Andělský víkendový horoskop: Váhy přestanou poslouchat ty, kteří to s nimi nemyslejí dobře, Ryby se postaví za blízkou osobu

Andělský víkendový horoskop: Váhy přestanou poslouchat ty, kteří to s nimi nemyslejí dobře, Ryby se postaví za blízkou osobu
My lidé jsme se narodili jako bytosti, které nemají rády samotu. A přesto se občas cítíme osaměle. Je to tím, že když nám někdo řekne, že nás nemá rád, a byl pro nás důležitý, máme tendenci zapomínat na to, že spousta jiných lidí by za nás dala ruku do ohně.

Nastal víkend. Ten čas, který je pro mnohé z nás časem odpočinku. Chceme se pobavit. Záleží na množství problémů, které momentálně máme, zda k pobavení opravdu dojde. A také na našem úhlu pohledu, pokud nám něco nepřijde fér, nedokážeme uvolnit svou mysl a pobavit. Bude pro vás tento víkend spíše lepší nebo ne tak dobrý, jak byste si přáli? Přečtěte si andělský víkendový horoskop a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte slušnou šanci zazářit svým projevem. Na veřejnosti budete svědky velké nespravedlnosti a bude jen na vás, abyste učinili první krok k větší harmonii ve společnosti. Cokoli řeknete, se setká s velkým ohlasem. Váš názor je správný, ale časem vám to může přerůst přes hlavu.

Dobré zprávy: Romantika vám chybět nebude. Osoba, s níž se rozhodnete strávit čas, bude příjemně překvapena tím, co vyplodí na papír váš vnitřní básník. Vyznat své city bude jednodušší než obvykle.

Na co si dát pozor: Když se naštvete, vaše slova budou jedovatější než obvykle a navíc nasměrovaná k nesprávným lidem – ke členům vaší rodiny. Dobře si rozmyslete, koho se chystáte zkritizovat.

Andělská rada: Některé věci jste nestihli v týdnu, protože jste byli vytížení. Než přesunout je do dalšího týdne je lepší dokončit, co jste si slíbili, a vstoupit do nového týdne bez restů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zhodnotíte, co jste za posledních 365 dní dokázali. Je toho hodně. Napřed nebudete věřit, že jste nějakého pokroku dosáhli, ale jakmile se podíváte na jeden rok jako celek, budete na sebe právem hrdí. Nárůst sebevědomí je nyní zaručen. Pochlubíte se přátelům, kteří vás ještě podpoří k dalším cílům.

Dobré zprávy: Odhalíte skryté příležitosti, jak vydělat nějaké peníze navíc. Půjde-li o rodinu, vezmete si za svou práci podstatně méně – a právě toto rozhodnutí se bude podílet na vaší zvýšené spokojenosti.

Na co si dát pozor: Abyste dosáhli svých cílů, budete chtít někoho zradit či mu jinak ublížit. Nemusíte to dělat. Dosažení cílů má různé cesty, nevybírejte si tu nejsnadnější.

Andělská rada: Využijte své sebevědomí nikoli k tomu, abyste se nad ostatními povyšovali, nýbrž k tomu, abyste ostatním pomohli. Je to mnohem přínosnější než se vám nyní může jevit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestože jste v posledních dnech postrádali energii, nyní nastává opak. Nebudete vědět, co s ní, což vám umožní najít si nový koníček nebo jen zajít za přáteli a půjčit si od nich nějaké poučné knížky. Optimismus vám chybět nebude, stejně jako sebevědomí, které potřebujete ke zvýšení spokojenosti.

Dobré zprávy: Plány, jak změnit svůj život k lepšímu, se budou hromadit ve vaší mysli. Riskování vám nyní bude cizí, což povede ke slibnému výsledku. Budete riskovat, ale moudře.

Na co si dát pozor: Touha pomstít se člověku, který vám před pár dny ublížil, bude obrovská a bude hrozit, kdykoli si na dotyčného vzpomenete. Zkuste mu odpustit, nyní alespoň částečně.

Andělská rada: Vyjádření myšlenek vám nyní prospěje a otevře nové možnosti. Hlídejte si, aby výměna názorů nepřešla do hádky, a spíše popřemýšlejte, jaký způsob přednášky ostatní nenaštve.

Rak (22. června – 22. července)

Zamyslíte se nad svými vztahy, které se vám v poslední době zdají příliš toxické. Přemýšlet nad tímto byste však měli v soukromí, kde máte klid, jinak vám hrozí, že si špatně vyložíte jednání vašeho blízkého. Pracujte s možností, že nyní prochází těžkým životním obdobím a nenadává na vás jen proto, že se nudí.

Dobré zprávy: Hluboko uvnitř vaší mysli dřímá zkušenost, která se vám nyní bude hodně hodit, abyste vyřešili svůj problém. Naštěstí si na ni vzpomenete a využijete ji ve svůj prospěch.

Na co si dát pozor: Nedostatek schopnosti říkat ne vám může zavařit. Ujistěte se, že nebudete nic dělat proti své vůli jen proto, že si to někdo přeje. Také vy máte právo na odpočinek.

Andělská rada: Jste spokojení se svým životem? Zamyslete se nad tím, čeho jste ještě nestihli dosáhnout, a vymyslete alternativní plán, pokud vám chybí motivace u toho původního.

Zamyslete se nad svými vztahy. Nejlépe někde v soukromí, kde máte klid
Zamyslete se nad svými vztahy. Nejlépe někde v soukromí, kde máte klid | Zdroj: racorn / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete si všímat pokroků, které jste v poslední době udělali. Naneštěstí začnete všem připomínat, kdo odvedl většinu práce na společných projektech. Budete mít menší problém s úctou. Pamatujte na to, že nemusíte všem sdělovat svůj pohled na vztahy. Vaše slova mohou uškodit, nedáte-li si pozor.

Dobré zprávy: Máte v sobě dva lidi, moudrého a hádavého. Necháte-li moudrého řešit všechny vztahové problémy, můžete se s těmito lidmi opět udobřit bez ohledu na to, co jste jim řekli.

Na co si dát pozor: Hádavý člověk se bude všelijak snažit, aby byl slyšet. Bude takřka nemožné nepustit ho ke slovu. Opakujte si, že každý člověk má špatné, ale i dobré vlastnosti, abyste hádavce udrželi pod kontrolou.

Andělská rada: Dobře si rozmyslete, zda s někým chcete zůstat přáteli nebo toužíte po něčem víc. Ovšem v případě, že již máte partnera, s nímž se nyní nepohodnete, není dobrý nápad řešit situaci ve vztahu takto.

Panna (23. srpna – 22. září)

Čeká vás náhlá změna k lepšímu. Již dlouho usilujete o vytvoření přátelství s člověkem, který se vám zdá dost dokonalý na to, abyste společně dosáhli velkých úspěchů. Nyní budete mít možnost s ním strávit nějaký čas soukromým rozhovorem. Silně na něj zapůsobíte a vize silného přátelského pouta přestane být pouhým snem.

Dobré zprávy: Cíle, které si nyní vymyslíte, se budou plnit rychle. Budou velmi výnosné zejména po finanční stránce. Nechte proto svou kreativitu pracovat a utvořte základ pro dobrou budoucnost.

Na co si dát pozor: Příliš rychle nabytý úspěch vám znemožní všímat si potenciálních hrozeb. Několikrát se proto vraťte ke svému plánu, než ho začnete naplňovat. Ještě je na něm co dodělávat.

Andělská rada: Nenechte své ego, aby vás zcela pohltilo. Pýcha je vlastnost, která toho více pokazí než napraví. Když na sebe začnete být až příliš hrdí, udělejte si pauzu a pochvalte jinou osobu za to, co dokázala.

Váhy (23. září – 23. října)

Začnete ignorovat všechny, kteří vám nikdy neřeknou nic milého. Uvědomíte si, že jste to vy, kdo je schopen změnit váš život a zlepšit vám náladu, ne ti ostatní. Sice budete zpočátku nerozhodní, ale nakonec vaše vlastní názory na vás samotné zvítězí. Žádné problémy pro vás nebudou příliš složité.

Dobré zprávy: Kreativně vyřešíte všechny své starosti a ještě vám zbyde dostatek času konat dobro. Protože – jak si sami řeknete – vám záleží na ostatních, což z vás dělá lepšího člověka než je většina lidí.

Na co si dát pozor: Ruch vám bude drásat uši, budete mít raději klidná místa. Zejména ve městech se však hluku nelze snadno vyhnout, tudíž můžete mít pocuchané nervy. Pokud se to stane, vyrazte do přírody.

Andělská rada: Pokud jste někomu něco naslibovali a nyní to nemůžete splnit, zajděte za tímto člověkem a vymyslete kompromis. Stůjte si za svým, přestože se dotyčný k vašemu návrhu bude stavit negativně. Nakonec svolí k prodloužení termínu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete se snažit vyhnout se rozhovorům, které nikam nevedou a z kterých se ničemu nepřiučíte. A má to svůj dobrý důvod. Lidem, kteří vás nyní budou obtěžovat maličkostmi, dáte jasně najevo, že máte na práci něco lepšího. Jen buďte opatrní, nemusejí vás slyšet i vzdálenější sousedé.

Dobré zprávy: Zatoužíte naučit se něčemu novému. Podnikání chytrých kroků, když budete řešit problém, vám půjde snadno. Neexistuje nic, co byste nedokázali vyřešit.

Na co si dát pozor: Ztráta blízkého vztahu bude na váš popud, za pár dní si to ale rozmyslíte a budete chtít dotyčného zpátky. To již nemusí být možné, proto toto rozhodnutí raději nechte na jindy.

Andělská rada: Vyhněte se větší společnosti. Davy lidí vás nyní budou stresovat. Pokud jste se rozhodli někam vyrazit, je lepší své plány nechat na jindy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zpočátku budete ignorovat volání po lásce, ale postupem času vás tato touha přemůže. Proto vyrazíte do společnosti, buď se současným partnerem, nebo jste-li sami, vydáte se na lov. Vaše schopnost vyznat lásku bude silnější než obvykle, čehož využijete k pozvánce na nezapomenutelné rande.

Dobré zprávy: Také přátelské a rodinné vztahy pokvetou. Vaše spokojenost poroste, tudíž nebudete mít důvod být hádaví. Všichni se ve vaší přítomnosti budou cítit milovaně.

Na co si dát pozor: Nebudete se moci rozhodnout, zda splníte všechny své povinnosti a teprve poté se budete bavit, nebo zda se na povinnosti vykašlete. Chcete-li mít klid, napřed udělejte, co musíte.

Andělská rada: Budete-li ve stresu, nedokážete se soustředit na druhého člověka. Než vyrazíte na romantickou schůzku, udělejte pro sebe něco výjimečného, abyste přišli s dobrou náladou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé vás budou chtít překvapit, naneštěstí v každém činu a dobrém skutku uvidíte pouze zradu a vedlejší úmysly. Postupně se začnete odcizovat a trávit čas jen se svými myšlenkami. Pokud připustíte, aby se to opravdu stalo, negativní myšlenky začnou převládat nad těmi pozitivními.

Dobré zprávy: Doma se vám naopak bude dařit. Vymyslíte zcela nové uskupení nábytku, které bude vypadat mnohem lépe než doposud.

Na co si dát pozor: Skepticismus je výhodný pouze tehdy, když ho udržujete ve zdravé míře. To ale nyní nebude váš případ. Trochu více důvěry v ostatní lidi neuškodí.

Andělská rada: Problém pramení někde jinde než v ostatních lidech. Ve svém nitru se cítíte velmi zranitelní, dosud jste plně nevyřešili problém z minulosti. Zaměřte se na něj a konečně ho vyřešte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Touha vyhazovat peníze se u vás opět objeví a nadělá velkou paseku. Nyní není vhodné utrácet větší finanční obnos a věnovat obsluze v restauraci příliš velká dýška. Dobrou zprávou je, že nabydete pozitivní energii, volný čas budete chtít trávit převážně v přírodě.

Dobré zprávy: Dobří přátelé vás kdykoli podrží, když vám nevyjdou peníze. V poslední době jste za ně hodně platili a oni jsou připraveni vám vaši velkorysost oplatit.

Na co si dát pozor: Hlídejte si důležité výdaje, které ještě budete muset zaplatit. Peníze na nájem či jídlo můžete utratit za něco nedůležitého. Lepší je nebýt dlužní nikomu, a proto trochu brzděte.

Andělská rada: Místo utrácení se zaměřte na jiné aktivity, které vám budou více k užitku do budoucna. A pokud se začnete nudit, vyrazte pomáhat jako dobrovolník.

Pokud máte dobré přátelé, tak se nebojte, že vás nepodrží, pokud zrovna nevycházíte s penězi
Pokud máte dobré přátelé, tak se nebojte, že vás nepodrží, pokud zrovna nevycházíte s penězi | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Ryby (19. února – 20. března)

Své názory si rozhodně nenecháte pro sebe. Budete požádáni, abyste podrželi blízkého přítele či člena rodiny. Této prosbě vyhovíte bez jakéhokoli otálení. Pokud ale ještě máte před sebou hromadu povinností, vaše pomoc bude pouze dobře míněná rada, kterou sdělíte po telefonu.

Dobré zprávy: Vaši známí plně pochopí, že na ně nemáte čas, pokud ještě máte práci. Budou vám vděční za jakoukoli snahu o pomoc. Také obhájíte sami sebe, když vás někdo nebude respektovat.

Na co si dát pozor: Některým lidem se nezavděčíte, zejména těm, kteří vás neznají moc dobře. Nemusíte být zadobře se všemi. Myšlenky na to, že vás někdo nemá rád, vypusťte a dělejte něco užitečnějšího než prožívání sebelítosti.

Andělská rada: Žijte společností, když vám zbyde trochu volného času. Trávení času s lidmi vám pomůže od starostí, pokud zrovna nějaké máte, a zaručeně vám vykouzlí úsměv na tváři.

Zdroj článku:
  • Autorský text