Andělský víkendový horoskop: U Býků se budou střídat emoce jako na horské dráze, Kozorozi se naštvou kvůli pomluvám

Andělský víkendový horoskop: U Býků se budou střídat emoce jako na horské dráze, Kozorozi se naštvou kvůli pomluvám
Každý z nás je z určitého hlediska nejlepší na světě. Avšak uvědomíme si to, obzvláště tento víkend? Nebude totiž příliš přívětivý, a tak spousta z nás může zapomenout na všechny talenty, které máme. Andělé se horlivě snaží nám je připomínat.

Také nám připomínají, že bychom se neměli vzdávat svých snů. Jistě, ostatní lidé na nás nebudou dvakrát příjemní, ale to není důvod zastavit veškerý pokrok. Možná nám chybí motivace. Uvědomme si, že spousta lidí nás má ráda. A sice takové, jací jsme. Nemá cenu se shazovat jen proto, že někdo nám řekne něco nepěkného. Andělé nám prozrazují, co nás čeká o víkendu, skrze svůj horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zařídit se podle jasně daných pravidel vám bude připadat nezáživné, budete se hodně nudit. Postupně začnete vymýšlet způsoby, jak něco udělat jinak. Zejména u povinností, které plníte společně s někým jiným, například u domácích prací, to ale může vést k řadě nedorozumění.

Dobré zprávy: Ušetříte velké množství peněz tím, že si všechno budete chtít udělat sami a nemusíte tak nikomu platit za jeho pomoc a ochotu.

Na co si dát pozor: Budete mít pocit, že zvládnete i nemožné, a sestavíte si program skládající se pouze z povinností. Nedostatek zábavy se negativně podepíše na vaší náladě.

Andělská rada: Zorganizujte své plány a popřemýšlejte, které vaše navrhované změny jsou opravdu dobré a které je dobré přehodnotit. Počáteční nadšení se totiž může rychle vytratit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete se střídavě smát a budete naštvaní či smutní. Bude obtížné najít něco, co vám zlepší náladu. Není to však nemožné. Ačkoli najít humor v čemkoli, co se tento víkend stane, bude velmi obtížné, ten správný blízký člověk vás vždy dokáže rozesmát. Zajděte za ním na pár hodin na návštěvu.

Dobré zprávy: Nehledě na to, s jak špatnou náladou za oním blízkým člověkem přijdete, on bude přesně vědět, co potřebujete slyšet a dělat. Nechte se vést a brzy se opět začnete smát.

Na co si dát pozor: S běžnými lidmi si nemusíte dobře rozumět, a to kvůli odlišným názorům, jak se dělají různé domácí práce. Máte jiné, vyšší standardy, a lidé to nemusejí plně chápat.

Andělská rada: Nepřemýšlejte, jak se všechno vyvine, nechte všemu volný průběh. Mít nadšená očekávání většinou nekončí jinak než obrovským zklamáním. Co se má stát, to se stane.

Blíženci (21. května – 21. června)

Úkoly, které budete plnit vy sami, bez pomoci kohokoli, vás bavit nebudou. Zatoužíte po společnosti dobrých přátel. Ti vám mohou pomoci nebo se stát vaší motivací, proč byste tyto úkoly měli udělat co nejdříve. Jakmile budete mít vše hotové, zaměříte se na přátele, vyjádříte jim svůj vděk.

Dobré zprávy: Váš společenský život pro vás bude naprosto důležitý. Dáte se do řeči i s lidmi, se kterými si většinou nemáte co říci, a zjistíte, že toho máte mnohé společného.

Na co si dát pozor: Pokud se rozhodnete něco dělat sami, nebude se vám dařit. Ujistěte se proto, že kolem sebe máte přátele, kteří jsou kdykoli připraveni vám pomoci.

Andělská rada: Když nastupuje nuda, zkuste udělat něco neočekávaného. Něco, co by obvykle nenapadlo ani vás. Co třeba uvařit si něco, co jste ještě nikdy nejedli, a radovat se z výsledku?

Rak (22. června – 22. července)

Ve své mysli strávíte nejvíce času myšlenkami na budoucnost a zapomenete si užívat krásy přítomnosti. Na konci víkendu budete litovat, že jste si ho neužili tolik, jak jste původně zamýšleli. Budoucnost je však nejistá a vy byste se měli plně soustředit na přítomnost, chcete-li být skutečně šťastní.

Dobré zprávy: Vaše komunikační schopnosti budou mnohem lepší než obvykle. Dokážete přesvědčit skoro každého, že to s ním myslíte dobře. Tato osoba si konečně nechá pomoci.

Na co si dát pozor: Přestože je víkend, neznamená to, že byste se neměli soustředit na své dlouhodobé cíle. Naopak, udělejte vše pro to, abyste se posunuli o kousek blíže slibné budoucnosti.

Andělská rada: Soustřeďte se na kroky, které můžete udělat nyní, ne na konečný výsledek. Myšlenka, že váš cíl je ještě hodně daleko, vás může zpomalit. Rodina vám bude velkou oporou.

Radujte se z přítomného okamžiku
Radujte se z přítomného okamžiku | Zdroj: -Baks- / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš způsob utrácení bude trochu méně než zodpovědný. Je důležité nejen se zabrzdit, když si chcete něco koupit, ale také pochopit, proč utrácíte více, než byste si přáli. Mohou za to emoce, ve svém životě nejste zcela spokojení. Naštěstí nyní přijdete na to, co za tím vším vězí.

Dobré zprávy: Během rozhodování ohledně vztahů budete přesně vědět, co máte dělat, a šance, že někoho naštvete nevhodně zvolenými slovy, se značně sníží.

Na co si dát pozor: Kromě ztráty peněz můžete popřemýšlet o změně zaměstnání, poohlédnete se po těch s vyšší mzdou. Nemusí to být nejlepší nápad, v té stávající máte zajištěnou stabilitu.

Andělská rada: Snažte se přehodnotit svůj přístup k penězům. Ačkoli to zpočátku bude obtížné a nejspíše vám to přijde zcela zbytečné, do budoucna se vám to hodně vyplatí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše zpočátku dobrá nálada se dost zhorší, jakmile vám lidé začnou říkat, že nikdo nemá rád chytráky, přestože vaším skutečným úmyslem bude pomoci lidem. Přesto to samé budete ostatním říkat i vy. Zamyslete se nad tím, zda chyby, které vidíte na ostatních, nejsou ty chyby, které se vám nelíbí na sobě.

Dobré zprávy: Zatoužíte změnit způsob, jakým vás vnímají ostatní. Začnete decentní změnou šatníku nebo novým profilovým obrázkem na sociálních sítí. Se změnami budete spokojení.

Na co si dát pozor: Laskavost vám nyní moc říkat nebude. Je ale důležitá, abyste si zachovali dobré mínění. Lidé si všímají, když jste naštvaní, a nelíbí se jim to.

Andělská rada: Zkuste se napřed zaměřit na své vlastní chování. Kdybyste byli někdo jiný, líbilo by se vám toto jednání? Položte si tuto otázku a zkuste si na ni co nejupřímněji odpovědět.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete velmi štědří, což vám přinese radost. Dokud si neuvědomíte, že toho lidé kolem vás začínají využívat. Jde vám hlavně o dobro ostatních, ale pokud se vám vaše snaha nevrátí, začnou se objevovat výčitky, že jste takoví, jací jste. Nemyslete na to tolik. Naopak, mějte se více rádi.

Dobré zprávy: Doma naleznete vytoužený klid a můžete přijít i na způsob, jak ostatním dokázat, že vám nezáleží na tom, co říkají. Také pochopíte, že svou budoucnost utváříte pouze vy, nikdo jiný.

Na co si dát pozor: Na veřejnosti se kvůli špatným lidem nebudete cítit úplně nejlépe. Dokonce můžete začít ve všem hledat zradu. To je špatný přístup. Neházejte všechny do jednoho pytle.

Andělská rada: Popřemýšlejte, jak vyřešit problém ve svém osobním životě, neboť nyní máte největší příležitost dát této komplikaci navždy sbohem, vymyslet to nejlepší řešení, jaké vymyslet můžete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Od ostatních lidí se budete spíše distancovat. Někdo zklame vaši důvěru hned na začátku víkendu a vy budete velmi opatrní, ve všem budete vidět zradu. Také spolupráce s ostatními na projektech, na kterých pracujete ve volném čase, nebude probíhat hladce. Zdá se, že jste jediní, kdo celý projekt bere vážně.

Dobré zprávy: Zatoužíte trávit čas s lidmi, kteří evidentně mají pracovní morálku i o víkendu. Na tom není nic špatného, naopak přijdete na způsob, jak svou vlastní práci zlepšit.

Na co si dát pozor: Za lenost jiných lidí nemůžete. Možná byste je nyní měli pustit, nechat je jít za zábavou, a o všechno se postarat sami, než se neustále hněvat, že někdo neplní to, na čem jste se domluvili.

Andělská rada: Nikdy není pozdě kreativně vyjádřit své vlastní emoce. Umožní vám to zbavit se negativních pocitů a moci opět žít naplno i se radovat z těch maličkostí, které vám přijdou do cesty.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odhodláte se k odvážnému kroku, který by měl změnit váš život k lepšímu, zařídit vám velký respekt. Nyní ale není vhodné cokoli takového dělat, pokud jste si svůj plán řádně nepromysleli. Jednat, aniž byste měli kontrolu nad celou situací, povede pouze ke zklamání a špatnému vývinu celé situace.

Dobré zprávy: Ostatní lidé vám mohou dodat inspiraci, která vám nyní tolik chybí. Společně s inspirací vám dodají sebevědomí a vy ze sebe vydáte to nejlepší, obzvláště v oblasti komunikace.

Na co si dát pozor: Nedokonalost bude vaším největším strašákem. Nemusíte však být dokonalí, aby vás lidé měli rádi. Naučte se mít rádi sami sebe i se všemi těmi chybami, které máte.

Andělská rada: Nikdo po vás nechce, abyste věděli a uměli všechno. Avšak když začnete jednat více podle sebe, lidé si všimnou, že se vám daří více, a získáte si nové obdivovatele.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Bude velmi těžké nenechat se unést neupřímnými řečmi a nenaštvat se. Přesto je důležité to zkusit. Špatná nálada vás donutí říci něco, čeho později můžete hodně litovat. Budete značně impulzivní, což nepovede k ničemu dobrému, naopak všechno ještě zhorší.

Dobré zprávy: Budete velmi upřímní, což se několika lidem zalíbí. Pokud se dokážete ovládnout, můžete svou upřímnost proměnit v mocnou zbraň, která vám zajistí spokojený víkend.

Na co si dát pozor: Ty problémy, které si vytvoříte, jakmile se rozohníte, nejsou zapotřebí. Myslete na své dobré vztahy, na svou rodinu a přátele, a snažte se co nejdříve uklidnit, když vás naštvou.

Andělská rada: Jsou momenty, kdy vůbec není důležité, kdo má pravdu a kdo nikoli. Hádat se o hloupostech pouze ničí dobrou atmosféru, a to zejména u vás doma.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy není pozdě držet své výdaje na uzdě. Nyní ale záleží na tom, zda na to budete myslet či nikoli. Nadměrné utrácení, ke kterému budete mít sklony, totiž negativně ovlivní nejen vaši finanční stránku, ale také blízké vztahy. Obzvláště rodině se vaše marnotratnost nebude líbit.

Dobré zprávy: Nebude vám dělat problém okouzlit partnera či potenciálního milence (v případě, že jste nezadaní). Nápady na skvěle strávený čas budete mít mraky a dotyčný člověk bude unešen.

Na co si dát pozor: Pokud jste si nyní naplánovali velké změny, nyní se jich budete náhle bát. Nebojte se, nějak to už dopadne. Obavy mohou nechat uniknout vaši životní příležitost.

Andělská rada: Pokud jste nezadaní, hledejte někoho se stejnými cíli. Cíle jsou dobrým námětem k rozhovoru a umožní vám dozvědět se o této osobě co nejvíce.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete hledat nového přítele, který zaplní prázdné místo ve vašem srdci. Můžete ale udělat chybu, když se budete ohlížet po někom, kdo je nachlup stejný jako vy. Hledat přátele s odlišnými vlastnostmi vám možná nyní nepřijde příliš atraktivní, ale do budoucna se to vyplatí.

Dobré zprávy: Vyjádříte svou kreativitu zřejmě pomocí svých kreseb. Ještě více se pobavíte, když nakreslíte jeden obrázek ve více lidech. Společně se můžete zasmát tomu, co vznikne.

Na co si dát pozor: Co se týče přátel, nemusíte se ve všem shodnout. Jste rozdílní lidé a můžete komunikovat o tom, co si myslíte, v klidu. Vnucovat jim své názory se nyní nevyplatí.

Andělská rada: Nemáte rádi hádky, a přesto někdy nějakou vyprovokujete nevhodně zvolenými slovy. Zkuste se více ovládat, přestože můžete nabýt dojmu, že jedině vy máte pravdu.

Zdroj článku:
  • Autorský text