Andělský víkendový horoskop: Lvi budou litovat svých činů, Váhy nebudou myslet na ostatní

Andělský víkendový horoskop: Lvi budou litovat svých činů, Váhy nebudou myslet na ostatní
Andělé pozorují, jak se k sobě lidstvo chová, a chápou, že ne vždy máme náladu pomáhat druhým. Naštěstí se nikdy nestane, že bychom všichni zanevřeli na lidstvo. Pokud zrovna nemáme náladu pomáhat, vždy tu je velká spousta lidí, kteří se vydali na lov dobrých skutků.

Jednou za čas se musíme postarat sami o sebe. Avšak bude to i váš případ, nebo se rozhodnete pomáhat a na sebe si čas téměř neuděláte? Andělé znají odpověď. Náš osud nám částečně poodhalují skrze svůj horoskop, nyní zaměřený na víkend. Přečtěte si, co vás čeká a na co si dát pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve svých vztazích budete tak opatrní, abyste nikoho neztratili, až to může mít opačný účinek. Budete totiž příliš zvědaví, kdo co bude dělat, až to lidem začne být velmi nepříjemné a do konce týdne s vámi nemusejí promluvit ani slovo. Respektujte osobní svobodu těch, které máte rádi.

Dobré zprávy: Ať už čtete běžně či nikoli, v knihách nyní strávíte poměrně dost času. Pokud se zaměříte na fiktivní příběhy, potrénujete si fantazii, v ostatních knihách najdete poučení.

Na co si dát pozor: Problém, od kterého jste odešli, aniž byste ho vyřešili, se nyní vrátí v plné síle. Váš dávný nepřítel ho přinese s sebou. Je zapotřebí nenechat se ovládnout vztekem.

Andělská rada: Začít křičet na jiné lidi není dobrý způsob, jak řešit problémy. Naopak, pokud zachováte chladnou hlavu, je mnohem pravděpodobnější, že vymyslíte správné řešení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přijde vám, že vás nic nenaplňuje a nikdo se o vás nezajímá, jakmile se ocitnete sami, jen v přítomnosti vlastních myšlenek. Může vás napadnout opustit všechny a najít si nové lidi, kteří by vás bavili více. Jde pouze o dočasný stav, všech vztahových změn byste později litovali.

Dobré zprávy: Negativní myšlenky vás donutí buď si najít novou aktivitu, která by vás naplňovala, nebo myslet na způsob, jak se zlepšit v práci. V obou případech budete úspěšní.

Na co si dát pozor: Lidé ne vždy myslejí doslova to, co vám říkají. Nebuďte zklamaní, když někdo nedodrží svůj slib a ještě k tomu vám řekne něco nepěkného. Má pouze špatný den, to je vše.

Andělská rada: Pokud se do ostatních zrovna nemůžete plně vcítit, s omluvou odejděte a předtím jim vysvětlete, že si přejete být sami. Nemohou vás nutit s nimi trávit čas, pokud sami nechcete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zamyslíte se nad svou budoucností, zejména nad profesním životem. Zasníte se, jak by to vypadalo, kdybyste pracovali někde jinde, ve zcela jiném oboru. Tato představa se vám bude líbit. Jen pamatujte, že ne vždy se svět fantazie odrazí i do skutečného světa. Nepodnikejte ukvapené změny.

Dobré zprávy: Čeká vás nečekaný finanční příjem či pozvání na večeři. Značně ušetříte za své výdaje, čehož využijete později, zejména pokud máte dobrý nápad na podnikání.

Na co si dát pozor: Ve svém životě máte dost velký problém se svou nerozhodností. Nyní se nebudete moci rozhodnout vůbec, ve všem uvidíte dobré i špatné. Nechte důležitá rozhodnutí na jindy.

Andělská rada: Pamatujte, že vše má svůj čas. U rozhodnutí to platí dvojnásobně, přestože můžete mít pocit, že čím dříve se rozhodnete, tím lépe. Opak je však pravdou, proto nic neuspěchejte.

Rak (22. června – 22. července)

Opět nastal čas, kdy vše, co budete chtít dělat, je lehnout si na gauč či do postele a dívat se na televizi nebo si číst. Časem ale nabydete dojmu, že se nikam neposouváte. Rodina, která vůči vám může mít drobné výhrady, vám tuto domněnku nevyvrátí. Musíte sami přijít na to, co pro vás bude nejlepší.

Dobré zprávy: Zatoužíte odejít ze svého domova a užívat si čas strávený v přírodě. Na tom není nic špatného, naopak si uvědomíte své priority a po návratu domů budete přesně vědět, na čem pracovat.

Na co si dát pozor: S některými lidmi nebude žádná domluva a časem můžete nabýt dojmu, že to s vámi je něco špatně. Nenechte se uvrhnout do stavu beznaděje jen proto, že někteří lidé se k vám nezachovají nejlépe.

Andělská rada: Vy jste jediný člověk, u kterého víte, co od něho očekávat. Ačkoli někdy máte silné výkyvy nálad, nikdy neuděláte nic, co by vás tolik překvapilo. Važte si více sami sebe.

Opět nastal čas, když vše, co budete chtít dělat, je lehnout si na gauč a dívat se na televizi
Opět nastal čas, když vše, co budete chtít dělat, je lehnout si na gauč a dívat se na televizi | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Díky shodě okolností zjistíte, že jste se k některým z vašich známých nezachovali úplně nejlépe. Začnete toho hořce litovat, brzy si ale uvědomíte, že jste udělali to, co jste si mysleli, že je správné, a že příště si musíte napřed zjistit více informací. V každém případě se poničené vztahy napraví.

Dobré zprávy: Tento víkend je pro vás velmi poučný. Zlepšíte se nejen ve svých dovednostech, ale také ve způsobu uvažování, pokud stojíte před těžkým rozhodováním, a nakonec se rozhodnete správně.

Na co si dát pozor: Nenávidět sami sebe za to, co jste udělali, nevede k ničemu dobrému. Snažte se těmto myšlenkám vyhnout a stravte nějaký čas s lidmi, kteří vás dokážou rozveselit.

Andělská rada: Každý dělá chyby a vy nejste výjimka. Abyste snížili jejich počet na minimum, více si všímejte svého okolí, místo abyste se měnili podle přání okolí na svůj vlastní úkor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rozhodnete se být finančně zodpovědní i za vaše blízké, kteří neumí s penězi hospodařit. Následně zjistíte, že to není ten nejlepší nápad, který vás mohl napadnout, a že to k ničemu nevede. Po finanční stránce celkově nebudete spokojeni, někdo vás může nechat zaplatit celou útratu, přestože se předem dohodnete, že každý zaplatíte svou část.

Dobré zprávy: Ačkoli komunikace s lidmi bude zaostávat, zvířatům budete mít co říci neustále. Začnete si více povídat se svými domácími mazlíčky nebo se stavíte v útulku a uděláte radost zvířatům tam.

Na co si dát pozor: Lidé vás budou mít tendenci využívat, pokud jim nabídnete svou dočasnou finanční pomoc. Pokud ale odmítnete, o moc lepší to nebude a můžete se připravit na pomluvy.

Andělská rada: Buďte si více jisti tím, s jakými lidmi se stýkáte. Praví přátelé se nenaštvou, když jim odmítnete půjčit nebo jim budete dávat rady týkající se lepšího hospodaření s penězi.

Váhy (23. září – 23. října)

Rozhodnete se postarat se o sebe, bohužel tak učiníte na úkor druhých. Vaším úkolem na tento víkend je najít rovnováhu mezi vámi a přáteli, aby všichni byli spokojení. Obzvláště máte-li partnera, nebude z vaší touhy trávit čas každý se svými zájmy příliš nadšen.

Dobré zprávy: Máte velkou šanci se toho naučit opravdu hodně. Některé z těchto nově nabytých znalostí využijete v budoucnu, ovšem na některé se zaměříte pouze z prvotního nadšení.

Na co si dát pozor: Odmlouvání nevede k ničemu dobrému. Všichni by jistě měli pochopit, že potřebujete být chvilku o samotě, ale kritizování, že vám nikdo nedopřeje ani chvilku na sebe, povede k dusivé atmosféře.

Andělská rada: Pokud opravdu nechcete být nikým rušeni, co například vymyslet zábavný program pro ostatní? Oni se mohou jít bavit a vy budete mít tolik vytoužený klid.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Něco, co uděláte pro své dobro, se nakonec obrátí proti vám a vy nebudete moc spokojení. Uzavření se před světem nyní není dobré rozhodnutí, samota naplní vaši mysl velmi negativními myšlenkami, kterým můžete postupně uvěřit. Trávení času s blízkými je nyní nezbytné, abyste se začali cítit lépe.

Dobré zprávy: Návštěva těch správných lidí vám dokáže zlepšit náladu bez ohledu na to, jak strašnou ji nyní budete mít. Buďte otevřeni veselým historkám a i vy budete mít brzy co říci.

Na co si dát pozor: Nevhodné narážky mohou z vašich úst vyplout kdykoli. To povede k tomu, že lidé vám postupně přestanou říkat pozitivní věci. Někteří se s vámi dokonce mohou pustit do hádky.

Andělská rada: Zkusili jste udělat změnu a nevyšlo to. To není důvod se skrývat před celým světem. Zkuste hledat další způsoby, jak být šťastnější, a brzy najdete mnohem lepší cestu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zavázat se, že něco uděláte, či to raději nechat na jindy? To bude vaše velké dilema. Skoro se bude zdát, že se bojíte odpovědnosti. V oblasti vztahů si vaše láska bude procházet složitým obdobím a nebude mít náladu na vás, což vás rozesmutní a mylně utvrdí v tom, že tento člověk vás nemiluje.

Dobré zprávy: Kdykoli zjistíte, že jste neměli pravdu, slíbíte si, že příště se už nenecháte ovládnout svými pocity. V tomto slibu, který si dáte, budete postupovat pomalými krůčky, avšak efektivně.

Na co si dát pozor: Ne všechno je tak, jak se na první pohled zdá, a vaše nekončící domněnky toho budou jasným důkazem. Teprve až po nějaké době si uvědomíte, jak jste se mýlili.

Andělská rada: Vyhněte se nedorozuměním tím, že budete přemýšlet nad rámec svých pocitů. Snažte se získat co nejvíce úhlů pohledu, než na něco začnete reagovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete si nárokovat větší osobní svobodu. Na to lidé kolem vás nejsou moc zvyklí, proto se rozhovory mohou zvrtnout v těžké hádky. Také v oblasti přátelství budete velmi vybíraví. Vaše požadavky na jejich způsob chování, když jsou s vámi, by měly být mírnější, pokud s nimi chcete vyjít.

Dobré zprávy: Sjednáte si respekt u lidí, u kterých to dříve nešlo. Ti, kteří si z vás dělají legraci, či vás dokonce využívají, budou zděšeni vaším dočasným chováním. Respekt jim zůstane i poté, kdy se začnete chovat opět předvídatelně.

Na co si dát pozor: Zejména rodina může trpět vašimi nepravdivými domněnkami. Než někomu řeknete, že vám lže a využívá vás, napřed se ujistěte, že skutečně mluvíte pravdu.

Andělská rada: Zkuste nepodlehnout vzteku, kdykoli budete cítit, že se emocionální výbuch blíží. Nemůžete ostatní donutit, aby se zachovali podle vašich představ. Mají svůj vlastní rozum.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Počáteční vzrušení z určitých aktivit vás hodně rychle přejde. Udržet vaši pozornost u jedné činnosti bude nyní nemožné. Také u dlouhodobých aktivit dlouho neposedíte, budou vám již připadat okoukané. Navazování přátelství s lidmi, kteří jsou jiní než vy, vyřeší tento problém.

Dobré zprávy: Začnete si uvědomovat, že kvalitní přátelství neznamená jen mít toho co nejvíce společného, ale důležitější je, v čem se lišíte a zda se dokážete navzájem doplňovat.

Na co si dát pozor: U některých jedinců bude velmi obtížné všimnout si kvality jejich hodnot. Ne všichni jsou totiž tak upřímní na začátku vztahu jako vy. Dejte jim možnost poznat vás blíže.

Andělská rada: Odlišnost lidí je to, co vás s nimi nakonec spojí, až dostanete skvělý nápad, se kterým budete potřebovat pomoci. Lidé, kteří jsou stejní jako vy, vám v tomto případě nebudou moc nápomocní.

Ryby (19. února – 20. března)

Naučíte se být více finančně nezávislí, a to do takové míry, že náhle vám nebude dělat problém ušetřit více peněz než obvykle. Budete mít motivaci dávat si nějaké peníze stranou. Tou může být například rozhovor o rekonstrukci domova či pořízení nového domácího mazlíčka v budoucnu.

Dobré zprávy: Pamatujete tu nádhernou věc, kterou jste si nemohli nikdy dovolit, ale víte, že byste ji používali dlouhodobě? Brzy budete mít možnost, což povede k vašemu štěstí.

Na co si dát pozor: Určití lidé nebudou mít radost z vašeho rozhodnutí šetřit a mohou vás začít urážet. Účel je jednoduchý: Zlomit vás, sebrat vám sen něco ušetřit a získat nějaké peníze pro sebe.

Andělská rada: Pravým přátelům nezáleží na tom, zda jste movití a kolik peněz rozhazujete. Praví přátelé vás totiž nemají na peníze, a tak je málo pravděpodobné, že by o nějaké vůbec žádali, leda tak v dobách nouze.

Zdroj článku:
  • Autorský text