Andělská týdenní předpověď: Lvy bude práce hodně bavit, Kozorozi najdou ty správné talenty

Andělská týdenní předpověď: Lvy bude práce hodně bavit, Kozorozi najdou ty správné talenty
Jaký bude tento týden? Andělé odhalují, že hlavně plný radosti, ale ani strastem se většina z nás nevyhne. To nám ale nezabrání prožít spokojený týden, a to od začátku do konce. Bude to i pro vás tak pozitivní jako pro většinu lidí, nebo byste měli být opatrnější?

Ztráta peněz nyní není tak běžná, ale i tak bychom si měli dát pozor. To je ta nejhorší věc, která se nám může stát. Naštěstí na nás čeká i spousta dobrých zpráv. A to nejen po pracovní stránce. Co vás nyní čeká? Přečtěte si předpověď andělů na tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem je mnohdy obtížné, zejména když se chcete postarat i o své zdraví. Vy to však nyní zvládnete s přehledem. Navíc najdete dostatek času na projekt, který jste tak dlouho odkládali. Na konci týdne budete se vším naprosto spokojení.

Dobré zprávy: Všechny své povinnosti zvládnete na výbornou, přestože ne všechno půjde podle vašich představ. Také si najdete čas na své zájmy a na zájmy vašich přátel.

Na co si dát pozor: Pracovní přetížení by nemělo být součástí tohoto týdne, ale může snadno nastat, pokud se necháte do své práce mentálně stáhnout.

Andělská rada: Vaše zdraví je hodně důležité, proto ho berte v potaz, až se budete rozhodovat, jaké aktivity budete dělat a kolik času věnujete své práci. Zdraví je důležitější než peníze.

Býk (20. dubna – 20. května)

Inspirace vám chybět nebude. Najdete ji vždy, když nebudete vědět, kudy dál. Přišel čas vrátit se k projektu, do kterého jste investovali již mnoho energie i kreativity. Naneštěstí můžete být přecitlivělí, pokud vám někdo blízký řekne, že se zbytečně přetěžujete a energie vám může dojít.

Dobré zprávy: Kreativita bude hlavní pomocník na vaší životní cestě, stejně jako inspirace úspěšnými lidmi. Budete až udiveni, jak slavné osobnosti zasahují do vašeho života a zlepšují ho.

Na co si dát pozor: Všímejte si obsahu slov, která vám ostatní říkají. Budete mít tendenci zapomínat, že každé slovo má svůj smysl, a budete se soustředit na to, zda máte toho, kdo vás poučuje, rádi či nikoli.

Andělská rada: Je důležité naslouchat nejen svému tělu, ale také jiným lidským bytostem. Nejenže se vám začne více dařit, ale také dostanete spoustu užitečných rad, jak postupovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Rodina pro vás bude velmi důležitá. Popřemýšlíte, zda jste se nedávno se členy rodiny pohodli ve všem a zda není něco nevyjasněného, za co byste se případně mohli omluvit. Bohužel budete mít tendenci dělat ze sebe špatného člověka, přestože jste všechno mohli udělat dobře.

Dobré zprávy: Rodinným příslušníkům pomůžete rozjet projekt, pokud mají nějaký nápad, a může vám z toho něco kápnout. S vaší finanční situací to vypadá slibně.

Na co si dát pozor: Nebuďte na sebe příliš tvrdí. Toto platí ve všech životních oblastech. Můžete se snadno přistihnout, jak se obviňujete za chyby druhých.

Andělská rada: Pokud víte, že vina je na vaší straně, není nic špatného na omluvě. Ale pokud si pouze myslíte, že za vše můžete vy nebo chcete uklidnit situaci, není potřeba se omlouvat.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše pocity byly dlouho drženy hluboko uvnitř vaší mysli, nyní je konečně vypustíte. Dobrá zpráva je, že nebudete křičet, spíše své pocity sdělíte v pozitivním smyslu. I negativní pocity můžete přeměnit v něco, co ostatním udělá radost. Stačí jen popřemýšlet, zapojit fantazii i kreativitu.

Dobré zprávy: Vaší upřímnosti si všimne někdo, kdo ji ocení. Pokud se bude jednat o autoritu, například nadřízeného v zaměstnání, můžete se těšit na odměnu v podobě příplatku či povýšení.

Na co si dát pozor: Ne všechny způsoby vyjádření svých emocí jsou vhodné. Rozmyslete si pořádně, než je ze sebe vypustíte, zejména pokud váš výbuch emocí může mít své následky.

Andělská rada: Upřímnost a pozitivita jsou velmi důležité, když vyjadřujete své pocity. Nenechte se strhnout egem, které vám může našeptávat, že jste sami proti všem.

Vaše upřímnosti vám může pomoc třeba v práci, vést může k odměně i povýšení
Vaše upřímnosti vám může pomoc třeba v práci, vést může k odměně i povýšení | Zdroj: nd3000 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přijdete na způsob, jak propojit přátelství a vydělávání peněz. Díky této změně si začnete více užívat čas strávený v práci a váš volný čas vám přestane připadat, jako byste v této chvíli mohli být někde jinde a dělat něco užitečnějšího. Budete přemýšlet realisticky, což je další dobrá zpráva.

Dobré zprávy: Konečně dosáhnete té harmonie, na které jste takovou dobu pracovali. Rodina vám bude dělat radost, stejně jako blízcí přátelé a kolegové.

Na co si dát pozor: Ačkoli by se to nemělo stát, můžete se přepracovat. Nepřeceňujte proto své síly zejména na konci týdne, kde si můžete myslet, že nic pro vás není nemožné.

Andělská rada: Rovnováhy dosáhnete, jakmile budete spokojeni ve všech životních oblastech. Nezapomeňte na ty, které nesouvisejí s volným časem ani prací, a na těch zapracujte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše sebevědomí se zvýší, ovšem zdravě. Začnete si všímat, jak velké jste udělali pokroky, a také poděkování lidí za vaše dobré skutky vás zahřeje u srdíčka. Můžete ale ztratit svou pověstnou ostražitost, zatímco si budete užívat chvály, a toho může využít nějaký nečestný člověk.

Dobré zprávy: Uznání ostatních vám udělá velkou radost a nyní o něj nebudete mít nouzi. Lidé si vás budou vážit pro váš charakter a silný vztah k spravedlnosti.

Na co si dát pozor: Nenechejte se využít lidmi, které neznáte moc dobře. Sladká slova neznamenají, že to s vámi všichni myslí dobře. Když si nejste jisti, poraďte se se svou intuicí.

Andělská rada: Intuice vás většinou nezklamala, proto jí začněte dávat větší váhu. Jde o váš vnitřní hlas, který ví, co je pro vás nejlepší. Váš vnitřní hlas jedná ve vašem zájmu, je to součást vás samotných.

Váhy (23. září – 23. října)

Staré břemeno starostí, které si nesete na ramenou poměrně dlouhou dobu, nyní zcela zmizí a vy si budete užívat přítomnost svých přátel. Někteří budou potřebovat vaši podporu, to pro vás nebude žádný problém, a to díky vašemu pozitivnímu myšlení. Svou náladou nakazíte i další lidi.

Dobré zprávy: Život bez problémů by byl krásný, že? Nyní máte příležitost si vyzkoušet, jak by to vypadalo, kdybyste neměli žádné problémy. Budete velmi spokojení.

Na co si dát pozor: Když někdo potřebuje pomoci po psychické stránce, může vás to silně vyčerpat. Rozpoznejte, kdy jste pomohli už dost, a pro ten daný den s pomocí skončete.

Andělská rada: Sdílení pozitivní energie s ostatními lidmi vám dodá více pozitivní energie, ale pozor, abyste ji před znovunabytím neztratili úplně, aby se nedostavila nadměrná únava.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vše se uklidní, všechny pracovní i přátelské problémy zmizí. Navíc dostanete dost příležitostí zjistit, co vám ve vašem vlastním životě nevyhovuje, a změnit to. Zatoužíte se s někým udobřit a povede se vám to. Vlastně vše, o co se budete snažit a co vám pomůže do budoucna, se vám podaří.

Dobré zprávy: Když vás přestanou zatěžovat problémy, budete vidět jasněji, co je potřeba změnit, abyste dosáhli spokojenosti. Bude za tím tvrdá práce, ale vyplatí se to.

Na co si dát pozor: Je však důležité naslouchat tomu, co sami potřebujete. Nepřeceňujte se, pokud cítíte, že jste si toho na sebe vzali příliš. Vždy existuje způsob, jak z toho vycouvat.

Andělská rada: Klidné životní období je skvělá příležitost k pozitivním změnám. Nyní máte čas a nic vás netrápí, není proto důvod určité změny v životě nadále oddalovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V zaměstnání se vám hodně zadaří, v oblasti domova už tolik ne. Obzvláště návštěvy nyní mohou být na obtíž, obzvláště ti rýpaví lidé, kteří zkritizují útulnost vašeho domova nikoli proto, že tam žádná není, ale proto, aby si měli do čeho rýpnout. Poslouchat ostatní se nyní nevyplatí.

Dobré zprávy: Budete velmi potěšeni svým úspěchem v zaměstnání. Budete mít pocit neporazitelnosti. Naštěstí tento pocit budete udržovat ve zdravých mezích.

Na co si dát pozor: Negativní komentáře byste měli vypouštět, ne jim věnovat příliš mnoho pozornosti. Lidé, kteří vás kritizují, vám chtějí pouze zhoršit náladu. Nedopusťte, aby uspěli.

Andělská rada: Soustřeďte se výhradně na své úspěchy a na pomoc jiným, nikoli na to, jak vás lidé kritizují. Nenechte se kritikou vůbec rozčilovat, soustřeďte se na to, v co věříte vy sami.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Se svými imaginárními křídly jste schopni vzlétnout vysoko, ale ve spolupráci s jiným člověkem jste schopni vzlétnout až k nebesům, a možná ještě výš. Vaše schopnosti a schopnosti druhých lidí dokážete sjednotit a po delší spolupráci se ke svému cíli přiblížíte mnohem rychleji, než byste čekali.

Dobré zprávy: Spolupráce bude nyní velmi výhodná a zajistí vám největší úspěch ve vašem životě. Dáte šanci i nevýrazným lidem, což vám přinese možnost spolupracovat s velmi nadanými jedinci.

Na co si dát pozor: Občas nebudete věřit, že někteří lidé jsou schopni dokončit určité úkoly. Dejte jim přesto šanci, a pokud to nebudou zvládat, pomozte jim.

Andělská rada: Místo kritiky ukažte lidem, jak mají co dělat. Brzy chytí nit a zvládnou i ty obtížnější úkoly sami. Důležité ale je nebýt netrpěliví a nekřičet na ně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete být na pochybách ohledně důvěry, kterou vkládáte do určitých přátel. Brzy však vyjde najevo, zda vaše obavy jsou oprávněné či nikoli. V tomto ohledu vám pomůže zejména způsob, jakým vy i druzí zacházíte s penězi. Lidé, kteří si vás neváží pro charakter, mohou začít uvažovat nad tím, že z vás nenápadně vytáhnout určitý obnos.

Dobré zprávy: Někteří přátelé před vámi skrývají tajemství, které by vás urazilo, a vy nyní přijdete na to, kde stojí pravda. Zbavíte se zátěže v podobě přátel, kteří vás nemají rádi pro to, kdo jste.

Na co si dát pozor: Své finance si střežte pozorně. Důvěra v některé lidi je tak velká a slepá, že byste mohli přijít o svůj majetek prostřednictvím lidí, u kterých to čekáte nejméně.

Andělská rada: Peníze jsou citlivé téma a proto byste měli být opatrnější s tím, do koho je investujete a komu je půjčujete nebo dokonce dáváte. V tomto ohledu vám může pomoci instinkt.

Ryby (19. února – 20. března)

Mezilidské vztahy pro vás nyní budou důležitější než obvykle. Pokud jste se nepohodli s určitými lidmi, nyní se vše změní k lepšímu. Tou horší zprávou pro vás je, že občas budete hodně spěchat na svá rozhodnutí, a tak může dojít k četným nedorozuměním, naštěstí krátkodobým.

Dobré zprávy: Vaše vztahy se zlepší natolik, že projdou jistou transformací. Některé z nich se prohloubí, vznikne důvěra, pokud v nich v minulosti chyběla.

Na co si dát pozor: Někteří lidé na vás budou vyvíjet určitý tlak. To může být spouštěč oněch špatných rozhodnutí. Pokud vás někdo do něčeho tlačí, většinou to nedopadá dobře.

Andělská rada: Slaďte vztahy s vašimi přáteli s vašimi osobními hodnotami. Nemusíte se bát, že by vás všichni opustili, pokud byste si dovolili být sami sebou. Není to pravda.

Zdroj článku:
  • Autorský text