Andělský týdenní horoskop: Ryby neprávem obviní sobě blízkou osobu, Býci by měli dodržovat pitný režim

Andělský týdenní horoskop: Ryby neprávem obviní sobě blízkou osobu, Býci by měli dodržovat pitný režim
Svět nám ne vždy připadá spravedlivý. Každý občas máme ten pocit, když se ostatní ani nesnaží pochopit naše pocity. Zdá se tedy, že jsme na celém světě zbyli sami. Není to však pravda. Musíte se tento týden obávat těchto pocitů osamění i vy? Andělé znají odpověď.

Týden je celkem dlouhá doba, během níž se nám může stát hromada věcí. A to jak pozitivních, tak i negativních. Které budou převažovat u vás? Tento týden, ačkoli nás čekají drobné komplikace, bude vcelku příjemný. Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

V zaměstnání se podělte o své nápady na zlepšení. Nejenže vás všichni budou mít za nesmírně chytrého člověka, ale také si můžete polepšit finančně či pozitivně zapůsobit na nadřízené. Pokud práci momentálně sháníte, účast na vzdělávacím kurzu vám pomůže najít si práci, která vás neomrzí.

Dobré zprávy: Schopnost vyjadřovat své myšlenky vás učiní velmi oblíbenými. O přátele nebudete mít nouzi a potkáte spoustu zatím neznámých tváří, na které zapůsobíte dobrým dojmem.

Na co si dát pozor: Když se vám něco líbit nebude, tentokrát to v sobě poduste a zapomeňte, že se to vůbec někdy stalo. Nebude to tak hrozné, jak se vám původně bude zdát.

Andělská rada: Berte svůj život více optimisticky. Ne vždy se vám všechno podaří tak jako v tomto týdnu. Budete-li myslet negativně, příležitost naplnit svou mysl pocitem štěstí zmizí nadobro.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zdraví může trochu pokulhávat, budete mít tendenci zapomínat na pitný režim. Na veřejnosti se můžete začít chovat agresivně. Abyste se tomuto chování vyhnuli, nezapomínejte pít, kdykoli budete potřebovat. Potřeby vašeho těla budou silně ovlivňovat způsob vašeho výstupu v davu.

Dobré zprávy: Navštívíte místa, která znáte z dřívějška. Díky tomu potkáte přátele z dětství, na které jste již zapomněli. Společně si zavzpomínáte a stará přátelství obnovíte.

Na co si dát pozor: Neberte všechno tak špatně. Ne vždy se vám podaří přesvědčit ostatní, že váš názor je ten nejlepší. Pokud je někdo skálopevně přesvědčen o opaku, nechte to být.

Andělská rada: Obzvláště hádka s nadřízeným či jinou autoritou vám může hodně zavařit. Dokud si nejste jisti, že vaše sdělení dopomůže k velkému zlepšení, řekněte ho jen těm nejlepším přátelům.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete si připadat, že vám pro vás důležití lidé nerozumí. Kvůli tomu si přestanete všímat, kolik toho pro vás všichni lidé ve skutečnosti dělají. Nenajdete-li něco pozitivního, práce se stane jediným smyslem vašeho života. Pro mezilidské vztahy to nebude nic dobrého.

Dobré zprávy: V práci vás čeká příplatek či rozhovor o potenciálním povýšení. Vaše snaha se konečně vyplatí tak, jak jste si vždy představovali. Pokud hledáte práci, blízký přítel se vám zmíní o vhodné pracovní nabídce.

Na co si dát pozor: Odlišný přístup ostatních k řešení problémů vás může rozesmutnět a naštvat zároveň, zejména pokud se problémy týkají přímo vás. Nechcete-li pomoci, řekněte to rovnou, jasně.

Andělská rada: Na každém člověku hledejte jen to dobré. Možná si neuvědomíte pravé hodnoty hned, ale postupem týdne budete tímto způsobem trénovat vděčnost, což povede ke spokojenosti.

Rak (22. června – 22. července)

Projevíte vděčnost ohledně svého života. Ve všech životních oblastech si budete připadat nadmíru spokojení, a ačkoli si budete vědomi, že by to mohlo být lepší, nebudete si na nic stěžovat. Pochopíte, že se nemáte nejhůře, a k podobnému myšlení zatoužíte motivovat i ostatní lidi.

Dobré zprávy: Optimismus vám otevře nové možnosti životní cesty. Nic vás nevyvede z míry, naopak budete přesně vědět, co udělat, abyste provedli všechny změny, které nyní učinit musíte.

Na co si dát pozor: Pozitivita s sebou přináší i jisté zlehčování situace především ostatních lidí. Pokud si nechcete ničeho znepřátelit, je dobré zamyslet se nad tím, jak interpretujete své myšlenky.

Andělská rada: Vaše názory nejsou vůbec špatné, avšak ne všichni lidé je pochopí tak, jak je míníte. Berte ohled na různé osobnosti lidí, co vás může inspirovat, někoho jiného urazí.

Na raky čeká týden plný optimismus, který vám otevře nové životní cesty
Na raky čeká týden plný optimismus, který vám otevře nové životní cesty | Zdroj: petrkurgan / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Sebevědomí vám vzroste, jakmile se vám povede viditelně pokročit v cestě za cílem. Jenže si začnete myslet, že nic pro vás není nemožné, což se může negativně podepsat na vašem chování. Být rádi za to, kde momentálně jste a jak se vám daří, vám pomůže soustředit se na své sny – a přiblížit je realitě.

Dobré zprávy: Jeden člověk, ke kterému cítíte určité city, vám dodá pocit absolutní výjimečnosti. Dostane se vám obdivu, po němž tolik toužíte, a vaše soustředěnost se ještě zvýší.

Na co si dát pozor: Upírat veškerou pozornost na jednoho jediného člověka je spíše na škodu než k užitku. Potřebujete také další lidi, kteří vás udrží při zemi. Láska je skvělá emoce, pokud se jí nenecháte zcela ovládnout.

Andělská rada: Nemusíte mít to nejvyšší vzdělání, abyste dosáhli opravdového úspěchu. Vždy existuje alternativní cesta, po které se můžete vydat. Hlavní jsou dvě věci – nikdy se nevzdat a nenechat ego, aby vás nutilo dělat to, co si sami nepřejete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bojovat proti osudu je zcela zbytečné, vám to však přijde jako skvělý nápad. Brzy zjistíte, že pokud je něco nevyhnutelné, vaše píle to změnit povede pouze k psychickému vyčerpání a pocitu, že nedokážete nic změnit. Není to pravda. Vzpomeňte si, kolik jste toho dokázali, a myslete opět pozitivně.

Dobré zprávy: Začnete se více zajímat o knížky, které vám dokážou předat důležité informace. Vzdělání tímto způsobem vám zaručí dostatek vědomostí, které se vám budou hodit v zaměstnání či (potenciálním) podnikání.

Na co si dát pozor: Mezilidské vztahy mohou skřípat, pokud nenajdete pravou hodnotu lidí. Váš životní styl je možná tvrdá práce nad vším, jiní lidé však mají jiné priority.

Andělská rada: Respektujte ostatní i s jejich nedostatky. Ne všichni sdílejí váš životní styl, ale zato vynikají v jiných životních oblastech. Můžete se s nimi doplňovat, dejte jim však šanci.

Váhy (23. září – 23. října)

Všechno nepůjde podle vašeho plánu, ale neklesejte na mysli. Tento týden bude jen tak negativní, jak si ho interpretujete. Na všem si všímejte něčeho pozitivního a váš život se rázem zlepší. Budete předpokládat, že ostatní lidé se budou stejně dobře chovat k vám jako vy k nim, ale brzy se ukáže, že tomu tak není.

Dobré zprávy: Dostanete mnoho příležitostí ukázat se jen v tom nejlepším světle, obzvláště v rodinné a pracovní oblasti. Dělejte, jak nejlépe umíte, a za své činy dostanete mnoho pochval.

Na co si dát pozor: Když budete mít pocit, že se k vám někdo zachoval nefér, podepíše se to na vaší náladě. Nedovolte, aby vám něčí činy zkazili náladu, vždy si zachovejte pozitivní přístup.

Andělská rada: Jak se můžete postarat o druhé, když zanedbáváte sami sebe? Dokud se nebudete cítit výjimeční, jen těžko změníte svět. Soustřeďte se v první řadě sami na sebe, teprve potom na ostatní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ach ta láska. Děláte vše pro to, aby vás myšlenky na romantiku nerušily při práci, a přesto se to děje. A více, než byste si přáli. Nyní vám však láska nedá spát. Nezáleží na tom, kolik let je člověku, na kterého myslíte, jaké je jeho pohlaví či jak řeší problémy. Soustředění rozhodně nebudete.

Dobré zprávy: V soukromí se pobavíte, ať už sami nebo s někým jiným. Budete přesně vědět, co říci a co udělat, abyste se postarali o zábavu všech lidí, na kterých vám opravdu záleží.

Na co si dát pozor: Ta pracovní stránka může zaostávat a peněz nemusí být tolik jako obvykle. Zkuste to brát jako pozitivum, budete mít více času než obvykle a můžete ho využít, abyste se pobavili.

Andělská rada: Práce není všechno. Ačkoli se vám může zdát, že bez peněz nejste nikdo, není tomu tak. Vždy se najdou lidé, kteří vás mají rádi pro vaši osobnost, nikoli pro peníze.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ty nejbolestivější rány přicházejí z řad těch nejbližších, zejména rodiny. Avšak zamyslete se nejdříve nad svou situací. Vaše rodina si pro vás přeje to nejlepší, jen rozhodnutí jednotlivých členů nyní nebude nejmoudřejší. Mějte pro ně pochopení, přáli si, abyste neměli problémy.

Dobré zprávy: Ve zvířatech nyní spatříte opravdové přátele. Budete s nimi rádi trávit čas. Pokud domácí mazlíčky nemáte, nyní budete častým návštěvníkem zoologických zahrad a obor.

Na co si dát pozor: I vy jste se několikrát snažili vyřešit problémy někoho jiného, avšak bez úspěchu. Neproklínejte proto ty, kteří vám chtěli pomoci, a alespoň jim poděkujte za jejich snahu.

Andělská rada: Pohled na bezstarostné lidi a zvířata vám dodá pocit, že žádný problém není dostatečně velký, aby se nedal vyřešit. Neuzavírejte se proto sami do sebe, naopak aktivně vyhledávejte společnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete se proklínat za to, jak se od ostatních odlišujete. Avšak právě tato odlišnost vás činí tak výjimečnými. Jak by to na světě vypadalo, kdyby všichni vypadali stejně nebo se tak chovali? Zřejmě by vládla nuda. Ačkoli někdy jste hádaví, jste výjimeční. A na tom bude tento týden záležet.

Dobré zprávy: Každý den si najdete čas na popřání dobrého rána, dobrého dne i dobrého večera. Zlepšíte náladu mnoha lidem, což nakonec i vás naplní pocitem, že ve své komunitě jste nezbytní.

Na co si dát pozor: Neustále máte pocit, že se nevyjadřujete dostatečně jasně, a nyní vás to bude trápit více než obvykle. Chyba však není na straně komunikace, ale v tom, s kterými lidmi se běžně stýkáte.

Andělská rada: Nemusíte opouštět své dobré přátele, abyste uspokojili své ego, avšak najít si na nějaký čas přátele nové, se zcela odlišnou osobností, je bohatá osobní zkušenost a skvělý způsob, jak si stávajících přátel více vážit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Příliš se zaobírat tím, co si o vás ostatní myslejí, vám nepřinese nic dobrého. Přesto vám na názorech jiných lidí bude hodně záležet, jako byste nemohli žít svůj vlastní život. To také přinese četná utrpení. Podle některých totiž nejste dokonalí. Čím častokrát to uslyšíte, tím více tomu uvěříte.

Dobré zprávy: Naopak v práci budete téměř oslavováni, spolupracovníkům se bude zamlouvat vaše ochota jim pomoci, když si sami nebudou vědět rady.

Na co si dát pozor: Máte svůj vlastní mozek a nemáte povinnost zachovat se tak, jak si ostatní přejí. Nemyslete si, že vaše názory jsou špatné, naopak z nich udělejte prioritu číslo jedna.

Andělská rada: Soustřeďte se spíše na to, jaký názor na sebe máte vy, než co si o vás myslejí ostatní lidé. Zaměříte-li se pouze na názory jiných lidí, budete se pouze trápit.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete naštvaní na celé okolí, přestože nikdo vám blízký nebude moci za situaci, která nastane. A pokud za to někdo může a znáte viníka, budete mít strach navštívit dotyčného člověka a konfrontovat ho. Jedná se však o nejlepší způsob, jak váš problém vyřešit.

Dobré zprávy: Bude velmi jednoduché zapomenout na krutou realitu prostřednictvím her, filmů, seriálů či dobrých knih. Jen nezapomeňte, že i skutečný život čeká na to, až ho objevíte.

Na co si dát pozor: Nebuďte zbytečně hrubí na všechny kolem sebe. Je lepší mlčet než říci něco, čeho budete později hodně litovat. Lidi, kteří vás podporují, můžete ztratit rychleji, než čekáte.

Andělská rada: Trpělivost. V poslední době jí nemáte dost, ale stejný způsob mohou volit lidé, se kterými jste v kontaktu. Lidská trpělivost není neomezená, nezapomínejte na to.

Zdroj článku:
  • Autorský text