Červnový horoskop ve znamení jahodového úplňku

Červnový horoskop ve znamení jahodového úplňku
Na obloze nás čeká velkolepá podívaná v podobě mystického jahodového úplňku. Ten připadá na sobotu 22. června, v 03:07 hodin středoevropského času. Úplněk v době letního slunovratu se nachází ve znamení Kozoroha. Prozradíme, jaký bude mít vliv právě na Vaše znamení zvěrokruhu.

Planetární postavení v tomto období bude mít zejména vliv na vztahy obecně, může se stát, že Vaše myšlenky a emoce nebudou plně v rovnováze. Bude Vám zřejmě chybět partnerské spojení, intimita a radost ze života. Planeta Jupiter, zvaná také planetou štěstí bude nakloněna velkému osobnímu i profesnímu růstu. Pamatujte na to a jděte štěstí naproti. Buďte otevření a experimentujte bez obav. Neobávejte se proměnit své sny v realitu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani, jahodový úplněk pro Vás chystá velkolepou kariérní nabídku. Může se jednat o povýšení, novou pracovní nabídku, nebo ocenění za odvedenou práci. Dopřejte si vydaný spánek a doplnění nezbytné energie. Jděte si za svými cíli a nenechte se nikým oklamat. 

Býk (20. dubna - 20. května)

Milí Býci, sobotní úplněk ve vás probouzí emocionální, duchovní, fyzickou i profesionální sílu. Dávejte pozor na určitá znamení, některé příležitosti máte přímo před sebou. Nenechte si je uniknout.  Jestliže stojíte před důležitým rozhodnutím, nebojte se změny. Život Vám otevírá nové dveře.

Blíženci (21. května - 20. června)

Milí Blíženci, zaměřte se na své dlouhodobé plánování ve finanční sféře. Úplněk může poskytnou určité finanční vyrovnání dluhu, nebo dědictví. Zvažte možnost investování. Zároveň se plně věnujte Vašemu fyzickému zdraví a odpočívejte. Pozor na zbytečné impulsivní a unáhlené závěry.

Rak (21. června - 22. července)

Milí Raci, Vám jahodový úplněk přináší pohodu a lásku do vztahů, které bude posilovat. Některé páry se mohou v této době zasnoubit, plánovat svatbu, nebo společné bydlení. Věnujte se sportovním aktivitám pro dobrou psychickou pohodu.

Na raky čeká období, kdy se můžou zasnoubit nebo plánovat svatbu
Na raky čeká období, kdy se můžou zasnoubit nebo plánovat svatbu | Zdroj: EdZbarzhyvetsky / Depositphotos

Lev (23. července - 22. srpna)

Milí Lvi, neobávejte se v tento den doslova vyložit karty na stůl. Bude to možná obtížný a náročný den plný telefonátů a vyjednávání, ale Vaše práce přinese kýžené ovoce. Je vhodná doba pro rozeslání životopisu a ucházet se o práci snů. Máte nakročeno k úspěchu. Jen nezapomínejte na vyvážený režim s odpočinkem a zdravou stravou.

Panna (23. srpna - 22. září)

Milé Panny, sobotní jahodový úplněk přeje Vašemu znamení především v oblasti lásky. Zažijete romantiku a úžasnou shodu s protějškem. Jste nabití energií, využijte ji naplno. Plňte si své touhy a dovolte si cítit se opět jako šťastné dítě. Je ideální čas na prohloubení aktuálních vztahů. Vaši potomci Vám mohou připravit překvapení.

Váhy (23. září–22. října)

Milé Váhy, nepodceňujte Vaši bystrou intuici. Vždy Vám dobře napoví a pomůže překonat nejednu překážku. Dlouho očekávané změny v oblasti domácnosti a dalších rodinných záležitostí jsou na dosah ruky. Může se jednat o dlouho plánovanou rekonstrukci, nebo stěhování. Budete mít dostatek energie na vše, co chcete zvládnout. Možná Vás přepadne i trocha filozofování.

Štír (23. října - 22. listopadu)

Milí Štíři, sobotní jahodový úplněk Vás přímo vybízí k plnému prožívání přítomného okamžiku. Cestujte, bavte se, navštěvujte nová místa a žijte společenský život. To všechno Vás naplní obrovskou dávkou nové energie. Máte v plánu se naučit něco nového? Jděte do toho, dnes se všechno podaří. Nezapomeňte na přísun vyvážené stravy.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Milí Střelci, střežte si v tento den pečlivě svou peněženku, potažmo bankovní účet. Je na čase si pohlídat své příjmy i výdaje. Úplněk je ale štědrý a může Vám přihrát do cesty možnou výhru, zvýšení platu, nebo významného klienta. Buďte vnímavější ke svému okolí a nebuďte přísní ani sami na sebe. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Milí Kozorozi, mystický jahodový úplněk se nachází právě ve Vašem znamení zvěrokruhu. Nyní je to právě o Vás! Máte nyní dostatek energie na to dosáhnout svých cílů. Pokud se objeví konec projektu, nebo vztahu tak vězte, že i tak se Vám otevírají nové dveře a další směr cesty.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Milí Vodnáři, nenechte se vyvést z míry, nebo ovlivnit ostatními. Důvěřujte své intuici. Sobotní úplněk Vás možná donutí zůstat celý den v pyžamu a takzvaně si nechat dobít baterky. Potřebujete novou energii. Pokud se rozhodnete napojit se na svůj duchovní svět, udělejte to. 

Ryby (19. února – březen)

Milé Ryby, jahodový úplněk Vás nebesky ozáří a vy budete jasně svítit jako krásný šperk. Navazujte nová přátelství, bavte se a poznávejte nové lidi kolem sebe. Budete hvězdou večírku. Využijte tento den i pro online seznamování, máte na to dostatek energie.