Andělský týdenní horoskop: Ryby najdou smysl života, Štíři najdou řešení skrze svou intuici

Andělský týdenní horoskop: Ryby najdou smysl života, Štíři najdou řešení skrze svou intuici
Tento týden bude ve znamení osobního růstu. Jen přijde na to, jak pro koho. Někdo se pustí do úklidu, zatímco jiný bude zkušenosti hledat po známých či dokonce po dobrodružství. Jak na tom budete vy? V jaké oblasti se poučíte nejvíce?

Andělé se snaží předat nám jisté poučení. Doufají, že ho upotřebíme v budoucnosti. Ona budoucnost však nemusí být tak vzdálená. Může se jednat o příští měsíc či dokonce o příští týden. Jaký bude váš týden a co vás čeká? Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop a najděte své vlastní poučení v tom, co se vám stane.

Beran (21. března – 19. dubna)

Popadne vás úklidová nálada. Jistě, ve svém domově máte vždy čisto, nyní ale budete mít nutkání měnit zejména polohu vašich osobních věcí. Přeorganizování vašeho domova vám dodá pocit, že jste udělali něco správného. Svůj domov zútulníte a budete se v něm cítit lépe než obvykle.

Dobré zprávy: Nezapomenete ani na odpočinek. Budete požadovat, aby o vás bylo dobře postaráno. Pokud se rozhodnete utrácet za své pohodlí, svých peněz nebudete litovat.

Na co si dát pozor: Mezi věcmi, které se rozhodnete vyhodit, aby nepřekážely, budou určité předměty, které vám později budou chybět. Než je vyhodíte, ujistěte se, že je skutečně nepotřebujete.

Andělská rada: Nezapomeňte ani na své přátele a rodinu. Můžete zapomenout, že vůbec existují, ale to je špatně. Měli byste se s nimi setkat i nyní, nejen ve špatných časech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete mít problém číst si v ostatních lidech. Budete očekávat určitou zradu, kdykoli se setkáte s lidmi, kterým obvykle důvěřujete. Skoro se bude zdát, jako byste si užívali hádky. Zkuste využít svou kreativitu a lásku k ostatním, abyste všem ukázali, že vám na nich ve skutečnosti záleží.

Dobré zprávy: Máte velkou příležitost vydat ze sebe to nejlepší. V práci vás budou obdivovat a uslyšíte jen samou chválu. Ta bude upřímná a plně si ji zasloužíte, nehledejte v ní žádné vedlejší úmysly.

Na co si dát pozor: Myšlenky, že vás ostatní nemusejí mít tolik rádi jako vy je, nepovedou k ničemu dobrému. Zkuste se jim proto vyhnout a hledejte důkazy, které vám potvrdí sympatie ostatních.

Andělská rada: Kdykoli budete mít sto chutí stáhnout se do ústraní, udělejte to, ale nebuďte v izolaci od ostatních příliš dlouho. Společně s ostatními se můžete pobavit, stačí jen chtít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete se muset vypořádat se svými pocity a pochopit, proč je máte a co ve skutečnosti znamenají. Budete velmi podráždění, pokud si z vás někdo udělá legraci nebo něco nepůjde podle vašeho očekávání. Nereagovat na všechno přehnaně bude velmi obtížné, skoro až nemožné.

Dobré zprávy: Nebudete příliš společenským motýlem, naštěstí svůj čas využijete, abyste přehodnotili své pokroky a přišli na způsob, jakým bude nejlepší pokračovat životem dál.

Na co si dát pozor: Slova jiných lidí si vyložíte špatně. Lidé vás nebudou chápat, proto je důležité sdělit jim všechny své pocity i to, proč se vám nelíbí, co vám právě řekli.

Andělská rada: Nestahujte se do své vlastní ulity. Není pro vás přirozené za celý týden s nikým nepromluvit. Pouze se budete postupně trápit a na konci týdne pocítíte, že vám lidé chybí.

Rak (22. června – 22. července)

Pomocí komunikace dokážete změnit prozatím nevyhnutelný tok vašeho osudu. Něco se vám na vašem životě nelíbí a vy s pomocí slov a myšlenek se můžete vydat zcela jinou cestou. Obzvláště komunikace s autoritou bude nyní velmi příjemná a vnukne vám nápad, který změní váš život k lepšímu.

Dobré zprávy: Ostatní lidé pochopí, že s nimi něco myslíte dobře, z řeči vašeho těla. Pokud usilujete o povýšení v práci či vás čeká pohovor, váš osobnostní šarm vám pomůže uspět.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu potkáte hodně lidí, kteří budou mít špatnou náladu. Napadne vás pokusit se je uklidnit, v některých případech to ale povede k ještě většímu zhoršení jejich nálady.

Andělská rada: Přestože vaše finanční stránka se může zlepšit, neoslavujte tuto událost přílišným utrácením. Investujte část svých financí do projektu, kterému věříte, a zbytek si schovejte na horší časy.

Vaše finanční situace není špatná, ale místo velkého utrácení raději investujte do nějakého projektu
Vaše finanční situace není špatná, ale místo velkého utrácení raději investujte do nějakého projektu | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše náročné aktivity vyústí v potřebu odpočinku dříve, než čekáte. Nápadů budete mít hodně, ale energie vám bude chybět. Vaše nadšení vám neumožní si všimnout, že vám dochází energie a měli byste tudíž zpomalit. Domov není vhodné místo pro vaše působení, naopak na veřejnosti se pobavíte více – a unavíte.

Dobré zprávy: Nebojte se o své vztahy s ostatními lidmi. Naopak, hodně se zlepší. Taktéž se nebojte prosadit své názory. Lidé si budou myslet, že jste moudří, vaše plány budou dávat velký smysl.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu projekty, které jste dosud nedokončili, vám mohou vaši slávu sebrat. Pozor na vyčerpanost, nyní byste se těmto svým plánům věnovat neměli.

Andělská rada: Máte své vlastní hranice únosnosti. Pokud se vám nedaří, máte tendenci snažit se nad rámec vlastních možností. Spíše odpočívejte, nesázejte se sami se sebou, kolik toho vydržíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Změny jsou důležitou součástí vašeho života. Bohužel i obavy. Ke spoustě změn se neodhodláte jen proto, že se domníváte, že učinit tyto změny bude největší chybou vašeho života. Je to pravda? To opravdu nemůžete vědět, dokud nenajdete kuráž tyto změny podniknout.

Dobré zprávy: Buďte více trpěliví. Obzvláště v oblasti vztahů se kvůli obavám o změny budete snažit, aby všechno klapalo, a díky tomu se stanete oblíbenějšími než kdy dříve.

Na co si dát pozor: Nervozita vás může zcela ovládnout, pokud si přestanete být jisti svými činy. Nevědomost, co vás čeká, vám přinese pouze trápení. Buďte si více jisti tím, co děláte.

Andělská rada: Vaše pokroky jsou zřejmé, ale vy si je musíte plně uvědomit, abyste je dokázali ocenit. Buďte si plně vědomi síly vaší vůle. Jste schopni pomoci člověku v nouzi a profitovat z jejich štěstí.

Váhy (23. září – 23. října)

Všude dobře, doma nejlépe. Toto bude vaše motto tohoto týdne. V práci nebudete mít problémy, ale budete trochu líní na to, aby vás to tam bavilo. Jakmile se dostanete domů, začnete přeorganizovávat. Zejména řád obsahu skříní vás začne nudit. S konečným výsledkem úklidu budete spokojeni.

Dobré zprávy: Vše, co bylo pouhý sen, se nyní naplní. Pochopitelně, potřebujete vyvinout značnou píli, abyste něčeho dosáhli, což bude nyní obtížné. Motivace vám však chybět nebude.

Na co si dát pozor: Projdete mnoha změnami, což se nebude líbit několika vašim známým. Avšak nevěšte hlavu, oni si za čas navyknou na to, že je už nepotřebujete tolik jako kdysi. Nakonec budou rádi, že jste se plně postavili na vlastní nohy.

Andělská rada: Vaši známí, dokonce i rodina, mohou mít svůj názor na všechno, co děláte. Nezazlívejte jim to. Naopak jim vyjádřete svou podporu, kdyby oni někdy potřebovali vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Věřit více své intuici vám pomůže vyhnout se velkému množství potíží. Lidé se vám budou snažit namluvit něco, co není pravda, a v konečném důsledku budete ti špatní vy. Raději nyní nevěřte všemu, co vám lidé říkají, pokud se domníváte, že vám nemusejí říkat pravdu.

Dobré zprávy: Na vaši rodinu bude spoleh, co se týče důvěryhodných informací. Plně uspokojí vaši zvědavost a navíc se nemusíte obávat žádné zrady. Tyto informace budou podložené.

Na co si dát pozor: Při řešení problémů si nevšimnete určitých nápověd, které vám mohou pomoci vyřešit vaši současnou situaci. Nikam nespěchejte a pozorně si všímejte všech detailů.

Andělská rada: Lidé si občas zavtipkují, aniž by se usmáli. Vy však vše můžete myslet doslova a poté vzniknou nedorozumění. Než zareagujete, ujistěte se, že víte, na co vůbec reagujete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Peníze nyní posunete na první místo. Budete se snažit, aby si nadřízený všiml vašeho pokroku. Pokud jste nezaměstnaní, vše, co budete dělat, je hledat práci. V obou případech se zaměříte na spoustu věcí najednou, což se na konci týdne neukáže jako nejmoudřejší řešení.

Dobré zprávy: Vymyslíte něco zcela nového a ve volném čase se tomu budete věnovat. Bude se jednat o přípravu na podnikání, pokud v současné době nepodnikáte.

Na co si dát pozor: Budete držet kasu, což vás učiní velmi nešťastnými. Není důvod odepřít si dobrý oběd, který si pravidelně dáváte. Nebuďte na sebe tak přísní, zasloužíte si určitý luxus.

Andělská rada: Nové příležitosti se k vám dostávají každý den. Pokud vám unikne možnost stát se více finančně nezávislými na jiném člověku, brzy se naskytne další.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Občas tvrdíte, že váš život je nudný a žádné změny se v něm neodehrávají. To není případ tohoto týdne. Ba naopak, změn bude požehnaně a ani si jich nestačíte všímat. Budou příjemné i nepříjemné, ale nakonec budou to nejlepší, co vás mohlo potkat.

Dobré zprávy: Vaše nápady budou dobré. Zejména ty, které se týkají potenciálního zlepšení vaší kariéry. Doplnění vzdělání bude důležité, ale vás bude bavit jak práce, tak samotné vzdělání.

Na co si dát pozor: Změny se musejí stát, některým z nich se však budete chtít vyhnout. Přitom se dějí jen pro vaše dobro, pouze vy na ně nahlížíte velmi negativně. Dejte jim větší šanci.

Andělská rada: Pokud potřebujete pomoc během vzdělávání, jednoduše si najděte přátele, kteří se zajímají o to samé, co se zrovna učíte vy. Čím více vás bude, tím je pravděpodobnější, že u svého učení zůstanete.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Láska bude v plném proudu, tentokrát se však nebude týkat vás. Naopak, budete skvělí dohazovači. Pokud někdo z vašich přátel nemůže najít lásku svého života, nyní to bude pouze na vás, abyste se angažovali do zprostředkování romantické schůzky, kde ovšem nakonec nebudete přítomni.

Dobré zprávy: Budete velmi všímaví a každou událost budete vnímat jako něco, co vám má v životě pomoci. Díky tomu budete velmi pozitivně naladěni a vše se vám zadaří.

Na co si dát pozor: Budete zastávat jen jeden názor na to, jak se různé události staly (zejména ty, které se vás přímo netýkají). Také budete bezstarostní, za což se v příštích týdnech nepochválíte.

Andělská rada: Zastávání svého vlastního názoru nevede k ničemu dobrému. Buďte otevřeni názorům jiných lidí. Oni mají svou vlastní pravdu, z níž se můžete poučit.

Ryby (19. února – 20. března)

Více se budete usmívat na celý svět. Zjistíte, že to je skvělá metoda, jak v ostatních lidech vyvolat dobrou náladu bez ohledu na to, čím si momentálně procházejí. Budete k nim přistupovat pozitivně a oni se vám odvděčí opětovaným úsměvem. Slov netřeba, vám se bude líbit jejich zlepšená nálada.

Dobré zprávy: Zjistíte, že spousta osob kolem vás vás má hodně ráda. Nezáleží na tom, jak jste byli vychováváni a čím jste si prošli. To, co vás spojuje, je ochota zlepšovat svět.

Na co si dát pozor: Ačkoli můžete cítit potřebu udobřit se s dávným nepřítelem, strach ze samotného setkání vám to nedovolí. Záleží vám na tomto člověku? Pokud ano, měli byste strach překonat.

Andělská rada: Sjednoťte lidi, na kterých vám hodně záleží, a pozvěte je někdy v týdnu na společný výlet. Ten by měl být překvapením, nestyďte se být tajemní. Tajemnost vaše přátel spíše přiláká.

Zdroj článku:
  • Autorský text