Andělská poselství na středu: Střelci, nemějte strach o svou budoucnost, Kozorozi, pečlivě vybírejte volnočasové aktivity

Andělská poselství na středu: Střelci, nemějte strach o svou budoucnost, Kozorozi, pečlivě vybírejte volnočasové aktivity
Lidé nejsou stejní. A co my milujeme, naši nejbližší mohou nenávidět. To se netýká pouze chutí, ale také různých situací a chování jiných lidí. Po osobnostní stránce jsme velmi různorodí. Podle andělů to je dobře. Každý z nás má tak šanci setkat se s lidmi, kteří nám budou plně vyhovovat.

Andělé uznávají, že někteří z nás mají tak výjimečnou osobnost, že ty vhodné lidi hledají předlouho. Pokud patříte mezi ty, na které se zatím neusmálo štěstí, nezoufejte. Ti praví lidé již míří k vám. A co vztahy, které nám nevyšly a skončily? Vznikly proto, abychom si uvědomili, jaký typ lidí nám vyhovuje nejvíce. Někdo hledá úspěšné lidi, zatímco jiným se líbí charakter těch, kteří v životě neměli takové štěstí, a rádi se o ně starají. Jak můžeme vidět, nezůstaneme sami bez ohledu na sebedůvěru, osobnost či finanční situaci. Co dalšího andělé chtějí, abyste věděli? Přečtěte si jejich poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dnes vám nakupování díru do peněženky neudělá, pokud se budete držet při zemi. Blíží se den, který je pro vás velmi důležitý. Zkuste vyrazit do obchodu a podívat se po novém kusu oblečení, který se vám zalíbí už na první pohled. V tomto oblečení totiž zazáříte, až přijde ten výjimečný okamžik.

Andělská rada: Tento výjimečný den navždy utkví ve vaší paměti, proto se na něj důkladně připravte a něco i investujte do svého vzhledu. O žádném dni D nevíte? V tom případě má pro vás rodina překvapení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste-li pozvaní na oběd či večeři, není nutné komentovat všechny chutě, které cítíte na jazyku. S obsahem jídla můžete počkat, až se všichni nají, a poté zjišťovat, co všechno do jídla bylo přidáno, protože má velmi výraznou chuť. Je to trochu jiný recept než používáte vy, nehledejte za tím vědu.

Andělská rada: Je dobré, že vám velmi chutnalo a chcete zlepšit své kulinářské dovednosti, ale všeho moc škodí. Ostatní lidé si chtějí vychutnat jídlo, ne být přerušováni vynuceným rozhovorem, byť dobře míněným.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ne vždy máte čas dělat si jídlo sami, jste velmi zaneprázdněný člověk. Neustále do sebe soukat nezdravá jídla ale také není dobré. Zkuste si postupně najít čas, abyste si uvařili sami, nebo si alespoň dopřejte předkrm v podobě jednoho kousku ovoce nebo zeleniny, které vám chutnají.

Andělská rada: Pozor si dejte zejména na tučná jídla, zatěžují váš organismus a hlavně vyvolávají únavu. Tělo se musí vypořádat se zátěží a tak všechnu vaši energii investuje podle svého uvážení.

Rak (22. června – 22. července)

Opatrně s penězi. Občas máte tendenci utrácet ve velkém a nakonec zjistíte, že na důležité věci vám mnoho peněz nezbývá. Není třeba dát všem přátelům peníze, aby si koupili to, co se jim líbí. Takové rozmazlování je sice roztomilé, ale účty vám rozhodně nezaplatí. Darujte jim až to, co zbyde navíc, chcete-li rozdávat.

Andělská rada: Nikdy nedávejte peníze, dokud si nejste jisti, že vám nebudou chybět. Pokud žijete v chudobě, moudřejší investování do důležitých věcí by mohlo vaši nevlídnou situaci vyřešit.

Máte tendenci utrácet, ale dávejte pozor, ať vám peníze nechybí
Máte tendenci utrácet, ale dávejte pozor, ať vám peníze nechybí | Zdroj: Denisfilm / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Domácí práce se sice mohou udělat jindy, ale nikdo jiný je za vás neudělá. Tedy pokud někomu nezaplatíte, aby vás jich zbavil. Tyto peníze, které byste investovali, byste ale mohli utratit za něco jiného. Stačí jen i přes veškerou nechuť se do těchto prací pustit a za chvilku si užívat volného zbytku dne.

Andělská rada: Domácí práce nemusejí být taková nuda, jak si myslíte. Zkuste jednou změnit pořadí, třeba napřed vyprat, mezitím utřít prach a poté vytřít podlahu či vysát koberce, pokud to dosud děláte v jiném pořadí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jednou za čas potřebujete dobít své baterky. Vaše energie nevystačí na věnování se práci a zároveň svým přátelům. Obzvláště nyní, o víkendu, si dopřejte dostatečný odpočinek, nedělejte nic náročného pro mozek a věnujte se činnostem, při kterých nemusíte tolik přemýšlet, abyste znovu nabrali energii.

Andělská rada: Mozek je nejvýkonnější orgán ve vašem těle a spotřebovává nejvíce energie. Dokud stále bude zpracovávat nové a nové informace, je velmi nepravděpodobné, že nebudete po vyspání ospalí.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte-li nějaké resty, ať už pracovní či jste něco někomu slíbili, co nejdříve se jich zbavte. Vaše pozornost totiž dnes bude přelétávat od jedné věci ke druhé a bude těžké dokončit to, co začnete. Motivaci bude těžké si udržet, avšak s vizí brzy a dobře odvedené práce to zvládnete.

Andělská rada: Motivace dokáže divy. Můžete začít s nulou a vypracovat se a budete úspěšnější než někdo, kdo má hromadu peněz, ale nakonec ztratí motivaci pokračovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Když vás něco rozesmutní a začnete doma plakat, je to utrpení nejen pro vás, ale také pro vaše blízké, kteří s vámi žijí pod jednou střechou, a zejména pro rodinu, která pozná, že s vámi je něco v nepořádku. Každý má dny, kdy neudrží slzy kvůli zklamání. Zkuste na to nemyslet, co nejdříve se začněte věnovat koníčkům.

Andělská rada: Vždy je těžké nemyslet na něco velmi bolestivého. Zkuste v tomto stavu začít dělat něco, co vás baví, a postupně se vaše nálada opět spraví. Je však nutné dát oné aktivitě šanci vám zlepšit náladu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Strachovat se o to, co se stane v budoucnosti, je zcela zbytečné. V budoucnosti nežijete, to, co si představujete, nemusí nastat. Žijete pouze v přítomnosti, v čase, který utváří budoucnost. Buďte si proto vědomi svých kroků, aby vaše budoucnost byla co nejlepší, ještě lepší než ve vašich představách.

Andělská rada: Neberte budoucnost jako něco, co je předem dáno. Čím dále budoucnost je, tím je nepravděpodobnější, že se to vyplní. Stále ještě máte před osudem určitou výhodu, můžete měnit svou budoucnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Určitými aktivitami plýtváte drahocenným časem. Naučte se poznat rozdíl mezi zábavou, která vás zbavuje negativních myšlenek a pomáhá vám udržet vnitřní rovnováhu, a činnostmi, které vás spíše štvou, přestože je provozujete kvůli větší radosti ze života. Druhou skupinu nahraďte něčím lepším.

Andělská rada: Snažte se o osobní růst, přestože trávíte volný čas. Těch aktivit, které vám pomáhají růst, je nepřeberné množství. Stačí si jen vybrat tu pravou a trávit čas s těmi pravými lidmi.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Svůj šťastný den zažíváte mnohem častěji, než si uvědomujete. Tím, že jste zaneprázdnění, však své štěstí nevnímáte. Dnes si udělejte čas na ocenění drobných událostí, které zlepšují váš každodenní život. Když budete hledat pozorně, vždy najdete důvod, proč oslavovat něco pozitivního.

Andělská rada: Život by měl být plný radosti, nikoli starostí. Tak to opravdu je, musíte si to pouze uvědomit. Radujte se, kdykoli vám něco udělá radost, a své nadšení šiřte do širého světa.

Ryby (19. února – 20. března)

Nuda je váš úhlavní nepřítel. Jenže většinou máte tolik práce, a tudíž, jakmile vám nezbydou žádné povinnosti, zjišťujete, že není co dělat. Nejste zvyklí trávit čas tak, jak sami uznáte za vhodné. Jistě, aktivit máte na výběr hodně. Zkuste si mezi nimi vybrat jednu a vaše mysl vám přestane podsouvat, že vás nic nebaví.

Andělská rada: Proč si myslíte, že není co dělat? Právě kvůli velkému počtu oněch aktivit. Zaměřte se pouze na jednu činnost, jakmile si dáte na výběr z několika možností, nebudete si moci vybrat a budete se opět nudit.

Zdroj článku:
  • Autorský text