Andělská poselství na úterý: Ryby, někdy je výhodnější řešit problém s odstupem času, Štíři, každou situaci řešte individuálně

Andělská poselství na úterý: Ryby, někdy je výhodnější řešit problém s odstupem času, Štíři, každou situaci řešte individuálně
Není hezké držet k někomu zášť nehledě na to, co špatného nám způsobil. Koneckonců, všichni jsme pouze lidé a svých činů, zejména pokud ublížily někomu jinému, hodně litujeme. Nikdy ale není pozdě na omluvu či na koupi malého dárku na usmířenou.

Andělé vidí jen velmi neradi, když jsme rozhádaní. Tvrdí, že každý člověk si zaslouží alespoň jednu šanci navíc. Když se s někým přestaneme bavit, může to být pro někoho dostatečný trest. Možná nás měli rádi více, než si nyní připouštíme. Nabídněme proto odpuštění tomu, kdo o něj požádá. Co dalšího můžete udělat? Přečtěte si andělské úterní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Občas, když to s lidmi myslíte dobře, oni nedokážou v danou chvíli ocenit vaši snahu. Tato situace by vás rozhodně neměla odradit od plnění dobrých skutků. Ba naopak, snažte se být s lidmi trpělivější a neočekávejte nic na oplátku. Až přijde správný čas, pochopí, jak dobře jste to s nimi mysleli.

Andělská rada: Dobré skutky jsou od toho, abyste nic nechtěli. Onen dobrý pocit z toho, že jste někomu pomohli, by měl být dostačující odměnou. Nenechte touhy, aby zaslepily váš úsudek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste soběstační, ale ne vždy je to dobře. Když vám někdo z blízkých nabídne pomoc, neměli byste ji odmítnout. Vaše ego vám navíc vnukne touhu říci, že se o všechno staráte jen vy. Zkuste to dnes změnit, zkuste být vděční za pomoc, když je vám nabízena, a přijmout ji.

Andělská rada: Když nebudete chtít nikoho, aby vám pomohl, postupem času vám nikdo nepomůže, až to budete skutečně potřebovat. Jestli chcete něco udělat sami, řekněte raději, že si jeho nabídku pomoci necháte na později.

Blíženci (21. května – 21. června)

Konverzací můžete předejít celé řadě problémů, a to jak v rodinné oblasti, tak i s lidmi, se kterými nemáte pranic společného. Navíc komunikací s lidmi dosáhnete svého úspěchu dříve, než byste původně čekali. Naplánujte své kroky a požádejte ostatní lidi o pomoc.

Andělská rada: Vaše kroky mohou být neuskutečnitelné, pokud kolem sebe nemáte lidi, kteří by vás podpořili. Pokud však najdete ty správné jedince, váš plán se přestane zdát tak beznadějným

Rak (22. června – 22. července)

Soustředíte se na ty správné věci? Nebojte, neexistuje činnost, která by vás žádným způsobem neposunula dál. Pouze vám to tak může připadat, neboť zatím nejste schopni vidět její pozitivní vliv na vaši budoucnost. Ze všeho se dá poučit, pokud tedy něčemu věříte, běžte si pevně za svým.

Andělská rada: Nic není tak beznadějné, jak se zprvu může zdát. Ačkoli je nutné udržet rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou, vaše vize vám pomůže zkombinovat obojí. Nevzdávejte se svého snu.

Udržujete si rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou?
Udržujete si rovnováhu mezi povinnostmi a zábavou? | Zdroj: serezniy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Rodina tu je od toho, aby vás podporovala. Občas ale má nereálnou představu o vašich cílech a myslí si, že zvládnete mnohem více, než co zvládnete ve skutečnosti. Nejste slabí, když nedokážete držet krok s představami vašich blízkých. Vysvětlete jim, že jste člověk, ne robot.

Andělská rada: Své plány plňte svým obvyklým tempem, nenechte si od nikoho dirigovat, jak něco máte udělat. Ví sami víte nejlépe, jak to všechno bude fungovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Když mluvíte, měli byste mluvit vy, nikoli vaše obavy. Neslibujte nic, co nedokážete splnit. Je pochopitelné, že se snažíte být těmi nejlepšími, ale takto život opravdu nefunguje. Naslouchejte své intuici, když vám říká, že byste něco udělat neměli. Příliš se zaobíráte tím, co si o vás myslí ostatní.

Andělská rada: Mluvte spíše s upřímnými lidmi. Ti vám řeknou, co skutečně je váš problém, a pomohou vám ho vyřešit. Nehledejte problémy tam, kde nejsou, obzvláště když si nejste jisti výsledkem.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy se spolupráce vyvine přesně podle vašich představ. Znamená to, že se máte distancovat od všech lidí? Rozhodně ne. Ne vždy si totiž uvědomíte, co jejich slova ve skutečnosti znamenají. Přestože vás chtějí podpořit, někdy nezvolí ta správná slova, která vás motivují.

Andělská rada: Přílišná kritika se mnohdy teprve až po několika dnech ukáže být přínosnou radou. Snažte se nejednat příliš emocionálně, až příště budete mít pocit, že se vás někdo snaží stáhnout na samotné dno.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Výkyvy nálad sice nevyřeší situaci, ale také byste si jich neměli nevšímat. Naopak, snaží se vám říci, že něčemu věříte a ostatní ne. Záleží na vás, zda se rozhodnete následovat své ego, které může, ale zároveň nemusí vyřešit situaci, kterou poznámky ostatních mohou, ale také nemusí vyřešit.

Andělská rada: Snažte se naslouchat více své intuici. Může vás ochránit před egem i ostatními lidmi. Snažte se uchovat si zdravou mysl a pochopit, kdy má kdo pravdu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ach ta upřímnost. Nemusíte ji umět využít nejlépe, obzvláště když se snažíte urovnat situaci poté, co někdo špatně pochopil vaše záměry. Jistě, je potřeba být co nejupřímnější a vysvětlit své záměry, ale i zde platí, že nic se nemá přehánět, přestože se může jednat o lidi, kteří již jsou na vaše chování zvyklí.

Andělská rada: Naslouchat ostatním je klíč k úspěchu, když se snažíte vyrovnat situaci. Snažte se neskákat nikomu do řeči, když vám lidé říkají jejich verzi, přestože nemusí být pravdivá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše upřímnost není vždy vhodná k vyřešení situace. Obzvláště vaši spolupracovníci si přejí vědět, co je příčinou sporu mezi vámi a nadřízeným. Nemusí znát každý detail toho, jak vás štve, že šéf nerozumí, proč by váš nápad na zlepšení mohl vést k opravdovému zlepšení.

Andělská rada: Žádný člověk nemusí o všem vědět všechno. Zejména máte-li neshody s autoritou, nedopusťte, aby se detaily dostaly na veřejnost. Buďte více diskrétní bez ohledu na to, jak hodně jste naštvaní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Povinnosti a zábava ve vaší mysli způsobují mišmaš a těžké rozhodnutí, čemu se budete věnovat více. Obecně platí, že povinnostem je potřeba věnovat se více. Ovšem když do toho všeho vstoupí i osobní problémy, je ono rozhodnutí ještě těžší, neboť problémy vás trápí a berou vám soustředěnost.

Andělská rada: Napřed vyřešte problémy, poté naplánujte svůj volný čas a poté začněte s povinnostmi. Je dobré toto všechno stihnout do doby, než budete mít pracovní prodlení.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte si být jisti, zda je lepší pokračovat v řešení určité situace nebo co nejrychleji zmizet. Ačkoli se může zdát, že druhá volba je volba slabochů, někdy je lepší poslechnout svou intuici a odejít. Je lepší být si jisti, že jste situaci vyřešili, aniž byste došli k nějaké újmě.

Andělská rada: Některé situace je obtížné vyřešit ve chvíli, kdy se objeví. Popřemýšlejte nad nimi a dejte si načas. S odstupem můžete určité problémy vyřešit mnohem lépe než napoprvé.

Zdroj článku:
  • Autorský text