Denní horoskop na neděli 20. října: Berani budou konečně odpočívat, Raci vyrazí utrácet

Denní horoskop na neděli 20. října: Berani budou konečně odpočívat, Raci vyrazí utrácet
Třetí říjnová neděle se ponese převážně ve znamení klidu a odpočinku. Jak už to ale bývá, výjimka potvrzuje pravidlo a někteří se povinnostem zkrátka nevyhnou.

Pracovní víkend v domácnosti budou mít například Lvi. Panny budou pro změnu makat trochu jinak, a to na svém emočním zdraví. Podívejte se, co si hvězdy nachystaly na neděli 20. října právě pro Vás.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Po těžkém pracovním týdnu cítíte, že je na čase zase trochu zpomalit. Odpočinek nemusí znamenat ležení na gauči u televize, může být i aktivní. Pomůže Vám i čas strávený s přáteli, třeba na nějaké společné procházce.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Týden byl náročný, a to hlavně z finančního hlediska. V sobotu jste už pocítili mírnou úlevu, tento stav bude pokračovat také v neděli. Trochu si odpočinete, načerpáte nové síly a třeba se objeví i nové nápady, jak zvýšit svůj příjem.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Týmová práce je základ úspěchu, a to jak v zaměstnání, tak doma. Nebojte se zapojit do běžných činností v domácnosti více členů rodiny. Proč byste všechno měli dělat jen Vy, když je vás doma plno?

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Jste hodně šetřiví, a to je určitě dobře. Občas je ale třeba utratit pár kaček výměnou za nezapomenutelné zážitky, volný víkendový den je pro to jako dělaný. Vyrazte ven a podnikněte něco, ať už s partnerem či o samotě.

Sice hodně šetříte, ale dnes byste mohli utratit nějakou kačku třeba na nějaký zážitek
Sice hodně šetříte, ale dnes byste mohli utratit nějakou kačku třeba na nějaký zážitek | Zdroj: chormail@hotmail.com / Depositphotos

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Pracovní povinnosti všedních dní střídají práce doma a ani v neděli si od nich bohužel neodpočinete. Pokud ale zaberete a uděláte vše potřebné do nedělního večera, užijete si volný víkend alespoň o týden později.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Jak týden končí, také Vy si v sobě dokážete ukončit nějaké věci, které jsou otevřené už příliš dlouho a které Vás trápí. Uvědomíte si, co skutečně v životě stojí za to, abyste bojovali a co je naopak na seznamu priorit příliš nízko.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Celkově úspěšný týden ve všech směrech zakončíte taktéž příjemně. Práce Vás trápit nebudete, budete mít dost času na to, abyste si užili pár volných a krásných chvil se svými nejbližšími. Pozor ale na případné oslavy narozenin. Sice je teď Vaše období, v pondělí už Vás ale znova čekají povinnosti.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Když se řekne dobrodružství, zjevíte se Vy. Víkendový den je jako dělaný pro výlet do přírody. Nasaďte pevné boty, teplou bundu, svačinu do ešusu a běžte si užít pohled na padající listí někam do lesa. Nikdy nevíte, na co zajímavého a nevšedního můžete narazit.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Aktuálně potřebujete strávit kvalitní čas s partnerem, cítíte to oba, rozhodně to pomůže obnovit romanci ve vašem vztahu. Nenechávejte ale vše na své drahé polovičce a přiložte ruku k dílu, naplánujte nějakou příjemnou společnou aktivitu.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Neradi chodíte okolo horké kaše, když je problém, chcete ho řešit hned. Zároveň si ale ne vždy umíte říct o pomoc, a to je škoda. Pokud se naskytne možnost, že Vám rodinný příslušník bude schopný podat pomocnou ruku, nestyďte se a přijměte ji.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Introvertní část Vašeho já má padla, máte chuť zajít s někým ven. Vytáhněte kamarády na nějakou dobrou kávu, nebo třeba na nějaký krátký výlet. Společně si můžete užít neděli plnou smíchu.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Poslouchejte, co s žádá Vaše tělo. Tento týden nebyl úplně jednoduchý a potřebujete si dát pořádný oraz. Občas není na škodu na celý den prostě zalézt do postele, nebo vypnout mozek u nějaké fajn videohry.

Zdroje článku: