Andělský týdenní horoskop: Lvi by si měli udělat čas na své vlastní zájmy, Štíři budou hrozbou pro ty, kteří se je budou snažit změnit

Andělský týdenní horoskop: Lvi by si měli udělat čas na své vlastní zájmy, Štíři budou hrozbou pro ty, kteří se je budou snažit změnit
Tento týden máme hodně možností k osobnímu růstu, avšak okolnosti většinou nebudou tak pozitivní. Většina z nás se zasekne na jednom místě místo toho, abychom se poučili a zlepšili svůj život. Jak jste na tom vy?

Andělé nám opět odhalují budoucnost. Zároveň nás ujišťují, že nic není tak špatné, jak se zdá. Všechno zlé je pro něco dobré. Je jen na nás, jak rychle to pochopíme. Nejlepší bude, když opustíme sevření našeho ega. Právě to nám brání v postupu. Co čeká přímo vás? Přečtěte si svůj andělský horoskop na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete si lépe vybírat, s kterými lidmi budete trávit svůj volný čas. Nebude ho totiž mnoho, naopak se začnete topit ve vlastních povinnostech. Navíc se bude zdát, že ne každý vám pomůže, když začnete o pomoc volat. Naštěstí ti praví přátelé tu budou vždy pro vás, připraveni vám pomoci.

Dobré zprávy: Všimnete si, že utrácíte mnohem více peněz než ostatní, a rozhodnete se to změnit. Vaše finance vám poděkují, konečně se vám povede ušetřit něco navíc pro zvláštní příležitosti.

Na co si dát pozor: Zjistíte, že lidé, kterým jste důvěřovali nejvíce, vám podkopli nohy. Čeká vás těžké rozhodování. Věřit, že se změní, nebo se s nimi rozloučit? Vybírejte pečlivě, abyste svého rozhodnutí později nelitovali.

Andělská rada: Být silnou osobností přináší mnoho výhod, nicméně pokud zrovna nechcete křičet, nikdo vás neposlechne. Ukažte svým blízkým, jak dokážete být milí, než si začnou myslet opak.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zcela oprávněně se naštvete, jelikož vás někdo nařkne z něčeho, co jste neudělali. Stále je však dobré dát si pozor na svá slova a hlavně nekřičet na autoritu. Výbuch vzteku hrozí především v práci, kdy budete unavení a zároveň se vám nebude líbit, jak je s vámi zacházeno.

Dobré zprávy: O zábavu se vám postará člověk, kterého máte rádi. Nyní vám navíc bude naslouchat více než obvykle a rád vám poradí, jak diplomaticky vyřešit pracovní problémy.

Na co si dát pozor: Bude tak snadné přestat se ovládat. Přestože se pouze chcete obhájit, svalovat vinu na někoho jiného, kdo za situaci rovněž nemůže, není nejlepší rozhodnutí.

Andělská rada: Osud vám vytváří překážky pouze proto, abyste zlepšili svůj talent a schopnost řešit problémy v klidu. Nevybírejte si nejjednodušší cestu, jak z toho ven, berte to jako výzvu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít tendenci šetřit čas tím, že odbydete povinnosti, abyste se mohli věnovat něčemu jinému. Není to ten nejmoudřejší nápad, který budete mít. A pozor také ve vztazích. Můžete se naklonit sdělení někoho, kdo s vámi manipuluje, až nakonec zavrhnete pravdu, budete ji pokládat za lež.

Dobré zprávy: Opět se zaměříte na meditaci nebo fyzické cvičení, abyste odbourali stres. Také budete velmi upřímní, co se týče vašich zkušeností a záměrů, což vyřeší nejednu potíž.

Na co si dát pozor: Když něco nevíte, přiznejte to. Tak se vám dostane pomoci. Naopak pokoušet se o něco, o čem předem víte, že na to nemáte, povede pouze ke zklamání.

Andělská rada: Důvěřujte své intuici. Radí vám, co by pro vás bylo nejlepší. Avšak pozor, abyste nebyli ovládáni negativními myšlenkami. Chcete-li se někomu pomstít, nedělejte to, vedlo by to pouze k větším problémům.

Rak (22. června – 22. července)

Může vás mrzet, že vaše slova nemají takovou váhu, jakou jste si představovali. Povede vás to k domněnce, že vás ostatní nerespektují. Ovšem pravda je někde jinde. Každý názor bude mít stejnou váhu, váš i ostatních lidí. Když se autorita zaměří na názor někoho jiného, nemůže se ve stejnou chvíli věnovat tomu vašemu.

Dobré zprávy: Vaše schopnost přesvědčování na základě ověřených faktů vám umožní postoupit v kariéře i zlepšit rodinné vztahy. Také poznáte lháře, kteří vám z nějakého sobeckého důvodu neříkají pravdu.

Na co si dát pozor: Hledáte spřízněné duše, s nimiž budete sdílet své zájmy. Někoho takového najdete, ale jeho osobnost se může odlišovat od vašich představ. Nebuďte smutní kvůli zklamání, to se občas stává.

Andělská rada: Oporu nyní hledejte mezi svými vrstevníky. Ti mají přibližnou představu, čím si momentálně procházíte, a dokážou vám poradit lépe než jiné věkové kategorie.

Pokud hledáte oporu, zaměřte se na své vrstevníky
Pokud hledáte oporu, zaměřte se na své vrstevníky | Zdroj: Vadymvdrobot / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pracovní úkony vás mohou vyčerpat, pokud si o volnu nenajdete čas sami na sebe. Starání se o ostatní vás naplní pocitem spokojenosti, ale energii vám vybíjí. Lehnout si jen tak na hodinku a přemýšlet o svém budoucím životě vás naplní pozitivní energií a navíc zjistíte, že nejste tak unavení jako kdysi.

Dobré zprávy: Najdete člověka, na kterého se můžete plně spolehnout. Veškeré břímě již nebude na vás. Kdykoli přestanete zvládat své povinnosti, tato osoba vám vyjde plně vstříc.

Na co si dát pozor: Čím více ostatním dáváte, tím více od vás potřebují. Zkuste být trochu asertivnější a pouze dát radu, jak vyřešit jejich starosti. Zbytek nechte na nich.

Andělská rada: Každý člověk je kreativní, ovšem pokud neustále všechno zařizujete vy, lidé začínají být líní přemýšlet. Vysvětlete jim, že jejich život by měli vést vy podle svého uvážení, nikoli vy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Značně se přetěžujete, když se staráte o jiné lidi. Proto si budete přát co nejvíce soukromí. Můžete mít pocit, že již nejste sami sebou, ale takto to rozhodně není. Jen si nedokážete připustit, že i vy potřebujete někdy vypnout. Přijdete na nové možnosti, jak pokračovat dál, až se plně zotavíte.

Dobré zprávy: Investice, které nyní podniknete, se vám do budoucna vyplatí. S penězi problém mít nebudete, naopak do koho investujete peníze, ten vám je vrátí a přinese i něco navíc za ochotu.

Na co si dát pozor: Pálení očí či bolest hlavy je jasným varováním, že byste si měli odpočinout. Potřebujete-li pomoci, to nejhorší, co můžete udělat, je nepoptat se, zda by vám někdo nepomohl.

Andělská rada: Není žádná ostuda přiznat, že tu spoustu povinností nezvládnete udělat sami. Když toho je na vás příliš, odpočiňte si, nesnažte se za každou cenu udělat týdenní práci za pár dní.

Váhy (23. září – 23. října)

Romantika je na obzoru. Tento týden budete myslet především na lásku, což vám může způsobit drobné problémy v práci. Nic horkého to nebude, jen budete zasnění a pokud si nedáte pozor, budete pracovat pomaleji než obvykle. Pokud nemáte práci, je potřeba se na pohovoru plně soustředit.

Dobré zprávy: Dobrá nálada vám nezmizí, když se sejdete se starými přáteli a popovídáte si o svých plánech. Dostanete upřímné rady, na co byste si měli dávat pozor, až budete plán realizovat.

Na co si dát pozor: Váš vysněný či současný partner na vás nemusí mít vůbec čas. To vás rozesmutní, ale hlavu vzhůru. Romantickou schůzku můžete kdykoli přesunout na jindy.

Andělská rada: Člověk, ke kterému cítíte určité city, vám nepatří. Může si dělat, co se mu zamane, a rande s vámi je svobodný výběr. Respektujte, pokud má hodně práce a nemůže se vám plně věnovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne se všemi budete vycházet, avšak s lidmi, kteří jsou pro vás opravdu důležití, žádné hádky nečekejte. Spíše se pustíte do hádky s těmi cizími lidmi, kteří si myslejí, že je důležité všechny okolo poučovat o tom, jak by měli žít svůj život a co by neměli dělat. Pouze se postavíte sami za sebe.

Dobré zprávy: V práci se vám bude dařit, budete velmi přesvědčiví. Pokud dlouhodobě usilujete o kariérní postup, nyní se na vás usměje štěstí. A pokud nepostoupíte, dostanete alespoň příplatek.

Na co si dát pozor: V závislosti na tom, jak hodně budete rozumět obsahu sdělení vašeho rivala, můžete buď být ten chytrý člověk nebo se úplně potopit. Neříkejte to první, co vás napadne.

Andělská rada: Někteří vaši přátelé se stále nelíbí vaší rodině, která si snad nachází výhrady. Jsou to vaši přátelé a vaše rodina je začne respektovat, pokud se za ně postavíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše rádoby vtípky nemusejí být tak vtipné, jak si myslíte. Budete šťastní, ale z legrace budete sdělovat informace naštvaným tónem jen proto, abyste viděli, jak ostatní budou reagovat. Zejména v zaměstnání je však lepší se takovému jednání vyhnout, pokud nechcete započít hádku.

Dobré zprávy: Vaše rodina naštěstí plně chápe váš někdy zvrácený smysl pro humor. Budete-li trávit čas s blízkým členem rodiny, pomůže vám pochopit, co je momentálně vhodné říci a co již nikoli.

Na co si dát pozor: Tendence dělat si legraci z neštěstí někoho jiného v domnění, že se zase tolik nestalo, též není dobrý nápad. Buďte trochu chápavější k pocitům druhých.

Andělská rada: Nejen mluvený projev, ale také komunikace přes sociální sítě dokáže hodně zabolet. Nejednejte s ostatními tak bezstarostně, buďte více taktní a prožijete skvělý týden.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše pracovní nasazení se zvýší, brzy však budete muset opět zpomalit. Ne že byste se tolik unavili, jen vaši spolupracovníci vás přestanou stíhat. A pokud jste momentálně bez práce, budete mít tendenci přetěžovat svou rodinu dlouhými výlety. Trochu berte ohled na ostatní.

Dobré zprávy: O zábavu budete mít postaráno. Vše, co budete dělat, vás bude bavit, bez ohledu na to, zda se jedná o novou aktivitu či o něco, co jste dělali dříve a štvalo vás to.

Na co si dát pozor: Neustále budete mít pocit, že jste lepší než ostatní. Tento pocit budete chtít potlačit, ale když se vám povede něco výjimečného, opět se začnete povyšovat, aniž byste to mohli utnout.

Andělská rada: Pokud se vám zrovna nedaří, kupovat si hromady jídla a zajídat žal není nejlepší řešení, navíc vytvoří velkou díru ve vašem rozpočtu. Místo lítosti naplňte svou mysl pozitivitou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S lidmi si nyní příliš rozumět nebudete, všechen volný čas budete trávit doma. Vše, co budete chtít, je klid. Vaši sousedé ale jako by se zbláznili. Přetrpte to, nemusíte si hned stěžovat, jak otravní jsou. Každý má chvíle, kdy mu dělá radost být hlučný, stejně jako vy budete mít radost, že doma budete sami.

Dobré zprávy: Dobrá kamarádka či naprosto neznámá žena vám sdělí něco, co hned využijete ke svému prospěchu. Může se to stát v obchodě či na autobusové zastávce, kamarádka se může zjevit u vašich dveří.

Na co si dát pozor: Neberte si slova ostatních tak osobně. Vzhledem k tomu, že lidé vás budou štvát, můžete špatně pochopit něco, co vám sdělí. A to bohužel zejména v práci.

Andělská rada: Nedělejte si starosti s tím, že někomu neúmyslně blokujete cestu a on se na vás rozkřičí. Je to koneckonců jeho problém, ne váš, že se dotyčný naštval.

Ryby (19. února – 20. března)

Diplomacie nyní nebude vaší nejsilnější stránkou. Budete značně podráždění jen proto, že vám bude nepříjemné mluvit s lidmi, kteří jsou pro vás autoritou. Částečně si za to budou moci sami, budou na vás klást velké požadavky, ale vy také ponesete svůj díl viny, že jste se nechali vyprovokovat.

Dobré zprávy: S vaší rodinou budete mít nádherný vztah. Práci a rodinu budete striktně odlišovat. To vám umožní být milí na ty, kteří vás mají rádi, a dříve pokřivené vztahy se zlepší.

Na co si dát pozor: Potlačené pocity nyní vyplují na povrch a vy budete tíhnout k pomluvám jen proto, abyste vypadali jako člověk bez chyb. Nepřinese vám to nic než smutek a zklamání sami ze sebe.

Andělská rada: Váš život není začarovaný kruh. Vždy můžete podniknout změny, které ho změní k lepšímu. Otázka je, zda tyto změny skutečně podniknete nebo se necháte unést negativními pocity.

Zdroj článku:
  • Autorský text