Andělský horoskop na září: Býky ovlivní názory lidí v jejich okolí, Vodnáře zklame příliš velká samostatnost jejich přátel

Andělský horoskop na září: Býky ovlivní názory lidí v jejich okolí, Vodnáře zklame příliš velká samostatnost jejich přátel
Září bude spíše o přehodnocování názorů i našeho celkového života. Ne všechny dny budou krásné, ale většinou si za ně budeme moci sami tím, že budeme příliš přemýšlet. A to hlavně nad událostmi, které nemůžeme ovlivnit. Jaké bude podle andělů váš měsíc září?

Lidé se na nás stanou více nezávislými. Ne všichni to ale budeme brát jako dobrou zprávu. Obzvláště ti z nás, kteří jsou zvyklí pomáhat ostatním, budou smutní z jejich náhlé soběstačnosti. Andělé nám radí, abychom se zaměřili na své vlastní chování a způsoby, jak ho zlepšit. Je skvělé, že se staráme o ostatní, tento měsíc to ale nebude tak nutné. Co přesně čeká vás, jaké dobré zprávy očekávat a na co si naopak dát pozor? Přečtěte si svůj andělský zářijový horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pocit, že se neustále točíte v jednom kruhu, vás bude s menšími přestávkami provázet celý měsíc. Rozhovory o financích také nebudou vhodné, mohou vás rozhádat s nejbližšími. Naštěstí na konci měsíce zjistíte, že jste se jen špatně vyjádřili o svých investicích, a opět se udobříte.

Dobré zprávy: Osud jiných lidí vám nebude ukradený. Vždy najdete v kapse pár drobných, které věnujete potřebným. Vaší ochotě pomáhat si brzy všimne někdo, kdo vám pomůže zlepšit váš vlastní život.

Na co si dát pozor: Nebudete schopni vidět svůj vlastní pokrok, což vám sebere motivaci. Hlavní je vydržet a nevzdávat se, když se ke svému cíli blížíte šnečí rychlostí.

Andělská rada: I ten nejmenší pokrok, který uděláte, je mnohem lepší než pokrok žádný. Zkuste proto po celý měsíc udělat každý den něco malého, i kdybyste tomu měli věnovat jen deset minut.

Býk (20. dubna – 20. května)

Všichni lidé ve vašem okolí na vás začnou mít velký vliv. Budete prahnout po informaci, co si o vás myslejí. Chvilkami budete přemítat, zda opravdu pro sebe děláte to nejlepší. Až se budete proklínat za to, co jste komu řekli a co jste kdy udělali, vzpomeňte si na to, že nikdo není dokonalý, vy ani ostatní.

Dobré zprávy: 20. a 21. září budou vaše šťastné dny, budete značně sebevědomí a zvládnete i zdánlivě nemožné. Ani jiné dny ale nebudou špatné – budete prahnout po vzdělání a sebezlepšení.

Na co si dát pozor: Váš vnitřní kritik vás pouze bude zdržovat od práce a pokroku celkově. Nenechte se jím rozhodit, jsou to pouze obavy z nedokonalosti, které nejsou ničím podložené.

Andělská rada: Na všem, co uděláte, si všimněte něčeho pozitivního. Pomohly vaše činy někomu? Jaké životní zkušenosti jste nabrali? Přemýšlejte takto a váš vnitřní kritik vám nebude mít co vytknout.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čeká vás výrazný pokrok, pokud se budete plně soustředit na své plány nebo na plány někoho jiného. Pokud vám někdo nabídne spolupráci, bude oboustranně výhodná a jde o velkou životní příležitost, jak získat více peněz nebo si vybojovat větší respekt. Vše, co uděláte, vám pomůže do budoucna.

Dobré zprávy: Navázat spolupráci bude nyní jednodušší než kdy jindy. Pokud věříte některému ze svých plánů, najděte lidi, kterým váš nápad připadá geniální, naverbujte je do svého týmu.

Na co si dát pozor: Můžete zaznamenat jisté pochybnosti o smyslu svého života. Když budete mít pocit, že nic z toho, co děláte, nemá smysl, bude vhodné neřídit se podle toho, co vám říkají ostatní.

Andělská rada: Lidé vám dokážou předat dobré rady, ale také vám citově ublížit. Nechápou, proč je pro vás něco tolik důležité. Nikdy to plně nepochopí, protože nežijí váš život. Rozhodujte se více na základě toho, co cítíte vy sami.

Dělejte věci, které vám dávají smysl
Dělejte věci, které vám dávají smysl | Zdroj: lzf / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Doma se zdržovat nebudete. Zatoužíte po vzdělání, které získáte mimo své bydliště. Mnohem zajímavější než samotné vědomosti bude cesta, na které tyto vědomosti budete hledat. Také přehodnotíte, čeho si skutečně ceníte, a posunete se na své životní cestě o celé skoky.

Dobré zprávy: Celý svůj život překopete od základů, jakmile si uvědomíte, že něco musíte nechat jít, abyste něco jiného mohli do svého života vpustit. Ačkoli to nebude snadné rozhodování, nakonec budete velmi spokojeni.

Na co si dát pozor: Váš velký pokrok se neobejde bez představ, že to, co děláte, by mohlo být z dlouhodobého hlediska špatně. Není třeba litovat vašich činů. Když se vám nebudou líbit, můžete s nimi přestat.

Andělská rada: Osobní růst je tak zajímavý v tom, že neustále zkoušíte, jaká cesta pro vás bude ta nejlepší. Dokud nic nezkusíte, nic nezjistíte, a proto se nebojte učinit převratná rozhodnutí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Skoro se bude zdát, že peníze jsou to jediné, co vás zajímá. V práci tudíž strávíte mnohem více času než doposud. To se postupně odrazí na vaší náladě. Pokud si nedopřejete dostatek odpočinku a spánku, vaše nálada se bude zhoršovat a vaše vztahy s ostatními lidmi mohou značně utrpět.

Dobré zprávy: O peníze nebudete mít nouzi. Navíc budete oplývat nápady, které v budoucnu budete moci zpeněžit a stát se ještě bohatšími. Dostatek volného času je ale zapotřebí, abyste se nezbláznili.

Na co si dát pozor: Budete tíhnout k sociální izolaci. S přáteli nepromluvíte ani jedno slovo, protože toho budete mít příliš. Je důležité komunikovat s ostatními, hlavně s nejbližšími, a nebýt tak ponořeni do práce.

Andělská rada: K práci se můžete kdykoli vrátit, obzvláště pokud jde o váš vlastní projekt, na který máte hromadu času. Napřed se postarejte o své pohodlí a teprve až poté tvořte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete více sami sebou. Již vás začne unavovat, jak se vám ostatní snaží poroučet téměř okamžitě poté, kdy jim projevíte svou vstřícnost. Pro pomoc ostatním to tedy nevypadá příliš nadějně. Na druhou stranu když uvidíte, že někdo je opravdu na dně, vaše empatie vás znovu ovládne.

Dobré zprávy: Zaměříte se na své nejbližší vztahy a uděláte si v nich pořádek. Své chyby, které jste udělali v minulosti, nebudete přenášet do budoucnosti, což vám umožní být šťastnější.

Na co si dát pozor: Občas bude těžké uvědomit si své vlastní priority. Některé životní oblasti jsou pro vás stejně důležité než jiné. Abyste však dosáhli pokroku, musíte si udělat jasno, co upřednostníte.

Andělská rada: Vše, co potřebujete ke správným rozhodnutím, je dostatek času. Dopřejte si ho. Ne vždy to bude jednoduché, ale je to skutečně nutné pro vaši lepší budoucnost.

Váhy (23. září – 23. října)

Devátý měsíc se nese ve znamení velkých úspěchů, ale také nadměrného mlsání. Hned začátkem měsíce totiž budete chtít uspořádat velkou rodinnou oslavu s velkým množstvím sladkostí. Zní to lákavě, ale v zájmu vlastního zdraví popřemýšlejte, že alespoň část mlsek nahradíte zdravější alternativou.

Dobré zprávy: Zpozorujete na sobě další skrytý talent, a to pravděpodobně 18. září. Pokud jste v minulosti měli pocit, že se nikam neposouváte, nyní vás tuto domněnku nikdo neuslyší říkat.

Na co si dát pozor: Velké skoky vpřed způsobí velkou únavu. Budete tak zabraní do své práce a svých projektů, že si neuvědomíte, kdy jste unavení. Vnímejte volání po spánku, aby nedošlo k celkovému vyčerpání.

Andělská rada: Když budete mluvit s autoritou o možném povýšení, nikdo vám nezakazuje vtipkovat. Ba naopak, nevinné vtípky v autoritě vzbudí dojem, že jste ten správný člověk.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Bude vám scházet trpělivost. Nebudete chtít čekat na ten správný okamžik, všechno začnete řešit okamžitě. V případě řešení cizích problémů, kdy dotyčnému ani nesdělíte, co se chystáte udělat, to však může vést k velkému nedorozumění. Komunikace je klíčová, proto na ni nezapomínejte.

Dobré zprávy: Lidé se ani neodváží něco proti vám namítat. Budete spíše vlk samotář, který po přítomnosti přátel příliš toužit nebude, což vám pomůže zaměřit se na všechny své cíle.

Na co si dát pozor: Někteří jedinci mohou nabýt dojmu, že za ně vyřešíte všechny problémy, které mají, a postupně vás mohou začít obtěžovat. Pozor si dejte zejména na nepohodlí a vlastní vztek.

Andělská rada: Zkuste se vydat cestou vzdělávání. Avšak ne tou, po které kráčíte nyní. Zkuste se zaměřit na zcela novou oblast a naučit se něco z ní. Možná budete překvapeni, jak tyto znalosti využijete ve svém vlastním odvětví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Naplánujete určité změny podle toho, jak se budete momentálně cítit. Mnoho z nich bude impulzivních a vy jich po chvíli začnete litovat. Poté většinu svého života vrátíte zpět do starých kolejí. Pokud ale nebudete změny provádět okamžitě po jejich vymyšlení, uvědomíte si, které nejsou tak dobré.

Dobré zprávy: Strávíte mnoho času s lidmi, kteří pečlivě zvažují každý svůj krok, a ledacos se od nich přiučíte. Mohou vám pomoci s vaší kariérou, říci vám, co byste v ní mohli zlepšit, abyste se někam posunuli.

Na co si dát pozor: Zpočátku se budete mylně domnívat, že čím více práce odvedete, tím šťastnější budete. V polovině měsíce na vás dopadne velká únava a vy budete muset zpomalit.

Andělská rada: Komunikujte s ostatními o tom, co se vám líbí a co naopak ne. Také jim můžete předložit své plány na trávení volného času. Někteří z nich se k vám v těchto aktivitách přidají.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Doma se budete spíše nudit. Stojí před vámi obtížné rozhodnutí: Zahltit se prací na celý měsíc nebo vycestovat do vzdálenějších krajů, kde vás čeká jistá mentální stimulace z prostředí, které vám není známé? Rozhodnout se musíte sami. V obou případech váš život nabyde nový směr.

Dobré zprávy: Milujete výzvy? Tento měsíc jich bude plný. Díky tomu se budete plně soustředit na to, co zrovna budete dělat. Vize potenciální výhry vás donutí snažit se více než obvykle.

Na co si dát pozor: Občas budete naslouchat svým obavám, nikoli tomu, co si sami přejete. To je škoda, protože přijdete o skvělé zážitky. Snažte se život brát s větším humorem a obavy zmizejí.

Andělská rada: Žijte svůj život naplno. Drobné investice postrádat nebudete, proto není důvod nenavštívit místo, které vás vždy lákalo, a zjistit, zda takto strávený čas je opravdu tak perfektní, jak jste se původně domnívali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jedno překvapení bude střídat druhé. Ne všechna ale budou tak přívětivá, jak budete zpočátku doufat. Štěstí vašich přátel budete vnímat negativně, bude vás štvát, že takto dobře se mají bez vašeho přičinění. Je důležité zachovat chladnou hlavu a uvědomit si, že nemáte vliv na všechno kolem sebe.

Dobré zprávy: Vaše finanční situace se stabilizuje. Popřemýšlíte, že pár drobných pošlete na charitu, a budete mít z toho dobrý pocit. Jejich poděkování vás zahřeje u srdíčka.

Na co si dát pozor: Existují určitá témata, o kterých byste nyní neměli mluvit. Obzvláště zprávy o tom, že svět není jen krásné místo, vás dokážou rozesmutnit.

Andělská rada: Nedokážete-li z nějakého důvodu prožít radost z toho, že někdo zažil úspěch, aniž byste mu jakkoli pomohli, nadešel čas, abyste si koupili něco, z čeho sami budete mít radost.

Ryby (19. února – 20. března)

Mnohokrát změníte svůj úhel pohledu, než konečně přijdete na to, co pro vás bude nejlepší. Můžete se těšit na práci, která vás bude bavit, nebo na nečekané povýšení. Osobní život ale bude trochu zmatečný. Je potřeba uvědomit si, proč si něco přejete více než něco jiného. Teprve poté budete schopni svého snu dosáhnout.

Dobré zprávy: Naučíte se větší zodpovědnosti a k tomuto způsobu života povedete i ostatní. Spoustě lidí tímto změníte vnímání života a úspěchu, čímž docílí pokroku. A vy budete nadšení.

Na co si dát pozor: Na druhou stranu ne všichni lidé mají náladu poslouchat vaše rady. Pokud vidíte, že vaše slova jdou jedním uchem tam a druhým ven, nemá cenu se namáhat.

Andělská rada: Najděte si klidné místo a popřemýšlejte o své budoucnosti. Je to skvělý způsob, jak se někam posunout. Čím jasnější bude váš plán, tím rychleji a efektivněji to půjde.

Zdroj článku:
  • Autorský text