Denní horoskop na 19. 9. 2024. Nejen Štíry čeká příjemný den

Denní horoskop na 19. 9. 2024. Nejen Štíry čeká příjemný den
Dnes slaví své narozeniny ikona módního průmyslu, slavná Twiggy, dále pak David McCallum, nebo Victor L. Williams. Měsíc je v kvadratuře s Marsem a hvězdy přejí úspěchu.

Měsíc po dosaženém úplňku začíná opět ubývat a my všichni bychom měli zvolnit své tempo. Relaxujte, odpočívejte, užívejte si přírodu. Hvězdy slibují nejen Beranům velký úspěch v zaměstnání a Rakům perfektní kondici pro zvládnutí všech započatých úkolů. Užívejte si příjemné atmosféry na pracovišti i doma.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, sundejte růžové brýle a případné spory řešte s partnerem na rovinu. Dohodněte se na kompromisu. V zaměstnání zažijete velký úspěch.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, dost možná, že dnes potkáte někoho z Vaší minulosti. Zachovejte klid, pokud bude setkání nepříjemné. Zaměřte se i na své zdraví, vsaďte na ovoce.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, posilujte svůj imunitní systém a nedejte šanci ani rýmě. V zaměstnání si užijte uvolněnou pracovní atmosféru.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, nezapomeňte dnes vyřídit důležité úkoly, které není radno odkládat. Vaše dobrá kondice Vám dnes přijde vhod.

Dnes je čas vyřídit všechny důležité úkoly, které dosud odkládáte
Dnes je čas vyřídit všechny důležité úkoly, které dosud odkládáte | Zdroj: nicoletaionescu / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, i když Vám dnešní den bude házet klacky pod nohy, nevzdávejte se. Spolehněte se na svou sílu. Vyjděte si na procházku se svou drahou polovičkou.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, dnešek se ponese ve znamení vytrvalosti. Zatněte zuby, budete odměněni za trpělivost. Vychutnejte si kávu se svými kolegy.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, flirtujte od rána do večera, dnešek je pro Vás jako stvořený. Ohledně zdraví pro Vás platí: „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra.“

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, Vaše trpělivost Vám přinese plody. Čeká na Vás velmi příjemná zpráva. Zharmonizujte tělo i duši. Jupiter Vám bude nápomocný.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, zvolnění tempa je víc než nutné. Pokud si nemůžete dovolit pracovní volno, užijte si alespoň domácí wellness. Prospěje Vám.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, neškareďte se dnes pro každou hloupost. I Vy můžete občas chybovat. Podpořte svou radost ze života.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, zapomeňte jednou pro vždy na minulost. Tu už nevrátíte. Zaměřte se na svou budoucnost, nelitujte se a využijte přízeň hvězd.

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, nedělejte si dnes starosti s finančními záležitostmi. Vše by mělo proběhnout v pořádku. Odpočívejte.