Andělská poselství na úterý: Ryby, dávejte spíše materiální dary než peněžní, Lvi, obavy k ničemu dobrému nevedou

Andělská poselství na úterý: Ryby, dávejte spíše materiální dary než peněžní, Lvi, obavy k ničemu dobrému nevedou
Naše mysli se neustále něčeho obávají. Nejsme si jisti, zda nám vydrží práce, zda náš partner neodejde nebo zda naši příbuzní zůstanou zdraví. Tyto myšlenky nás ale pouze trápí. Co se má stát, stane se, a svými obavami tomu nezabráníme.

Je dobré připravit si záložní plán, kdyby se něco pokazilo. Tímto by naše myšlenky na to, co se v budoucnu stane, měly končit. Již máme zadní vrátka a není třeba se obávat. Naopak je vhodné strávit co nejvíce času s lidmi, na kterých nám záleží, a užít si každou chvilku. Andělé si to přejí. Také pro vás připravili své poselství, kde nastiňují, co ještě pro sebe i pro ostatní můžete udělat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Slova jsou silná, avšak někdy nestačí. Lidé nemohou pochopit, jak se skutečně cítíte, dokud jim to nepředvedete. Vaše neupřímnost ohledně vašich pocitů jim znemožňuje pochopit vaši současnou situaci. Můžete si dopomoci vděčností – poděkujte všem, kteří vám pomohli, a udejte přesný důvod.

Andělská rada: Zaskočte své přátele nepřipravené. Poděkujte jim v době, kdy by to od vás vůbec nečekali. Pochopí, že vám na nich skutečně záleží, i když nemáte každý den tu nejlepší náladu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lidé nejsou dokonalí a ani to po nich nemůžete chtít, chcete-li dosáhnout spokojenosti. Proto přijměte všechny jejich nedostatky bez ohledu na to, jak nelogické se vám jejich chování může zdát. Navštivte své přátele i rodinu a řekněte jim, že vám jejich chyby nevadí, stále je respektujete.

Andělská rada: Vaše myšlenky na to, co se může odehrávat v myslích jiných lidí, jsou zcela zbytečné. Ne, opravdu nechystají velké spiknutí proti vám jen proto, že jste se s nimi nepohodli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zajděte za člověkem, s nímž máte delší dobu neshody, a ukončete toto vzájemné trápení, kdy kvůli cti ani jeden z vás nechce ustoupit. Život není o tom, aby někdo byl lepší než ostatní. Jde o nalezení cesty, která vám umožní spolupracovat. Ukončete všechny křivdy a budete spokojenější.

Andělská rada: Řešte problémy přímočaře. Nebojte se konfrontovat lidi a sdělit jim, co vám na nich vadí. Tato cesta řešení problémů není příjemná, ale rozhodně je nejrychlejší.

Rak (22. června – 22. července)

Přátelský přístup vůči kolegům vám dokáže zajistit rychlejší kariérní postup, či alespoň lepší finanční ohodnocení za dnešní den. Nejde ale jen o práci. Nasloucháním jejich sdělením vám umožní připravit se na vyřešení nynějšího problému, který se vám doposud zdál bezvýchodný.

Andělská rada: Nevyhýbejte se bližšímu seznámení s lidmi, kteří toho dokázali mnohem více či naopak mnohem méně než vy. Uznáváte větší rovnocennost v osobním životě, přeneste ji i do práce.

Pokud se ke kolegům budete chovat přátelsky, může vám to zajistit rychlejší kariérní postup
Pokud se ke kolegům budete chovat přátelsky, může vám to zajistit rychlejší kariérní postup | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestaňte se obávat, co vás v určité životní oblasti čeká. Místo toho se problému postavte čelem. Chcete-li něco změnit, není nic jednoduššího než se postavit a opravdu to změnit. Sezení a dumání, co může přijít, vám nepomůže. Vezměte svůj osud do svých rukou a změňte ho nyní.

Andělská rada: Můžete začít podnikat, cestovat nebo se vzdělávat. Všechny tyto činnosti vám poskytnou nejen skvělé zážitky, ale rovněž přínos pro klid mysli. Nebo můžete učit to, co již umíte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Věnujte své duši stejnou péči jako svému tělu. Můžete cvičit, ale dokud vaši mysl budou sužovat obavy o budoucnost či o následky vašich činů. Spojte se s osobou, která miluje klid, a společně si něco uvařte nebo si vyměňte své plány, které jsou dlouhodobějšího rázu.

Andělská rada: Není nic lepšího než získat pohled někoho jiného na to, co se chystáte udělat. Dejte si ale pozor, aby se jednalo o plně vyrovnaného člověka, který vám nebude závidět nebo vám neřekne, že to nejde.

Váhy (23. září – 23. října)

Příliš mnoho úsilí vám může spíše uškodit než prospět. Nechtějte být nejlepší násilně, počkejte na vhodnou příležitost. To platí zejména v kariérní oblasti. Budete mít spoustu příležitostí se předvést. Nemusíte si každý úkol brát na sebe vy. Nebudete tolik unavení a tím pádem se budete více soustředit.

Andělská rada: Zjistěte, co si o vaší snaze myslejí ostatní. Fandí vám, nebo si naopak myslejí, že se chcete pouze vytahovat? Nepracujete-li sami na sebe, intenzitu svého úsilí měňte podle toho, jaké sympatie k vám chovají ostatní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chybí-li vám kreativita, jednoduše do své práce vneste více uvědomění. Kreativně se vyjádřit nemusí nutně znamenat odebrat se do říše snů a přestat uvažovat logicky. Svého smyslu pro logiku můžete naopak využít, abyste vymysleli nový pracovní postup a tím si značně zjednodušili pobyt v zaměstnání či pohovor.

Andělská rada: Přemýšlení o něčem, co vás nebaví, jistě není zábavné. Změňte svůj úhel pohledu, zjistěte, čeho chcete dosáhnout, vymyslete něco nového a uveďte to do praxe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše city by neměly být vaším velkým zklamáním. Je lepší upustit páru než pocity pohřbívat v podvědomí. Je jistě dobré, že nechcete být člověkem, který všem zkazí náladu, ale pokud se nikdy nepostavíte sami za sebe, tento pocit přeteče a vy se stanete tím vzteklým člověkem.

Andělská rada: Ujistěte se, že máte někoho, komu můžete svěřit všechny své pocity, aniž byste za to byli odsouzeni. To vám umožní se vypovídat, aniž byste se strachovali, že emocionálně vybuchnete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Soucit a schopnost naslouchat slovům druhých je mocná zbraň, kterou můžete chytře použít, abyste pro své přátele či kolegy zařídili jen to nejlepší. Možná se nepohodli s člověkem, s nímž není moudrá řeč. Zkuste dotyčného rozmluvit a odhalíte jeho problém, který nedokáže sám vyřešit.

Andělská rada: Problémoví lidé nikdy nevyvolávají konflikty jen tak ze zábavy. Vždy je něco trápí. Jakmile zjistíte, co to je, můžete jim pomoci a zároveň docílíte lepších mezilidských vztahů celkově.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dávejte si pozor nejen na to, co říkáte, ale hlavně na to, jak to říkáte. Právě tón, kterým něco sdělujete, ostatní vnímají více, než si myslíte. Myslíte-li něco dobře, ale někdo vás předtím naštval a vy použijete negativnější tón, lidé budou mít tendenci si myslet, že jste naštvaní na ně – nebo zlí.

Andělská rada: Lidé se potýkají s problémy každý den. Právě jedinci, kteří to momentálně nemají v životě lehké, jsou náchylní k zabarvení vašeho hlasu. Zkuste mluvit mile bez ohledu na to, na koho zrovna mluvíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Ach to vaše utrácení. Dnes se vám dostává doporučení, abyste si dávali pozor na to, za koho své vydělané peníze utrácíte. Pozor si dejte zejména na členy rodiny, kteří doufají, že jim půjčíte na dobu neurčitou. Nedávejte jim více peněz než kolik doopravdy můžete postrádat.

Andělská rada: Zároveň se dnes pokuste zjistit důvod, proč vaše peníze potřebují – přesněji na co je potřebují. Ne vždy jsou totiž peníze úplně zapotřebí. Pokud se jim něco rozbilo, raději jim kupte nový produkt než abyste jim dávali peníze.

Zdroj článku:
  • Autorský text