Andělský týdenní horoskop: Štíři se zamyslí nad svými činy z nedávné doby, Raci mohou urazit vtipkováním

Andělský týdenní horoskop: Štíři se zamyslí nad svými činy z nedávné doby, Raci mohou urazit vtipkováním
Chyby se stávají. Ať už jsme provedli něco ze vzteku nebo jsme problémy příliš zlehčovali, neobejde se to bez následků. Hádka je to nejmenší, co se stane, pokud druhému uděláme něco, co se mu nelíbí. Litovat svého činu je namístě. Andělé se však snaží dát vše co nejdříve opět do pořádku.

Naším úkolem je tolik nemyslet na to, co se stalo, a donekonečna se nekárat. Mohli jsme před deseti lety říci něco nevhodného, co vedlo k odloučení druhé osoby. Je to však dávno. Tato osoba nás může navštívit. Možná ale neví, zda ji opravdu chceme vidět, kvůli tomu, jak jsme se zachovali. Můžeme se utápět v sebenenávisti nebo se sebrat a jít si s danou osobou promluvit. Tím projevíme svou touhu opět se vídat. Tento týden máme zvýšenou šanci opětovného shledání. Co čeká vás a jak se zachovat, aby tento týden probíhal co nejlépe? Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Komunikace s jinými lidmi se o hodně zlepší. Budete více empatičtí, díky čemuž získáte důvěru ostatních lidí. Pokud jste v poslední době nechápali chování určitého člověka, ten se vám nyní plně otevře a vy si vyslechnete všechny detaily, které jsou potřeba k pochopení jednání dotyčného.

Dobré zprávy: Více se sblížíte s ostatními lidmi, což vám poskytne důvěru autority. Nová finanční příležitost není vyloučena, taktéž si najdete přátele, kteří vám budou schopni více naslouchat.

Na co si dát pozor: Ne o všechno, co víte, je nutné se podělit. Dávejte si pozor na to, jaké informace šíříte. Jediná věta řečená nesprávnému člověku může negativně ovlivnit vaši budoucnost.

Andělská rada: Nemusíte sdílet všechny své myšlenky, abyste se stali u ostatních oblíbení. Každý má své tajemství, proto byste se ho neměli vzdávat ani vy jen proto, abyste na někoho zapůsobili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Někdy jste nahoře, někdy dole. Jakkoli se budete snažit, nebudete tím největším oblíbencem neustále. Můžete být zklamaní, že vaši přátelé si na vás neudělají tolik času jako kdysi. Ale nezoufejte, časy, kdy se zaměřili pouze na čas strávený s vámi, se ještě tento týden opět vrátí.

Dobré zprávy: Šetření peněz půjde lépe než obvykle, budete mít velkou radost z vašeho zůstatku. Utrácet příliš nebudete a vaše budoucí já vám za to později hodně poděkuje, až peníze budou zapotřebí.

Na co si dát pozor: Rozhodnete se začít naplňovat svůj nejtajnější plán. Můžete se však setkat s neúspěchem, pokud dosud není řádně promyšlený. Rozhodněte se, zda skutečně stojí za váš čas.

Andělská rada: Pracovitost je zapotřebí, abyste se měli lépe, ale nic se nemá přehánět. Dlouhodobě nevydržíte nápor na psychiku, proto se ujistěte, že budete dostatečně odpočívat a bavit se.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nadobro uzavřete svůj současný život a zahájíte novou kapitolu, kapitolu života, která bude plná naděje a snadno dosažitelných přání. Uvědomíte si, že některé vaše snahy vůbec nefungovaly, a vydáte se oklikou, která vám umožní dojít do zdárného cíle. Potřebovat ale budete velké množství trpělivosti.

Dobré zprávy: S někým vám blízkým jste to měli hodně těžké, vztah skřípal. Nyní dojde k silnému zlepšení, oba dva se navzájem lépe pochopíte a budete si opět navzájem velkou oporou.

Na co si dát pozor: Neudržíte pozornost u jedné aktivity, což je škoda. Vaše mysl bude přebíhat častěji než obvykle a vy se nebudete moci soustředit na svou práci. Kofein nyní není doporučen.

Andělská rada: Když se nezadaří, zkuste neposunout sami sebe na první místo. Vaše pravda je hodnotný názor, ale neměli byste zapomínat naslouchat druhým, také oni mají své vlastní poznatky.

Rak (22. června – 22. července)

Trochu škádlení lidí, které máte nejraději, neuškodí. Je však potřeba držet se v určitých mezích únosnosti. Ne každý bude mít náladu na vaše vtípky a ne každý bude souhlasit s tím, že se jedná pouze o neškodnou zábavu. Než dělat naschvály, je lepší se zeptat, zda dotyčný nechce, abyste mu s něčím pomohli v domácnosti.

Dobré zprávy: Přijde k vám výjimečná návštěva. Bude ohlášená, proto si poklidíte a nezapomenete ani na dekorace. Dostane se vám samé chvály. Tato osoba má plán, který je výnosný, a bude si přát, abyste se na něm podíleli.

Na co si dát pozor: Člověk, kterému jste v poslední době nevěnovali tolik pozornosti, kolik požadoval, vás nyní může navštívit a všechno vám vyčíst. Zachovejte klid, nerozčilujte se. Vše si s ním vyříkejte.

Andělská rada: Když u vás zrovna nikdo není, využijte tento čas, abyste přehodnotili své myšlenky, pocity a chování. Vždy je na čem zapracovat, proto využijte i tu nejmenší příležitost k osobnímu růstu.

Na raky čeká doma výjimečná návštěva, která přijde s plánem, na kterém chce, abyste se podíleli
Na raky čeká doma výjimečná návštěva, která přijde s plánem, na kterém chce, abyste se podíleli | Zdroj: Goodluz / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

V práci se vám začne více dařit a přijdete na způsob, jak svou snahu ještě zefektivnit. V průběhu týdne ale můžete pocítit jistou lenivost, která vznikne, když se vám začne dařit až příliš. Když vydržíte ve svém úsilí, zažijete úspěch, který jste si ani nepředstavovali, že je možný.

Dobré zprávy: Váš oblíbený spolupracovník, pokud pracujete, se s vámi bude podílet na společné práci, která skončí bezchybně. Jste-li nezaměstnaní, blízký přítel vás může dostat do firmy, kde sám pracuje.

Na co si dát pozor: Ztráta koncentrace je vaším nepřítelem, a to jak v oblasti práce, tak v oblasti přátelství a rodiny. Když vás někdo o něco požádá a vy souhlasíte, nenechávejte to na později.

Andělská rada: Neupínejte se tolik na to, co jste dosud dokázali. Nejste vy a ti ostatní, všichni jste svým způsobem propojeni. Podělte se o svou slávu. Když se vám přestane dařit, můžete očekávat totéž od ostatních.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše zvídavá stránka nebude v souladu s vaší pracovní morálkou. V práci se zaměříte na všechno okolo, jen ne na své úkoly, a jakmile se vrátíte domů, vaše zvědavost vás opustí a budete si přát, abyste už konečně zítra zase pracovali. Tento týden neočekávejte změnu k lepšímu.

Dobré zprávy: Budete-li se soustředit, přijdete na to, jak opět získat chuť do práce v pracovní době. Blízký přítel či starší člen rodiny vám ochotně poradí, co dělat, když chybí motivace.

Na co si dát pozor: Zkoušet podnikat kroky, aniž byste se předtím poradili s někým zkušenějším, vás může uvést do problémů s autoritou. Napřed se raději ptejte, teprve až poté konejte.

Andělská rada: Pozor na investice. Ujistěte se, že vám pomohou zlepšit budoucnost. Ne každý plán je tak dobrý, jak se zprvu zdá, a ne u každého plánu vydržíte. Opět se hodí rada někoho staršího.

Váhy (23. září – 23. října)

Upřímností budete jen hýřit, nicméně se najde pouze pár jedinců, kteří vaši změnu opravdu ocení. Zlost vás může ovládnout kdykoli, budete přecitlivělí na chování jiných lidí. A to je ten čas, kdy řeknete od plic, co si o všech ostatních myslíte. Trochu zvolnit a vážit slova nebude na škodu.

Dobré zprávy: V průběhu týdne přestanete plýtvat energií pro lidi, kteří se stejně nepoučí, a věnujete svou plnou pozornost něčemu, co přinese radost vám i ostatním.

Na co si dát pozor: Komunikace bude zaostávat, neměli byste mluvit, pokud opravdu nemáte co říci. Svými slovy můžete šokovat nejen ostatní, ale hlavně sami sebe.

Andělská rada: Mějte se rádi bez ohledu na to, jak hodně zklamete sami sebe. Nejste jediní, komu se občas stane, že řekne něco nevhodného. Neberte si svůj nevstřícný výstup tak k srdci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Začnete litovat všech svých výstupů z předchozího týdne a dlouho strávíte přemýšlením, jak své chování vysvětlit. Možná zatoužíte předstírat, že se nic nestalo, ale to není to nejmoudřejší řešení. Cítíte-li vinu, je dobré se omluvit. To dokáže jen málokdo, a proto sklidíte uznání, nikoli výsměch.

Dobré zprávy: V jednom z vašich důležitých vztahů dojde k příjemné změně. Je to překvapení pro vás, vyznání neuhasínající loajality bez ohledu na to, jaké rozhodnutí učiníte. Máte své příznivce i v horších chvílích.

Na co si dát pozor: V jiném vztahu se budete snažit napravit to, co napravit nelze. Ne všichni lidé se snaží zachránit vztahy tolik jako vy nyní. Neslibujte si nic velkého, jinak budete zklamaní.

Andělská rada: Nesnižujte své standardy kvůli nikomu. Pokud vás někdo nebere takové, jací skutečně jste, těžko se na tom v budoucnu něco změní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Stanete se spíše vlkem samotářem, maximálně budete chtít trávit čas se dvěma dalšími osobami. Budete se cítit šťastní, když budete takto trávit volný čas. Pokud však pracujete s lidmi, můžete trpět. Optimismus vás neopustí v případě, že svůj volný čas strávíte kvalitním programem.

Dobré zprávy: Lidi, kteří jste v poslední době považovali za samozřejmost, nyní opět začnete mít více rádi. Zejména ty dvě osoby, které pro vás nyní budou nejdůležitější. Upřímně jim sdělíte, jak se v jejich přítomnosti cítíte.

Na co si dát pozor: Když vás zastaví osoba, kterou nemáte tolik rádi, jen velmi neochotně si vyslechnete její sdělení. Trochu úsměvu. Paradoxně čím více se budete nudit, tím déle vás dotyčný zdrží.

Andělská rada: Není nic špatného najít si koníček, který můžete provozovat jen vy sami, aniž byste k zabavení potřebovali někoho dalšího. Zkuste se vzdělávat, uděláte svému budoucímu já velkou službu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Týden začne trochu ospale, nebude se vám chtít nic dělat. V průběhu týdne se toho moc nezmění, jen vás přepadne touha začít uklízet a dát předmětům ve své domácnosti nový řád. Také se zaměříte na své fyzické zdraví, začnete cvičit či se k cvičení vrátíte po delší pauze.

Dobré zprávy: Váš život bude nyní na váš vlastní popud řízen jinou osobou. Tento životní styl se vám zalíbí, daná osoba se postará o vaši zábavu a naplní vaši mysl spokojeností.

Na co si dát pozor: Při snížené energii budete mít tendenci mlsat vše sladké. Účinek bude opačný vašemu očekávání. Zkuste spíše stimulovat svou mysl, aby se více soustředila.

Andělská rada: Nehledě na to, jak je váš způsob práce účinný, můžete ho ještě zlepšit. Trik není ve větším přetěžování, ale v úplně jiném způsobu konání pracovních úkolů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Romantika s vámi pěkně zamává, ne vždy je ale dobrý nápad něco si začít s člověkem, kterého téměř vůbec neznáte. Nyní to je tento případ. Máte-li partnera, necháte se unést svými vlastními zájmy a budete předpokládat, že on touží dělat ty samé aktivity. Ohleduplnost je nyní důležitá.

Dobré zprávy: V kreativitě nyní budete vynikat. Pokud se nyní zaměříte na kreativní činnosti, jako je malování či vyjadřování emocí na kus papíru či do poznámek ve vašem zařízení, najdete svůj skrytý talent.

Na co si dát pozor: Sebevědomí nyní poroste, ne vždy to ale bude zdravé sebevědomí. Nenechte pýchu, aby ovládla vaši mysl, dokud se o svůj úspěch nepřičiníte dílem největším.

Andělská rada: Projevte ostatním lidem pokoru. Věnujte jim malou pozornost. Existuje něco, co se vám někdo zmínil, že by potřeboval? Vydejte se do obchodu a danou věc mu kupte jako dárek.

Vodnáře čeká kreativní období. Můžete se vrhnout třeba na malování obrazů
Vodnáře čeká kreativní období. Můžete se vrhnout třeba na malování obrazů | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Ryby (19. února – 20. března)

Začnete se starat o blaho mnohem méně lidí než doposud. Na druhou stranu je to dobře, přestanete přelétávat od jednoho člověka ke druhému a vaše pomoc se stane účinnější. Rozdávání kvalitních rad, nad kterými popřemýšlíte déle, než je vyslovíte, se stane vaším zdrojem spokojenosti.

Dobré zprávy: Vaše schopnost organizace se projeví hlavně u vás doma, lidé se u vás budou cítit velmi pohodlně. To mimo jiné povede k jejich mnohem větší otevřenosti, což vám umožní lépe vyřešit jejich problém.

Na co si dát pozor: Mezi těmi obtížnými lidmi, které neznáte až tak dobře, může být osoba, která skutečně potřebuje vaši pomoc. Zkuste vyslechnout všechny, kteří k vám přijdou, aby se vypovídali.

Andělská rada: Myslíte na dobro svých známých, ale nepřehánějte to. Jakmile si nedáte pozor na množství energie, která vám zbývá, můžete se psychicky vyčerpat. Myslete i na své pohodlí.

Zdroj článku:
  • Autorský text