Andělský víkendový horoskop: Raci se stáhnou do ústraní kvůli strachu, Býky budou trápit myšlenky na kvalitu života

Andělský víkendový horoskop: Raci se stáhnou do ústraní kvůli strachu, Býky budou trápit myšlenky na kvalitu života
Každý z nás si přeje, aby se mu něco splnilo. Ovšem lepší by bylo nechat osud, ať rozhodne za nás, a přizpůsobit se změnám, které mohou nastat, pokud se naše přání nevyplní. Tolik se zaměřujeme na své vlastní štěstí a splněné sny, že se ani nepřipravíme na možnost, že se to nestane.

A právě změny budou hrát o víkendu pro mnoho z nás velkou roli. Měli bychom se proto na ně připravit a počítat s tím horším. Andělé říkají, že nic není tak špatné a každá změna vede k něčemu dobrému. Tedy pokud jsme otevřeni poučení se z nových událostí, ze změn. Co dalšího vás čeká tento víkend? Přečtěte si, co na to říkají andělé.

Beran (21. března – 19. dubna)

Hlavní otázkou vašeho víkendu bude, zda si vážíte sami sebe a co to znamená. Budete toho mít tolik, že si začnete vybírat, co uděláte, co necháte na jindy a co ze svého seznamu nadobro vyškrtnete. Uvědomíte si, že několik dalších lidí vás jen využívalo, a s těmi ukončíte přátelství.

Dobré zprávy: Budete mít spoustu volného času sami na sebe. Toho využijete k přeplánování svého života a přijdete na způsob, jak být v životě spokojenější.

Na co si dát pozor: Chvíli se můžete trápit tím, co se vám stalo. Tyto útrapy jsou zcela zbytečné. Není to nic hrozného, naopak je to velký krok kupředu.

Andělská rada: Nezlobte se na ty, kteří vás tolik zklamali. Je to velká příležitost stát se odolnějšími proti stresu a nevěřit slepě všem, kteří se vám pokoušejí něco namluvit, aby z toho profitovali.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete se trochu nudit a vaše mysl začne vytvářet iluzi, že na tom nejste až tak dobře. Můžete se cítit přehlíženi, nerespektováni. Nikomu však nic není do toho, co budete dělat a jak se chováte. Všichni mají odlišný názor zejména na význam slova úspěch. Hleďte si své interpretace a na brblání ostatních nereagujte.

Dobré zprávy: Ve svém nitru budete šťastní se svým současným životem. Pokud si to uvědomíte, můžete být spokojení i navenek. Udělejte něco pro druhé, abyste zapomněli na to, co vám kdo řekl.

Na co si dát pozor: Slova lidí, ta mohou změnit vaše názory na vlastní osobu ve velkém. Jste výjimečná bytost, někdo originální, a proto se neřiďte urážkami a radami jiných lidí.

Andělská rada: Nehledě na to, jak dobře vás jiní lidé znají, nikdy neznají váš celý život. A to ani nejbližší, rodiče či sourozenci. Respektujte to, co vám říkají, ale zařizovat se podle nich nemusíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hranice únosnosti bude velmi tenká. Naštve vás i sebemenší hloupost, klidně i vtipkování někoho jiného. Nebudete mít příliš velký smysl pro humor a začnete se stýkat s lidmi, které jste dříve považovali za nezáživné. Kamenné tváře a rozhovory o těch nejvážnějších problémech vás budou přitahovat.

Dobré zprávy: Začnete se věnovat svým starým dobrým knihám. Zavzpomínáte na své mládí a pousmějete se nad tím, kolik jste nad těmito knihami strávili času – a dosud vás neomrzely.

Na co si dát pozor: Bavit se nyní příliš nebudete. Veškerá nuda se však odehrává pouze ve vaší mysli. Vzpomeňte si, co vás vždy motivovalo, a vrhněte se do toho. Nuda je pouze nedostatek motivace něco dělat.

Andělská rada: Dejte lidem šanci vás pobavit. Tím, že se budete ptát sami sebe, proč s nimi vůbec trávíte čas, vaši náladu nezmění. Najděte něco pozitivního na každé události, která nastane.

Rak (22. června – 22. července)

Začnete se vyhýbat lidem ze strachu, že příliš hrají na vaše city. Rozhodnete se strávit víkend s osobou, která ocení vaši touhu opečovávat ostatní, a u které jste si jisti, že vás má ráda stejně jako vy ji. Vaše nálada se může zhoršit v neděli, kdy vás naštve někdo, kdo vám něco slíbil – svůj slib nesplní.

Dobré zprávy: S tou vyvolenou osobou strávíte hodně času a upevníte svůj vztah. Tato osoba se vám také otevře se svým problémem. Společně vymyslíte řešení, což potěší i vás.

Na co si dát pozor: Předpokládat, že vám lidé dají deset slibů a všech deset lidí svůj slib splní, je nereálné. Raději nic nepředpokládejte a buďte mile překvapeni. Je to mnohem lepší než zažívat vztek.

Andělská rada: Zajeďte za svou rodinou, mileráda vás uvidí. Trávení času s těmi, které znáte z dětství, vám opět dodá pocit, že na nic nejste sami a že se vždy budete mít na koho spolehnout.

Víkend strávíte s osobou, která vás má ráda stejně jako ji vy. Ale pozor, v neděli vás i někdo naštve
Víkend strávíte s osobou, která vás má ráda stejně jako ji vy. Ale pozor, v neděli vás i někdo naštve | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vydáte ze sebe to nejlepší a stanete se opravdovou hvězdou. Vaše moc inspirovat ostatní lidi, aby zlepšili své vztahy s ostatními, vás ukáže jen v tom nejlepším světle. Můžete se těšit na to, že i všechny vaše vztahy se silně zlepší. A co víc, do vašeho života se vrátí člověk, na kterého jste nikdy nezapomněli.

Dobré zprávy: Obnovení ztracených vztahů vám dodá skvělou náladu a začnete se ke všem chovat jako k přátelům. Navíc vás to motivuje k plnění dobrých skutků, čímž si vysloužíte četná uznání.

Na co si dát pozor: Domácí práce se budou táhnout, budou vám připadat nekonečné. Ne vždy musíte mít náladu, ale své povinnosti byste udělat měli, a to co nejdříve, ať opět můžete začít dělat to, co vás baví.

Andělská rada: Přestože se vztahy silně zlepší, neměli byste se o ně přestat starat tak jako doposud. Vztahy zůstanou pevné jen do té doby, dokud se staráte o blaho svých blízkých.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přichází čas se pobavit a zaměřit se na své největší sny. Budete-li věřit svému instinktu, poradí vám, jakou cestou se máte vydat. Zdravé riskování vám umožní usmířit se s někým, s kým jste se nedávno nepohodli. S trochou fantazie zmizí i ta nejhůře překonatelná překážka.

Dobré zprávy: Nastává vaše šťastné období. Vaše logické uvažování vám nyní bude velmi nápomocné. Snadno odhalíte všechny manipulátory a vyhnete se jim. Poznáte, kdo opravdu potřebuje pomoci.

Na co si dát pozor: Když se vám jednání nějakého člověka bude zdát velmi nelogické, budete k němu kritičtější než obvykle, v dobré víře, že mu rychle ukážete, kde dělá chybu.

Andělská rada: Spíše než na komunikaci s jinými lidmi se v oblasti vašich snů nyní vydejte sólo cestou. Lidé by vám pouze mluvili do vaší taktiky a vás by to štvalo.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít značné problémy s tvrdohlavostí. Přitom pokud ji použijete moudře, stane se vaším největším pomocníkem. V oblasti lásky či peněz může být velmi nápomocná, v ostatních oblastech již nikoli. Hlavně přátelské vztahy mohou utrpět, pokud si budete chtít vynutit něčí pozornost.

Dobré zprávy: Napadne vás skvělý nápad, jak vydělat velké množství peněz. Bude to však dlouhá cesta, ale vy budete odhodlaní svůj plán dotáhnout do úspěšného konce. A začnete nyní.

Na co si dát pozor: Znevažování názorů ostatních lidí bude vaším největším problémem. Vaše pravda bude ta jediná pravá a toho se budete držet, ať už se to ostatním bude líbit nebo ne.

Andělská rada: Využívejte svou tvrdohlavost k řešení problémů jiných lidí, ke zlepšení světa. Sami víte, co je pro vaši komunitu nejlepší. Přišel čas začít nedobré situace zlepšit, ne o zlepšení pouze mluvit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spokojit se s málem vám příliš nepůjde. Přílišné riskování vám může sebrat všechno, co máte, proto se s nikým nesázejte a zbytečně neriskujte, pokud to není nutné. Posilte vztahy založené na upřímnosti tím, že budete říkat, co si myslíte, že pro tyto lidi bude nejlepší.

Dobré zprávy: Na rozdíl od ostatních vztahů, ty sousedské se zlepší poté, co jednomu ze sousedů vypomůžete. Nehledě na to, co o vás budou říkat ostatní, ve svém nejbližším okolí budete velmi oblíbení.

Na co si dát pozor: Rady dávejte jen těm, kteří o ně skutečně projeví zájem. Není nutné říkat všem na potkání, že něco dělají špatně, obzvláště když se to děje přímo na veřejnosti.

Andělská rada: Méně je někdy více. Je lepší nemít všechny peníze světa a nedopřát si to, co se vám hodně líbí, než toho mít požehnaně a následně vše ztratit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přiznat svou chybu nyní bude jednodušší než obvykle. Vaší hlavní vlastností bude upřímnost, a to i přesto, že o sobě nebudete mít příliš dobré mínění. Budete však zapomínat na všechno dobré, co jste pro ostatní udělali. Budete se omlouvat až příliš. Mít vyšší sebevědomí by vám mohlo pomoci přežít tento víkend.

Dobré zprávy: Lidé kolem vás budou spokojenější a to bude hlavním zdrojem vaší radosti. Je však zapotřebí si uvědomit, kdo je učinil šťastnými. Jste to vy se svými skutky, které jste si neuvědomili.

Na co si dát pozor: Mějte více rádi sami sebe. Chcete všechny kolem vás učinit šťastnými, ale zapomínáte, že i vy máte právo být v životě spokojení. Není na škodu se odměnit za svou snahu.

Andělská rada: Neomlouvejte se tolik. Ne za všechno nesete vinu. Vzpomínejte na svou minulost, na dobu, kdy jste byli skutečně šťastní. Tento dobrý pocit si můžete s sebou odnést do přítomnosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Obhájíte své činy a přesvědčíte skoro každého, že vaše plány jsou ty nejlepší. Odvaha vám rozhodně chybět nebude a dopomůže vám k lepším vztahům i myšlence začít podnikat, pokud jste tak dosud neučinili. Také v oblasti lásky a partnerství se vám zadaří, zvolíte ta správná slova.

Dobré zprávy: Váš život se silně zlepší, pokud mu dáte tu příležitost. Nezáleží ani tak na tom provést co nejvíce změn, důležitější je snažit se pochopit, proč se cítíte nešťastní, a teprve poté to můžete změnit.

Na co si dát pozor: Než se spřátelíte s novými lidmi, kteří jsou k vám až přehnaně milí, zjistěte, proč se tak chovají. Mohou to s vámi myslet dobře, ale také nemusejí. Ke všem přistupujte individuálně.

Andělská rada: Nedovolte, aby vám láska zatemnila mysl. Je skvělé, že máte lidi, kterým na vás záleží, ale není třeba přestat se kvůli lásce věnovat dalším životním oblastem, které potřebují vaši pozornost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Hudba vás bude provázet plné dva dny. Spíše než na veřejnosti vás přátelé objeví doma zasněné do vašeho potenciálního budoucího života. Nemusíte být sami, návštěvy naopak uvítáte. Budete se chtít podělit o své sny a vyslechnout si všechny ty úžasné sny vašich nejbližších.

Dobré zprávy: Vizualizace budoucnosti vám pomůže naplánovat si kroky, které povedou k její realizaci. Naštěstí se budete držet toho, co zvládnete, a tak se tento plán stane velmi hodnotným.

Na co si dát pozor: Budete tíhnout k žárlivosti, pokud si někdo svou budoucnost představí mnohem detailněji než vy. Než se začnete bavit o tomto tématu, ujistěte se, že všem přejete jen to dobré.

Andělská rada: Představovat si budoucnost je dobré, kroky vedoucí k ní je dobré provést co nejdříve. Alespoň ten první, který je sice nejmenší ze všech, ale důležitý stejně jako ostatní.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete velmi upovídaní, nikoho skoro ani nepustíte ke slovu. Vaše vlastní myšlenky vám nyní přijdou zajímavější než názory ostatních lidí. Nic se ale nemá přehánět. Ačkoli zprvu každý ocení vaši rozvernou náladu, postupem času bude lidí kolem vás ubývat. Klidně mluvte, ale zároveň naslouchejte.

Dobré zprávy: Odhalíte svůj talent, co se týče kulinářství. Vyzkoušíte si exotickou kuchyni a zjistíte, že vaření cizích pokrmů vás vlastně baví a naplňuje.

Na co si dát pozor: Sobeckost není vlastnost, která by se u vás projevovala neustále, jednou za čas však dorazí. Tento týden to hrozí. Vůbec vás nebude zajímat, co si ostatní myslí.

Andělská rada: Pokud vás nezajímají názory ostatních, alespoň to předstírejte. Čím déle to budete předstírat, tím záživnější se vám rozhovory budou zdát. A tím více se toho naučíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text