Poslední pracovní den tohoto týdne dost možná přinese osudové setkání. Těšte se, 6. 9. 2024 může být „Váš den“

Poslední pracovní den tohoto týdne dost možná přinese osudové setkání. Těšte se, 6. 9. 2024 může být „Váš den“
Nejen, že je pátek velmi oblíbeným dnem díky vyhlídce volného víkendu. Hvězdy si pro Vás navíc připravily nejedno osudové setkání. Zapojte intuici a nechte se vést.

Na dnešek připadá mezinárodní den světců a narozeniny slaví například oblíbená Pippa Middleton, Roger Waters nebo Naomie Harris. Měsíc je v trigonu s Jupiterem. Hvězdy nabádají na zlepšení celkové životosprávy, péči o tělesnou i duševní schránku. Pečujte o své vztahy s láskou. Štíry a Vodnáře čekají jedinečné romantické zážitky a setkání. Užijte si je.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, zaměřte dnes svou pozornost na oblast zdraví. Letní hodování se zřejmě projevilo na Vaší postavě. Dejte šanci novému sportu.

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, zachovejte klid a vyhýbejte se dnes situacím, které Vás mohou rychle rozhodit. Pečujte o svou duševní rovnováhu.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, hlavu vzhůru. Nepropadejte skepsi a mějte pozitivní mysl. Naplánujte si romantický večer s Vaším protějškem.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, dnes rozhodně neseďte doma. Hvězdy jsou nakloněné setkání při sportu, nebo v práci. Bude to jiskřit! Užijte si to.

Hvězdy vám jsou nakloněny na setkání při sportu
Hvězdy vám jsou nakloněny na setkání při sportu | Zdroj: RomanPashkovsky / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, zbytečně se dnes nepodceňujte a věřte si, tak jak to máte i jindy ve zvyku. V práci Vás může potkat příjemné překvapení.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, změňte nezdravé stravování, prospěje Vám to. Celkově pocítíte příliv energie a vše se může podařit na první dobrou.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, v práci buďte kolegiální a neřešte vše sami. Dejte šanci i ostatním, spolupráce Vás může posunou dopředu.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, dejte na svou intuici! Možná Vás čeká setkání s příjemnou osobou. Třeba to bude osudové setkání.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, znáte pořekadlo – mlčeti zlato? Dnes platí dvojnásob, držte svůj jazyk za zuby a zdržte se nevhodných komentářů. Slova zpět nevezmete.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, pokud budete aktivní v investování, stonásobně se Vám zisk vrátí. Finanční oblast se jeví velmi pozitivně.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, hvězdy pro Vás chystají nečekané setkání s okouzlující osobou. Vaše čekání se vyplatilo.

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, nevzdávejte se, pokud se Vám zrovna nedaří. Alkoholem nic nevyřešíte. I na Vás čekají příjemné zážitky, vytrvejte.