Andělská poselství na úterý: Býci, podělte se o svůj majetek, Váhy, chyb si všimnete, když se zamyslíte nad svými činy

Andělská poselství na úterý: Býci, podělte se o svůj majetek, Váhy, chyb si všimnete, když se zamyslíte nad svými činy
Ne všechny naše emoce lze vyjádřit slovy, nebo je alespoň nastínit, aby každý člověk pochopil, jak se cítíme, aby nás případně všichni nechali o samotě, pokud si to přejeme. Někteří lidé si však jsou schopni z našeho neštěstí udělat legraci. Abychom se toho nedopouštěli my sami, zkusme být více shovívaví k ostatním.

Ne, ten křik plný zoufalství naší drahé polovičky opravdu nemusí být způsob, jakým chce upoutat naši pozornost. Spíše to znamená, že se nedokážeme rozumně domluvit a ujasnit si určitá pravidla. A to dlouhodobě. Zkusme se proto k sobě navzájem chovat lépe. Nezáleží na tom, zda jde o našeho partnera, rodiče nebo blízkého přítele. Také si přečtěte své úterní poselství, abyste zjistili, co vám andělé radí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoli to tak zpočátku nemusí vypadat, s každým člověkem máte něco společného. To také znamená, že s každým jedincem můžete najít společnou řeč, pokud se budete snažit hledat společné zájmy. Tím, že spoustu lidí nepoznáte blíže, přicházíte o potenciální dobré přátele.

Andělská rada: Je jednoduché posuzovat ostatní podle vzhledu či netradičního vzorce chování. To, zda někdo bude hodnotným přítelem či nikoli, však podle těchto kritérií nepoznáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přišel čas udělat radost někomu jinému. Pokud se dnes podíváte, co již nepotřebujete, najde se člověk, který by vaše poklady využil. Můžete je rozdat nebo prodat za levno. V obou případech vaše věci najdou šťastného nového majitele a i vy něco vytěžíte z jeho radosti.

Andělská rada: Je velmi obtížné zbavit se věci, na které jste tolik upnutí. Je to však pro vaše dobro. Tím, že se zbavíte své oblíbené věci, se zbavujete sklonů k sobeckosti převratnou rychlostí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není dobré mít za každou cenu svou vlastní pravdu. To ale neznamená, že byste měli mlčet, když víte, že pravda určitě stojí na vaší straně. Ohánějte se fakty, kdykoli to bude nezbytné. Jen se dotyčnému nevysmívejte, že on tentokrát pravdu neměl. Vysvětlujte v klidu, bez náznaku pocitu nadřazenosti.

Andělská rada: Zjistěte, jak to skutečně je, a teprve poté se ohraďte. Někdy vaše domněnky nejsou založeny na realitě, pouze vám přijde, že vaše verze je ta jediná pravá.

Rak (22. června – 22. července)

Využijte sílu soucitu, abyste lidem vykouzlili úsměv na tváři. Nikdo jiný nedokáže pochopit, jak se cítí ostatní lidé a proč volí zoufalé kroky k vyřešení své situace. Ukažte jim, že je neodsuzujete, naopak je plně chápete. Tím jim umožníte více vám věřit a sdělit vám ty nejdůležitější detaily svého problému.

Andělská rada: Plné pochopení vám umožní vcítit se do druhého člověka a správně mu poradit, co by měl dělat, aby se zbavil všech svých problémů a nepříjemností, které ho trápí.

Využijte sílu soucitu, abyste lidem vykouzlili úsměv na tváři.
Využijte sílu soucitu, abyste lidem vykouzlili úsměv na tváři. | Zdroj: fizkes / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemá smysl hlídat si slova, když prožíváte radost. To platí zejména v případě, že někomu chcete vyjádřit svou vděčnost. Není žádné takové sdělení, které by skončilo trapasem, pokud se stýkáte s těmi správnými lidmi. Naopak, budou hodně rádi, když uslyší vaše slova uznání.

Andělská rada: Šiřte svou radost, pokud se vám naskytne příležitost. Radost je pozitivní pocit a každý člověk ji chce zažít. Nikdo se jí nevyhýbá dobrovolně, proto ji od vás lidé rádi přijmou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je naprosto v pořádku prohrát sázku s přáteli. Nikdo není dokonalý. Důležité je, že se poučíte a rozhodnete se peníze vydělat tvrdou prací, nikoli hrou, kde se můžete, ale také nemusíte, obohatit. Než se pro něco rozhodnete, vždy si zjišťujte, jaké máte šance na výhru a zda je nutné se sázet.

Andělská rada: Místo přemýšlení, kde rychle seženete nějaké peníze, raději poctivě pracujte. Nejenže zvýšíte šanci, že zbohatnete, ale také budete mít z těchto peněz mnohem větší radost.

Váhy (23. září – 23. října)

Soustředit svou mysl na své činy v posledních dnech vám umožní všimnout si chyb, které ještě nevyústily v nedorozumění s ostatními, a také je včas napravit. Pokud jste dlouhodobě frustrovaní, ale nemůžete přijít na to, proč tomu tak je, zajděte si na procházku nebo si kupte novou knížku.

Andělská rada: Na některé chyby je příliš pozdě, abyste je napravili, než na ně někdo přijde, ale většinou při odhalení vaší osobou ještě není pozdě na to, abyste odvrátili pohromu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Někdy jste příliš nedůvěřiví a do toho ještě příliš neopatrní. Myslete nejen na svou bezpečnost, ale také na to, jakým způsobem se na vás dívají ostatní lidé. Co si o vás myslejí? V danou chvíli, kdy se snažíte něco vyřešit, to většinou neřešíte a poté máte zbytečné problémy. Přitom stačí dávat větší pozor na to, co děláte.

Andělská rada: Když se rozohníte, rozdáváte slovní rány. Je dobré, že se za svá slova později nestydíte, ale přesto je lepší udržovat dobré mezilidské vztahy tím, že budete dávat větší pozor na to, co říkáte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Každé místo, které navštívíte, se stane o něco zvláštnější, když na něj zavítáte pokaždé s jiným přítelem. Žádné místo není nudné, vždy je co prozkoumávat. Až se příště budete s přáteli nudit, zkuste navrhnout nějakou aktivitu na místě, které dobře znáte, zatímco oni prozatím nikoli.

Andělská rada: Není důležité, kde jste, důležité je, s kým tam jste. Každé místo upravte danému příteli na míru. Milovník přírody ocení posezení v parku či výhled na celé okolí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je sice hezké, že upozorňujete ostatní na jejich chyby a snažíte se jim pomoci se chybám příště vyhnout, ale ne vždy je to zcela nutné. Někdy se zaměřujete na příliš malé detaily, které se snažíte napravit. Pokud zjistíte, že vaše mysl se točí pouze kolem chyb, na chvilku se věnujte něčemu jinému.

Andělská rada: Zkuste zastávat více objektivní pohled. Ne všechno, co vám přijde velmi důležité, je opravdu tak důležité, jak si myslíte vy. Pokud se ostatním zdá, že reagujete přehnaně, a říkají vám to, zřejmě na tom bude něco pravdy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Kreativita vám pomůže překonat velké životní překážky a zároveň následovat své srdce. Je hezké, že vás lidé obdivují, ale ještě lepší pocit je dělat to pro lepší budoucnost, nikoli pro to, aby si o vás ostatní mysleli jen to nejlepší. Odpoutejte se od touhy slyšet pochvaly a zlepšete svůj život doopravdy.

Andělská rada: Jste typ člověka, kterému kreativita pomáhá na jeho životní cestě. Využijte ji proto, jde o vašeho nejsilnějšího pomocníka, ať se snažíte uspět nebo zabránit šikaně slabších.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejen v práci nebo v okruhu přátel, ale také doma máte spoustu projektů, které jen čekají na to, až s nimi začnete. Pusťte se do nich co nejdříve. Pokud si nebudete jisti, zda jste něco změnili k lepšímu či nikoli, pozvěte si k sobě domů upřímného přítele, který vám sdělí svůj názor a upozorní na nedostatky.

Andělská rada: Domácí projekty jen čekají na to, až se do nich pustíte. Nejsou tak nedůležité, jak se můžete domnívat. Navíc se ve vaší mysli se tyto plány povalují příliš dlouho.

Zdroj článku:
  • Autorský text