Andělský víkendový horoskop: Berani snadno zapomenou na své sliby, Raci se budou snažit napravit společnost

Andělský víkendový horoskop: Berani snadno zapomenou na své sliby, Raci se budou snažit napravit společnost
Všichni toužíme po uznání. Pokud nás ostatní lidé nerespektují nebo to tak vypadá, naše přirozená reakce je smutek. Jsme smutní, že nic nejde podle plánu, přestože jsme si nepřáli nemožné. Andělé se snaží, abychom si uvědomili, že ne všichni s námi souhlasí v tom, co je podle nás nejlepší.

Zkusme tento víkend učinit první krok. Zkusme za něco pochválit jiné lidi, vyzdvihnout jejich talent, jejich milou osobnost. Brzy si začneme všímat, že lidé kolem nás jsou stále spokojenější a spokojenější. Začnou nás zdravit, přestože předtím se na nás ani nepodívali. Andělé na nás dohlížejí a radí nám mimo jiné i skrze svůj víkendový horoskop. Jaké máme šance na prožití poklidného víkendu a na co bychom si měli dát pozor?

Beran (21. března – 19. dubna)

Na zábavu nebudete mít mnoho času, zatoužíte dělat něco praktického, něco, co vám do budoucna zajistí velký úspěch. Skoro zapomenete, že jste určitým lidem něco slíbili. To vám může zajistit menší komplikace a nedorozumění. Také penězi nebudete šetřit, utratíte více než obvykle.

Dobré zprávy: Budete mít mnoho energie, kterou se rozhodnete využít pro vlastní dobro. Večerní procházky vám nejenže pomohou rychle usnout, ale také pomůže vašemu mozku od přehlcení informacemi.

Na co si dát pozor: Dobrá budoucnost vyžaduje určité investice. To ale neznamená, že byste měli bezhlavě utrácet. Dvakrát si rozmyslete, zda je vaše koupě skutečně tolik zapotřebí, jak se zprvu zdá.

Andělská rada: Peníze jsou něco, čeho nemáte neomezený počet bez ohledu na to, jaká je vaše finanční situace. Nejste-li si jisti, zda investujete do správné věci, poraďte se s lidmi, kteří na vás mají dobrý vliv.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zatoužíte mít se lépe. Bude to však jiné než obvykle. Přijdete s podrobným plánem, jak byste toho mohli dosáhnout. Ve druhé polovině víkendu ale můžete pocítit jistý strach z nepoznaného, zaměříte se spíše na problémy, které mohou na vaší cestě vzniknout, a váš sen se může rozplynout.

Dobré zprávy: Všechny své činy plně obhájíte a přesvědčíte ostatní, že máte dobrý nápad. Pokud budete potřebovat podporu, najdete ji ve své rodině, ale také ve svých sousedech.

Na co si dát pozor: Ne všechna slova budou řečena nejšťastněji. Než zareagujete na kritiku mířenou proti vám, několikrát se nadechněte a vydechněte. Teprve až poté sdělte, co si myslíte.

Andělská rada: Dokud není jasné, že děláte zbytečnou věc, nikdy se nevzdávejte svého snu. Čím více překážek na své cestě překonáte, tím odolnějšími se vůči problémům stanete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zvolíte možnost odpočinku, přestože ne všechny povinnosti máte splněny. Je dobré se ujistit, že jste opravdu udělali, co jste mohli, a že posunutí zbývajících povinností na jindy nebude vést k hádkám s rodinou. Jakmile vás totiž někdo začne kritizovat, pustíte se do práce, bohužel nad své síly.

Dobré zprávy: Během odpočinku necháte představivost, aby vedla váš volný čas. Vymýšlení fiktivních událostí vám vykouzlí úsměv na rtech, představíte si totiž svůj dokonalý život.

Na co si dát pozor: Na slova jiných lidí nereagujte tak přehnaně. Urazit se a odejít uprostřed rozhovoru není to nejlepší řešení. Bude-li potřeba, rozdýchejte se nebo meditujte.

Andělská rada: Když se projeví únava, není vhodné pracovat až do úmoru. Omluvte se všem známým a řekněte, že jim pomůžete jindy. Vaše osobní pohodlí by mělo být prioritou číslo jedna.

Netlačte na pilu, když se projeví únava. Odpočinek je pro vaše tělo důležitý
Netlačte na pilu, když se projeví únava. Odpočinek je pro vaše tělo důležitý | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vynasnažíte se, aby ve společnosti zavládla rovnoprávnost všech. Ačkoli zákony to umožňují, vy si všimnete, že někteří lidé dělají vše pro to, aby společnost rozdělili. Vyrazíte proto ven a budete lidi napomínat. Obrňte se trpělivostí, někteří jedinci totiž budou chtít mít ve všem pravdu.

Dobré zprávy: Spoustu lidí přesvědčíte, že ne všechno, co dělají, je tak ohleduplné, jak se původně domnívali. Získáte další přátele, kteří vám pomohou s vaším momentálním cílem.

Na co si dát pozor: Pozor, abyste zbytečně nepřeháněli. Ve snaze nastolit v ulicích pořádek se sami můžete dostat do problémů se zákonem. Za všech okolností si buďte jisti svými činy.

Andělská rada: Po každém náročném dni nezapomínejte na své vlastní pohodlí a dostatečně odpočívejte. Budete-li fit, budete lidem předkládat ty správné argumenty.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začít s něčím novým není vždy ten nejlepší nápad, obzvláště pokud máte již rozdělaných několik dalších projektů. Ovšem nyní to bude jiné, uděláte si ve svých snech pořádek a vzdáte se těch, ke kterým se rozhodnete již nikdy nevracet. Svou rozdělanou práci věnujete přátelům, kteří v ní najdou potenciální budoucí výdělek.

Dobré zprávy: Budete přesně vědět, kam vaše kroky směřují. Díky tomu získáte velké množství volného času a setkáte se s rodinou i přáteli. Budou mile překvapeni, že jste si na ně udělali čas.

Na co si dát pozor: Neupřímné rozhovory ve vás mohou vyvolat pocit, že jste udělali něco špatně. Pamatujte na to, že ne všichni lidé vám budou říkat pravdu. Nenechte je, aby vám zkazili dobrou náladu.

Andělská rada: Nikdo neříká, že jednoho dne nemůžete být velmi úspěšní v podnikání. Pokud to nyní tak nevypadá, nepolevujte ve svém úsilí. Ten vytoužený den jednou přijde.

Panna (23. srpna – 22. září)

Samota vám bude vadit více než obvykle. Zapátráte v paměti a vytáhnete z ní vzpomínky, kdy se skvěle bavíte se svými přáteli. Po těchto časech se vám zasteskne. Abyste přišli na jiné myšlenky, rozhodnete se uspořádat velký společný výlet do netradičních končin. Tento výlet se obejde bez komplikací.

Dobré zprávy: Jen samotné vzpomínání na to, co kdysi bylo, ve vás vyvolá pocit, že váš život je velmi pestrý a že jste zažili spoustu příjemných okamžiků. Když máte lepší náladu, hned vám jde vše lépe.

Na co si dát pozor: Pozor, abyste nezapomněli na jednoho pro vás velmi důležitého člověka. Tomu totiž váš nápad na výlet přijde jako geniální nápad a byl by smutný z toho, že jste ho nepozvali.

Andělská rada: Nic ve vašem životě, kromě života samotného, není časově omezené. O zábavě to platí dvojnásobně. Není potřeba cokoli uspěchávat, trpělivost učiní váš plán bezchybným.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaujmete vděčný postoj ke všem, kteří vám pomohou. I když oni sami budou svou pomoc považovat za samozřejmost, vaše slova díků jen tak neskončí. Od svého chování budete očekávat jediné – aby se všichni lidé v okolí k sobě chovali trochu mileji. A vaše metoda zabere.

Dobré zprávy: Budete bráni jako někdo velmi vděčný a také velmi moudří. Ti, kteří se budou chtít změnit k lepšímu, vás začnou vnímat jako svůj životní vzor. A přijdou si k vám pro rady.

Na co si dát pozor: Závistivců se nezbavíte ani tento víkend. Někteří lidé vás budou schopni nepěkně pomluvit u vašich dobrých přátel. Připravte si argumenty, kterými jejich lži vyvrátíte.

Andělská rada: Nenechte se zastrašit jedovatými slovy. Jste dobrý člověk a ona vám nemohou ublížit. Plně postačí, když si budete vědomi svých hodnot a budete trávit čas s lidmi, kteří to o vás vědí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Komunikace s lidmi může pokulhávat. Budete si připadat, jako by si s vámi všichni hráli, nebo jako by se vás snažili přetvořit k obrazu svému. Nevzdávejte svou víru v lidstvo kvůli několika lidem, kteří se svou nedůvěru v sebe samotné snaží ventilovat na vás. Ukažte jim, že vám se to nelíbí.

Dobré zprávy: Dobří přátelé vás vždy podrží bez ohledu na to, jak se k nim zachováte. Oni moc dobře vědí, že to s nimi vůbec nemyslíte špatně, a kdykoli budete potřebovat, budou pro vás mít inspirační sdělení.

Na co si dát pozor: Vaše vlastní myšlenky mohou ublížit nejen lidem kolem vás, ale hlavně vám samotným. Neberte je jako holý fakt, naopak hledejte argumenty, kterými byste tyto myšlenky vyvrátili.

Andělská rada: Občas nemůžete věřit ani vlastní mysli. Vaše mysl nemá všechny vědomosti světa a funguje tak, že pokud nemá k dispozici fakta, ráda si vše domýšlí. Nedovolte jí, aby vám lhala.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zasteskne se vám po svém mladším já. Začnete si uvědomovat, jak hodně jste se změnili, a některé změny nyní neuznáte těmi nejlepšími. Bude obtížné si uvědomit, že jste pro sebe udělali to nejlepší, co jste mohli. Ale ve skutečnosti tomu tak je. Kdybyste se rozhodli jinak, nebyli byste tam, kde jste dnes.

Dobré zprávy: Sousedé, se kterými jste se nedávno nepohodli a oni vám dělají různé naschvály, se nyní uklidní a přestanou vás obtěžovat. V tomto ohledu prožijete poklidný víkend.

Na co si dát pozor: Bude pro vás těžké přijmout, že minulost skutečně nemůžete přenést do přítomnosti a napravit některé své chyby. Kdyby však vaše přání bylo vyslyšeno, nyní byste žili úplně jinak.

Andělská rada: Nevěřte své mysli, která se vám snaží namluvit, že se máte špatně. Ve skutečnosti nevíte, zda byste se neměli hůře, kdybyste se tenkrát v mládí rozhodli jinak. Představa, že byste žili lépe, je zajímavá, ale nemusí být pravdivá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nastal čas, kdy začnete pochybovat o kvalitě svých přátel. Svou rodinu naopak ve své mysli vyzdvihnete, bude nejdůležitější součástí těchto dvou dnů. Trochu shovívavosti k těm, kteří vás zklamali, ale neuškodí. Také obavy o to, zda s vámi někdo nemanipuluje, vám na důvěře v ostatní nepřidají.

Dobré zprávy: Zvířata se stanou důležitou součástí vašeho života a dokážou vás uklidnit, kdykoli to budete potřebovat. Nezáleží na tom, zda zajdete do zoo, do útulku nebo se pomazlíte s kočičkou bez domova.

Na co si dát pozor: Vaše vlastní myšlenky a domněnky se nakonec stanou vaším nejhorším rádcem. Můžete ztratit svou těžce vybudovanou popularitu mezi lidmi. Ta se bude jen těžko dohánět.

Andělská rada: Bez ohledu na to, jak se k vám chová okolí, snažte se být ke všem shovívaví. Ačkoli si to někteří lidé nezaslouží, vy jim ukážete, že na rozdíl od nich máte charakter.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Objeví se určité osobní problémy, které jste si již jednou zažili, a přijdou nečekaně. Kvůli jistému mentálnímu nepohodlí nebudete moc milí k lidem, kteří se vás budou ptát, proč jste tak negativně naladěni. Budete muset zatnout zuby, pokud nechcete říci něco, co ostatním ublíží.

Dobré zprávy: Ty problémy, které přijdou, konečně úplně vyřešíte. Bude vás to stát velké množství sil, ale nakonec se jich zbavíte nadobro a už nikdy vás nebudou trápit.

Na co si dát pozor: Važte svých slov, mohou vás pronásledovat dlouho poté, co tento víkend skončí. Ačkoli nemáte dobrou náladu, nemusíte si svůj vztek a své zklamání vybíjet na ostatních.

Andělská rada: Jakmile se zbavíte všech problémů, zničehonic se objeví další, aby otestovaly vaši výdrž. Nikdy se nevzdávejte a nenechte je, aby od vás odehnaly vaše věrné přátele.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte zlepšovat ostatním lidem den. Nechtít se zavděčit věčným mrzoutům vám pomůže nebýt zklamaní. Obecně chcete lidem pomáhat, ale někteří o pomoc nestojí. S těmito lidmi budete mít těžké pořízení. Netrapte se, když vám někdo neopětoval milé chování. Zaměřte se na ty, kteří vaši píli ocení.

Dobré zprávy: Zlepšení nálady vás nemine, pokud si koupíte novou knížku, která vás zaujme na první pohled, nebo se podíváte na film, který vám doporučil někdo z vašich známých, ale sami jste ho dosud neshlédli.

Na co si dát pozor: Slova některých lidí dokážou zranit, obzvláště pokud jste k nim přišli s úmyslem jim pomoci. Neberte si vše tak osobně, za jeho špatnou náladu nemůžete.

Andělská rada: Vaše schopnost empatie není vždy ten nejlepší průvodce vaším životem. Abyste s ní mohli soužít, potřebujete se naučit rozpoznat, jaká slova vám mají pomoci a jakými se vás lidé snaží rozesmutnit.

Zdroj článku:
  • Autorský text