Andělský víkendový horoskop: Býci si vytvoří nové vzpomínky, Střelci budou litovat, že mají hodně povinností

Andělský víkendový horoskop: Býci si vytvoří nové vzpomínky, Střelci budou litovat, že mají hodně povinností
Tento víkend bude podle andělů převážně pozitivní. Každý z nás najde určité poučení v tom, co nás potká. Špatná nálada, pokud se u nás objeví, bude postupně mizet, a my konečně přijdeme na to, jak se stát někým lepším, jak zamezit stresu, aby ovládal naše myšlení.

Nastává čas, kdy si uvědomíme své chyby. Někteří z nás sice budou zastávat bezstarostný pohled na život, ale i ti si postupně uvědomí, že mají určitou zodpovědnost. A to jak za sebe, tak za spokojenost ostatních. Na jaké aspekty života byste si měli dát pozor? Přečtěte si svůj andělský víkendový horoskop a podívejte se, v jaké oblasti se vám zadaří a v čem být naopak opatrnější.

Beran (21. března – 19. dubna)

Spokojenost nyní nebude vaší silnou stránkou. Naopak, budete velmi nespokojení s tím, co nyní máte. Bude obtížné být vděční, pokud pro vás někdo udělá něco pěkného. V průběhu víkendu si ale uvědomíte, že lidé to s vámi nemysleli vůbec zle, a doženete, co jste zmeškali.

Dobré zprávy: Nové zážitky vám pomohou vám vidět věci jinak než doposud, z jiné perspektivy. Můžete potkat nové lidi, kteří vás inspirují nebo s nimiž sdílíte podobné zájmy.

Na co si dát pozor: Dávejte pozor na to, jak reagujete na různé podněty. Při rozhodování se nenechte unést, pamatujte, že občas je lepší si chvíli promýšlet své činy, než se pustit do něčeho, co se později ukáže jako nevýhodné.

Andělská rada: Udělejte si čas na přemýšlení o svých cílech. Ujasněte si, co opravdu chcete, a jak toho dosáhnout. Nechte se vést svým vnitřním hlasem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete si vychutnávat každou chvíli naplno. Obklopíte se pozitivně smýšlejícími lidmi, kteří chtějí poznávat svět. Přimějí vás se k nim přidat. Tohoto svého rozhodnutí nebudete litovat. Navíc zjistíte, jak žijí jiní lidé, jaké mají zvyklosti a jak soucitní mohou někteří z nich být.

Dobré zprávy: Vaření se stane aktivitou, kterou budete dělat častěji. Přinese to radost nejen vám, ale i vašim blízkým. Společné vaření nebo sdílení oblíbených receptů vás sblíží více, než si nyní uvědomujete.

Na co si dát pozor: Dbejte na to, abyste se příliš nezaměřovali na věci materiální. Budete mít tendenci utrácet za zbytečnosti, které vám nakonec nepřinesou žádnou radost.

Andělská rada: V jednoduchosti je největší krása. Zkuste být otevření novým možnostem. Budete překvapeni, co vám život může nabídnout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít spoustu příležitostí k lepší komunikaci a také získáte spoustu nových přátel. Vaše zvědavost a šarm přitáhnou pozornost ostatních lidí. Rozhovory o různých zajímavostech jsou dobrý nápad, jak začít konverzaci a udržet ji. Také najdete nové zájmy, které vás nadchnou.

Dobré zprávy: Dobrá zpráva od někoho, s kým delší dobu nejste v kontaktu, vám zvedne náladu. Budete mít více energie a také najdete inspiraci pro vymýšlení nových projektů.

Na co si dát pozor: Snadno se necháte rozptýlit. Snažte se soustředit pouze na důležité úkoly a neztrácejte čas maličkostmi, které vám znemožní pokračovat na vaší cestě za úspěchem.

Andělská rada: Odpočinek je velmi důležitý. Nemůžete být neustále v pohybu, musíte také regenerovat. Stačí se jen zastavit na pár chvil a užívat si to, co jste již dokázali.

Najdete nové zájmy, které vás nadchnou
Najdete nové zájmy, které vás nadchnou | Zdroj: Vadymvdrobot / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Tento čas bude spíše klidnějšího rázu. Nebudete se unavovat náročnými činnostmi, naopak budete více odpočívat a dopřejete si něco luxusního. Může jít o dekoraci domova, ale může jít i o vaše oblíbené jídlo, které není nijak levné. Každopádně se budete cítit dobře.

Dobré zprávy: Někdo z vašich známých pro vás má nečekané, ale příjemné překvapení. Bude to akt podpory, někdo vám donese dárek nebo vám jen poděkuje za to, co jste pro něj nedávno udělali.

Na co si dát pozor: Přehnaná citlivost se vám nevyhne ani tento víkend, nyní ji budete zaměřovat spíše na zprávy ze světa a z politiky. Proto se těmto tématům snažte co nejvíce vyhýbat.

Andělská rada: Ačkoli se můžete cítit dobře, stále máte svá přání a své potřeby, na které byste neměli zapomínat, abyste si nepřipadali, že táhnete veškeré břímě světa pouze vy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vždycky jste chtěli být středem pozornosti a nyní se vám váš sen splní. Nemusí to ale vždy být pozitivní pozornost. Pokud uděláte chybu nebo řeknete něco špatného, všichni se o tom rázem dozvědí. Je proto důležitější než kdy jindy dát si pozor na to, co říkáte a co tím myslíte.

Dobré zprávy: Když se s ostatními podělíte o své nápady, všichni si začnou myslet, že vaše mysl je velmi kreativní a jedinečná. Uslyšíte spoustu nápadů jiných lidí, kteří budou chtít znát váš názor.

Na co si dát pozor: Touha po pozornosti snadno přeroste v sebestřednost. Nedovolte, aby vás ovládla pýcha a abyste mluvili i o ostatních, nejen sami o sobě.

Andělská rada: To, co se vám nyní stane, můžete využít k tomu, abyste ostatní inspirovali, abyste jim pomohli splnit si své sny. Využijte této jedinečné možnosti, zvýšíte i svou vlastní spokojenost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Popadne vás touha začít zjednodušovat životy lidí ve vašem okolí. A povede se vám to. Budete takový pozemský anděl strážný, jak můžete ostatní lidi slyšet říkat. Vaše mysl bude vymýšlet vskutku originální řešení různých problémů. Uvidíte ostatní lidi spokojené, což zvýší i vaši vlastní spokojenost.

Dobré zprávy: Budete velmi spokojení, když budete moci využít svou schopnost organizace a plánování ke zlepšení kvality života jiných lidí. Nebudete si mít na co stěžovat.

Na co si dát pozor: Některé vaše nápady se vám ale nebudou zdát dost dobré a vy postupem času začnete mít problém s kritizováním sebe sama. Nebuďte na sebe tak tvrdí.

Andělská rada: Dokonalost by neměla být vaším primárním cílem. Posuňte spokojenost všech na první místo, ještě nad dokonalost. Nesnažte se být perfektní, nepotřebujete to.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete se cítit milováni, navíc se budete snažit dosáhnout harmonie v mezilidských vztazích. Ačkoli se vám bude dařit, vy se nebudete moci zbavit pocitu, že toho neděláte dost. Zastavte se a vyslechněte si, jak jsou lidé rádi, že se o ně staráte. To vám umožní radovat se z toho, co jste dokázali.

Dobré zprávy: Když se rozhodnete promluvit si s ostatními lidmi, zjistíte, jak jsou rádi, že jste se ocitli v jejich životech. Musíte si na to ale najít čas, nehonit se za svými povinnostmi permanentně.

Na co si dát pozor: Nerozhodnost se u vás opět objeví, a proto se snažte vyhnout se situacím, při kterých si budete muset vybírat z více možností. Nechte to na později, nyní si užívejte bezstarostnosti.

Andělská rada: I když vás ostatní lidé obdivují, není to důvodem, abyste se přestali starat o své blízké. Ti vás mají nejraději, a tak si zaslouží zvýšenou péči, i když se vám osobně daří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaším nynějším úkolem je postarat se o své rozbouřené emoce, trochu je zklidnit a uvědomit si, proč jste v poslední době náladovější než obvykle. Je to láska, co vám chybí, nebo pocit, že tu pro vás lidé jsou, když je potřebujete? Celý víkend strávíte urovnáváním si vlastních myšlenek.

Dobré zprávy: Některé vaše vztahy se postupně silně zlepší, jakmile si začnete uvědomovat, že tito lidé tu jsou vždy pro vás. Pocit štěstí, který pocítíte, vám dodá pocit spokojenosti.

Na co si dát pozor: Žárlivost a závist jsou vašimi největšími nepřáteli. A nyní budou ještě silnější než obvykle. Přejte všem jen to nejlepší, aby ani vás nic netrápilo.

Andělská rada: Je důležité soustředit se na to, co si přejete vy, ale stejně nezbytné je hledět také na ostatní. Zjistěte, co s ostatními máte společného, a spolupracujte s nimi místo toho, abyste je soustavně odháněli.

Žárlivost a závist jsou vašimi největšími nepřáteli
Žárlivost a závist jsou vašimi největšími nepřáteli | Zdroj: innovatedcaptures / Depositphotos

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete překypovat energií, což povede k vaší touze vystřelit z domova a strávit celý víkend kdekoli jinde. Není to ale tak jednoduché, jak se zpočátku bude zdát. Naopak, máte hodně povinností, které vás budou doma držet proti vaší vůli. Napřed je dodělejte, abyste se jich zbavili, a poté vyrazte za zábavou.

Dobré zprávy: Zjistíte, že máte nový zájem, co se týče určité skupiny lidí. Může jít o nový koníček nebo se zaměříte na určitou národnost, o které se nyní budete chtít dozvědět co nejvíce.

Na co si dát pozor: Můžete trpět, jakmile zjistíte, že váš volný čas není tak volný, jak byste si přáli. Každý víkend ale nemůže být pouze o zábavě. Nedovolte, aby vám povinnosti zkazili dobrou náladu.

Andělská rada: Každá volná chvíle, kterou máte, si zaslouží vaši plnou pozornost. Užijte si proto každý okamžik od začátku do konce a v životě vám nebude nic scházet, i když se zrovna nedaří.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Organizace je zapotřebí, i když zrovna nejste v práci, a vy nebudete mít problém to pochopit. K zodpovědnosti se budete snažit přimět i ostatní lidi. Může vás však naštvat, pokud vás nebudou poslouchat a budou se chtít bavit. Nic s tím ale neuděláte, nezaměřujte se na to tolik.

Dobré zprávy: Všechno úsilí, které tento víkend vložíte do svých projektů, se vám vyplatí a vy se posunete o značný kus dopředu. Udělá vám to velkou radost a vaše motivace pokračovat se zvýší.

Na co si dát pozor: Budete se hodně přetěžovat a vaše energie vám může dojít dříve, než budete předpokládat. Prokládejte povinnosti zábavou, aby vám energie vydržela po celý čas.

Andělská rada: Je důležité si hlídat, zda je vaše rovnováha mezi pracovním a osobním životem stále vybalancována. Pokud se to neděje, zaměřte se na zlepšení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Napadne vás velká spousta originálních nápadů, vy si jen budete muset vybrat, které prozatím vypustíte a do kterých se pustíte okamžitě. Nejraději byste si ale nevybírali. Budete značně nerozhodní, ale nakonec si svůj volný čas zorganizujete tak, aby vás bavil.

Dobré zprávy: Budete mile překvapeni, kolik lidí sdílí vaše názory a váš pohled na život. S některými z těchto lidí si budete povídat dlouhé hodiny a zjistíte, že toho máte společného mnohem více, než jste čekali.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu si určité lidi budete idealizovat, budete slepí k jejich horším stránkám, což se teprve v budoucnu může ukázat jako velká překážka ve vztahu.

Andělská rada: Nechte svůj vnitřní hlas, aby vás vedl, ale nezavírejte oči před realitou. Je důležité vědět, co od ostatních můžete očekávat, a to nejen nyní, ale i později.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš vnitřní umělec se opět probere k životu, ale zároveň zatoužíte po vzdělání. Knihy, které vás mohou něčemu přiučit, se stanou vašimi dobrými přáteli, se kterými budete chtít trávit velké množství času. Naneštěstí budete zapomínat na přátele lidské, což povede k nedorozumění.

Dobré zprávy: Lidé, které prozatím neznáte, si všimnou vašeho zájmu o umění a vzdělání. Můžete potkat lidi, kteří chtějí v životě dosáhnout velkých věcí, a spřátelit se s nimi.

Na co si dát pozor: Pro některé lidi se budete obětovat až příliš, což povede ke zhoršení vašeho pohledu na svět. Nedovolte, aby se to stalo. Respektujte své vlastní hranice, nepřekračujte je.

Andělská rada: Na druhou stranu si nemyslete, že se všech svých problémů zbavíte, když se před ostatními zamknete doma. Problémy je potřeba řešit, ne potlačovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text