Andělský týdenní horoskop : Váhy nerozpoznají přátele od nepřátel, Štíři by se měli vyhnout textování

Andělský týdenní horoskop : Váhy nerozpoznají přátele od nepřátel, Štíři by se měli vyhnout textování
Žít svůj vlastní život není žádná ostuda. Ba naopak, měli bychom méně přihlížet k tomu, co si o nás myslí ostatní, a více k tomu, co si myslíme my sami. Pokud nejsme šťastní za to, kdo jsme, nezáleží na tom, že jsme naplnili očekávání všech okolo. Prostě nejsme šťastní.

Andělé tvrdí, že to vždy můžeme změnit. Být spokojenější a nehledět na názory ostatních. Ne vždy je to však tak lehké. A to bude platit pro většinu z nás, co se týče tohoto týdne. Osud však není pevně daný a my s ním můžeme do jisté míry hýbat. Co máte předurčeno vy? Přečtěte si andělská poselství na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Hrozí zvýšené výdaje kvůli touze po luxusu. Sice vyděláte více peněz, ale o to více budete utrácet. Vaše myšlenky se budou točit kolem toho, že věci, které kupujete, nejsou tak drahé. Také přátelé se přičiní o ztrátu vašich úspor. Místo utrácení za chvilkovou zábavu popřemýšlejte o investici do vzdělání.

Dobré zprávy: Finanční ztrátu naštěstí doženete, i když to bude prostřednictvím půjčky u rodinných příslušníků. Lepší ale je nemít žádné dluhy, a proto byste neměli utrácet tak bezhlavě.

Na co si dát pozor: Ti v uvozovkách přátelé, kteří s vámi tráví čas jen tehdy, když máte peníze, se vás budou držet jako klíšťata. Nejlepší bude utrácet za jiné lidi v omezeném množství.

Andělská rada: Pokud možno peníze ze svého účtu vůbec nevybírejte a ani je neberte ze svých úspor. Nemusíte mít všechno. Spíše než na peníze se zaměřte na hodnotné vztahy a jejich upevnění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přehodnotíte některé ze svých názorů, a to proto, že se budete cítit příliš omezováni. Nejdu všem příkladem až příliš? To bude častá věta, kterou uslyšíte říkat svůj vnitřní hlas. Ani vaše další myšlenky budou nerozhodné, zejména oblast lásky může silně poškodit zvýšená touha po toulkách.

Dobré zprávy: V oblasti kariéry se můžete těšit na pozitivní změny. Nadřízení z vás budou nadšení. Svou práci budete stíhat s předstihem a můžete se těšit na pochvalu či slibnou odměnu.

Na co si dát pozor: Vaše mysl se vám bude snažit namluvit, že váš život potřebuje velké změny. Není to pravda. Ve skutečnosti se můžete cítit spokojení s tím, co momentálně máte.

Andělská rada: Přehodnocovat názory je jistou formou osobního růstu, avšak neměli byste je měnit jen proto, že se cítíte od ostatních odstrčeni a chcete na ně udělat dobrý dojem.

Blíženci (21. května – 21. června)

Drby vás budou přitahovat k lidem, což na konci týdne nemusí skončit dobře. Budete mít tendenci uvěřit všemu, co se o ostatních lidech dozvíte. Také se velmi snadno naštvete, pokud vám někdo řekne, že to, co děláte, není úplně správné, a můžete se rozhádat jak s přáteli, tak s rodinou.

Dobré zprávy: Trávení času o samotě a přemýšlením, proč se některé vztahy tolik zhoršily, vám umožní najít ten pravý důvod. Jakmile budete vědět, co jste vy i ostatní udělali špatně, můžete pracovat na nápravě.

Na co si dát pozor: Nesprávně zvolená slova vám mohou zkazit celý týden. Proto, přestože budete mít nutkání mluvit, nedovolte, aby vás vaše upovídaná povaha ukázala ve špatném světle.

Andělská rada: Raději pracujte než abyste poslouchali, co si lidé povídají o jiných. Pokud zrovna nepracujete, můžete se věnovat jakékoli jiné aktivitě. Nikdo vás nenutí poslouchat násilím.

Rak (22. června – 22. července)

Přílišné plánování bude pouhou ztrátou času. Vaše plány se budou rychle měnit podle ostatních lidí, protože nebudete chtít být asertivní, zranit něčí city. Navíc zjistíte, že byste museli vystoupit ze své komfortní zóny, a tak nakonec necháte ostatní, aby vám poradili, co byste nyní měli dělat.

Dobré zprávy: Pokud se zeptáte těch správných lidí, budou nadšeni, že vám mohou pomoci. Vaše oblíbenost u nich stoupne. Dejte si ale pozor, aby někdo nevyužil vaší náklonnosti.

Na co si dát pozor: Slova dokážou hodně zranit. Také ale pomoci. Buďte opatrní, když se rozhodnete mluvit. Domýšlet důsledky svého proslovu nyní bude důležitější než jindy.

Andělská rada: Potřebujete-li plánovat, naplánujte si pouze každý další den. A také pozor na vlastní emoce. Když uděláte něco, co nechcete, jen kvůli ostatním, vztek se ve vás bude hromadit.

Pokud chcete plánovat, naplánujte si pouze každý další den
Pokud chcete plánovat, naplánujte si pouze každý další den | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše pokusy posunout svou kariéru vpřed vás vrátí o několik kroků zpět. Přemýšlet o důsledcích svých kroků nyní bude velmi obtížné a vy se nemusíte vždy pohodnout s autoritou. Slova nebudou volena moudře, proto, pokud mluvit nutně nemusíte, nechte si své připomínky na jindy.

Dobré zprávy: Samota vám nyní bude vyhovovat, naučíte se spoustu jiných věcí. Určité téma vás zaujme tak hodně, že můžete začít přemýšlet o změně zaměstnání, budete chtít dělat nějaké, které vás naplňuje.

Na co si dát pozor: Setkání s lidmi, ke kterými nechováte sympatie, neskončí dobře. Vzájemné obviňování nebude dobré ani pro jednoho z vás, zkazí vám náladu na dlouho dopředu.

Andělská rada: V práci důsledně sledujte, co říkáte a jak se chováte. Je zapotřebí vyhnout se všemu povýšeneckému či arogantnímu jednání, a to i s podřízenými nebo kolegy na stejné pozici.

Panna (23. srpna – 22. září)

Bude se hodit si všechny sliby, které lidem dáte, někam zapsat, abyste na ně nezapomněli. Nebudete totiž vůbec soustředění, vaše pozornost se může zcela přesunout do vašich zájmů, u kterých strávíte delší dobu, než budete mít původně v plánu. Bude velmi důležité hlídat si čas a včas přejít na plnění povinností.

Dobré zprávy: Budete mít kolem sebe spoustu dobrých lidí, kteří vám pomohou, když nebudete něco stíhat, přestože budou vědět, že si za svou situaci částečně budete moci sami.

Na co si dát pozor: Úsilí ostatních je potřeba vhodně odměnit. Nemusíte do nich investovat peníze. Kreativní poděkování bude dostatečný důkaz, že jste jim vděční za to, co pro vás udělali.

Andělská rada: Psát si poznámky není žádná ostuda. Naopak vám umožní lépe si zorganizovat svou práci i volný čas. Díky tomu budete mnohem produktivnější a naučíte se toho více.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mít problém rozpoznat přátele od nepřátel. Hrozí hádka na pracovišti, pokud pracujete, což může být za následek odebrání finančních bonusů. Flirtování by mohlo přilákat pozornost manipulátora, proto buďte opatrní a dávejte si pozor, s kým trávíte svůj volný čas.

Dobré zprávy: Ačkoli ne všechno půjde podle vašich představ, vždy se najde něco, co vám dokáže zlepšit den, a to po celý týden. Budete se radovat z maličkostí, díky čemuž budete mít dobrou náladu.

Na co si dát pozor: Obviňování lidí na základě vašich domněnek vás může rozhádat s nejbližšími přáteli. Než něco řeknete, ujistěte se, že tvrdíte pravdu, abyste neublížili svým vztahům.

Andělská rada: Než dojdete k nějakému názoru, ujistěte se, zda víte, že si to takto přejete. Ne všechno je tak, jak se napoprvé jeví, a ne všechna vaše rozhodnutí jsou konečná již od prvního okamžiku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Posílání zpráv nyní nebude vhodné. Komunikace s jinými lidmi bude zaostávat, neboť pokud začnete mile a někdo bude mít špatnou náladu, snadno se necháte stáhnout do negativní nálady a potom už budete jen nadávat a nadávat. Také vaše rady budou ne vždy žádané a nebudou mít moc pozitivní ohlas.

Dobré zprávy: Vaše nadšení do práce oslní vaše nadřízené. Pokud podnikáte, získáte mnoho nových a spokojených klientů. V oblasti kariéry budete hodně spokojeni.

Na co si dát pozor: Snadno si špatně vyložíte, co druhá osoba svými činy myslí. Buďte objektivnější, nečtete druhým myšlenky. Mohou se chovat jinak než chcete, z nejrůznějších důvodů.

Andělská rada: Co uděláte vy, toho jste si plně vědomi. Za své chování nesete jistou zodpovědnost. Za chování ostatních, pokud se nejedná o vaše nezletilé děti, už nikoli. Nemůžete jim říkat, co mají dělat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyhnout se negativním myšlenkám nyní bude velmi složité. Vaše vztahy s ostatními lidmi se mohou potrhat a někteří lidé dokonce na čas odejdou. Avšak pokud se budete snažit, můžete se k ostatním chovat mile i přes vaši špatnou náladu. Věnujte se práci, abyste nemysleli na své nedávné neshody s ostatními.

Dobré zprávy: Nepříliš dobré mezilidské vztahy vás donutí přemýšlet nad tím, proč tomu tak je. To vám umožní uvědomit si, co můžete dělat, aby si vás ostatní opět všímali, a zlepšit se.

Na co si dát pozor: Můžete být velmi zklamaní, když ne každý s vámi bude souhlasit. Odlišovat se však není nic špatného. Ba naopak, úspěšní lidé dělají ze svých odlišností své přednosti.

Andělská rada: Nehněvejte se na sebe, že jste se tentokrát zklamali sami v sobě. Všechno zlé je pro něco dobré. Všechno, co uděláte, vám přinese něco pozitivního. Musíte se jen zbavit vlivu ega, které vám tvrdí, že jste opět selhali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomyslíte na lásku, nebudete se moci soustředit na svou práci. V průběhu týdne se proto budete muset hodně snažit, abyste svou práci na tento týden stihli, než začne víkend. Pokud jste však zadaní, neměli byste flirtovat s kýmkoli, kdo se po vás ohlédne. Překročit hranici bude nyní velmi jednoduché.

Dobré zprávy: Vaše kreativita bude dosahovat úctyhodných hodnot. Pokud jste se někomu zdráhali sdělit svou lásku, ať už jde o čerstvé vyznání či znovuvyznání partnerovi, budete vědět, jak své myšlenky interpretovat.

Na co si dát pozor: Pozor byste si měli dát na jednání se staršími lidmi. Vaše zamilovanost vám znemožní být duchem přítomni, a tak můžete na nějakou otázku odpovědět jinak než upřímně.

Andělská rada: Naslouchejte všemu, co vám kdo říká, i kdybyste se u toho nudili sebevíce. Zkuste najít poučení v každé větě, kterou uslyšíte, přestože vám to nyní nemusí znít záživně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V určitých vztazích zažijete drobné problémy, avšak můžete je vyřešit tím, že budete lidem více naslouchat. Pravděpodobně se pohádáte s dobrými přáteli kvůli své rodině na základě toho, že budou mít chybné informace. Snažte se pochopit, proč se k vám chovají tak špatně, a vyvraťte jejich domněnky.

Dobré zprávy: Jste originální člověk a své originality se nevzdáte. A to je dobře. Nemá cenu kopírovat někoho dalšího, protože na konci své cesty můžete říci, že jste žili plnohodnotný život.

Na co si dát pozor: Snažte se vysvětlovat a při tom zachovat chladnou hlavu. Nikdo není dokonalý, každému se občas stane, že uvěří lži. Buďte shovívaví, nemusíte se hned naštvat kvůli nepravdě.

Andělská rada: Dobří přátelé jsou opravdoví poklad, ale budete na to zapomínat. Představte si, co byste bez nich dělali, v absolutním klidu, když necítíte vztek. Teprve až poté k sobě budete upřímní.

Ryby (19. února – 20. března)

Bude vám chybět trpělivost s úkoly i s lidmi. Jako by vás lidé nechtěli poslouchat a pochopit, co se jim snažíte sdělit. Zvýšením hlasu tyto problémy nevyřešíte, naopak budete budit dojem člověka, který za každou cenu chce ostatním vnutit svůj názor. Není-li s někým kloudná řeč, je čas odejít.

Dobré zprávy: V klidu odhalíte cestu, kterou je nejlepší se vydat dál. Avšak musíte být plně soustředění. Soukromí je nejlepší pro introspekci, uvědomění a správná rozhodnutí.

Na co si dát pozor: Vaše emoce vám kdykoli mohou dát špatný signál. Něco si špatně vysvětlíte a už se ve vaší hlavě zrodí problém. Většinou se nejedná o skutečné problémy, pouze o vaši představivost.

Andělská rada: Vše má svůj čas, na to nezapomínejte. Nemusí se vám líbit, jakým směrem se váš život nyní ubírá. Toužíte po změně. Ta přijde, jen to může déle trvat.

Zdroj článku:
  • Autorský text