Andělský horoskop na červenec: Strážným andělem prvního prázdninového měsíce je Verchiel

Andělský horoskop na červenec: Strážným andělem prvního prázdninového měsíce je Verchiel
Verchiel nám nabízí prostor a čas na relaxaci, rozjímání a zároveň vybízí k vášni, užívání si života a přijímání hmotných i emočních darů. Jeho vášnivá stránka se projevuje v potřebě nás ochraňovat, obdarovat dostatkem energie a sílou věci dokončit. Verchiel povzbuzuje, abyste si našli čas pro sebe a věnovali se radostným věcem, abyste se zbavili stresu a užívali života.

Beran (21. března – 20. dubna)

Vaším andělem je Machidiel, anděl obnovy a odvahy. A právě odvahu budete v červenci potřebovat, protože vás čekají velmi obtížná rozhodnutí. Ve chvílích, kdy se budete cítit zmateni vám anděl pomůže osvěžit mysl a najít způsob, jak obnovit duši a najít vnitřní klid. Přijměte všechny výzvy a nebojte se riskovat.

Býk (21. dubna – 21. května)

Anděl Suriel vám pomůže pochopit vnímat krásu v její skutečnou (duchovní) podstatu. Červenec bude měsícem plným výzev a důležitých rozhodnutí. Za svými názory si pevně stůjte, v jejich prosazování vás budou andělé provázet.

Finanční stránka bude stabilní, můžete si tedy dopřát nový kousek do vaší šatní skříně nebo luxusní večeři s partnerem.

Blíženci (22. května – 21. června)

Ambriel vám pomůže najít vašeho pravého ducha a získat ovládnutí materialismu, které bude obzvláště v červenci potřebné. Uvědomíte si, že některé plány mohly být příliš uspěchané, pokuste se zklidnit mysl a rozhodnutí přehodnotit. Andělé vám pomáhají k pozitivnímu myšlení, ustálenému postoji života, zvládání stresových situací.

Rak 22. (22. června – 22. července)

Zorial vám pomůže moudře používat vaši představivost a schopnost dosáhnout pocitu jistoty a bezpečí. Červenec bude měsícem oslav, úspěchů a uznání. Nezapomínejte na sílu léčivých schopností, která může vnést do duše duchovní osvícení. Materialismus nahraďte zážitkem, místo nového mobilu si objednejte poznávací zájezd.

Raci slaví v červenci narozeniny, proto tento měsíc pro ně bude plný oslav, ale i úspěchů a uznání
Raci slaví v červenci narozeniny, proto tento měsíc pro ně bude plný oslav, ale i úspěchů a uznání | Zdroj: serezniy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Verchiel je osobní anděl lidí narozených ve znamení Lva. V červenci vám pomůže při rozvoji srdečního centra a přinese opravdovou radost do duše. Nebraňte se novému vztahu, nové pracovní nabídce nebo jakékoliv nečekané výzvě. Nezadaní budou mít v lásce velké štěstí a ti zadaní ještě více prohloubí pouto lásky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Anděl modrého paprsku, Hamaliel, vám pomůže uvědomit si své pravé já a vnést do vašeho života pozitivní pohled. Díky novým zkušenostem získáte dostatečnou sebedůvěru, abyste mohli realizovat svoje nápady. I přes počáteční mírné neúspěchy vás čeká na konci cesty úspěch a uznání.

Váhy (23. září – 23. října)

Anděl Zuriel vám pomůže rozvíjet talent a realizovat vaše sny. Při důležitých rozhodnutí se řiďte srdcem a zkuste být vyzyvatelem, nikoli pouhým pozorovatelem. Andělé vám pomůžou vnést do srdce odvahu, kterou budete potřebovat především v druhé polovině měsíce.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Buďte kreativní ve všech aspektech života a opusťte zaběhnuté stereotypy. Anděl Barbiel vám pomůže rozšířit srdeční centrum, rozvinout intuici a přinese duchovní osvícení. Zkuste přijmout věci tak, jak vám jsou nabízeny.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Možná se až příliš staráte o druhé a zanedbáváte tak sami sebe. Anděl Medonial vám pomůže přinést do života prosperitu a bohatství a pomůže vám pochopit duchovní zákony. Dávání musí být v naprosté harmonii s přijímáním a to je věc, kterou se potřebujete naučit.

Kozoroh (22. prosince – 20.ledna)

Pokud se stále trápíte minulostí je načase to změnit. Anděl Shenial je andělem potěšení a pomůže vám potěšení přijmout, pochopit a prožít. Možná pochopíte, že minulost již nezměníte a přestanete se jí v přítomnosti zaobírat.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

V červenci se na vás usměje štěstí, ze kterého budete těžit hodně dlouhou dobu. K tomu vám bude pomáhat Gabriel, anděl pravého štěstí a radosti. Je čas realizovat změny, ke kterým jste stále neměli odvahu. Objevujte nové možnosti, nebraňte se novým vztahům a přijměte nová přátelství.

Ryby (21. února – 20. března)

Romial vám pomůže najít sebevědomí, abyste mohli koncem července realizovat svůj talent. Bude vás provázet síla, díky které se budete moci zbavit nebo ovládnout rušivé emoce a návyky. Možná si uvědomíte, že ne všichni lidé, kteří vás obklopují, to s vámi myslí upřímně. 

Zdroj článku:
  • Autorský text