. Nyní je lepší zůstat doma a odpočívat, pokud nikam nemusíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text