Denní horoskop na 18.10. 2024: Váhy se propadnou do světa fantazie a Kozorozi získají příval energie

Denní horoskop na 18.10. 2024: Váhy se propadnou do světa fantazie a Kozorozi získají příval energie
Dnešní den nebude pro mnohá znamení jednoduchý. Berani by si měli konečně přiznat své chyby, pro Lvi skončí něco důležitého a Panny obdrží špatné zprávy. Díky hvězdám a jejich předpovědím se však na vše můžete předem připravit!

Beran (21.3. – 20.4.)

Neobviňujte lidi kolem sebe, ale začněte sami u sebe. I když to asi není úplně příjemné, někdy je dobré si přiznat, že za to, co se vám děje, si můžete jen vy sami. Jen pokud tohle dokážete přijmout, můžete začít znovu.

Býk (21.4. – 20.5)

V povolání buďte tento týden aktivní a snaže se pomáhat svým kolegům. Uvidíte, že si toho brzy všimnou a společně tak dokážete zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Ve vztahu ucítíte hluboké propojení se svým partnerem.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Konečně dokončíte dlouho rozdělaný projekt a zažijete i jiné úspěchy v pracovním a osobním životě. Nic však není zadarmo, a proto se i vy budete muset trochu snažit pro to něco udělat. Neusněte na vavřínech a vytrvejte!

Rak (22.6. – 23.7.)

Pokud již delší dobu chcete ve svém životě něco změnit, dnes je pro to ten nejlepší čas! Nechoďte na to vyloženě silou, stejně ničeho nedosáhnete, ale v klidu si promluvte se svými nejbližšími o změnách, které chcete učinit.

Dnes je ideální čas něco změnit. Zkuste si promluvit se svým nejbližším o změnách, o kterých toužíte
Dnes je ideální čas něco změnit. Zkuste si promluvit se svým nejbližším o změnách, o kterých toužíte | Zdroj: racorn / Depositphotos

Lev (24.7. – 23.8.)

Něco starého dnes ve vašem životě skončí. Berte to ale jako příležitost k tomu, začít znovu a s čistým štítem. Dočasné trápení je jen další životní zkušenost, která vás posílí. Pozor si dejte zejména na finance.

Panna (24.8. – 23.9.)

Dejte si pozor na špatné zprávy, zejména v oblasti vztahů. Každá krize buď vztah posílí nebo ukončí. Dnes to bude záležet jen na vás, jak se k tomu postavíte. Dařit se vám moc nebude ani ve sféře materiální.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Zkuste se na chvilku ponořit do světa fantazie a snít o vašem následujícím životě. Každý má nějaké touhy, které byste v tento den mohli proměnit v realitu. Začněte si plnit své sny, zasloužíte si to!

Štír (24.10. – 22.11.)

Dnešek vás, milí Štíři, donutí přemýšlet sami o sobě. Nepochybujte o sobě i ve chvílích, kdy máte pocit, že se vám nic nedaří a celý svět se proti vám obrátil. Co vás nezabije, to vás posílí, myslete na to a jděte dál.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Dnes budete ponořeni do své minulosti. Často budete vzpomínat na své dětství a na lidi, které jste znali dříve. Zkuste se některým svým známým ozvat i po letech a obnovit tak stará přátelství.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Dnešek vám dodá nový příval energie a vy tak pocítíte sílu a elán pustit se do nových projektů. Složitější projekty však odložte stranou na příhodnější dobu. Zaměřte se také na lásku a přátelství a buďte s těmi, které máte rádi.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Čeká vás příjemný den plný úspěchu, dokončení pracovních povinností a možná i nějaké cesty ve formě výletů. Poslední dny byly hektické, zkuste si trochu více odpočinout, abyste načerpali nové síly.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Milé Ryby, pokud vás trápí nějaké staré křivdy a hádky, je nejlepší čas k tomu, vše vyřešit. Dopadne to ve váš prospěch. Možná vám k tomu však bude chybět síla a energie, zkuste ji v sobě probudit, bude to stát za to!

Zdroj článku:
  • Autorský text