Andělský víkendový horoskop: Lvi budou zveličovat nepodstatné události, Berani budou příliš líní na realizaci plánů

Andělský víkendový horoskop: Lvi budou zveličovat nepodstatné události, Berani budou příliš líní na realizaci plánů
Opět bohužel nastává čas, kdy emoce neudržíme na uzdě. Alespoň v případě většiny z nás. Naše slova mohou zraňovat ostatní, a to vícekrát. Je důležité odhalit faktor, který způsobuje naši nervozitu, a vyhýbat se mu.

Andělé tvrdí, že prostřednictvím dobrých skutků dokážeme změnit naši náladu i chování. A to, pochopitelně, k lepšímu. Není proto divu, že se nás snaží přesvědčit, abychom se k ostatním chovali trochu mileji. Nakonec totiž budeme šťastní i my. Co vás podle andělů čeká tento víkend? Přečtěte si svůj andělský víkendový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nové nápady vám chybět nebudou, problém ale bude, že je nebudete chtít zrealizovat. Na mysl vám přijdou obavy, které se vám budou chtít podsunout, že vaše snaha může být zcela zbytečná, že vaše plány mohou ztroskotat. Nevěřte těmto myšlenkám, naopak se je snažte vyvrátit.

Dobré zprávy: Naopak plány, na kterých jste pracovali dlouhodobě, se nyní začnou pomalu naplňovat. Tato událost vám může pomoci uvěřit, že trpělivost přináší růže.

Na co si dát pozor: V osobních vztazích může dojít k nepěkné hádce způsobené nedorozuměním. Abyste své vztahy upevnili, projevte druhé osobě více podpory a respektu.

Andělská rada: Buďte více trpěliví a více věřte ve své vlastní schopnosti. Dokážete toho mnoho, pokud si budete dostatečně věřit. Sami uvidíte, že žádná překážka nebude tak obrovská, jak ji vidíte nyní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechny vztahy se budou vyvíjet podle vašich představ. Je dost pravděpodobné, že budete nemile překvapeni tím, že se někdo rozhodl za vás. Ještě horší je, že někdo nyní spoléhá na to, že se zúčastníte výletu, který vás nezajímá, nebo budete dělat aktivitu, ke které vás to netáhne.

Dobré zprávy: Čeká vás nečekaný příjem, ať už budete obdarováni někým z rodiny nebo vám někdo peníze vnutí za váš dobrý skutek. Tyto peníze investujete moudře.

Na co si dát pozor: Místo odpočinkového víkendu toho budete mít na práci hodně a energie vám nevydrží věčně. Jakkoli těžké to pro vás je, nikdy není pozdě změnit plány a říci, že se nikam nechystáte.

Andělská rada: Péče o vlastní pohodlí je nyní důležitější než cokoli jiného. Ujistěte se, že si najdete čas na dostatečný odpočinek a nepodceníte dlouhý a kvalitní spánek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš smysl pro dobrodružství se projeví naplno. To může být špatná zpráva pro vaše známé, kterým jste slíbili, že spolu strávíte nějaký čas. Pro vaše přátelství to rovněž může být hrozba. Pokud potkáte nové lidi, budete mít tendenci zapomínat na ty, kteří vás provázejí životem již nějakou dobu.

Dobré zprávy: Dostanete dobrou příležitost posunout se ve svém vzdělání, ale také v osobním životě. Čeká vás výzva, která vám zajistí velký skok během osobního růstu.

Na co si dát pozor: Nedorozumění v komunikaci může způsobit dočasné odloučení. Vždy si zjišťujte, zda se všechno odehrává tak, jak se vám nyní jeví. Nemusí to být pravda.

Andělská rada: Když se s někým rozhodnete komunikovat, buďte upřímní a sdělte, jak myslíte věty, které vypouštíte z úst. Ušetří vás to mnoha problémů.

Rak (22. června – 22. července)

Určití lidé, kteří naštěstí nepatří mezi vaše nejbližší, vám polezou na nervy a mohou způsobit zklamání či dokonce vztek. Na druhou stranu budete velmi kreativní, čehož využijete k vyřčení té správné obhajoby. Chcete-li se vyjádřit umělecky, nyní najdete novou múzu.

Dobré zprávy: Naštěstí rodiny se výše uvedené týkat nebude. Naopak, s rodinnými příslušníky, jak se bude zdát, jste nikdy nevycházeli lépe. Važte si těchto chvil a šiřte radost v rodinném kruhu.

Na co si dát pozor: Emocionální vyčerpání se může projevit i fyzickou ztrátou energie. Nehněvejte se, že jste kvůli někomu unavení, místo toho hledejte způsob, jak se opět cítit lépe.

Andělská rada: Poraďte se se svou rodinou, hledejte její podporu. Každý člen vám řekne něco jiného, ale jakmile si jejich slova poskládáte dohromady jako puzzle, vše vám začne dávat smysl.

Pokud potřebujete nějakou radu, nebojte se obrátit na svou rodinu
Pokud potřebujete nějakou radu, nebojte se obrátit na svou rodinu | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše zpětná vazba nebude tak důležitá ani užitečná, jak se budete domnívat. Budete mít sto chutí říkat každému na potkání, co si myslíte. Nemusí to skončit dobře ani pro vaše pohodlí, ani pro pohodlí dotyčného člověka. Přátelské vztahy se mohou na nějakou dobu přerušit kvůli vaší přehnané upřímnosti.

Dobré zprávy: Být kreativní a tvořit vám pomůže zbavit se nutkání mít vždy poslední slovo. Umění, které vytvoříte, ostatní lidi pobaví, nikoli vytočí, a vy se můžete radovat z jejich úsměvů.

Na co si dát pozor: Stejně jako vy zkritizujete jiné lidi, budou jiní lidé kritizovat vás. A to nyní nestrpíte. Abyste situaci ještě nezhoršili, zatněte zuby a snažte se dohady ukončit moudře.

Andělská rada: Co se týče kritiky vaší osoby, neberte si slova ostatních tak k srdci. Nenechte se odradit od svých plánů na víkend, nerušte je. Přijdete na jiné myšlenky a pobavíte se.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je to skutečná náklonnost, nebo jen chtíč přivlastnit si druhého? Tyto pojmy se vám nyní budou plést. Budete znát spoustu informací o jiných lidech, ale vyložíte si je špatně. Kvůli tomu se vám lidé budou zdát milí, přestože ne o všech byste to samé řekli, kdybyste s nimi nechtěli tak moc být v přímém kontaktu.

Dobré zprávy: Všechny povinnosti, které vám zbyly a do konce týdne se musí dodělat, zvládnete s přehledem. Dokonce i v časovém předstihu. Bude to vize volného času, co vás donutí je dokončit.

Na co si dát pozor: Budete se příliš zamýšlet nad tím, co se kolem vás stane, a zvláštní pozornost věnujete detailům. Ve vaší mysli se jich nahromadí tolik, že vás to brzy unaví.

Andělská rada: Více důvěřujte své intuici. S některými lidmi máte dáno prožít část života, s některými nikoli. Pokud se přesto rozhodnete s nimi navázat kontakt, budete zklamaní.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete velmi zklamaní z toho, že současní přátelé si vás neváží tak jako dříve. Nebo je to jen váš pocit? Nebudete si jisti svými pocity, vše se vám začne jevit pochmurně, a tak se rozhodnete najít si nové přátele, takové, kteří vás budou respektovat. Je však nutné podotknout, že respekt od současných přátel pouze dočasně nevidíte.

Dobré zprávy: Nové přátelství vám dá pocit, že váš život nabral lepší směr. Budete čerpat radost z přítomnosti nových, zatím ještě neznámých lidí kolem sebe.

Na co si dát pozor: Budete velmi nerozhodní a podle toho vaše rozhodnutí budou vypadat. Proto důležitá rozhodnutí prozatím nechte na jindy, nyní si pouze užívejte života.

Andělská rada: Naslouchejte svému srdci. Má vám toho tolik co říci. Zda splníte jeho tužby, záleží jen na vás, ale pokud se rozhodnete udělat něco pro své vlastní pohodlí, neskončí to jinak než spokojeností.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ačkoli sami pasivní agresivitu přímo nenávidíte, můžete k ní nyní tíhnout. Ale nebojte, i přesto budete značně populární, a to díky svým cenným radám. Také do světa vyšlete poselství, které se vám zdá nejvíce důležité. Tím ostatní ohromíte a o zábavu nebudete mít díky dobrým přátelům nouzi.

Dobré zprávy: Budete přesně vědět, co máte dělat, abyste zjistili pravdu. Poznáte dobré přátele, kteří s vámi kráčí už dlouho, a rozhodnete se projevit jim vděčnost malým dárkem.

Na co si dát pozor: Určití přátelé před vámi skrývají určitá tajemství. To pro vás nebude dobrá zpráva, budete si myslet, že před vámi tají něco strašného. I oni však mají právo neříkat vám vše.

Andělská rada: Když jste tajnůstkářští vy, nemůžete u všech ostatních očekávat opak. Vyjděte lidem kolem vás vstříc a buďte upřímnější. Nemusíte říkat celou pravdu, určité informace byste si však pro sebe nechávat neměli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Něco uvnitř vás, co touží po nekonečné osobní svobodě, se nyní střetne s druhou částí vaší osobnosti, která nebude chtít riskovat. Nakonec skončíte v dobré společnosti přátel. Budete však mít tendenci od sebe odstrkovat ty jedince, kteří bezhlavě nesouhlasí se všemi vašimi názory.

Dobré zprávy: Příležitostí k vycestování budete mít spoustu. Jakmile se ocitnete někde, kde to neznáte, ale kam jste se vždy chtěli podívat, vaše nitro se naplní pocitem štěstí.

Na co si dát pozor: Když někdo zklamal vaši důvěru, v jeho přítomnosti vám už nikdy nebude tak dobře jako kdysi. Spojte se proto s těmi přáteli, na které máte jen dobré vzpomínky, alespoň prozatím.

Andělská rada: Vydejte se na dobrodružství, pokud po něm zatoužíte, ale nezapomínejte ani na své povinnosti a stabilitu. Pohodlí domova i pocit, že se na lidi kolem vás můžete spolehnout, jsou k nezaplacení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po zábavě, ale nebudete moci najít ty pravé přátele, kteří by s vámi byli schopni udržet krok. Vše může skončit vaším naléháním, aby vymysleli něco pro vás přijatelného. Váš smysl pro humor se vrátí až v poslední den v týdnu. Do té doby budete přemýšlet nad svou kariérou.

Dobré zprávy: Nemusíte se ani snažit, abyste zapůsobili na ty správné lidi, kteří vám pomohou nejen po osobní stránce, ale také s kariérou. Úsměv na rtech udělá dobrý dojem.

Na co si dát pozor: Jakmile se proberete z myšlenek na kariéru, můžete pocítit jistý pocit odloučení od ostatních. Vyjděte do společnosti a trochu se tam pobavte, abyste tento pocit vyhnali.

Andělská rada: Je důležité najít rovnováhu mezi nadměrným přemýšlením a kontaktu s blízkou rodinou. I když jste zaneprázdnění, měli byste udržovat zdravý kontakt s ostatními.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Počáteční nadšení z dobře se vyvíjejícího vztahu, ať už partnerského nebo přátelského, z vás nyní vyprchá. Sundáte růžové brýle a začnete si všímat nedostatků a špatných vlastností lidí, kterými jste se nedávno obklopili. Hledat nejen to špatné, ale také to dobré, může zachránit hodnotný vztah.

Dobré zprávy: Napadne vás spousta dobrých nápadů, o které byste se rozhodně měli podělit. Nejsou to ty běžné nápady pro vyplnění konverzace. Jsou to nápady, které mohou změnit svět.

Na co si dát pozor: Někteří lidé nebudou mít pochopení pro váš dětský pohled na svět, pokud přijde na to, co by se ve společnosti mělo změnit. Ujistěte se, že mluvíte s těmi správnými lidmi.

Andělská rada: Nyní bude více než kdy jindy důležitější vysvětlovat svá sdělení důkladně. Lidé vás nemusejí pochopit hned napoprvé. Buďte trpěliví a brzy se setkáte s úspěchem.

Ryby (19. února – 20. března)

Vědět, zda s někým chcete trávit volný čas nebo zůstat doma, vám pomůže předejít řadě nedorozumění. Rozhodnost nyní nebude vaší nejsilnější stránkou a lidé kolem vás začnou být zmatení. Přemýšlet, která cesta pro vás bude ta nejlepší, se vám chtít nebude, a tak můžete přijít o mnoho příležitostí ke změně.

Dobré zprávy: Budete-li si to přát, vaše schopnost empatie dokáže změnit život mnoha lidí k lepšímu. Důležité je vykročit, vyjít ven a komunikovat s ostatními lidmi.

Na co si dát pozor: Nedovolte však, aby emoce druhých lidí se na vás přenesly v neúnosném měřítku. Cítíte-li zhoršení nálady, přišel čas se rozloučit a pokračovat v rozhovoru později.

Andělská rada: Naučte se poznat, kdy jsou vaše hranice skoro překročeny. V době, kdy se už nemůžete starat o ostatní, se postarejte o člověka, který si to zaslouží nejvíce – sami o sebe.

Zdroj článku:
  • Autorský text