Andělský víkendový horoskop: Panny se naučí více naslouchat jiným lidem, Střelci se mohou pohádat s přáteli na výletě

Andělský víkendový horoskop: Panny se naučí více naslouchat jiným lidem, Střelci se mohou pohádat s přáteli na výletě
Pro někoho to bude hodně dobrý čas, pro někoho špatný. Jisté je ale jedno, andělé nenechají nikoho z nás prožít pouze smutný víkend. Jsou blízko těch, kteří jejich pomoc potřebují, ale zdálky hlídají i ty z nás, kterým se bude výjimečně dařit.

Andělé hlídají každého z nás. Nechtějí, abychom byli smutní. Někdy ale všechno neuhlídají. Aby si ušetřili práci, sepsali pro vás svůj víkendový horoskop. Přečtěte si ho a zjistěte, na co si dát pozor a naopak co dobrého vás čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Láska je všude kolem vás a vy nyní budete mít čas užít si ji naplno. Můžete se ale obávat, že kvůli své lásce k celému lidstvu můžete být někým emocionálně zneužíváni. To se naštěstí nestane, neboť budete obklopováni lidmi, kteří myslí hlavně na vaše dobro.

Dobré zprávy: Noví přátelé, kteří vás budou mít rádi pro vaši osobnost a nebudou hledět na to, jak jste movití nebo jak vypadáte, se k vám nyní připojí. Budete se cítit šťastně.

Na co si dát pozor: Vaše určitá nedůvěra v ty, kteří se k vám chovají až podezřele mile, je může odradit a vy tak můžete přijít o lidi, kteří by se k vám chovali jako k sobě rovným.

Andělská rada: Nová přátelství je vhodné posvětit malým dárkem. Může jít klidně o něco, co máte doma, ale nevyužíváte to. Lidé ocení, jak pozorný člověk jste.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš blízký přítel potřebuje vaši pomoc, vy mu ji nabídnete a váš vztah se upevní. Naneštěstí mu věnujete tolik pozornosti, že ostatní vaši přátelé z toho nebudou příliš nadšení. Až později pochopí, že jste se věnovali něčemu důležitějšímu, nyní jim to neříkejte tak otevřeně.

Dobré zprávy: Tento daný člověk vás začne vnímat zcela jinak. Již vás nebude mít za člověka, který zkritizuje vše, co si zamane. Pochopí, že abyste kritizovali, máte k tomu důvod.

Na co si dát pozor: Interakce s ostatními přáteli bude trochu obtížnější než obvykle. Dokud se všechno nevyjasní, budete odsouzeni k předsudku, že si již svých přátel nevážíte.

Andělská rada: Trpělivost přináší růže, a to hlavně v oblasti vztahů. Ujistěte se, že máte dost trpělivé přátele, aby snesli vaše dočasné odloučení, a nemysleli si, že to je něco proti nim.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tolik příležitostí k osobnímu růstu, jaké budete mít nyní, jste ještě nikdy nezažili. Lidé se vám dokonce začnou nabízet, že zlepší vaše dovednosti v určitém oboru, jakmile si všimnou vašeho zvýšeného zájmu. Učte se a zároveň se pobavte vtipnými komentáři a životními příběhy.

Dobré zprávy: Vaše schopnost něco se naučit bude hodně zvýšena, a to hlavně díky konceptu, který nikdy nezklame – škola hrou. Určité historky vás pobaví natolik, že znalosti se vám vryjí do paměti okamžitě.

Na co si dát pozor: Pozor na ty lidi, kteří se vám budou snažit předat falešné zkušenosti, tedy něco, co si vycucají z prstu, aby se pobavili. Učte se jen to, o čem máte alespoň základní znalosti.

Andělská rada: Existuje velké množství lidí, kteří vám chtějí něco předat, ale bohužel i takových, kteří z vás chtějí udělat blázna. Naučte se poznat rozdíl mezi nimi, abyste se učili ty správné znalosti.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměříte se na zdravý životní styl, a to více do hloubky než obvykle. Budete si chtít vyzkoušet, jaké to je žít zdravě, sportovat a vyhnout se návykovým látkám. A bude to mít blahý vliv na vaši postavu. Nejenže budete dobře vypadat, ale budete se po mentální stránce cítit mnohem lépe.

Dobré zprávy: Stres z vašeho těla nadobro zmizí, čímž vyčistíte svou mysl a donutíte ji myslet pozitivněji. Pokud jste v minulosti neměli náladu na dobré skutky, nyní se vše změní.

Na co si dát pozor: Na pitný režim nezapomínejte ani nyní, když se ochladilo. Pijte pravidelně, přestože nemusíte pociťovat žízeň. Zejména při fyzické aktivitě je to velmi důležité.

Andělská rada: Pozvěte přátele na společnou aktivitu, při které se všichni zapotíte a uděláte něco pro své tělo i mysl. Můžete z toho udělat jakousi rutinu, ke které se budete o víkendech vracet.

Zaměřte se na zdravý životní styl, začněte sportovat a žít zdravě
Zaměřte se na zdravý životní styl, začněte sportovat a žít zdravě | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zadaní i nezadaní, tento čas je pro vás ten vhodný. Nebudete totiž myslet na nic jiného než na lásku. Připravíte romantické setkání, na kterém se pobavíte, partner si čas strávený s vámi užije a můžete naplánovat společně strávený čas. Pokud lásku nehledáte, skvěle se pobavíte s dobrým přítelem.

Dobré zprávy: Mezilidské vztahy, nejen ty partnerské, se silně zlepší. Když budete obklopeni láskou, i váš přístup k ostatním lidem bude mnohem vstřícnější.

Na co si dát pozor: Ten typ partnera, který neustále mění plány a nikdy na vás nemá čas, vám může vaše plány zkazit. Pokud je to příklad vašeho partnera, vymyslete, jaké výhody může mít z rande, abyste ho přesvědčili.

Andělská rada: Láska kvete v každém věku. Nemusíte si připadat příliš mladí či příliš staří na lásku. Když jste odhodlaní milovat, vždy si najdete toho pravého, kteří vás učiní spokojenými.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nové nápady, které nepocházejí z vaší vlastní hlavy, vám umožní posunout se vpřed o velký kus. Otázka ale je, zda jste novým nápadům otevření, obzvláště pokud nepocházejí z vaší hlavy. Věnovat větší pozornost tomu, co ostatní říkají, vám může pomoci uspět.

Dobré zprávy: Slova k vám přicházejí, stejně jako vaše vlastní nápady. Pokud ty, které osobně nevyužijete, předáte někomu jinému, můžete ho udělat úspěšným a šťastným.

Na co si dát pozor: Vaše tvrdohlavost, která nyní nastane, vám znemožní pochopit, co druzí lidé zamýšlejí a co vám říkají, na to pozor. Nezapomeňte, že každý názor je cenný.

Andělská rada: Berte slova jiných lidí hodnotně stejně jako vaše vlastní slova. Nezáviďte lidem, že mají lepší myšlenky. Vám přijdou lepší ty jejich a jim zase ty vaše. Vyměňte si je.

Váhy (23. září – 23. října)

Radost budete čerpat z takových běžných aktivit, jako je setkání se s přáteli, které znáte již dlouho. Vaše štěstí vám vydrží až do dalšího týdne. Budete vděční za každou pozitivní změnu, která ve vašem životě nastane. Negativní události budete spíše zlehčovat.

Dobré zprávy: Téměř nic vás nedokáže rozesmutnit, a to je vlastně dobře. Pokud vás nečeká důležité rozhodnutí, rozhodujte se, jak uznáte za vhodné.

Na co si dát pozor: Ovšem v případě důležitých rozhodnutí je mnohem lepší nechat to na jindy a věnovat se něčemu jinému. Nemuseli byste se rozhodnout správně.

Andělská rada: Přílišný optimismus někdy spíše uškodí než že by pomohl. Uvidíte svět jasněji, než ve skutečnosti je, a to by mohlo vést k řadě problémů v následujících dnech.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměříte se na své plány a tím si můžete znepřátelit část své rodiny. Tu část, která se těšila na společný výlet do jiného města, možná za památkami, které naše země nabízí. Nedá se ale nic dělat, vy si budete stát za tím, že toho musíte dodělat co nejvíce, tudíž pravděpodobně nikam neodjedete.

Dobré zprávy: Budete šťastní za to, že nikam nemusíte. Tento víkend nebudete chtít strávit s nikým kromě sebe. Vaše práce pro vás bude důležitá i v těchto dnech odpočinku.

Na co si dát pozor: Budete mít smůlu na ty dotěrné členy rodiny, kteří vás neustále k něčemu přemlouvají a ne neberou jako ne. Místo vzteku se tomu zasmějte a stůjte si za svým.

Andělská rada: Vy víte nejlépe, co je pro vás nejdůležitější. Nebojte se reakcí. Když práce nepočká, tak nepočká. Pokud ale práci používáte jako výmluvu, zamyslete se nad svou neupřímností.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete velmi otevření nejen novým zkušenostem, ale také novým lidem. Dobrodružství jen čeká na to, až se na něj vrhnete. To ale nepůjde bez dobrých přátel, kteří by vás doprovázeli. Vezměte s sebou ty, kteří vás dokážou rozveselit nejvíce, a vyrazte na dobrodružství či za zábavou.

Dobré zprávy: Dlouho jste si stěžovali, že vás nenapadl žádný realizovatelný plán, jak zbohatnout. Nyní byste měli věnovat pozornost svým nápadům, ten vysněný plán se v nich skrývá.

Na co si dát pozor: Po cestě se můžete se svými přáteli pohádat, pokud začnete znevažovat jejich názory. Pamatujte, že názor každého člověka je velmi cenný.

Andělská rada: Popovídejte si s přáteli, abyste zjistili, jak jim můžete pomoci od jejich problémů. Važte si jich jako lidí, nikoli jako něčeho, co vás pouze doprovází světem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé, kteří hrají na vaše city, jsou přítomni neustále, nejen tento víkend. Vy na to ale jaksi budete zapomínat a začnete se nyní lidem vyhýbat. Budete se obávat, že lidé k vám necítí tolik jako vy k nim. Nic se nezmění ani na konci víkendu, kdy zjistíte, že někdo nesplnil slib, který vám dal.

Dobré zprávy: Naštěstí bude existovat jeden jediný člověk, ve kterého pevně věříte, a na kterého nedáte dopustit. Tento člověk vás nezklame, naopak vám dokáže, že mu můžete bezmezně věřit.

Na co si dát pozor: Vaše neustálá představa, že každý člověk splní to, co slíbí, je zcela nereálná. Věřte lidem, kterým věřit můžete, ale neházejte všechny do jednoho pytle.

Andělská rada: Když si budete myslet, že se proti vám spikl celý svět, zkuste se spojit se svou rodinou. Může vám pozvednout náladu a ujistit vás o své nehynoucí lásce.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V jednu chvíli se spokojíte s málem a ve chvíli druhou nebudete mít nikdy ničeho dost. Je to zcela přirozené, když vidíte, že někomu jinému se daří mnohem více. Budete mít problém se závistí. Naštěstí máte spoustu koníčků, které odvedou vaši pozornost pryč od jiných lidí.

Dobré zprávy: Dokážete zlepšit vztahy s kýmkoli, musíte ale myslet pozitivně. Hlavně sousedské vztahy, když se naučíte jim přát to nejlepší, se brzy silně zlepší.

Na co si dát pozor: Vaše rady sice budou užitečné, ale budete mít smůlu na lidi, kteří je nebudou chtít slyšet. Své rady si schovejte pro ty nejlepší přátele, kteří jimi nikdy nepohrdnou.

Andělská rada: Snažte se co nejvíce se spokojit s tím málem a nechtít mít hodně peněz, které by vám k ničemu dobrému nebyly. Když se na to podíváte znovu, zjistíte, že nejste tak chudí.

Ryby (19. února – 20. března)

Zpomalte a nechte promluvit i ostatní. Nyní opět přichází čas, kdy jste velmi upovídaní a myslíte si, že nikdo jiný nemá co říci. Vaše myšlenky jsou jistě hodnotné, ale stejně důležité jsou i myšlenky jiných lidí. Zjistěte, kdy je čas přestat mluvit, abyste nevedli pouhý monolog.

Dobré zprávy: Vizualizujte si svou budoucnost. Vaše fantazie pracuje na plné obrátky, proto je vhodné o budoucnosti alespoň hrubě popřemýšlet. Když se budete snažit, vymyslíte plán, který změní vaši celou budoucnost.

Na co si dát pozor: Pozor na sobeckost. Je zajímavé, že zrovna vy budete sobečtí, ale když si začnete myslet, že vás nikdo obvykle neposlouchá, opravdu nikoho nepustíte ke slovu.

Andělská rada: Když už si představíte svou budoucnost, zkuste co nejdříve podniknout správné kroky, které povedou k jejímu naplnění.

Zdroj článku:
  • Autorský text