Andělská poselství na úterý: Štíři, nebuďte naštvaní za chyby, Střelci, místo sebelítosti si udělejte radost

Andělská poselství na úterý: Štíři, nebuďte naštvaní za chyby, Střelci, místo sebelítosti si udělejte radost
Všichni se snažíme být co nejšťastnější, avšak zatímco své mysli věnujeme všechen čas, zapomínáme pečovat o zdraví fyzické. Přitom mysl a tělo jsou úzce spojeny. Strádá-li tělo, mysl se nedokáže soustředit a být optimistická. Cítíme-li nevysvětlitelnou bolest, andělé nám vzkazují, že o sebe nepečujeme dostatečně.

Péče o tělo nekončí jen hygienou. Vyvážená strava, byť pár dní do měsíce, a fyzické cvičení nás dovedou k pocitu spokojenosti. Ačkoli se andělé snaží, abychom pocítili štěstí, nezadaří se jim to, dokud zanedbáváme právě fyzické zdraví. Usnadněme jim proto práci tím, že pro sebe dnes něco uděláme. Udělejte jen pár cviků. Také si přečtěte své úterní andělské poselství, které vám poradí, jak se můžete postarat o svou mysl.

Beran (21. března – 19. dubna)

Soustřeďte se na ty, kteří si vás váží a mají vás rádi takové, jací jste. Snažit se spřátelit se s někým, kdo o vaši pozornost z nějakého důvodu nestojí, je pouze plýtvání energií. Nakonec můžete zjistit, že tento člověk vám stejně nevyhovuje. Navštivte své přátele a řekněte jim, jak hodně pro vás znamenají.

Andělská rada: Náklonnost nemusí být oboustranná u všech lidí na tomto světě. Trochu vděčnosti za ty, kteří tu pro vás jsou, je skvělý začátek, jak být šťastnější. Netrapte se kvůli tomu, že vás jeden člověk odmítl.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je důležité znát vaše vlastní hodnoty a nesnižovat se k něčemu, co byste běžně neudělali, jen proto, abyste se předvedli před někým jiným. Udejte si jasné hranice a ty za žádnou cenu nepřekračujte. Člověk, na kterého jste se zaměřili, není jediný na světě. Na své cestě potkáte spoustu dalších lidí.

Andělská rada: Starejte se o sebe, jako byste byli svůj dobrý přítel. Není třeba se ponižovat, aby si vás někdo všiml. Nemusíte být sobečtí, abyste sami sebe umístili na přední příčku svého seznamu důležitosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nepracujte nad rámec svých možností. Nemusíte pracovat do úmoru, abyste předvedli, že to se svou prací myslíte vážně. Nadřízení si jistě všimnou vaší píle, když uděláte jen pár úkonů navíc. Pokud jste soustavně srovnáváni se spolupracovníky, kteří mají více zkušeností, nadřízený ještě nezná vaše hodnoty.

Andělská rada: Popřemýšlejte o svém talentu. Jakmile budete vědět, v čem jste jedineční, můžete svůj talent využít k zefektivnění své práce, či k nalezení práce, která vám bude dělat více radosti než starostí.

Rak (22. června – 22. července)

Život občas není fér. Je důležité to pochopit, ale zároveň se nenechat potopit do stavů sebelítosti. Máte na víc než poslouchat, že jste něco mohli udělat lépe. Místo abyste nechali ostatní vás kritizovat, zamyslete se sami nad tím, jak to příště udělat lépe, a držet se toho.

Andělská rada: Když se na problém zaměříte delší dobu, nevyhnutelně přijdete na řešení, které vám pomůže navrátit ztracený pocit spokojenosti. Krokem číslo jedna bude respektovat sami sebe a mít se rádi.

Naučte se respektovat sami sebe a mít se rádi
Naučte se respektovat sami sebe a mít se rádi | Zdroj: 06photo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vidíte-li, že někdo udělal chybu, rádi to dotyčnému sdělíte. Ovšem nedělejte to, když to již udělalo několik lidí před vámi. Pokud víte, že daná osoba již ví, kde udělala chybu, soustavným opakováním ji pouze donutíte si myslet, že je horší než ostatní. A toho zřejmě dosáhnout nechcete.

Andělská rada: Nekritizujte ostatní, pokud jste ještě nevymysleli řešení, které jim hodláte předložit, aby zlepšili svůj život. Poukazovat na chyby dokáže každý, vy však máte dar pomáhat, kterého byste měli více využívat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Slova některých lidí dokážou zranit více, než kdyby stejnou větu vyřkl někdo jiný. Nezaměřujte se však na to, jak hodně vám chtějí ublížit vám blízcí lidé, a spíše hledejte poučení, které se vám chystají předat. Pokud ho nenajdete, svěřte se osobě, která je diskrétní, a požádejte ji o pomoc s rozšifrováním.

Andělská rada: Nikdy nejste na nic sami. Blízký přítel či člen rodiny svá slova jistě nemyslel tak špatně. Můžete se ho zeptat napřímo, co svým sdělením myslel a proč vám ho vůbec řekl.

Váhy (23. září – 23. října)

V první řadě věřte sami sobě. Ostatním lidem nevěřte slepě všechno, co vám řeknou, aniž byste si jejich sdělení ověřili. Je mnohem lepší být částečně nedůvěřiví než pracovat s nepravdivými informacemi a posílat je dál. Dokud něco není ověřeno, není jistota, že je to pravdivé.

Andělská rada: Preferujte stýkání se s lidmi, kteří si dvakrát všechno ověřují. To vám umožní nešířit dál lži, neboť šance, že vám neřeknou pravdu, se stává velmi mizivou. Stejně však chtějte vědět, kdo jim danou informaci poskytl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne všechno, co uděláte, patří k vašim nejlepším nápadům. Nemůžete ale obviňovat jiné lidi. Jistě, kdyby vám bývali řekli dříve, že si nemyslejí, že vaše rozhodnutí nedopadne dobře, neudělali byste ho. Je však pozdě hledat viníka a shazovat vinu na ostatní. Místo toho přijměte to, co se stalo, jako cennou životní lekci.

Andělská rada: Jste logicky založený člověk, který obvykle nechybuje. Obvykle ale není to samé jako vždy. Nebojte se uznat svou chybu, jde o první krok k úspěšnému osobnímu růstu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nehledě na chyby, kterých se dopustíte, jste výjimečná bytost, která si zaslouží speciální péči. Pokud nemáte nikoho, kdo by vám ji poskytl, místo utápění se v sebelítosti se o sebe postarejte vy sami. Mnohdy je to lepší – vy sami víte nejlépe, co potřebujete a co vám udělá největší radost.

Andělská rada: Máte dobrý zvyk starat se více o jiné lidi. Na druhou stranu předpokládat, že vám vše oplatí stejnou mincí, se ne vždy vyplatí. Abyste byli spokojenější, nespoléhejte tolik na jiné lidi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nehledě na to, jak se budete snažit, aby se to nestalo, jednou za čas budete zklamáni z jednání někoho jiného. Není to vaše vina, všichni se rozhodují bez ohledu na to, co si přejete. Neobviňujte se z toho, že vám někdo ublížil. Bylo to vaše rozhodnutí a vaše reakce, byť plná vzteku, bude adekvátní.

Andělská rada: Nemusíte se bát vypustit vztek, který se ve vás vytvořil. Ostatní lidé si o vás budou otírat boty, pokud neuvidí, že vás určité věci štvou. Kdykoli se vám něco nelíbí, řekněte to.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zklamání s sebou přináší pocit, že nejste dostatečně dobří. To však není pravda. Kdykoli vidíte nespravedlnost, bojujete za zlepšení. Máte rádi lidi takové, jací jsou, a stejný přístup očekáváte od ostatních. Mějte více rádi ty, kteří bojují za to samé, a dovolte jim blíže vás poznat. Někdy se totiž zdá, že všichni jsou proti vám, což není pravda.

Andělská rada: Když se setkáte se sobeckým člověkem, máte tendenci si na chvilku myslet, že všichni na tomto světě jsou jen zlý. Je to ztráta vašeho času. Neztrácejte víru v dobré lidi.

Ryby (19. února – 20. března)

Svůj život nemusíte pokládat za jedno velké neštěstí. Nehledě na to, co se vám dnes stane, vždy to nebude jen negativní nebo jen pozitivní. Naučte se mít více rádi sami sebe. Když už se nebudete moci spolehnout na nikoho jiného, vy byste tu pro sebe měli být vždy, kdykoli budete potřebovat.

Andělská rada: Dnes si kupte něco výjimečného. Máte našetřeno dost, abyste si dnes dopřáli to nejlepší. Jen všechny své úspory neutraťte najednou. Nezapomeňte si něco nechat i na horší časy.

Zdroj článku:
  • Autorský text