Andělský týdenní horoskop: Váhy dosáhnout rovnováhy ve všech oblastech, Štíři potkají budoucího nejlepšího přítele

Andělský týdenní horoskop: Váhy dosáhnout rovnováhy ve všech oblastech, Štíři potkají budoucího nejlepšího přítele
Tento týden bude napůl pozitivní, napůl negativní. Záleží na nás, zda se ze svých chyb poučíme. Andělé nám, jako každý týden, odhalují, co se nám stane. Můžeme tak odvrátit katastrofu, která by nás jinak neminula. Co vás čeká?

Žádný týden, ba dokonce ani den, nevznikl, aby nás trestal. Většinou si za své chyby můžeme my sami. Ale dostáváme skvělou příležitost se z nich poučit. To nám umožní je v budoucnu neopakovat. Tedy v případě, že si na ně v budoucnu vzpomeneme. Andělé nám proto doporučují si ony chyby zapamatovat. Co přesně čeká vás a co vám tento týden hrozí za nepříjemnosti? Přečtěte si svůj týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zaměříte se jak na fyzické, tak na mentální zdraví. Zpočátku budete mít tendenci hodně pracovat, což povede k celkovému vyčerpání. Také vaše předsudky vůči určitým lidem vás budou hodně vyčerpávat. Nakonec zjistíte, že abyste se cítili lépe, budete muset myslet pozitivněji.

Dobré zprávy: Vrátíte se do dětských let, alespoň když budete trávit volný čas. Zatoužíte se dívat na pohádky a vzpomínat, jak bezstarostný váš život kdysi byl. Vaše nálada se v tu chvíli zlepší.

Na co si dát pozor: Uvědomíte si, že je to vaše denní rutina, co vás drží zpátky. Bude potřeba ji trochu pozměnit, než začnete litovat, jaký život jste si vybrali.

Andělská rada: Ať se stane cokoli, neměli byste ničeho litovat. Nikdo vám sice již nevrátí čas, abyste se rozhodli jinak, ale i s nepříznivou životní situací se dá pracovat a nakonec ji zlepšit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začnete mít větší radost z toho, co se kolem vás děje. Naštvat vás bude opravdu obtížné. Vždy budete mít důvod, proč se usmívat, bez ohledu na to, co špatného vám kdo řekne nebo udělá. Rozhodnete se nepustit stres do těla ani mysli a volný čas strávíte s pozitivně naladěnými lidmi.

Dobré zprávy: Touha utrácet vás nadobro opustí. Někdo z vašich blízkých teď prožívá nepříznivou situaci. Poskytnete mu našetřené peníze, aby si dal život dohromady, a výsledek donutí usmívat se i vás.

Na co si dát pozor: Vaše rodina může být dočasně naštvaná, že jste před ní upřednostnili někoho jiného. Nebude chápat, v jaké situaci se momentálně tato osoba nachází.

Andělská rada: Když pokus o vysvětlení selže, nechte svou rodinu vychladnout. Ještě nemá dáno pochopit, proč jste poskytli peníze někomu jinému. Časem na to přijde.

Blíženci (21. května – 21. června)

Velkou část času strávíte nad svými domácími projekty. Nebudete plně spokojeni se změnami, které ve svém domově učiníte, a neustále budete vše přerovnávat. Naštěstí se objeví dobrý přítel, který vás donutí vyjít ven a trochu se pobavit. Takto strávený čas si užijete a budete velmi spokojení.

Dobré zprávy: Venkovní prostory plné denního světla vám zlepší náladu. Snažte se proto venku trávit více času než obvykle. Bude to příjemná změna, protože v poslední době jste byli většinou doma.

Na co si dát pozor: Když se rozhodnete, že něco dělat nebudete, můžete vypouštět ostrá slova, která někoho zraní. Zkuste zachovat klid, přestože někteří lidé budou snad předstírat, že vám nerozumí.

Andělská rada: Naschválisty potkáte všude, doma i na veřejnosti. Je zapotřebí umět se ovládat, přestože vás může štvát už padesátý člověk v kuse. Myslete na něco hezkého.

Rak (22. června – 22. července)

Návštěva podniků typu kavárny, cukrárny a restaurace bude nyní častější než obvykle. Nezapomenete pozvat rodinné příslušníky nebo přátele, kteří pro vás znamenají mnohé. Vaše úspory se však ztenčí – poděkování za to, že tu pro vás jsou, vyjádříte zaplacením jejich výdajů.

Dobré zprávy: Lidé vám blízcí budou mít velkou radost, že něco ušetří, a v budoucnu můžete počítat s tím, že vám vaši štědrost oplatí. Nyní vám ji oplatí také, a sice dobrou náladou.

Na co si dát pozor: Určitá část peněz, kterou utratíte, může být brzy zapotřebí. Neutrácejte proto více než je nezbytně nutné nehledě na to, jak hodně máte své blízké rádi.

Andělská rada: Travte čas s lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy, abyste se v těchto aktivitách zlepšili a našli další přátele, na které se budete moci kdykoli spolehnout, až bude zapotřebí.

Pozvěte své blízké do oblíbené kavárny, odvděčí se vám dobrou náladou
Pozvěte své blízké do oblíbené kavárny, odvděčí se vám dobrou náladou | Zdroj: VitalikRadko / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Přijdete na způsob, jak vyřešit své problémy. Uvědomíte si, s čím ve svém životě nejste spokojeni, a rozhodnete se provést potřebné změny, abyste se v budoucnu měli lépe. Cíle, které nyní vytvoříte, budou splnitelné, neboť vaše plány budou jasné a silné, snadno realizovatelné.

Dobré zprávy: Změny, pro které se nyní rozhodnete, vám v budoucnu přinesou trvalé štěstí. Také vaše schopnost organizace vlastních plánů bude úctyhodná, měli byste se do plánování vrhnout po hlavě.

Na co si dát pozor: Bát se využít vlastní zkušenosti není příliš dobré rozhodnutí. Zkuste si více věřit a podnikněte i ty nápady, které se vám zdají naprosto šílené. Uvidíte, že vám vyjdou.

Andělská rada: Možná nebudete vědět, kde najít lidi, kteří by vám pomohli uskutečnit vaše cíle. Máte ale přítele, který má své kontakty všude. Nebojte se ho požádat, aby vám někoho doporučil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nové začátky jsou na obzoru. V poslední době jste dělali vše pro to, aby se váš život razantně změnil, a vaše píle se nyní vyplácí. Na této nové cestě vás čekají mnohá překvapení, některá příjemná, některá ne tolik, zejména na začátku této cesty. Svět se vám nyní rozjasní.

Dobré zprávy: Cokoli nyní uděláte, uděláte pro svou budoucnost. Neexistuje žádné špatné rozhodnutí, kterého se můžete dopustit. Stačí si dost věřit a jít si tvrdě za svými sny.

Na co si dát pozor: Může vám přijít na mysl touha odbíhat od toho, co děláte. Když vás popadne touha dělat něco jiného, než jste si naplánovali, udělejte vše pro to, abyste se vrátili ke svým plánům.

Andělská rada: Ať už se chcete přestěhovat nebo jen získat lepší výdělek v zaměstnání, máte na to, vymyslet vhodný plán a proměnit svůj sen ve skutečnost. Nyní se nemusíte bát riskovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš čas bude doslova nabitý povinnostmi, které bude potřeba rychle dokončit. Naštěstí budete vždy vědět, co v danou chvíli udělat, a časový pres se nevyskytne v takovém měřítku jako obvykle. Nebude vám dělat problém udržet motivaci ani si dopřát dostatek odpočinku.

Dobré zprávy: Bude až pozoruhodné, jak si dokážete zajistit klid v osobním životě. Spousta lidí nepochopí, proč se tváříte tak šťastně, a budou s vámi chtít trávit více času.

Na co si dát pozor: Někteří lidé se mohou smát vaší dětské stránce. Jednou z vašich aktivit totiž bude vzpomínání a můžete si vybalit i plyšáky, které jste měli nejraději. Nevšímejte si průpovídek.

Andělská rada: S přáteli, se kterými budete trávit čas, bude obtížné se na konci setkání rozloučit. Nesmutněte, brzy je uvidíte znovu. Neupínejte se tolik na své přátele, nastane doba, kdy nebudou mít čas.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nové přátele, kteří zůstanou po vašem boku až do konce života, potkáte na těch nejneobvyklejších místech. Budete více společenští než obvykle a potkáte osudového přítele, kterému později budete moci plně důvěřovat, až se toho o sobě navzájem dozvíte více. V práci se vám bude výjimečně dařit.

Dobré zprávy: Neexistuje nic, co by vám mohlo zkazit náladu natolik, abyste zůstali dlouhodobě naštvaní. Naopak, zjistíte, že hodně lidí má mnohem lepší osobnost, než jste si doposud mysleli.

Na co si dát pozor: Když se začnete nudit, začnete být z legrace velmi nepříjemní. Určití lidé nebudou mít z vaší nové zábavy žádnou radost a mohou se na čas odloučit.

Andělská rada: Trochu hlídejte svá vlastní slova. Ačkoli je nebudete myslet vůbec špatně, mohou být špatně pochopena a poté budete překvapeni, kolik nepříjemností vám přinesou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V kariérní oblasti zažijete velký úspěch. Soustředěnost vám chybět nebude, budete tudíž mnohem produktivnější než kdy jindy. Pokud nyní začnete dělat na velkém projektu, do konce tohoto roku se vám bude dařit s přípravami a již začátkem příštího roku ho zrealizovat.

Dobré zprávy: Víte, že vaše názory jsou dobré, a s jejich pomocí pomůžete nejednomu člověku, který nyní neví, jak v životě dál. Díky tomu se stanete velmi oblíbenými.

Na co si dát pozor: Pokud jste ve spojení se slavnou osobností, dejte si pozor na jazyk. Přestože můžete být přátelé, můžete se objevit v nějaké písničce nebo o vás bude vědět celý svět jiným způsobem.

Andělská rada: Plně věřte svým plánům, budou velmi úspěšné. Musíte ale přestat odkládat vše na jindy, musíte se rozhoupat právě teď. Bytosti z duchovní sféry vám jsou silně nakloněny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve světě je toho stále co objevovat a vy si toho budete dobře vědomi. Nyní zatoužíte cestovat. Co se týče práce, již jste toho udělali více než dost. Pokud jste se v poslední době přetahovali, nadřízení vám nyní dají dovolenou, abyste si pořádně odpočinuli. To se vám bude hodit k poznávání cizích krajů.

Dobré zprávy: Volný čas strávíte cestováním, ale také poznáváním nových, vždy dobře naladěných lidí. Budou velmi ochotní vám pomáhat a někteří z nich ve vašem životě zůstanou.

Na co si dát pozor: Pokud se objeví potíže, budete se stydět požádat o pomoc, bude vám to připadat trapné. Nemáte se za co stydět, každý občas potřebuje pomoci. Nebojte se zeptat.

Andělská rada: Jste člověk jako každý jiný. Být člověkem neznamená jen být úspěšní a šťastní, také chybování a bezradnost patří k lidem. Přijměte sami sebe i se všemi chybami, abyste dosáhli pravého štěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Romantika přichází a jen tak neodejde. Zatoužíte trávit více času s lidmi, s nimiž vám je dobře, s vaším partnerem či někým, kdo se vám líbí. Také strávíte velkou část času neškodným flirtováním. Jen si dejte pozor, aby to druhá strana nebrala vážněji než vy sami.

Dobré zprávy: Před vámi jsou také výzvy. A to ty, kteří vám zaručí bohaté životní zkušenosti a rychlý osobní růst. Na konci týdne budete mnohem chytřejší a své znalosti využijete.

Na co si dát pozor: Lidé, kteří se na vás mohou upnout poté, co jim z legrace slíbíte lásku, vám mohou později způsobit řadu problémů, a to zejména tehdy, pokud jste již zadaní.

Andělská rada: Někteří lidé se zamilují rychleji než jiní. Bez ohledu na pohlaví někteří mohou položit otázku, proč ještě nežijete spolu, a to poměrně brzy. Neslibujte lásku, když svá slova nemyslíte vážně.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaměříte se na loajálnost určitých lidí, které nazýváte svými přáteli. Také si najdete nové přátele, ať už osobně či prostřednictvím internetu. Pozor ale na podvodníky, můžete je potkat bez ohledu na způsob, který si vyberete. Je v pořádku zpočátku nedůvěřovat a pomalu poznávat toho druhého.

Dobré zprávy: Čeká vás slibná světlá budoucnost. Pokud hledáte partnera, nového přítele či pouze někoho na společné kreativní vyjadřování, najdete, co hledáte.

Na co si dát pozor: Cestování nyní není ten nejlepší nápad. V neznámém prostředí se budete cítit nejistě a navíc je pravděpodobné, že dál od domova můžete narazit na podvodníka či kapsáře.

Andělská rada: Přestože můžete potkat osobu, se kterou vám bude dobře už od začátku, uvědomujte si své hranice. Nejen pokud máte partnera, ale také pokud nechcete, aby každý znal vaše tajemství.

Zdroj článku:
  • Autorský text