Andělský týdenní horoskop: Berani mohou mít problémy s autoritou, Váhy změní svůj dosavadní postoj k životu

Andělský týdenní horoskop: Berani mohou mít problémy s autoritou, Váhy změní svůj dosavadní postoj k životu
Nový týden nám podle andělů přináší šanci zjistit, v čem jsme chybovali, a zamyslet se nad tím, jak to udělat příště lépe. Dává nám prostor vzít osud pevně do našich rukou a podniknout potřebné změny. Některé to čeká ještě tento týden, jiní by o těchto změnách měli alespoň popřemýšlet.

Andělé k nám skrze svůj horoskop posílají indicie, na co se zaměřit, abychom svůj život skutečně zlepšili. Měli bychom se proto nad nimi zamyslet. Každý z nás totiž touží svůj život zlepšit. Nikdo není plně spokojený s tím, co má, a přitom bychom mohli být. Přečtěte si svůj týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká a co můžete udělat, abyste se měli lépe.

Beran (21. března – 19. dubna)

Příkazy autority se musejí plnit, ale vy na to nebudete mít ani pomyšlení. Ba naopak, budete mít totiž četné výhrady vůči tomu, jak se rozhodují jiní lidé, včetně těch, které běžně respektujete. Ačkoli zprvu nebudete vědět, proč se ke všemu stavíte tak negativně, brzy vyjde najevo, že vás takto ovlivnila vzpomínka z minulosti.

Dobré zprávy: V oblasti domova si nebudete mít na co stěžovat. Jakmile se ocitnete o samotě, napadne vás množství vychytávek, jak svůj domov zlepšit. Může jít o dekorace nebo přemístění předmětů.

Na co si dát pozor: Neměli byste si hrát na oběť, a to dokonce ani tehdy, pokud vám to okolnosti umožňují. Snažte se být féroví nejen vůči sobě, ale také vůči všem lidem kolem vás.

Andělská rada: Nesete zodpovědnost za všechny činy, které provedete. Věnujte proto zvláštní pozornost slovům, která pronesete, protože ne všechna vás ušetří následků.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soustředění vám nyní moc říkat nebude. Opravdu budete chtít dokončit své povinnosti, něco uvnitř vás vám ale bude říkat, že byste se měli věnovat zábavě. Částečně za to budou moci okolní lidé, kteří, podle vašeho úsudku, nedokážou ocenit vaši snahu. Pamatujte, že úspěchu dosáhnete i bez podpory ostatních.

Dobré zprávy: Naštěstí kolem sebe budete mít spoustu lidí, kteří vás rádi podpoří a zvednou vám náladu, kdykoli budete potřebovat. Těmto lidem říkáte dobří přátelé a rodinní příslušníci.

Na co si dát pozor: Na budoucnost nyní raději nepomýšlejte, nedopadlo by to nejlépe. Budete k sobě i k ostatním velmi kritičtí. Zkuste se podívat na dobrou komedii nebo najděte jiný zdroj dobré nálady.

Andělská rada: Soustavně vyzývat ostatní k různým sázkám jen proto, abyste si dokázali, že toho umíte mnohem víc než všichni ostatní, není dobrý nápad a může to vést k vašemu zklamání.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít tendenci přibarvovat si pravdu, abyste zapůsobili na ostatní. To opravdu není dobrý nápad, tento přístup vás zbytečně rozhádá s přáteli a lidé na vás budou pohlížet o něco hůře. Hádka, která bude následovat, jakmile vám někdo řekne, že neříkáte pravdu, povede jen ke zklamání a neštěstí.

Dobré zprávy: Nakonec se rozhodnete strávit více času se svou rodinou, což vám zajistí uvolnění negativních emocí a jejich nahrazení těmi příjemnějšími. Rodinný výlet není vyloučen.

Na co si dát pozor: Pozor na podrážděnost, bude u vás více přítomná než kdy jindy. Než učiníte rozhodnutí, zamyslete se nad tím, zda tím nezpůsobíte špatnou náladu někomu jinému.

Andělská rada: Lidé, které neznáte blíže, jsou stále lidé a jsou vám rovni. Udělejte proto vše pro to, abyste správně pochopili, co vám říkají. Pamatujte, že vždy existuje více způsobů, jak něco pochopit.

Rak (22. června – 22. července)

Je zapotřebí být pozornější, hlavně v oblasti kariéry a zaměstnání. Kolik problémů a neshod s nadřízenými vám přinese vaše nepozornost? To možná nebudete moci ani spočítat. Ovšem pokud se budete více soustředit, těmto neshodám hravě předejdete a získáte uznání, a dost možná i prémii.

Dobré zprávy: Budete mít mnoho příležitostí popovídat si s přáteli o tom, co je pro vás důležité a co vás trápí. Vždy tu pro vás jsou. Nezapomínejte na to v těchto těžkých chvílích.

Na co si dát pozor: Zkuste mluvit nejen o svých problémech, ale také o veselejších věcech, abyste se do vlastních slov nezamotali mnohem více.

Andělská rada: Soustřeďte se na to, co děláte. Nyní to je trochu obtížnější, ale když se zaměříte na svou vlastní koncentraci, zjistíte, že se vám začne i více dařit.

Nezapomeňte si popovídat se svými přáteli o tom, co je pro vás důležité
Nezapomeňte si popovídat se svými přáteli o tom, co je pro vás důležité | Zdroj: AlexLipa / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte velké plány, o kterých se nyní budete chtít zmínit každému člověku. Čím více lidí, kteří vás budou ochotni poslouchat, tím pro vás lépe. Tato touha vás popadne, když si uvědomíte, že většina lidí mluví jen proto, aby mluvila, a v rozhovorech chybí hloubka, kterou se vy rozhodnete přinést.

Dobré zprávy: Kreativita a představivost budou vašimi nejsilnějšími vlastnostmi. Ve vašich současných plánech je malé bílé místo, které nyní odhalíte a své plány zdokonalíte.

Na co si dát pozor: Nenechte si uniknout jedinečné příležitosti zlepšit svůj život, zejména po finanční stránce. Nyní, více než kdy jindy, je důležité všímat si více detailů.

Andělská rada: Zejména v zaměstnání máte spoustu možností, jak zazářit. Místo povídání o vaší vizi budoucnosti svým kolegům napřed pomozte. Na oplátku vám budou ochotni naslouchat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přichází čas splněných snů, ale nesmíte polevovat ve svém úsilí. Je skvělé, že budete zažívat radost z vašeho postupu, ale všeho moc škodí. Je důležité nezastavovat se úplně, když se chcete kochat tím, co jste dokázali. Bohužel, skrze radost budete mít problém soustředit se na plnění vašich cílů.

Dobré zprávy: Kreativita vám chybět nebude, vy se navíc rozhodnete ji využít tím nejlepším možným způsobem – abyste zlepšili mezilidské vztahy. Budete mít kolem sebe lidi, na které se můžete kdykoli spolehnout.

Na co si dát pozor: Neutíkejte před svým největším strachem, postavte se mu. Není nic špatného se obávat ztráty kontroly, ale horší je, pokud se touto obavou necháte ovládnout naplno.

Andělská rada: Jsou věci, které vám náladu zhoršují, ale také věci, které vám ji okamžitě zlepší. Soustřeďte se více na ty z té druhé kategorie.

Váhy (23. září – 23. října)

V poslední době jste o všem přemýšleli spíše negativně, ale nyní se vše změní. Uvědomíte si, že problémy jsou jen výplodem vaší mysli, která vše zveličuje. V průběhu týdne se vaše problémy budou postupně vracet, což vám umožní je vyřešit. Stěžovat si všem okolo ale není vhodné řešení.

Dobré zprávy: Vaše náladovost vás zpočátku bude trápit, ale jde o přechodné období. Poté využijte své nyní pozitivně naladěné mysli, abyste vymysleli vhodnou omluvu za své jednání v posledních dnech.

Na co si dát pozor: Určití lidé vaši omluvu nepřijmou, a vašeho rozhodnutí o usmíření budou moci chtít využít ke svému prospěchu. Buďte milí, ale nenechte se využívat.

Andělská rada: Lidé, kteří hledí pouze na své vlastní zájmy, existují a vždy existovat budou. Mohou se vyklubat i z těch nejlepších přátel. Buďte obezřetní, když vaši přátelé mají požadavky, které k vašemu návrhu usmíření předloží.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete mít tendenci spěchat, když se budete rozmýšlet nad životním rozhodnutím. Budete velmi zbrklí, své problémy budete chtít vyřešit co nejdříve, a tak se může snadno stát, že místo abyste své potíže vyřešili, ještě je přiživíte. Rozdýchejte se a postupujte při rozhodování pomalu, ale jistě.

Dobré zprávy: Při trávení času s přáteli, kteří vám rozumějí za všech okolností, se budete cítit mnohem uvolněněji a také vaše schopnost se rozhodovat se silně zlepší.

Na co si dát pozor: Trávit čas o samotě vás spíše bude pomalu ničit než že by vám to mělo nějak výrazně pomoci. Snažte se proto trávit s dobrými přáteli čas co nejvíce.

Andělská rada: Zachovat chladnou hlavu se v těchto chvílích zdá téměř nemožné, ale je to jediný způsob, jak se nyní dívat na svět trochu pozitivněji a správně se rozhodnout, pokud na své rozhodnutí spěcháte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít tendenci podceňovat sami sebe, což vám přinese určité nepohodlí. Nebudete si chtít připustit, že jste nic špatného neudělali. Názory jiných lidí na vás nyní budou mít velký vliv, čehož mohou využít ti, kteří vás chtějí srazit na kolena. Je velmi důležité jednat tak, jak to cítíte vy sami, nikoli ostatní.

Dobré zprávy: Zaměstnáte svůj mozek myšlenkami, jak to udělat, aby se vám více dařilo. A díky tomu si uvědomíte, že máte svou hodnotu. Musíte ale přemýšlet déle, abyste si uvědomili, v čem jste nejlepší.

Na co si dát pozor: Budete přehánět o své vlastní neschopnosti. Nemá cenu dávat ostatním za pravdu a jen se ponižovat. Naopak, pokud budete myslet na svou hodnotu, vaše obavy se rozplynou.

Andělská rada: Buďte upřímní, a to nejen k ostatním lidem, ale hlavně také sami k sobě. Je jednoduché uvěřit lžím, které vám ostatní předkládají, ale nezapomínejte, že jste jedinečný člověk.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Obvykle neupozorňujete na chyby a problémy ostatních, ale nyní si nebudete moci pomoci. Avšak ne na ty, které již existují, budete vnímat chyby a problémy, které mohou, ale také nemusejí přijít. A tím se můžete snadno dostat do hádky nebo můžete zažít výsměch, pokud to zbytečně přeženete.

Dobré zprávy: Určití přátelé vás mají rádi i přesto, jak se k nim nyní zachováte. A podpoří vás, přestože nemusejí plně souhlasit s tím, co se jim nyní rozhodnete říkat. Těchto přátelství si budete hodně vážit.

Na co si dát pozor: Zejména v zaměstnání si dejte pozor, abyste kvůli svému jednání nepřišli o prémie. Budete mít pocit, že neustále chybujete, vy i vaši kolegové. Zachovejte chladnou hlavu.

Andělská rada: Nic není tak strašné, jak se vám nyní může jevit, na to nyní nezapomínejte. Věnujte se také své vlastní zábavě, nestresujte se z možného neúspěchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Co je tak špatného na tom, pobavit se společenskými hrami a poslechnout si hudbu z vašeho dětství? Podle vašeho nynějšího já vůbec nic. Využijete těchto aktivit, abyste měli dobrou náladu a mohli ji šířit mezi ostatní. To se vám povede, a tak budete zřejmě ten nejšťastnější člověk v širém okolí.

Dobré zprávy: Spolupráce vám umožní prožít silný osobní rozvoj. Naštěstí díky pozitivnímu přístupu budete mít kolem sebe mnoho lidí, kteří se rozhodnou podpořit vaše plány.

Na co si dát pozor: Nedávno jste někomu slovně ublížili a nyní to musíte napravit. Využijte svou pozitivitu, abyste co nejlépe vysvětlili, proč jste se tenkrát tak nešťastně rozhodli.

Andělská rada: Ačkoli se nyní cítíte velmi dobře, projevte svou upřímnou lítost, která vám pomůže vyřešit spory z minulosti. Nestyďte se za to, že jste udělali chybu, aby došlo k nápravě co nejdříve.

Ryby (19. února – 20. března)

Shromáždíte své přátele, abyste se skvěle pobavili, a to i přes silné pracovní vytížení. V práci vám to naneštěstí moc utíkat nebude, protože se nebudete moci dočkat, až se svými přáteli opět něco podniknete. Nyní je více než kdy jindy důležité nezanedbávat své povinnosti a až poté se věnovat zábavě.

Dobré zprávy: Mezi vámi a vašimi sny jste si vybudovali obrovskou zeď, ale tu tento týden postupně zničíte. Díky přátelům i kreativitě přijdete na skvělý způsob, jak se posunout dál.

Na co si dát pozor: Negativně naladění přátelé svou špatnou náladu na vás mohou snadno přenést. Abyste se nedostali do fáze, kdy si myslíte, že nejste k ničemu, travte čas pouze s dobrými přáteli.

Andělská rada: Na určité podněty reagujete pozitivně, na jiné naopak negativně. Je v pořádku nebýt si jisti, co je správné, ale chce to přemýšlet, ne něco vymyslet narychlo a poté litovat svého rozhodnutí.

Zdroj článku:
  • Autorský text