Andělský víkendový horoskop: Berani si uvědomí, jak důležitá je rodina, u Raků se probudí touha po dobrodružství

Andělský víkendový horoskop: Berani si uvědomí, jak důležitá je rodina, u Raků se probudí touha po dobrodružství
Ačkoli někdy hádaví, všichni lidé si přejí prožít spokojený víkend. Přílišné upnutí na naše oblíbence nám ale může zamotat hlavu, někdo nám může chtít zalhat. Zachováme-li otevřenou mysl, snadno zjistíme pravdu a náš víkend proběhne hladce.

To je v kostce tento víkend. Andělé se snaží poodkrýt nám blízkou budoucnost. Věří, že se vyhneme rizikovému chování a tento víkend v neděli označíme jako jeden z nejlepších, které jsme zažili. U někoho z nás bude téměř nemožné odolat pokušení a nevědomky si nezpůsobit problémy. Je zapotřebí zatnout zuby a neříkat všechno, co si myslíme. Co se stane tento víkend vám a jak můžete zabránit problémům? Přečtěte si svůj víkendový andělský horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Je čas urovnat veškeré spory hlavně v rodinném kruhu. Uvědomíte si, čeho si na rodině ceníte nejvíce, a začnete šířit spokojenost koupí malých darů či výjimečným programem pro všechny. Možná jste někomu záviděli jeho majetek, tato závist vás nyní opustí nadobro, vystřídá ji sdílená radost.

Dobré zprávy: Začnete být objektivní, své problémy šoupnete stranou a budete si užívat úspěch vašich nejbližších. To vás inspiruje ke konání dobrých skutků, pomůžete lidem, které vůbec neznáte.

Na co si dát pozor: Jakmile vám někdo řekne svou verzi příběhu, můžete mít potíže připustit, že vám nemusí říkat pravdu. Na to pozor, buďte nestranní při řešení cizích problémů nehledě na to, kdo v nich figuruje.

Andělská rada: Pravdu nehledejte ve své minulosti. Jakkoli podobně se vám nové situace jeví, nejsou naprosto identické s tím, co jste kdysi zažili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Méně pro vás bude více. Nebudete chtít trávit čas se všemi přáteli, jen s několika, kteří se postarají o vaši zábavu. Nezáleží na tom, zda si budete povídat vtipy, vyprávět zábavné historky nebo se dívat na televizi, dobří přátelé vám dají všechno, co si budete přát.

Dobré zprávy: Domluvíte se s rodinou, že od příštího týdne začnete více šetřit, a vymyslíte místo, kam každý budete dávat svůj díl. Vysněná společná dovolená již nebude v nedohlednu.

Na co si dát pozor: Trávení času na veřejnosti může být bolestivé. Budete mít spoustu témat, které budete chtít nadhodit, avšak cizí lidé si s vámi nebudou chtít povídat, obzvláště budou-li někam spěchat.

Andělská rada: Vyhněte se komunikaci přes zprávy. Pozitivní větu si druhá strana může vyložit špatně, obzvláště budete-li chtít radit, jak lidé mají správně zacházet s penězi.

Blíženci (21. května – 21. června)

Šíření láskyplných slov bude nyní velmi jednoduché, vaše schopnost vcítit se do jiných lidí vám umožní vyznat lásku i podpořit blízkého přítele. Budete velmi přesvědčiví. Vztahy, které skřípou, se urovnají. Nemusíte se obávat stresu, naopak se ještě stanete léčitelem pro jiné lidi, kteří mají pocuchané nervy.

Dobré zprávy: V urovnávání sporů v rodině i přátelském kruhu budete mistři. Navíc vám lidé budou více důvěřovat a svěří vám svůj problém. Téměř okamžitě najdete řešení, které skutečně pomůže.

Na co si dát pozor: Mluvení o politice nebo poslouchání zpráv na toto téma vás dokáže vytočit. Pro prožití klidného víkendu byste se této tematice měli vyhnout velkým obloukem.

Andělská rada: Existuje velká spousta lidí, kteří s vámi sdílejí podobné názory. Podobné, nikoli stejné. Vždy je drobná odchylka, lišíte se ve svých názorech. Snažte se pochopit ty ostatních lidí, abyste předešli nedorozuměním.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte trávit čas doma, abyste se cítili jako doma. Popadne vás touha navštívit místo, které jste již dlouho neviděli. Může jí o ulici, ve které jste vyrůstali, nebo místo, kde jste se poprvé potkali s výjimečným přítelem. Uspořádání rodinné sešlosti není špatný nápad, skloubí vás to dohromady ještě víc.

Dobré zprávy: Postaráte se o dobrou náladu všech lidí, kteří s vámi budou trávit čas, i náhodných kolemjdoucích, které potkáte na cestě do obchodu. Díky tomu se budete cítit šťastní i vy.

Na co si dát pozor: Rádi uděláte všechno sami, bez pomoci kohokoli jiného, ale může to vést k pocitu selhání. Nemusíte všechno dělat sami, naopak spolupráce naplní vaši mysl spokojeností.

Andělská rada: Domácí práce mohou být zábavného rázu. Dostanete možnost kreativně se vyjádřit i při těchto obvykle nudných činnostech. Na větší domácí projekt se vám bude hodit pomoc rodiny.

Nemusíte všechno dělat sami, naopak spolupráce naplní vaši mysl spokojeností.
Nemusíte všechno dělat sami, naopak spolupráce naplní vaši mysl spokojeností. | Zdroj: Wifesun / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Skupinové aktivity vám dodají jistý pocit uspokojení. Zůstat doma a nedělat nic bude vaše noční můra. Trochu vás zamrzí, že ne všechny lidi, které máte rádi, budete schopni vytáhnout ven za zábavou, ale nakonec se pobavíte i bez nic a ukážete jim fotografie odrážející, o co všechno přišli.

Dobré zprávy: Na lásku si času najdete více než dost. Máte-li partnera, pozvete ho do kina či do divadla (nebo pozvánku obdržíte). Jste-li nezadaní, shodou náhod potkáte někoho, kdo se vám zalíbí.

Na co si dát pozor: Budete chtít své rodině dokázat, že vám na ní opravdu záleží. Trochu to ale přeženete a vaše slova i činy mohou vyznít a vypadat neupřímně. Všeho s mírou.

Andělská rada: Pokud špatné vzpomínky i přes vaši dobrou náladu vyplují na povrch, je důležité se postarat o své pohodlí. Travte čas s lidmi, kteří vám dokážou vykouzlit úsměv na rtech za všech okolností.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na složité plánování nebudete mít ani pomyšlení. Nyní se zaměříte na odpočinek. Své povinnosti budete plnit pomalu, ale efektivně. Nikam nebudete spěchat. Na druhou stranu budete hodně utrácet za své osobní pohodlí, což postupem času nebude až tak moudré, jak se vám původně zdálo.

Dobré zprávy: Touha po souznění s přírodou vás donutí udělat si procházku do blízkých lesů či do parku a pozorovat zvířata. Svou mysl budete udržovat klidnou a díky tomu přijdete na řešení svého problému, který se táhne již delší dobu.

Na co si dát pozor: Můžete cítit pocit viny z toho, že odmítnete něčí nabídku výletu. Nekritizujte se, každý včetně vás čas od času potřebuje vypnout a užívat si volný čas.

Andělská rada: Určitá témata vyvolají v lidech negativní pocity. Zdržte se těchto témat, až někomu budete volat nebo někdo přijde na návštěvu. Snažte se šířit radost, udělujte upřímné komplimenty.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše energie není neomezená, ale vy na to opět zapomenete. Je toho tolik, co udržuje vaši mysl v pohybu a znemožňuje jí si odpočinout. Noví přátelé či plány na výlety, toto a mnohem více vám bere energii. Naštěstí vám ji vrací v podobě spokojenosti, ovšem v průběhu víkendu se můžete unavit.

Dobré zprávy: Návštěva vaší oblíbené restaurace vám dodá pocit výjimečnosti. Finančních prostředků máte více než dost, proto si dopřejte ten nejlepší luxus, jaký si představujete.

Na co si dát pozor: Jakmile se unavíte, někteří přátelé neuslyší rádi, že si potřebujete odpočinout a že rušíte společné plány. Proto je důležité nepřetěžovat se již od začátku víkendu.

Andělská rada: Některé úkoly nechte na později. Jsou příliš náročné. Je dobré si je rozvrhnout po částech do celého víkendu, pokud je potřebujete mít nutně do konce týdne hotové.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměříte se na své fyzické vzezření a postaráte se i o svou duši. Tento víkend je pouze váš. Můžete zajít na masáž, omlazovací kúru nebo jen nakoupit nové oblečení. Vše, co pro sebe uděláte, vám zajistí více energie na příští týden. Pozitivní smýšlení povede k vaší efektivitě.

Dobré zprávy: Přišel čas na romantiku. Co by to bylo za péči, kdybyste se s nikým nepomazlili? Pokud však máte partnera, neměli byste se nechat uchvátit nikým jiným.

Na co si dát pozor: Určití lidé svůj víkend prožijí pracovně. Nehněvejte se, když vymyslíte skvělý program, v němž se postaráte o zdraví vás obou, a nakonec zjistíte, že dotyčná osoba nemá čas.

Andělská rada: Abyste si skutečně odpočinuli, buďte si plně jisti svými plány. Vymyslete jeden plán a toho se držte. V průběhu vám může jiná aktivita připadat záživnější, ta by vás však pouze vyčerpala.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Touha hrát si vás zcela pohltí. Ovšem ne po romantické stránce, spíše budete chtít pohlídat děti příbuzných a sousedů jen proto, abyste se vrátili do svých mladých let, jakmile rodiče dítěte zmizí z dohledu. Nemusíte se však stydět za to, že dítě uvnitř vás se probudilo k životu.

Dobré zprávy: Ačkoli určití jedinci za vámi přijdou jen proto, aby na vás začali křičet, vy si uvědomíte, že za jejich situaci nemůžete, a odejdete se bavit. Díky tomu nebudete pod stresem a celý víkend si užijete.

Na co si dát pozor: Nepochopíte, proč jiní lidé mají tolik starostí. To vás trochu rozesmutní. Ovšem nutit ostatní, aby byli veselejší, nepovede k ničemu dobrému.

Andělská rada: Nepříjemným situacím se nevyhnete, ale než abyste všechno zlehčovali, je lepší myslet si své a vyslechnout lidi, kteří za vámi přišli. Když se situace stane neúnosnou, teprve poté odejděte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Odhodláte se říci své rodině, jak hodně vám na ní záleží. Stejná slova zvolíte i tehdy, když se setkáte se svými přáteli nebo když potkáte souseda, který svůj víkend evidentně nezačal nejlépe. Projevování vděčnosti vám dodá dobrou náladu a s ní i pozitivní energii, která vám vydrží.

Dobré zprávy: Fyzické cvičení vám pomůže uvolnit stres a zbavit se pocitu napětí. Zjistíte, že s ostatními vycházíte mnohem lépe, když na půl hodiny potrápíte své tělo.

Na co si dát pozor: Když budete cítit, že byste mohli spustit hádku, když se nedomluvíte s někým z vašeho okolí, je lepší odejít, ne provádět výslech, abyste měli více důvodů začít křičet.

Andělská rada: Vyjadřování vašich názorů není vždy nejlepší nápad. Zejména sdílíte-li je s člověkem, s nímž si příliš nerozumíte. Vaše názory jsou dobré, ale sdílejte jen v kruhu svých nejlepších přátel.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte po větší svobodě, a tak se sbalíte a odjedete pryč, nebo navštívíte místo, které vás naplňuje pocitem spokojenosti a nespoutanosti. Pokud se domníváte, že vám chybí svoboda ve vztahu, promluvte si s danou osobou, které se to týká. Takto dojdete k rychlému vyřešení problému.

Dobré zprávy: Dobrodružství volá. Po cestě se setkáte se spoustou lidí, kteří sdílejí vaše nadšení. Společná túra vám pomůže poznat se navzájem a skvěle se pobavit historkami vás všech.

Na co si dát pozor: Být si vědomi výše svých financí bude velmi důležité. Jakmile začnete utrácet, přestanete si hlídat své výdaje. Dobré je vytvořit plán utrácení, abyste neskončili finančně špatně.

Andělská rada: Nemusíte si volat taxíka, abyste se dopravili domů či na místo, na kterém se vám líbí. Připravte si svou oblíbenou hudbu, abyste si zpestřili onu cestu.

Ryby (19. února – 20. března)

Klid najdete ve své vlastní mysli. Ačkoli fantazie je pro vás velmi důležitá, nebudete ji propojovat se skutečným světem. Jakmile budete na veřejnosti či s někým mluvit, budete se držet faktů. Teprve až když budete trávit čas o samotě, vydáte se do říše snů a užijete si tu smyšlenou společnost, kde všichni žijí v harmonii.

Dobré zprávy: Nuda se vám vyhne velkým obloukem nehledě na to, jestli budete obklopeni přáteli nebo se rozhodnete strávit nějaký čas o samotě. Dokážete se zabavit v obou případech.

Na co si dát pozor: Jakmile začnete vzpomínat na minulost, můžete trochu posmutnět, když si vzpomenete na nejlepší okamžiky a poté se vrátíte do přítomnosti. Buďte za svůj život vděční, není vůbec špatný ani nyní.

Andělská rada: Podpořte lidi, na kterých vám záleží. Je úplně jedno, zda momentálně mají problémy nebo si nemají na co stěžovat. Vědomí, že vám na nich záleží, jim zpříjemní víkend.

Zdroj článku:
  • Autorský text