Andělský týdenní horoskop: Panny zažijí krušné chvíle, aby se posunuly dál, Střelci začnou ignorovat své problémy

Andělský týdenní horoskop: Panny zažijí krušné chvíle, aby se posunuly dál, Střelci začnou ignorovat své problémy
Nikdo neříká, že cesta za úspěchem je jednoduchá a bez překážek. Andělé tvrdí, že tu správnou cestu poznáme podle toho, že nás osud zkouší, nikoli podle toho, že všechno jde jako po másle. Ty nejsnadnější cesty totiž většinou dlouho netrvají.

A tak bychom se neměli překážek na své životní cestě bát. Naopak, měli bychom za ně být vděční. Učíme se, jak se poprat v životě. Navíc za každým velkým problémem se skrývá odměna, která je přímo úměrná naší snaze vytrvat a bojovat. Zaznamenáte i vy tento týden nějaké problémy nebo bude vaše životní cesta klidnější? Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

S hudbou se vám bude pracovat mnohem lépe. Zbavíte se všeho stresu, který se ve vás nahromadil a vy jste s ním nic nedělali. Rozhodnete se žít lepší život, plný radosti a zábavy. Práce vás také bude bavit, ale více se na ni budete moci soustředit, když si budete dělat pravidelné krátké procházky.

Dobré zprávy: Začnete se více zajímat, co si o vašich počinech myslejí ostatní, obzvláště osoby vám nejbližší. Také se začnete radovat z běžných věcí, jako například dobře připraveného obědu.

Na co si dát pozor: O své blízké se budete starat zbytečně intenzivně. Oni pochopí, že jim chcete dopřát to nejlepší a zlepšit jim náladu, ale postupně začnou být vaší snahou unavení.

Andělská rada: Je důležité dopřát ostatním trochu toho času o samotě. Budete více společenští, což se o několika jiných osobách říci nedá. Vždy respektujte žádost, abyste nyní odešli a vyčkali, dokud nebudete kontaktováni.

Býk (20. dubna – 20. května)

V práci se vám začne dařit mnohem více. Pokud práci nemáte, máte velkou šanci zahlédnout dobře znějící nabídku, která může změnit váš život k lepšímu. Také rodinné vztahy, které mohly minulý týden skřípat, se opět navrátí do stavu vzájemné harmonie a přinesou vám velkou spokojenost.

Dobré zprávy: Zdá se, že všechno půjde ve váš prospěch. Nic vás nenaštve, naopak budete mile překvapeni, jak pozitivně se události vyvinou. Drobnou pomocí druhým své štěstí ještě zvýšíte.

Na co si dát pozor: Stresu, který se ve vašem těle nahromadil dříve, však bude zapotřebí se zbavit co nejrychleji, aby nezpůsobil další škody. Dokud ve vás bude, můžete být trochu frustrovaní.

Andělská rada: Zjistěte, co přesně vám stres způsobilo, a zbavte se těchto věcí či vzorců chování. Zasloužíte si být šťastní, ale aby se tak stalo, musíte pro to také něco sami udělat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Uděláte si čas na všechno, jen ne na odpočinek. To se ale musí změnit, abyste neskončili vyčerpaní a štěkaví na všechny kolem sebe. Bude nutné vyvážit svůj pracovní a soukromý život. Toho docílíte zdravým plánováním, během něhož nebudete vytvářet nesplnitelné cíle, na které zatím nemáte.

Dobré zprávy: Romantika vám vstoupí do některých plánů, které budete muset přerušit. Nebudete však litovat. Ba naopak, trávení času s někým, s kým je vám dobře, uvolní veškerý stres z vaší mysli.

Na co si dát pozor: Energie budete mít tolik, že si nevšimnete, že vám dochází, dokud budete něco dělat. Je proto důležité častěji odpočívat, abyste si vůbec mohli všimnout začínající únavy.

Andělská rada: Chcete-li dosáhnout velkých úspěchů, nemůžete si na sebe vzít to nejtěžší. Začněte na něčem snadnějším, o čem víte, že to zvládnete (ne o čem si jen myslíte, že to zvládnete).

Rak (22. června – 22. července)

Sousedé, s nimiž máte dobré vztahy, budou nyní důležitou součástí vašeho života. Také v práci si budete chtít vybírat své spolupracovníky, nebudete chtít pracovat jen tak s kdekým. Budete přesně vědět, s jakým typem lidí budete chtít trávit čas, a budete přesně vědět proč.

Dobré zprávy: Odhalíte skrytý talent v nejednom člověku. S těmito lidmi se dokážete plně synchronizovat, jakmile začnete dělat něco společně, a práce vám díky tomu bude ubíhat mnohem rychleji.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu určití lidé vám nesednou vůbec, a k těm budete až přehnaně kritičtí. Zkuste si představit, jak by bylo vám, kdyby vám soustavně byly vyčítány chyby.

Andělská rada: Žádný člověk není dokonalý, každý má nejen své chyby, ale také své přednosti. Nesuďte proto ostatní podle způsobu myšlení, snažte se všech odlišností využít na maximum.

Sousedé, s nimiž máte dobré vztahy, budou nyní důležitou součástí vašeho života
Sousedé, s nimiž máte dobré vztahy, budou nyní důležitou součástí vašeho života | Zdroj: Jim_Filim / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejen práce, ale také vztahy s přáteli a rodinou se silně zlepší, jakmile vymyslíte svůj vlastní plán, který každého nadchne. Nebojte se riskovat, uspějete. Žádný váš plán není dostatečně šílený na to, aby se nedal zrealizovat. Vše, co potřebujete k úspěchu, je odvaha, kterou vám dodají přátelé.

Dobré zprávy: Budete více důvěřovat své intuici. Ta vás nezklame, správně vám napoví, kdy je nejlepší říci to či tamto a jak toho dosáhnout. Lidé vás začnou více respektovat pro vaše nápady.

Na co si dát pozor: Když někoho požádáte o radu, je vhodné nepřerušovat. Ačkoli ke všemu máte připomínky, nyní se jim vyhněte, abyste šanci, že radu vyslechnete celou, zvýšili na sto procent.

Andělská rada: Zůstaňte pokorní, kdykoli s někým mluvíte. Více se usmívejte, přestože můžete být nervózní kvůli potenciálnímu negativnímu výsledku. Věřte, že vše nakonec dopadne dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Osud k vám nyní nebude příliš přívětivý, ale to jen proto, abyste našli jinou, mnohem lepší životní cestu. Vyjděte proto vstříc všem překážkám, které se objeví. Naštěstí se do všeho vrhnete po hlavě a budete mít radost ze svých úspěchů, což vám zajistí lepší rozhodování a zlepšení kvality života.

Dobré zprávy: Nebudete zapomínat na své problémy ani před nimi utíkat, a to díky pozitivně naladěné mysli. Vaše řešení se mohou zdát trochu netradiční, ale budou fungovat.

Na co si dát pozor: Nebudete mít tolik času řešit problémy ostatních. Skoro se bude zdát, jako byste byli jediný člověk ve vašem vlastním vesmíru. Vztahy proto mohou mírně pokulhávat.

Andělská rada: Nezapomeňte se také uklidnit aktivitami, které vás baví a naplňují. Pokud jste až příliš zabraní do řešení svého problému, na chvilku si od něho odpočiňte krátkou meditací.

Váhy (23. září – 23. října)

Využijete svou fantazii, abyste se zbavili většiny problémů a odstartovali váš velký projekt. Nyní si uvědomíte, jak je tento projekt pro vás důležitý, a tak ho přestanete donekonečna odkládat. Budete se divit, kolik jste toho zvládli sami, bez pomoci kohokoli dalšího. Na svou práci budete právem hrdí.

Dobré zprávy: Vaše plány nejsou konečné, naopak je budete hodně předělávat, čímž je dotáhnete do dokonalosti. Jakmile budete připraveni, zmíníte se o nich vhodné osobě a předložíte práci, kterou jste již udělali.

Na co si dát pozor: Minulost vás může občas zpomalit. Vzpomínky, které nejsou dobré, však nemají právo ničit váš pokrok. Prostě je ignorujte, udržujte si motivaci.

Andělská rada: Ačkoli to není příjemné, je potřeba vyřešit spory se členy rodiny. Myšlenky na to, že je na vás někdo naštvaný, vás totiž také zpomalují, a to více, než tušíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše vlastní úspěchy budou velkou překážkou ve vytváření úspěchů nových. Nenechte svou pýchu, aby vám podsunula myšlenku, že jste toho zvládli dost a nyní je třeba oslavovat, nikoli pracovat. Stále toho máte před sebou hodně a stále se máte v čem zlepšovat. Neodkládejte to na jindy.

Dobré zprávy: Zjistíte, kdo vás držel zpátky svými řečmi, že něco nedokážete, a tuto osobu vykážete ze svého života. Bude to těžké rozhodnutí, ale je nutné pro vaše dlouhodobé štěstí.

Na co si dát pozor: Váš smysl pro humor nerozveselí určitou osobu, na které vám záleží, spíše naopak. Snažte se proto drobným vtípkům vyhnout, pokud nejsou nezbytně nutné.

Andělská rada: Jste zvědaví, co se týče života jiných lidí. Některé staré rány je ale potřeba nechat zacelit úplně. Nevyptávejte se lidí na bolestivé vzpomínky, dokud se s nimi zcela nesmířili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zapomenete na všechny své problémy, budete je ignorovat. Zatoužíte více si užívat života, budete toužit po větší svobodě a také životě bez problémů. Naneštěstí se vám toto chování vrátí ještě tento týden, a sice v ještě horší podobě. Udělejte si proto čas, abyste své problémy vyřešili nyní.

Dobré zprávy: Vaše pozitivní nálada k vám přiláká lidi, kteří vám mohou pomoci vyřešit vaše problémy. Jediné, co musíte udělat, je uvědomit si, že vůbec nějaké problémy máte.

Na co si dát pozor: Výkyvy nálad u vás nyní nebudou neobvyklé. Zkuste zjistit, proč se to děje, a najděte metodu, která vám pomůže mírnit svůj vztek, když se objeví.

Andělská rada: Stravte chvíli o samotě a přemýšlejte nad uplynulými dny. To vám umožní zjistit, co jste mohli udělat špatně nebo kteří lidé vám uškodili, když jste jim sdělili své tajemství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Opět se ponoříte do své práce, tentokrát to ale bude jiné. Zapomenete na celý svět, bude to vypadat, že práce se stala vaším jediným smyslem života. Vztahy s ostatními lidmi jsou ale rovněž důležité, proto se vracejte také do skutečného světa a více si všímejte rodiny, přátel i jiných lidí.

Dobré zprávy: Když budete chtít, můžete své vztahy místo zhoršení rapidně zlepšit. Vaše kreativita vám to umožňuje. I malý vlastnoručně vyrobený dárek bude symbolizovat vaše empatie.

Na co si dát pozor: Zjistěte, proč tolik pracujete. Vize vyšší výplaty to být nemusí, přestože si to můžete myslet. Možná někdo zranil vaše city a vy na to přestanete myslet jedině tehdy, když pracujete.

Andělská rada: Neplňte povinnosti, které vás nebaví, běžným způsobem. Kreativní jste dost, vymyslete proto způsob, jak své povinnosti dokončit, aniž byste se u nich trápili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Impulzivnost není vždy ta vlastnost, která vás posune dál, a nyní můžete čelit drobným potížím kvůli ukvapenému a špatnému rozhodnutí. Využijete ji jen tehdy, když se dostanete do situace, ve které je potřeba jednat rychle. Pokud si nebudete vědět rady, sny vám ukážou cestu dál.

Dobré zprávy: Ne se všemi lidmi jste se rozešli v dobrém. Osoba, na kterou neustále myslíte, si na vás vzpomene a navštíví vás buď ještě tento týden nebo někdy v blízké budoucnosti.

Na co si dát pozor: Když budete neopatrní, můžete se vydat špatným směrem nebo uvěřit nesprávnému člověku. Než někomu budete důvěřovat, vždy si ověřte jeho důvěryhodnost.

Andělská rada: Není na škodu si občas zapsat, co se vám zdá, a podívat se do snáře, co vaše sny mohou znamenat. Umožní vám to být připravenější na neočekávané situace.

Ryby (19. února – 20. března)

Úspěch projektu, na kterém pracujete tak tvrdě, se k vám brzy dostaví. Na druhou stranu si nebudete jisti, zda děláte správnou věc. To je v pořádku. Ujistěte se, že na jeden den v týdnu si odpočinete od své tvrdé práce a shrnete si, co jste již dokázali a zda cítíte, že děláte něco pro jiné.

Dobré zprávy: Zatoužíte setkat se se všemi přáteli, které znáte. Dokonce si na ně najdete čas. Někteří přátelé však nebudou moci, a tak vám zbyde více času na ty, kteří se dostaví.

Na co si dát pozor: Neinvestujte do svého projektu více, než je zapotřebí. Ačkoli jste se v poslední době naučili šetřit, jakmile vás popadne nákupní horečka, můžete se rozhodnout nesprávně.

Andělská rada: Dávejte si pozor na svou únavu. Jakmile vám dojde energie, začnete se chovat impulzivně a všechen svůj úspěch můžete sami sobě sebrat doslova během několika minut.

Zdroj článku:
  • Autorský text