Andělský víkendový horoskop: Váhy se inspirují jinými lidmi, u Lvů mohou vysoké nároky ohrozit přátelství

Andělský víkendový horoskop: Váhy se inspirují jinými lidmi, u Lvů mohou vysoké nároky ohrozit přátelství
Tento víkend, na rozdíl od těch předchozích, nebude spíše dobrý ani spíše špatný. Pro každého z nás nachystal jiné překvapení. Patříte mezi ty šťastlivce, kteří budou přemýšlet pozitivně a vše se vám bude dařit? Přečtěte si andělský víkendový horoskop.

Někdo z nás se zaměří na vztahy. Naopak další z nás se nebudou moci zbavit myšlenek na práci a kariéru. Někdo bude velmi aktivní, jiný by celý víkend prospal. Tento víkend je samé překvapení. Nemůžeme vědět, co čekat od rodiny, přátel, sousedů. Téměř nikdo nebude na stejné vlně. Pár lidí se ale najít může. Co tento víkend čeká vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hlavním tématem soboty i neděle budou vztahy. Začnete si všímat, že v těch nejdůležitějších nejste tak šťastní jako kdysi, a začnete hledat způsoby, jak to změnit. Okořenění vztahů vyžaduje vymyšlení překvapení, která budou šokovat, ale která budou zároveň příjemná.

Dobré zprávy: Osoba, která je pro vás nejdůležitější, bude na stejné vlně jako vy. Společně si tak můžete tento čas užít. Navíc si společně naplánujete i další dny, nezůstanete jen u tohoto víkendu.

Na co si dát pozor: Přílišná starost o vztahy, ve kterých s vámi lidé již nechtějí trávit všechen volný čas, pouze zhorší atmosféru. Když někdo řekne ne, zaměřte se na jinou osobu, nevnucujte se.

Andělská rada: Hranice mezi přátelstvím a něčím více nyní bude velmi tenká a vy ji snadno můžete překročit. Pokud se zamilujete, zkuste si i přesto logicky odpovědět, zda to bude dobrý partner i do budoucna.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dostatečné sebevyjádření vám nyní bude chybět, proto byste se měli zaměřit na to, co říkáte. Mluvit podrobněji vás ušetří mnoha nedorozumění a tím pádem zlepší i vaši mentální stabilitu. To platí zejména v oblasti romantiky, která pro vás nyní bude nejdůležitější životní oblastí.

Dobré zprávy: Vaše mysl bude uspokojena poté, co se dozvíte, že vaše myšlenky sdílí i někdo jiný. A to je dobře. Jakmile se s touto osobou setkáte, stanete se v průběhu času velmi dobrými přáteli.

Na co si dát pozor: Myšlenkami budete neustále v práci. Není příliš vhodné být myšlenkami jinde, když s někým komunikujete. Zkuste druhé osobě věnovat svou plnou pozornost.

Andělská rada: Příjemný rozhovor se rychle může změnit v hádku. Všímejte si gestikulace jiných lidí, abyste včas odhalili, kdy je lepší určité téma opustit a započít rozhovor o tématu jiném.

Blíženci (21. května – 21. června)

Brzké vstávání bude součástí vašeho plánu, ať už usilujete o cokoli. Náplní vašeho víkendu bude pobavit se a zároveň se naučit něco nového. Může vás nadchnout aktivita, se kterou nedávno začal některý z vašich známých, nebo se přihlásíte na kurz, který vás naučí něco, co se vám bude hodit později tento rok.

Dobré zprávy: Budete se socializovat a najdete si nové přátele, pro které je touha po vzdělávání silnější než touha po zábavě. Tito lidé vás postupně naučí neodcházet od rozdělané práce.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu vaše intenzivní nadšení do smysluplných aktivit může vést k vyčerpání. Začněte zlehka, drastická změna vám způsobí okamžitou ztrátu energie.

Andělská rada: Nepokoušejte se vyřešit všechno najednou. Je toho mnoho, co je dobré změnit, a vy byste si měli dát načas. Pozor, abyste opět nezačali přebíhat z jedné činnosti na druhou.

Rak (22. června – 22. července)

Zpočátku se budete cítit velmi ospale a nebudete chtít cokoli dělat. Ve druhé polovině víkendu se však všechno zlepší a vy naopak budete mít energie požehnaně. Přes den se rozhodnete pomáhat druhým lidem a teprve až večer se budete chtít bavit. S lidmi budete vycházet velmi dobře.

Dobré zprávy: Lidé vás budou mít za přejícího člověka. Budou vyhledávat vaši přítomnost. Přijde vám mnoho pozvánek na společně strávený čas a vy se skvěle pobavíte.

Na co si dát pozor: Zabolí vás u srdíčka, že budete muset některé lidi odmítnout. Do dvou dnů se vám bohužel všichni vejít nebudou. Slušně se omluvte a navrhněte náhradní termíny, aby vás to netrápilo.

Andělská rada: Láska bude intenzivnější než obvykle. Pokud máte partnera, vymyslete skvělý plán, jak strávit tento víkend. Pokud nikoho nemáte, hledejte někoho pozitivně naladěného.

Pokud máte partnera, zkuste vymyslet nějaký zajímavý víkendový plán
Pokud máte partnera, zkuste vymyslet nějaký zajímavý víkendový plán | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Hlavně začátkem víkendu mohou vaše příliš vysoké nároky ohrozit dobré přátelství. Nemusíte snižovat své standardy, ale větší ohled na člověka, kterého máte rádi, vám umožní nepohádat se. Na druhou stranu člověk, kterého jste považovali za někoho bez srdce, vám mile překvapí svou empatií.

Dobré zprávy: Láska je v plném proudu a zasáhne i vás. To vás donutí vymyslet nezapomenutelný program, který vás v očích vaší milované osoby vyzdvihne. Ukážete svou hravou stránku a zazáříte.

Na co si dát pozor: Na veřejnosti není nejvhodnější říkat to, co si myslíte. Mohli byste někomu nenávratně ublížit a tím si způsobit řadu nepříjemností. Když nemusíte mluvit, nyní raději nemluvte.

Andělská rada: Někteří lidé se chovají jinak, než jak přemýšlejí. Nenechte se obalamutit hezkými slovy neznámého člověka, ale na druhou stranu si zachovejte neutrální pohled, neobviňujte nikoho z podrazu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je zapotřebí více organizovat své plány. Něco, co děláte už delší dobu, se pro vás vleče a vy ztrácíte motivaci tuto činnost dokončit. Možná nejste tak šťastní, jak byste si přáli, a tak touha dokončit svou práci je téměř nulová. Napřed se chvilku pobavte a potom se vraťte k rozdělanému projektu.

Dobré zprávy: Dobří přátelé vám poskytnou dobré rady a sami se nabídnou, že vám přímo pomohou vyřešit něco, co vás trápí. Pomocí intuice zjistěte, kteří přátelé jsou nyní ti praví.

Na co si dát pozor: Budete se pohybovat ve vesměs špatné společnosti. Ne že by ti lidé byli špatní, ale rozhodně nebudete na stejné vlně. Stýkejte se s těmi, kteří vás inspirují, ne s těmi, kteří z vás vysávají pozitivní energii.

Andělská rada: Nesoustřeďte se na výsledek svých činů. Mnohem důležitější je soustředit se na své kroky, výsledek se dostaví sám. Přemýšlet o něm vám nepomůže uspět, pouze vás brzdí.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš vnitřní kritik nebude mít šanci zkazit vám náladu. Budete se soustředit na lidi, kteří vás inspirují, ať už se s nimi znáte osobně anebo jde o veřejně známé osoby, které si z nějakého důvodu získaly vaše srdce. Naučíte se větší sebeúctě a z lidí, kteří vám jdou příkladem, si vezmete to, co vám vyhovuje.

Dobré zprávy: Jakmile si začnete více vážit sami sebe a poznáte své hodnoty, celý svět se náhle rozjasní a vaše mysl se naplní pozitivitou, což zefektivní vaše úsilí při upevňování vašich vztahů.

Na co si dát pozor: Příliš nepřemýšlejte nad svými současnými projekty. Odložte je na jindy. Špatně si vyložíte, kam spějí. To, že jste s nimi nepohnuli za poslední týden, neznamená, že byste je měli vzdát.

Andělská rada: Když se vám něco nedaří udělat najednou, rozvrhněte si to na několik částí a pracujte s nimi. Možná vaše motivace mizí proto, že se vám úkoly zdají příliš rozsáhlé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete být pod vlivem velkého množství stresu, pokud vzdáte svou snahu řešit problém, který se s vámi táhne již delší dobu. Zejména ztráta člena rodiny na vás má velmi negativní vliv, obzvláště pokud dosud netušíte, proč se s vámi přestal stýkat. Věnujte se tomu, v čem jste dobří, abyste přišli na jiné myšlenky.

Dobré zprávy: Když se rozhodnete odpočívat, nikdo vám to nemůže zakázat. Meditace vám pomůže více se soustředit na to, co zrovna děláte. Odpočiňte si od práce, pokud můžete.

Na co si dát pozor: Poznávání nových lidí nyní bude trochu obtížnější. Nebudete chtít ztratit i tohoto člověka. Uvědomte si, že každý člověk je jiný a ne každý vás chce opustit.

Andělská rada: Přestože si to nemusíte uvědomovat, s oním členem rodiny jste si nesedli. On teď žije svůj vlastní život. Pokud jste mu předali bohaté životní zkušenosti, jednou se opět objeví u vašeho prahu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začnete se nudit, myslet si, že vaše životní tempo je příliš pomalé. Zároveň budete velmi opatrní, nedovolíte, aby potenciální chyby narušily vaši reputaci. Nebudete se moci rozhodnout, zda zrychlit nebo udržet tempo. Nakonec se rozhodnete pro pomalejší, ale zábavný životní styl.

Dobré zprávy: Začnete svět vnímat jinak, všimnete si, že jste se příliš věnovali své práci a na zábavu jste neměli tolik času. Nyní se vše změní, uvědomíte si, že se potřebujete více bavit.

Na co si dát pozor: Přátelé, kteří vám nedokážou naslouchat, se budou držet ve vaší přítomnosti, budou vám chtít namluvit, že to, co děláte, je špatné. Vyslechněte je, ale vytvořte si svůj vlastní názor.

Andělská rada: Tento svět je chaotický a vy potřebujete rádce. Ty najdete ve svých nejbližších, s nimiž se znáte již delší dobu. Ti vědí, jak fungujete, a dokážou vám poradit nejlépe ze všech.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Čekají vás náročné povinnosti, s nimiž se ještě musíte vypořádat. Ale budou opravdu tak náročné? Vše bude záviset na vašem úhlu pohledu. Pokud se vám do nich chtít nebude, budou se vléct. Pokud si ale uvědomíte, že jakmile je budete mít hotové, budete od nich mít pokoj, budou vás bavit.

Dobré zprávy: Na pozitivní zprávy budete reagovat více než dobře. Sice budete mít své problémy, ale jakmile se dozvíte tyto pozitivní novinky, na všechny své starosti rázem zapomenete.

Na co si dát pozor: Problémy, které zdánlivě nemají žádné řešení, se budete snažit ignorovat. A to není to nejrozumnější řešení. Vše se snažte vyřešit co nejrychleji a věnujte těmto problémům svou plnou pozornost.

Andělská rada: Pokud se nedokážete soustředit na jednu věc, zkuste meditovat nebo si jenom poslechněte své nejoblíbenější hudební album. Tyto činnosti vás naplní štěstím i koncentrací.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dlouho jste odkládali společný výlet s rodinou, někdo neustále neměl čas. Nyní si dupnete, již vás nebude bavit poslouchat výmluvy rodinných příslušníků. Váš krok zabere lépe, než budete čekat, a opravdu se pojede na výlet. Svůj příslib, že se o všechno postaráte, dodržíte.

Dobré zprávy: Všichni se na vašem výletě pobaví. Počáteční remcání utichne, až všichni uvidí, co jste si pro ně připravili. Na konci výletu se setkáte s četnými pochvalami, jak se vám povedl.

Na co si dát pozor: Pro lásku to nevypadá příliš nadějně. Naopak, s partnerem se nemusíte pohodnout kvůli odlišným názorům. Naslouchejte tomu, co by chtěla dělat vaše láska, a vše se spraví.

Andělská rada: Máte dobré návrhy, jak změnit život jiných lidí k lepšímu. Vaše rady jsou nad zlato. Na vás je pouze jediné – vyslovit své rady a adresovat je těm, kteří je potřebují.

Ryby (19. února – 20. března)

Bude velmi obtížné prosadit svůj vlastní názor. Lidé ve vašem okolí jakoby nebudou chtít slyšet, co si myslíte, a vy můžete postupně nabýt dojmu, že na vašem názoru nikomu nezáleží. Tento dojem vám pouze ublíží, proto zkuste najít něco, co vám zvedne náladu, například se vraťte ke koníčku z dětství.

Dobré zprávy: Naučíte se více si věřit a vymyslíte převratný plán, s nímž byste v budoucnu mohli uspět. A proč ne? Nikdo vám nezakazuje to zkusit. Ještě tento víkend dokončíte velké plány.

Na co si dát pozor: Závist nevede k ničemu dobrému. Pokud se někomu daří mnohem více než vám, je to tím, že na svém projektu pracuje již několik let. Závist vás posouvá dozadu, nikoli dopředu.

Andělská rada: Kultivujte sdílenou radost. Součástí toho je přát druhým jen to nejlepší a gratulovat jim, kdykoli dokážou něco velkého. Vaše nálada se zlepší a vy se plně zaměříte na svůj vlastní projekt.

Zdroj článku:
  • Autorský text