Andělský víkendový horoskop: Raci se budou zabývat tím, co nemohou ovlivnit, Střelci budou neobvykle zvědaví

Andělský víkendový horoskop: Raci se budou zabývat tím, co nemohou ovlivnit, Střelci budou neobvykle zvědaví
Změny se dějí neustále. Nyní i každý další den. Abychom byli spokojenější, je zapotřebí naučit se změny přijímat. Bude to ale pro vás tento víkend možné? Andělé nám opět odkrývají budoucnost, varují před nepříliš dobrými zprávami a rozdávají své rady.

Dokud změnu nepřijmeme, cítíme se osamocení. Avšak žádný víkend se neobejde i bez dobrých zpráv. Těch máme každý požehnaně. Přečtěte si, co vám tento víkend čeká a na co se můžete těšit. Strávíte víkend o samotě nebo v přítomnosti dobrých přátel? Podívejte se sami. A nezapomeňte, že každá zdánlivě špatná zpráva je skvělá příležitost k osobnímu růstu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Splní se vám přání, které jste si přáli již dlouho a které souvisí se štěstím někoho jiného. Za svou skromnost budete odměněni. Také vy potřebujete více spokojenosti. Nyní se dostaví, aniž byste se o ni jakýmkoli způsobem snažili. Také vztah, který nejvíce skřípal, se uzdraví, či alespoň dojde k jeho silnému zlepšení.

Dobré zprávy: Na lidi, kterým jste kdysi pomohli, když jim bylo nejhůře, se nyní můžete plně spolehnout. Pokud nestíháte domácí práce, rádi vás navštíví, aby vám pomohli.

Na co si dát pozor: Dávný nepřítel, kterého jste dlouho neviděli, vám opět zkříží cestu. Pozor, nepřichází s nejčistšími úmysly. Buďte obezřetní a nesdělujte mu žádná tajemství.

Andělská rada: Některé informace, zejména týkající se vašeho osobního života, byste si měli nechat pro sebe. Jakkoli loajální vaši přátelé jsou, nevědomky mohou vypustit, co jste jim řekli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechno půjde podle plánu, ale nakonec zjistíte, že je to tak vlastně dobře. Čekejte mnoho příležitostí k osobnímu růstu. Problémy, které nastanou, vás naučí být psychicky odolnější vůči zklamání. Přestanete si brát různé situace tak osobně, jakmile potkáte člověka, který prožívá to samé.

Dobré zprávy: Nová přátelství jsou na obzoru. Tito lidé nebudou vybíraví, budou vás mít rádi takové, jací jste. Nemusíte se tedy přetvařovat, v jejich přítomnosti vám bude dobře.

Na co si dát pozor: Zjistíte, že vaše finanční situace nebude tak dobrá, jak jste si původně mysleli. Toto zjištění naneštěstí přijde až v momentě, kdy někomu věnujete peníze na vlastní popud.

Andělská rada: Zjistěte, kde jsou vaše limity, a to ve všech životních oblastech, nejen po finanční stránce. Nemilá překvapení nenastanou, když jim nedáte prostor.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste v práci něco nestihli, je možné, že budete muset jít na přesčas. V oblasti rodiny očekávejte zlepšení, ale pouze v případě, že jste sami podnikli kroky, abyste spolu více trávili čas. Jsou-li všechny rodinné vztahy harmonické, zůstane to tak i nadále.

Dobré zprávy: Rada, kterou jste někomu dali, ale on si ji nevzal k srdci, nyní bude vyslechnuta. Očekávejte návštěvu či telefonát, že jste měli pravdu. Čeká vás pozvání do restaurace či kavárny.

Na co si dát pozor: Budete velmi hákliví na to, zda lidé chodí po pravé straně. Nebude vás bavit mezi nimi kličkovat. Chce to klid. Když je konfrontujete, akorát započnete hádku, většina lidí se stejně nepoučí.

Andělská rada: Určité situace je lepší vůbec nekomentovat, pokud si nechcete zkazit náladu ještě více. Zaměřte se na své koníčky a nechte lidi lidmi. Nestojí vám za vztekání.

Rak (22. června – 22. července)

Stres, který pustíte do své mysli, vám může způsobit bolest hlavy. Budete se až příliš zabývat tím, co o vás kdo řekl a proč člověk, se kterým jste se měli sejít, nakonec nepřišel. Nic z toho nemůžete ovlivnit, proto se tím nezabývejte. Místo toho si najděte nový koníček, kterému se budete věnovat.

Dobré zprávy: Dostanete velkou náladu uklízet. Během důkladného úklidu objevíte mnoho vzpomínek, které se povalovaly ve vašem domově nepovšimnuty. Nostalgie vám zlepší náladu.

Na co si dát pozor: Na povrch mohou vyplout i velmi negativní vzpomínky, obzvláště pokud budete řešit problém, který se děsivě podobá něčemu, čím jste si prošli. To, co se stalo, je již za vámi.

Andělská rada: Žijte přítomností. Vzpomínky berte jako něco, co vám zůstalo z minulosti a co vám poskytlo bohaté životní zkušenosti, díky kterým nyní umíte to, co vám pomáhá uspět.

Na raky čeká úklidová nálada. Možná během úklidu objevíte i mnoho vzpomínek, které jste dlouho neviděli
Na raky čeká úklidová nálada. Možná během úklidu objevíte i mnoho vzpomínek, které jste dlouho neviděli | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše oblíbenost stoupne, jakmile zavtipkujete a tím trochu zlehčíte vážnou situaci. V komunikaci bude vaše síla, budete přesně vědět, co říci, abyste odvrátili blížící se pohromu. Máte-li vymyšlený vlastní projekt, který zní dobře, najdete ty správné lidi a již příští týden můžete začít s realizací.

Dobré zprávy: Vzpomínáte si na všechny ty staré dobré písničky, které jste poslouchali dříve? Nyní se k nim budete chtít vrátit, znovu si je poslechnout. Na tuto netradiční zábavu pozvete i dobré přátele.

Na co si dát pozor: Když se pro něco nadchnete, nebudete hledět na okolí. Také zapomenete na pár slibů, které jste dali svým známým. Raději napřed udělejte, co jste slíbili, a poté se vrhněte na zábavu.

Andělská rada: Váš zápal je obdivuhodný i poslední den v týdnu, avšak myslete i na druhé. Zeptejte se jich, zda něco nepotřebují, a pomozte jim. Na oplátku s nimi můžete kdykoli počítat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zatoužíte strávit určitý čas se zvířaty. Pokud žádného domácího mazlíčka nemáte, vyrazíte do přírody či navštívíte útulek. Také zoo vám pozvedne náladu, donutí vás zamyslet se nad tím, jak je svět krásné místo, plné rozmanitých tvarů a barev. Domů se budete vracet s úsměvem.

Dobré zprávy: Snadno přesvědčíte své nejbližší, aby se s vámi šli projít nebo jste společně vyrazili na výlet.

Na co si dát pozor: Pokud jste si koupili nábytek, který musíte sestavit, vyhněte se nadávkám do prázdna. Manuální práce vám dnes jít nemusí. Raději odpočívejte, připravte se na náročný týden.

Andělská rada: Nemusíte všechno stihnout v jeden den, obzvláště když jste si vymysleli svou vlastní práci právě dnes. Je skvělé, že se angažujete do tolika činností, avšak vymysleli jste si toho příliš na to, abyste vše stihli dnes.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete pozváni do kina nebo na večeři, a sice členem rodiny. Dozvíte se o nejnovějších úspěších tohoto člověka nebo vám přinese skvělé zprávy, jako například nový přírůstek do rodiny. Tato zpráva vás zahřeje u srdíčka, ať už se dozvíte cokoli. Také budete vyzpovídáni, jak žijete vy.

Dobré zprávy: Zatoužíte vyzkoušet si něco nového. Ať už budete sportovat, dočasně přejdete na zdravější životní styl nebo navštívíte sousední město, s novou zkušeností budete naprosto spokojeni.

Na co si dát pozor: Neutrácejte více, než si můžete dovolit. Nemusíte mít zážitek plný luxusu. Místo nadměrného utrácení zvolte trávení času s lidmi, na kterých vám záleží nejvíce.

Andělská rada: Nejšťastnější lidé jsou ti nejskromnější. Nepotřebují skoro nic po celý svůj život, vše berou optimisticky. Zkuste žít jejich život, abyste byli spokojenější. Postupujte po malých krůčcích.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Všechno, co jste v tomto týdnu udělali pro ostatní, bude náležitě oceněno minimálně děkovnými slovy. S největší pravděpodobností se můžete těšit i na protislužbu nebo malé dárky, které vám dodají pocit výjimečnosti, pocit, že to, co děláte, má dlouhodobý smysl.

Dobré zprávy: Přestože nebudete mít narozeniny, budete mít pocit, že je co oslavovat. A také se můžete zúčastnit minioslavy uspořádané na vaši počest. Čekají vás četná překvapení, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Na co si dát pozor: Když se s někým na veřejnosti nepohodnete, budete to vy a zase jenom vy. Je dobré vyslechnout verzi vašeho nynějšího soka než předpokládat, že vám udělal naschvál, abyste před ostatními vypadali špatně.

Andělská rada: Přestože to budete vy, komu lidé budou děkovat, není na škodu poděkovat nazpět. Za to, že kráčejí po vaší životní cestě a jsou vám oporou, i za to, že jejich radost vás motivuje ke konání dobrých skutků.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přichází čas vzdělávání. Nikdy vás to netáhlo získávat nové informace tak jako nyní. Začnete se zajímat o téma, které vás hodně nadchne. U studování všeho, co s ním souvisí, můžete strávit dlouhé hodiny. Naštěstí to nebude nadarmo a nově nabyté znalosti upotřebíte ještě tento rok.

Dobré zprávy: Otevřou se vám nové životní cesty. Nebudete se bát opustit svou komfortní zónu a prozkoumat všechny příležitosti, které vám osud nadělí. A posunete se o značný kus blíže k úspěchu.

Na co si dát pozor: Přílišné poučování ostatních o tom, co jste se naučili, na vás může vrhnout špatné světlo. Můžete být za chytráka, který všem vnucuje všechno, nebo můžete narazit na někoho, kdo se tím zabývá celé roky.

Andělská rada: Najděte si někoho, kdo sdílí váš nový zájem. Ve dvou budete postupovat mnohem rychleji a můžete se vzájemně poučovat. A budete mít někoho, kdo bude celé dny hladově hltat všechno, co se dozvíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je nutné dávat si pozor na to, co si myslíte, že vám říkají ostatní. Své sdělení mohou myslet sebelépe, ale jakmile to vezmete jako útok na svou osobu, rozhádáte se. Ponechání si možné jízlivosti ostatních jako poslední možnost, proč vám to říkají, vám umožní prožít spokojenější víkend.

Dobré zprávy: Návštěvu nových míst chystáte již delší dobu a nyní se k tomu konečně rozhoupete. Je to již delší doba, co jste měli volný víkend, a budete si chtít tento výlet náležitě užít.

Na co si dát pozor: Necestujete-li sami, věnujte se vytváření pouze pozitivních vzpomínek. Vaše přecitlivělost může zkazit společný víkend. Soustřeďte se jen na to dobré, to špatné vám přináší jen utrpení.

Andělská rada: Každý člověk je jedinečný a má své vlastní myšlenkové pochody. Nepředpokládejte, že je proti vám někdo zaujatý, dokud nevíte, čím si v poslední době prochází.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Stanete se velmi přející bytostí. Všechno, co se kolem vás stane, budete komentovat milými slovy. Lidé za vámi budou rádi chodit, abyste jim poskytli radu či pouze slova, která se dobře poslouchají. Koncem víkendu ale nebudete znít tak věrohodně, určití lidé budou mít pocit, že se k této reakci nutíte.

Dobré zprávy: Budete pomáhat nejen lidem, ale také zvířatům. Brzy si všimnete, že z vás opadl stres a vaše schopnost soustředit se dosahuje velkých hodnot. Využijete toho, abyste udělali radost i sami sobě.

Na co si dát pozor: Někteří lidé budou přehánět a vymýšlet si, co špatného se jim stalo, jen aby vyhráli vaši pozornost. Soustřeďte se jen na ty, kteří vás skutečně potřebují.

Andělská rada: Lidé jsou vedeni egem a udělají cokoli, aby si nestěžovalo. Buďte upřímní, kdykoli si myslíte, že vás někdo využívá. Být milí neznamená nechat sebou zametat.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete zažívat chvíle, kdy budete nesmírně nespokojeni, přestože všichni kolem vás k vám budou nesmírně milí. Trochu vděčnosti neuškodí. Máte-li problém v práci a bojíte se dalšího pracovního dne či pokud vás sužuje cokoli jiného, myslet negativně vás pouze rozhádá s nejbližšími přáteli i rodinou.

Dobré zprávy: Rozhodnete se strávit víkend doma, u filmu nebo u knížky. To vám pomůže částečně zapomenout na obavy, které vám již delší dobu nedávají spát.

Na co si dát pozor: Sousedé nebudou mít příliš velké pochopení pro vaši náladovou. Nezapomeňte na vstřícnost nehledě na to, co se děje uvnitř vaší mysli. Je to pro zachování zdravých sousedských vztahů.

Andělská rada: Cokoli nyní podniknete, bude mít přímý dopad na vaši budoucnost. Můžete to pocítit za týden nebo ještě za déle. Snažte se více popřemýšlet nad slovy i činy.

Zdroj článku:
  • Autorský text