Andělský týdenní horoskop: Lvi oslaví každou maličkost, Štíři se u práce skvěle pobaví

Andělský týdenní horoskop: Lvi oslaví každou maličkost, Štíři se u práce skvěle pobaví
Pracovat celé dny jen proto, abychom si něco dokázali, je opravdu špatný nápad. Všichni potřebujeme odpočinek. Andělé nám však odhalují, že spousta z nás si na odpočinek ani nevzpomene. Pracování během únavy navíc není dobrá ani pro naše pracovní výsledky. Bude to i váš případ?

Pokud pracujeme, abychom udělali dojem na ostatní, je to ještě horší. Občas je nutné vypnout. Titul zaměstnance měsíce nám za potenciální zdravotní problémy opravdu nestojí. Zaměříte se i vy pouze na práci nebo budete od tohoto údělu osvobozeni? Přečtěte si, co na to říkají andělé. Přinášejí vám svůj týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Konečně zpomalíte a začnete si užívat volnější tempo v zaměstnání. Pokud práci hledáte, spíše se poohlédněte po dočasné brigádě, budete mít mnohem vyšší šanci sehnat si přivýdělek. Také se zaměříte na své mentální pohodlí. Tento týden bude celkově více odpočinkový.

Dobré zprávy: Strávíte velké množství času u aktivit, které vás baví a naplňují. Není vyloučena návštěva domova pro seniory či útulku. Pokud pošlete peníze na charitu, budete naplněni spokojeností.

Na co si dát pozor: Možná nebudete chtít trávit čas jen u sebe doma ze strachu, že lidé nabydou dojmu, že se jim snažíte vyhýbat. Nemusíte se ale zařizovat podle toho, co si ostatní myslejí.

Andělská rada: Máte svou vlastní hlavu a víte nejlépe, co by pro vás momentálně bylo nejlepší. Neomezujte se, pokud nemusíte. Pravidelně se odměňujte, když uděláte něco, co sami uznáte za užitečné.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš smysl pro detail se zostří. To vám umožní všimnout si potenciálních chyb ještě předtím, než vůbec nastanou, a zdárně se jim vyhnout. Navíc budete značně kreativní v řešení již vzniklých problémů. Je velmi nepravděpodobné, že by vás na konci týdne ještě něco trápilo.

Dobré zprávy: Oživíte projekty i vztahy, které jste považovali za předem ztracené. V ostatních lidech uvidíte pouze to nejlepší, zapomenete na jejich nedostatky a opět najdete společnou řeč.

Na co si dát pozor: Budete se stýkat s velmi nezodpovědnými lidmi, ať už z vlastního rozhodnutí nebo proto, že vám budou přiděleni jako spolupracovníci. Zachovejte klid, ne každý je tak důsledný jako vy.

Andělská rada: Možná vám přijde jako dobrý nápad kamarádit se s někým, kdo má ve společnosti silné jméno. Spíše než na movitost či nadřazenost selektujte lidi podle jejich osobnosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Domov je tam, kde vám bude nejlépe. Využijete proto každou volnou chvilku pro čtení či tvoření v pohodlí domova. Pokud jste si chtěli pořídit zvířátko, které by vám dělalo společnost, ale dosud jste se k tomu neodhodlali, nastává nejlepší čas. Máte velkou šanci vybrat si mazlíka, který vám bude plně rozumět.

Dobré zprávy: Vaši přátelé budou nadšeni. Při velkém úklidu si vzpomenete, že vám záviděli vaše předměty, pro které nyní již nenajdete využití. Oni však ano. Věnujte jim je darem.

Na co si dát pozor: Jakákoli nedokonalost ve vašem domově vás naštve a donutí vás opravovat a opravovat. Chce to klid. Není třeba malovat všechny místnosti kvůli nepatrné šmouze v rohu jedné.

Andělská rada: Pokud se vašim přátelům nehodí nic z toho, čeho se chystáte se zbavit, nemusíte to házet rovnou do popelnice. Existují organizace, které pomáhají lidem v nouzi. Lidé, kteří nemají nic, budou mít z vašich předmětů nezměrnou radost.

Rak (22. června – 22. července)

Po několika dnech, kdy jste si mysleli, že žádný člověk kromě vás snad už není normálně smýšlející, se objeví někdo, kdo vás ujistí, že společnost je ještě v pořádku a opravdu jste se nezbláznili. Čekejte proto návštěvu v podobě dobrého přítele nebo dobrého skutku, který vůči vám někdo naplní.

Dobré zprávy: Neustále budete myslet na své přátele z minulosti. Pokud vám chybí opravdu moc, není nad to je zkontaktovat a zeptat se, jak se jim daří. Milerádi vás uslyší a ještě raději zodpoví vaše dotazy.

Na co si dát pozor: Pokud jste se s někým opravdu hodně nepohodli, nemůžete očekávat vstřícný přístup již od samého začátku. Dokažte této osobě, že vám chybí, a buďte trpěliví. Bude to běh na dlouhou trať, ale nakonec se to povede.

Andělská rada: Když se dostaví nuda, zkuste se zúčastnit několika kulturních akcí. Můžete například jít do kina nebo se zapsat do knižního klubu nebo si zaplatit kurz o něčem, co vás baví.

Pokud se začínáte nudit, hledejte kulturní akce. Vhodné může být třeba kino
Pokud se začínáte nudit, hledejte kulturní akce. Vhodné může být třeba kino | Zdroj: PantherMediaSeller / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože zdánlivě není co slavit, dopřejete si něco luxusního a postaráte se o své pohodlí. Své povinnosti, alespoň většinu z nich, jste splnili a na tento týden toho tolik nemáte. Pokud chcete, můžete přeorganizovat svůj domov nebo pracovní stůl. Dodá vám to pocit, že neustále děláte něco smyslného.

Dobré zprávy: O peníze nebudete mít nouzi. Pokud vaše spoření bylo v poslední době mizerné, nyní se to změní. Také vám může být nabídnuta práce u známých, čímž doženete díru v rozpočtu.

Na co si dát pozor: Vaši přátelé nemusejí být nadšeni z vašeho rozhodnutí nedopřát jim nic luxusního. Pokud jste však delší dobu dohodnutí, že nyní zaplatíte za útratu vy, neměli byste z toho vycouvat.

Andělská rada: Utrácejte své peníze podle vlastního rozhodnutí, ale nedopusťte, abyste se chovali jako strýček Skrblík. Nenechte větší množství peněz, aby změnily váš charakter.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete až přehnaně kritičtí ke svým vlastním chybám ve snaze je eliminovat. Také vaše plány, pokud momentálně nějaké máte, nezůstanou nepozměněny. Čeká vás snění o tom, co chcete do konce tohoto roku zvládnout. Budete chtít změnit pocit, že váš svět se stává nudným.

Dobré zprávy: Čekají vás mnohá dobrodružství, která vám pomohou opět žít naplno. Setkáte se i se starými přáteli, s nimiž jste se hodně nasmáli. Socializace vám dodá pocit naprosté spokojenosti.

Na co si dát pozor: Ne všechny cíle, ke kterým se upnete, budou tak snadno realizovatelné. Během plánování myslete na časovou rezervu, ze které můžete čerpat, pokud nestihnete pár úkolů.

Andělská rada: Je velmi důležité být si vědomi nejvyšších priorit. Zaměřte se na jednu životní oblast, kterou toužíte změnit nejvíce, a těm dalším nevěnujte takovou pozornost jako této.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezaměříte se tolik na reálný svět jako na svět fantazie. Ta totiž bude vaším rádcem, kdykoli si nebudete vědět rady. Nebojte, zafunguje to více než dobře. Tím, že se oprostíte od reality, přijdete na skvělá řešení svých problémů. Ostatní budou žasnout, jak dobře se rozhodnete.

Dobré zprávy: Myšlenky na vaši nedokonalost zmizí samy od sebe. Do svého dokonalého světa vycestujete, kdykoli se budete potřebovat uklidnit. A pokud to funguje, není to nic podivného ani špatného.

Na co si dát pozor: Začnete si všímat, že v určitých vztazích setrváváte z lítosti, z pocitu loajality. Tyto vztahy ukončíte. Vyčítat druhým, že vás zklamali, ale není to nejlepší rozloučení.

Andělská rada: Lidi, kteří vás zklamali, neberte jako něco podřazeného. Každý dělá chyby a ne všichni lidé si dokonale sednou. Respektujte jejich odlišnost. To však neznamená, že máte povinnost s nimi být.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V posledních týdnech jste si nedopřávali žádnou zábavu. Nyní se to změní. Ačkoli budete mít práce nad hlavu, najdete si lidi, kteří vám s ní pomohou. Vymyslí originální nápady, jak práci urychlit a učinit ji více zábavnou. Díky tomu toho zvládnete více a také získáte více volného času.

Dobré zprávy: Spolupráce se posune na zcela novou úroveň. Nikdy předtím byste neřekli, že vás práce bude bavit tolik jako nyní. Také vaše nálada bude lepší než obvykle.

Na co si dát pozor: Ve vašem životě se objeví někdo, na koho jste již zapomněli, avšak tato osoba na vás nezapomněla. Nedovolte, aby vám způsobila výčitky svědomí. Neudělali jste nic špatného.

Andělská rada: Jak čas plyne, vzpomínky se mění a čím dál tím víc se nezakládají na pravdě. To bude problém té osoby, která nepřijde v dobrém. Když vysvětlování o vaší nevině zklame, raději odejděte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zatoužíte více pracovat, dostat se na seznam nejlepších zaměstnanců celé vaší firmy. Pozor na vyčerpání, bude pro vás těžké vnímat signály vlastního těla volajícího po odpočinku. Pokud poslední dobou přemýšlíte o vlastním podnikání, najdete vhodné kandidáty na spolupráci.

Dobré zprávy: Pracovní život vás začne bavit mnohem více. V případě vlastního podnikání dostanete geniální nápad, kterým prorazíte. Nebudete zapomínat, proč jste se do této práce vrhli, a budete velmi spokojení.

Na co si dát pozor: Rodinný život může utrpět. Budete zapomínat na své nejbližší. Zvláště pokud máte domácí zvířátko, nezapomeňte se postarat o jeho zábavu, nikoli pouze o základní potřeby.

Andělská rada: Šiřte radost, aby vám byla opětována, a to nejen v pracovním životě. Lidé si budou cenit vaší vysoké pracovní morálky jen do doby, kdy se budete věnovat také jim.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Doma se nebudete moci zabavit a velkou část týdne strávíte venku, buď na veřejnosti nebo se více spojíte s přírodou. Domácí povinnosti se vám mohou kupit, nebudete jim věnovat potřebné množství času. Lepší je ale si domácí práce odbýt hned než se v nich následně topit.

Dobré zprávy: Pobyt na čerstvém vzduchu vám prospěje. Navíc si začnete všímat krásy okolí. Umanete si, že na příští procházku vezmete i svou rodinu, a tak také učiníte.

Na co si dát pozor: Obvykle nejste líní, ale pokud se to stane, je velmi složité začít cokoli dělat. Zkuste se nějak motivovat. Vymyslete si odměnu, která vás nejvíce láká, a dopřejte si ji, kdykoli něco dokončíte.

Andělská rada: Hlídejte se, abyste si svou odměnu nevzali dříve, než dokončíte určitý úkol. Budete mít totiž tendenci si říkat, že stejně to za chvíli máte hotové, tudíž se můžete odměnit hned.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ohledně vztahů budete zažívat smíšené pocity. Dát člověku, který vás hodně zklamal, další šanci, nebo to už stačilo? Budete mít dost těch výmluv, proč něco nejde podle plánu, nebo proč náhle, když vám dojdou peníze, se s vámi nemohou setkat. Čeká vás těžké rozhodování, jak s těmito přáteli naložit.

Dobré zprávy: Pravé přátele poznáte okamžitě a budete si je držet dostatečně blízko u těla. Stanou se z nich skvělí rádci, kdykoli budete potřebovat poradit, a můžete si být jisti jejich loajalitou.

Na co si dát pozor: Neschopnost se rozhodnout a nevědomost, co přesně od svých přátel očekáváte, vám znemožní správně se rozhodnout. Čiňte rozhodnutí pouze s jasnou myslí.

Andělská rada: S lidmi, kteří vás štvou, nemá cenu komunikovat ani se stýkat, dokud nezjistíte, jaký vztah mezi vámi opravdu je. Dejte si načas, je to jedno z nejdůležitějších rozhodnutí ve vašem životě.

Ryby (19. února – 20. března)

Tvrdá píle povede k úspěchu. Budete ale muset opustit svou komfortní zónu a udělat něco navíc. A do toho se vám chtít nebude. V oblasti vztahů budete hodně zdrženliví. Budete mít problém věnovat se ostatním, protože se budete obávat, že je zklamete. Tímto přístupem je můžete opravdu zklamat.

Dobré zprávy: Lidé vás postupem času přesvědčí, že to, co děláte, není tak špatné, jak si vy osobně myslíte. Zjistíte, že každý má své mouchy a nikdo není dokonalý. Ani vy, ani nikdo jiný.

Na co si dát pozor: K některým jedincům se budete chovat hodně krutě, a toto chování bude pramenit z vaší vlastní nejistoty. Více si věřte a opět začnete vidět svět v jasných barvách.

Andělská rada: Bát se svého vlastního zklamání je to nejhorší, co pro svou psychiku můžete udělat. Neustálé výčitky nezmění vaši situaci k lepšímu. Zkuste myslet na něco pozitivnějšího.

Zdroj článku:
  • Autorský text