Andělský víkendový horoskop: Blíženci stráví kvalitní čas se svými blízkými, Štíři začnou hledat potěšení v nových zájmech

Andělský víkendový horoskop: Blíženci stráví kvalitní čas se svými blízkými, Štíři začnou hledat potěšení v nových zájmech
Tento víkend bude opět nabitý, co se týče komplikací a hrozby hádek. Ale nebojte, andělé tvrdí, že se stačí držet zdravých hranic a vše bude v nejlepším pořádku. Ovšem ty bude jednoduché překročit. Važme proto všeho, co se rozhodneme udělat, a popřemýšlejme nad možnými důsledky.

Andělé si všímají, že si většinu problémů a nedorozumění způsobujeme my sami. Někdy je obtížné si připustit, že tomu tak je. Neboť to, co nám přijde jako správné řešení, se nakonec ukáže jako to největší zklamání. Vše se však brzy vyřeší, jak nám andělé ukazují v našem víkendovém horoskopu. Co čeká vás? Přečtěte si svůj víkendový andělský horoskop a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zatoužíte experimentovat, zejména v oblasti romantiky. Asertivita ostatních se vám může zdát jako výzva, na kterou budete reagovat. Pokud však nebudete opatrní, můžete si zkazit reputaci. Ujistěte se, že daný člověk to myslí vážně, než se do něčeho pustíte.

Dobré zprávy: Když si udržíte rozvahu, dokážete své touhy ovládnout a využít k tomu, abyste potěšili ostatní. Rychle zjistíte, že zdrženlivost přináší své výhody.

Na co si dát pozor: Můžete být inspirováni workoholiky, kteří tráví víkendy prací. Místo toho si dopřejte zábavu s přáteli, protože přepracování by vaší psychice rozhodně neprospělo.

Andělská rada: Buďte kreativní a najděte způsob, jak si užít čas, i když nemáte na zábavu pomyšlení. Zkuste objevit začínající umělce, kteří vás nadchnou svými emocemi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Všechen svůj volný čas zaplníte prací, což se brzy může vymstít. Místo toho, abyste se stále snažili vymýšlet nové způsoby, jak se zlepšovat, je čas si odpočinout a nezahlcovat se. Zkuste více odpočívat, abyste se tolik nepředřeli. Ne nadarmo by měl víkend být časem odpočinku.

Dobré zprávy: Během víkendu si uvědomíte, že potřebujete odpočinek a ne stále vymýšlet nové úkoly. Čím dříve si to uvědomíte, tím dříve pocítíte spokojenost.

Na co si dát pozor: Můžete odmítat nabídky přátel, kteří vás chtějí povzbudit. Nezapomínejte jim dát šanci, jejich nápady by mohly být přínosné.

Andělská rada: Omezte své sebevzdělávání na jednu až dvě hodiny denně. Přehnaná touha po znalostech vám může zahlcovat mysl.

Blíženci (21. května – 21. června)

Strávíte čas s lidmi, které máte rádi, a užijete si to. Pokud máte spolubydlící, s nimiž jste se v poslední době nepohodli, zjistíte, že máte více společného, než jste si mysleli. Jen se nebojte být sami sebou, právě z tohoto důvodu vás totiž lidé mají tak rádi.

Dobré zprávy: Zbavíte se zlozvyku, který vám škodil, a i když ho úplně neeliminujete, uděláte potřebné kroky ke zlepšení. Výsledek vás potěší.

Na co si dát pozor: Omezte konzumaci alkoholu, jinak by to mohlo vést k hádkám s těmi, které máte rádi.

Andělská rada: Učte se mít rádi sami sebe. Když poznáte svou hodnotu, budete vidět jen to dobré na ostatních. To povede k lepší vizi celého světa.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete mít tendenci mluvit příliš a nedávat ostatním prostor. To může být zpočátku osvěžující, ale brzy se to stane únavným. Musíte se snažit nebýt tak rozmluvení a také dát šanci jiným lidem, aby vyjádřili své názory a řekli, co si myslejí o těch vašich.

Dobré zprávy: Pokud toužíte bavit ostatní vtipy, máte na to nyní skvělou příležitost. Vaše humoristické schopnosti budou na vzestupu.

Na co si dát pozor: Můžete mít nereálná očekávání ohledně financí. Buďte trpěliví a přistupujte k tomu, co máte, trochu opatrněji, abyste vyžili.

Andělská rada: Objevte kouzlo v tom, co se rozhodnete dělat. Sdílejte své úspěchy s přáteli, kteří vám dají upřímnou zpětnou vazbu.

Možná moc mluvíte a nedáváte prostor ostatním, tak pozor na to
Možná moc mluvíte a nedáváte prostor ostatním, tak pozor na to | Zdroj: vadimphoto1@gmail.com / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přichází čas naplnit dlouho plánované změny. Můžete se cítit nervózní, pokud věci neprobíhají podle plánu, ale pomoc od staršího člena rodiny vám může být užitečná. Můžete se ale také poohlédnout se po okolí, jakýkoli starší člověk vám dokáže pomoci.

Dobré zprávy: Budete schopni se poučit ze svých chyb a tuto pozitivní vlastnost využít k pomoci ostatním. Lidé by si měli pomáhat, jak sami rádi říkáváte.

Na co si dát pozor: Lidé nemusí souhlasit se vším, co děláte, což by vás mohlo rozčílit. Kultivujte trpělivost a ctěte názory jiných lidí, abyste se zbytečně nepohádali.

Andělská rada: Udělejte vše potřebné, abyste zklidnili situaci, zvláště pokud máte toxické vztahy. Krátké odloučení může být prospěšné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začnete být upřímnější, což vás ušetří zklamání a hádek. Vaše taktika se osvědčí a přátelé se k vám budou rádi vracet. To vám umožní získat cenné názory, které se vám budou hodit ještě příští týden. Proto si je co nejvíce a nejdetailněji zapamatujte.

Dobré zprávy: Rozhodnutí týkající se přátel a domácích úkolů budou správná. Dobře si organizujete čas a dokážete ostatní přesvědčit, aby vám pomohli.

Na co si dát pozor: Nerealistická očekávání ohledně rodiny mohou vést k problémům. Uchovávejte si úctu k starším, projevte jim více lásky a jejich úsměv vás zahřeje u srdíčka.

Andělská rada: Nezapomínejte na pokoru. Vždy jednejte s respektem k ostatním, i když se vám daří. Pokud ztratíte svou schopnost pokory, může se vám brzy přestat dařit.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete chtít trávit čas v klidných místech a kreativně se vyjádřit. Uzpůsobíte tomu své cíle, abyste jich dosahovali snadněji. Procházka přírodou je zdánlivě neefektivní, ale ve skutečnosti velmi účinný způsob, jak přijít na nápady, o kterých byste ještě před chvílí nevěděli, že je máte.

Dobré zprávy: Obětujete část svého víkendu, abyste si vytvořili lepší budoucnost, a vaše úsilí se vyplatí. Brzy přijdete na způsob, jak zlepšit celý svůj život, aniž byste se museli namáhat.

Na co si dát pozor: Přátelé se vás budou snažit spojit s někým, koho údajně potřebujete. Souhlaste jen s tím, co chcete vy sami. Vy víte nejlépe, koho potřebujete a koho nikoli.

Andělská rada: Nebuďte příliš tajemní, neskrývejte své pravé pocity. Čím dříve přátelé pochopí, co vás nadchne a co naštve, tím lépe pro obě strany.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše staré zájmy se stanou nezajímavými a začnete hledat nové. Místo smutnění nad ztrátou motivace se zaměřte na objevování nových možností. Těch je celá řada, určitě najdete něco, co zaplní prázdné místo a donutí vás udělat něco, po čem si přestanete myslet, že se stáváte línými.

Dobré zprávy: Začnete vyjadřovat lásku a podporu svým blízkým. Ti na oplátku ocení vaši upřímnost a poděkují vám za to, že jste jim dali nový pohled na život.

Na co si dát pozor: Můžete mít pocit nadřazenosti a kritizovat ostatní, což by mohlo být spouštěčem nejedné hádky. Nenechte se vyprovokovat k takovému jednání.

Andělská rada: Nechte své ambice, aby vedly váš život, držte je však pod kontrolou. Myslete i na dobro ostatních, nejen na to své vlastní. Společnými silami toho zvládnete mnohem více.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít tendenci utrácet za sebe a zapomenout, že ostatní také existují, obzvláště pokud máte lidi, se kterými sdílíte společnou domácnost. Je zapotřebí nemyslet jen na sebe. Když někdo potřebuje půjčit malou částku, půjčte mu ji, abyste se na ně mohli v budoucnu spolehnout vy.

Dobré zprávy: Přijde příležitost ke změně, a pokud toužíte po lepší práci, můžete objevit vhodnou nabídku. Ale pozor, ještě tento víkend nepodnikejte změnu, počkejte do pondělí.

Na co si dát pozor: Předsudky vůči lidem se vždy nakonec ukážou být mylnými, ale nyní budete mít tendenci na to zapomínat. Nikdo není dokonalý, ale nikdo není tvořen jen chybami.

Andělská rada: Místo krátkodobého potěšení z peněz, investujte je do něčeho smysluplného. Co třeba darovat na charitu nebo si koupit nový elektrospotřebič? To jsou jen dvě z mnoha možností.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete se soustředit spíše na své vlastní pohodlí, což může vyvolat pocity nepotřebnosti, pocity, že se bez vás všichni ostatní obejdou. Budete mít sto chutí dokázat ostatním lidem opak, dokázat jim, že jste zapotřebí. Občas je však důležité věnovat se i sobě, a na to vy budete zapomínat.

Dobré zprávy: Lidé vás budou obdivovat za vaši schopnost rozpoznat a napravit své chyby. Je však potřeba se uklidnit a uznat, že nemusíte být dokonalí, aby vás ostatní měli rádi.

Na co si dát pozor: Před nákupem drahého oblečení se ujistěte, že je to skutečně nutné. Budete mít tendenci utrácet za něco, co nutně nepotřebujete. Trochu se ovládejte.

Andělská rada: Pokud vám vadí, jak jsou lidé hluční, ignorujte je, jakkoli nemožné se to bude zdát. Nebojte se, zvládnete to. Hádky, které by následovaly, by byly mnohem hlučnější.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nenecháte si ujít příležitosti ke spřátelení s novými lidmi a budete mít spoustu kreativních nápadů. To je skvělá kombinace pro příjemně a zábavně strávený čas. Navíc si můžete splnit své největší sny, tento čas je ta nejvhodnější doba začít a úspěšně své plány dotáhnout do konce.

Dobré zprávy: Své sny dokážete přenést do reality, pokud začnete ihned. Máte kolem sebe lidi, kteří vám rádi pomohou, proto nemá cenu své sny nadále odkládat.

Na co si dát pozor: Můžete být značně netrpěliví, pokud výsledky neuvidíte hned. Takto ale ničeho nedosáhnete. Musíte se rozhoupat a jít si za svými vizemi. Začněte jednou a postupně přidávejte.

Andělská rada: Soustřeďte se na pozitivní pokroky a nevšímejte si negativních výsledků. Ty totiž nejsou konečné. Držte se svého optimismu a brzy přijdete na způsob, jak slibně pokročit.

Ryby (19. února – 20. března)

Duševní pohoda vašich přátel i členů rodiny pro vás bude na prvním místě. Není ale zapotřebí to přehánět. Bude pro vás obtížné držet se zdravých mezí. Přesto to zkuste. Pokud se budete příliš angažovat do věcí, do kterých vám nic není a bude vám to jasně řečeno, koledujete si o nepěknou hádku.

Dobré zprávy: Držet se úspěšných lidí pro vás bude dobrý způsob, jak být užiteční tam, kde jste zapotřebí a kde se vaše pomoc skutečně hodí. Porozhlédněte se po okolí, příležitostí máte více než dost.

Na co si dát pozor: Pozor na svou pověstnou představivost, nyní může způsobit mnohem více škody než užitku. Uvědomte si, kdy je vhodná chvíle s ní začínat.

Andělská rada: Můžete dosáhnout důležitých milníků, pokud svou představivost a kreativitu využijete správně. Zároveň najděte někoho, kdo naplní vaši mysl silnou motivací.

Zdroj článku:
  • Autorský text