Andělský týdenní horoskop: Střelci zaujmou nový postoj k životu, Ryby se znatelně zdokonalí

Andělský týdenní horoskop: Střelci zaujmou nový postoj k životu, Ryby se znatelně zdokonalí
Ti z nás, kteří budou mít pozitivní přístup k životu, se nemusejí bát větších obtíží. Vše dopadne dobře, když se zaměříme na to dobré. Každý den v tomto týdnu máme novou příležitost ukázat světu, co v nás je, ukázat své hodnoty.

Pochopitelně na určité bručouny můžeme podle andělů narazit i tento týden. Pokud ale mají problém, je to čistě jejich problém. My s jejich situací nemáme nic společného. Jak dobrý nebo špatný podle andělů bude váš týden? Přečtěte si jejich horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy není jednoduché vzdát se vztahu s člověkem, kterého máte rádi, pro jeho dobro, či se vzdát své oblíbené věci, abyste někomu jinému udělali radost. Být štědří vám nyní bude dělat velké potíže. Jakmile se k tomuto skutku odhodláte, nakonec zjistíte, že místo smutku cítíte velkou radost.

Dobré zprávy: Budete mít velké množství energie, což se vám bude hodit zejména v oblasti zaměstnání. Kolegové k vám budou vzhlížet, stejně jako autorita.

Na co si dát pozor: Bohužel, pokud v současnosti nemáte stálé zaměstnání, při pohovoru budete mít tendenci být příliš aktivní a urazit autoritu, aniž byste si to vůbec uvědomili.

Andělská rada: Nehledě na vaši momentální skvělou náladu byste si měli dát pozor na to, co říkáte. A neplatí tou pouze o autoritě, respekt byste měli vyjádřit všem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Své pozitivní myšlení budete doplňovat dobrými skutky, a tak není divu, že budete velmi šťastní. Dostane se vám podpory, kterou potřebujete. Pocítíte nutkání sdílet se svými přáteli své cíle. Budete mile překvapeni tím, jak pozitivně na ně bude většina lidí reagovat, což vám dodá motivaci tyto cíle naplnit.

Dobré zprávy: Trpělivost a vytrvalost. Obě tyto vlastnosti jste pečlivě trénovali a nyní se vám to bude hodně hodit. Můžete se tudíž těšit nejen na harmonii ve vztazích, ale také na emocionální stabilitu.

Na co si dát pozor: S financemi to stále nebude růžové, přestože to bude mnohem lepší než v poslední době. Při investicích proto buďte opatrní a s nadměrným utrácením ještě chvilku počkejte.

Andělská rada: Místo večeře v drahé restauraci vsaďte na pohoštění v pohodlí domova. Sice se tím zřejmě chlubit nebudete, zejména pokud jste návštěvu restaurace již rozhlásili po přátelích, ale zachutná vám i tak.

Blíženci (21. května – 21. června)

Bude vám dělat problém soustředit se na svůj momentální cíl. Jde přitom o velkou životní příležitost, jak se již brzy mít lépe než doposud. Příležitostí máte více než dost, musíte si jich pouze všímat. Váš sok, se kterým soupeříte, bude vypadat silnější než kdy dříve, ale není tomu tak.

Dobré zprávy: Ve volném čase vás čekají mnohá dobrodružství a skvělé zážitky. Spojíte se se svými přáteli, které jste již delší dobu neviděli, a zavzpomínáte na staré časy.

Na co si dát pozor: Napětí ve vztazích vznikne, když se špatně vyjádříte o přátelích svých přátel. Můžete tíhnout k pomluvám. Tomuto jednání se snažte vyhnout, jak to jen půjde.

Andělská rada: Mluvení o lidech za jejich zády není hezké. Vám se také nelíbí, když se o sobě dozvíte něco nepěkného. Obzvláště pokud se dané sdělení nezakládá na úplné pravdě.

Rak (22. června – 22. července)

Přátelské spory vychladnou a tito lidé vám začnou opět způsobovat jen a jen radost. Nemusíte se bát, že by na vás byli naštvaní za to, co jste jim řekli. Také oni se stydí. Vy jste jim řekli něco ze vzteku, oni vám také. Vězte, že většina z nich o tom nechce mluvit, proto je nenuťte.

Dobré zprávy: Budete opět zcela empatičtí, což ostatní lidé ocení. Navíc pro vás mají jedno malé překvapení, které vám udělá radost. Nebojte, do konce týdne zjistíte, o co se jedná.

Na co si dát pozor: Někteří rodinní příslušníci se společně nepohodnou. Ačkoli se vás to nebude týkat, nahromadí se ve vás stres. Stanete se přímými účastníky, pokud se rozhodnete do jejich sporu vstoupit.

Andělská rada: Nejraději řešíte spory ostatních okamžitě, ale nyní to opravdu není dobrý nápad a přinese vám to pouze stres a výčitky, že jste něco mohli udělat lépe.

Pokud jste mezi přáteli měli nějaké spory, teď už je vše zase v pořádku a přátelé vám dělají radost
Pokud jste mezi přáteli měli nějaké spory, teď už je vše zase v pořádku a přátelé vám dělají radost | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé, kteří s vámi nejsou na stejné vlně, značně převýší počet lidí, kteří s vámi budou souhlasit. Na tom není nic špatného. Tedy pokud se nezačnete rozčilovat a nutit ostatní zastávat stejný názor jako vy. Abyste se těmto konfliktům vyhnuli, buďte více otevřeni i jiným názorům, nejen těm vašim.

Dobré zprávy: V práci se vám bude dařit natolik, že můžete dostat příplatek za skvěle odvedenou práci. Budete také sebevědomí a dokážete přesvědčit autoritu, aby se nad vašimi nápady zamyslela.

Na co si dát pozor: V práci se vám bude dařit, ale v ostatních oblastech nebudete tak sebevědomí, jak byste si přáli. Neposlouchejte tolik kritiku, může vás odradit od plnění dobrého plánu, který se vyplatí v budoucnu.

Andělská rada: Vždy buďte připraveni na kritiku. Ne abyste ji opláceli, nýbrž abyste nebyli nemile překvapeni. Pamatujte, že nic není tak horké, jak se vám nyní bude zdát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Opět nastává ten čas, kdy se více zaměříte na své zdraví a rozhodnete se cvičit intenzivněji než doposud. Také popřemýšlíte o doplňcích stravy. Budete totiž mít pocit, že se můžete kdykoli nachladit. Nemusí se to nutně vyplnit, proto péči o své zdraví udržujte ve zdravých mezích.

Dobré zprávy: Dosáhnete kteréhokoli cíle, na který se zaměříte. Není proto nutné věnovat plnou pozornost zdraví. Zaměřte se i na další životní oblasti.

Na co si dát pozor: Například vaše kariéra může hodně utrpět, pokud jí nevěnujete dostatečnou pozornost. Pamatujte, že byste neměli tolik podléhat zlým předtuchám o zdraví.

Andělská rada: Každý člověk má občas pocit, že ho ohrožuje choroba, obzvláště v tomto ročním obdobím. V konečném výsledku však pouze ztrácíte čas, který byste mohli využít moudřeji.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít problém pochopit určitý typ lidí. Obzvláště na veřejnosti, zejména v obchodě, budete velmi hádaví. Pokud vám někdo zatarasí cestu nákupním vozíkem, budete pěnit. Zkuste i přes to, jak to bude těžké, zachovat chladnou hlavu. Vše se záhy zlepší a vy se opět budete usmívat.

Dobré zprávy: Rovnováha v přátelských a rodinných vztazích vám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Čerpejte v nich dobrou náladu, kdykoli se vám bude zdát, že vnější svět se zbláznil.

Na co si dát pozor: Avšak určité vztahy na tom nebudou z hlediska harmonie nejlépe. Horší však je, že tento fakt budete ignorovat. Tyto neharmonické vztahy pro vás naštěstí nejsou tolik důležité.

Andělská rada: Stýkejte se opravdu pouze s těmi nejbližšími přáteli, na kterých vám záleží nejvíce. Otevřená komunikace vám pomůže cítit se lépe. Buďte plně upřímní ohledně svých emocí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete neohroženě vyjadřovat, co vám přijde na mysl. Týkat se to bude zejména pracovního života, ale také máte různé návrhy na zlepšení vztahů v rodině, nad kterými přemýšlíte již delší dobu. Vše, co jste zatajovali, nyní předložíte ostatním. Můžete ale být hluší k připomínkám ostatních.

Dobré zprávy: Můžete se těšit na skvělé zážitky, které vám přinesou vaše intenzivní emoce, pokud je využijete správně. Ne vždy jsou totiž pouze k naštvání, o čemž se nyní přesvědčíte sami.

Na co si dát pozor: Vaše návrhy na zlepšení se hlavně v práci nesetkají s takovým úspěchem, s jakým původně čekáte. Pozor na slova, mohou vám přinést horší finanční ohodnocení.

Andělská rada: Své emoce využívejte správně, kreativně a snažte se s jejich pomocí zlepšit životy co největšího počtu lidí. Občas je to obtížné, avšak nikdy to není nemožné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Něco ve vašem osobním životě se změní. Váš způsob myšlení bude nyní na úrovni génia, takže vám nebude dělat problém odhalit, co je špatně, a změnit to. Naneštěstí co se týče rodiny, budete značně přecitlivělí a spoustu toho, co vám řeknou, budete považovat za zbytečné plýtvání vaším časem.

Dobré zprávy: Na všechny své problémy se budete dívat z různých úhlů pohledu. Díky tomu je budete řešit s nadhledem. Po finanční stránce budete naprosto spokojeni.

Na co si dát pozor: Pokud cestujete, vaše plány se mohou změnit, ne vaším rozhodnutím. Připravte se na změny, které mohou, ale zároveň nemusejí nastat, abyste později nebyli překvapeni.

Andělská rada: Váš optimismus může být velkou inspirací pro jiné lidi. Ujistěte se proto, že ho sdílíte s celým světem. Nikdy nevíte, komu můžete zlepšit život jen tím, že se usmějete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přátelé, rodina i spolupracovníci. Jako by se všichni dohodli, že k vám budou chodit pro radu. Na všechny své oblíbence nebudete mít čas, a to hlavně proto, že začnete vymýšlet novou kariérní strategii. Avšak ani vás nenapadne jim něco vyčítat, ale zároveň budete muset svůj čas rozvrhnout moudře.

Dobré zprávy: V práci se vám zadaří, vymyslíte nový pracovní postup či jinou vychytávku na pracovišti, která se uchytí. A vy za svůj nápad můžete dostat tučné prémie.

Na co si dát pozor: Budete ponořeni do své práce, a tak začnete zapomínat na důsledný odpočinek. Ať už budete spát nebo si přečtete dobrou knihu, odpočinek je velmi důležitý.

Andělská rada: Ujistěte se, že jste dostatečně flexibilní. Můžete totiž být povoláni do práce během svého volna, a to z důvodu náhlého onemocnění spolupracovníka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Po finanční stránce dojde k velké změně. Je jen na vaší schopnosti být opatrní, zda se bude jednat o neočekávané příjmy či zcela zbytečné výdaje. Nakonec se více zamyslíte nejen nad tím, za co utrácíte peníze, ale také nad vaší pracovní morálkou. Přijde vám, že byste něco mohli udělat lépe.

Dobré zprávy: Jste kreativní bytost a nyní toho můžete využít naplno. Vaše myšlení bude spíše inovativního rázu. Kdykoli si nebudete vědět rady, vaši dobří přátelé budou vždy nablízku.

Na co si dát pozor: Překážky se vám nevyhnou ani nyní, a nejde pouze o velké výdaje, které nejsou zapotřebí. V zaměstnání si nebudete věřit, za svou prací uvidíte chyby, kterých jste se nedopustili.

Andělská rada: Trochu zvolněte. Není nutné se ponižovat a trestat, když jste všechno udělali správně. Pro jistotu se zeptejte spolupracovníků, zda jste se skutečně dopustili něčeho špatného nebo to je pouze váš pocit.

Ryby (19. února – 20. března)

Všimnete si, že se stále můžete zdokonalovat. Váš postup, ať už v oblasti vzdělávání, pracovní nebo rodinné, bude rychlejší, než si původně budete myslet. Nyní nastal skvělý čas posunout se ve svých plánech převratným tempem. Naplánujete-li si něco navíc, vše stihnete s přehledem.

Dobré zprávy: Na cokoli sáhnete, to se vám podaří. Tohoto faktu se budete snažit využít, dokud to půjde. Také komunikace bude lepší než obvykle, spřátelíte se s novými, hodnotnými lidmi.

Na co si dát pozor: V oblasti rodinných vztahů budete velmi přecitlivělí. To může způsobit drobné nedorozumění. Vtípky, ačkoli si budete myslet, že pročistí atmosféru, v konečném výsledku situaci na domácí frontě pouze zhorší.

Andělská rada: Nezapomeňte na svou pověstnou empatii, a to nejen v přítomnosti přátel, ale také rodiny – lidí, u kterých si myslíte, že je žádné vaše vyjádření nepřekvapí.

Zdroj článku:
  • Autorský text